canım detaylı ultrasonda boyu 1 hafta ileride karın çevresi ise 1 hafta geride çıkmıştı. Uzun ince bir bebek olacak demişti doktorum. Hala çok tombik bi bebek değil ama kilosu iyi, zamanla gelişimleri değişiyor stres yapma sakın senin bebişin de birden atak yapar inş.. Forumda daha önce okumuştum muz, yumurta, ceviz bebeğin kilo almasını sağlıyormuş. Onları tüketmeye çalışıyorum. Bir de yatmadan önce 1 bardak süt içmeyi tavsiye etmişler ama süt pek içemiyorum ben.Kızlar fikri olan yok mu
İyi canım sadece karın ölçüsü bir hafta geri çıktı. Şimdiye kadar hep iyidi. Doktor kilo almaya bebeğini erken alırız dedi çok moralim bozulduCanim boyu filan iyiyse kilosu hallolur.. Bol sut ve muz yemeni tavsiye ederim, bebeklere kilo yaptiran seyler bunlar..
Ceviz ve yumurtayı hergün yiyorum canım sütü de her gün içmeye özen gösteriyorum. Doktor bir hafta geri deyince üzüldüm böyle az alırsa kilo erken alabiliriz dedicanım detaylı ultrasonda boyu 1 hafta ileride karın çevresi ise 1 hafta geride çıkmıştı. Uzun ince bir bebek olacak demişti doktorum. Hala çok tombik bi bebek değil ama kilosu iyi, zamanla gelişimleri değişiyor stres yapma sakın senin bebişin de birden atak yapar inş.. Forumda daha önce okumuştum muz, yumurta, ceviz bebeğin kilo almasını sağlıyormuş. Onları tüketmeye çalışıyorum. Bir de yatmadan önce 1 bardak süt içmeyi tavsiye etmişler ama süt pek içemiyorum ben.
canım üzülme hiç bir haftadan bir şey olmaz bu hafta güzel beslenmene bak o kadar gerilik ya da ilerde olma normal kabul ediliyor.Selam kızlar. Bebeğimin karın çevresi ölçümü 1 hafta geride çıktı moralim bozuldu. Zayıf bebek miş böyle olan varmı
hergün muz ye canım. muz bebeğe kilo yapıyor.Ceviz ve yumurtayı hergün yiyorum canım sütü de her gün içmeye özen gösteriyorum. Doktor bir hafta geri deyince üzüldüm böyle az alırsa kilo erken alabiliriz dedi
Ankarada nerde yapacaksiniz cekimi, ben de dis cekim istiyordum herseyimi hazirlamistim ama haftasonlari hep hava kotuyduyaaaaaaaaaaaaa ben napicam yaaa, terzi hamilelik çekimi için kıyafetimi yetiştirmedi
cuma da fotoğrafçı arkadaşım günü birlik ankaraya geliyor, çekimini yapalım dedi ortada kıyafet yok
napcaaam şimdi klasik bişy mi giyim bu tontiş halime nerden elbise bulacağım
sağol canım çok güzel bilgiler vermişsin. Epiduralli normal doğumu merak ediyorum ne zaman uyuşturuyorlar, doğum nasıl uzun sürüyor mu? Normal doğuma göre epidural daha mı rahat? İlk hamileliğim normal mi sezeryan mı olur bilmiyorum ama hastaneye her gidişimde ağrısız doğum afişini gördükçe merak ediyordum sana sorayım dedim şimdi
Bende oyleyim.acayip bi korkum var insallah bi askilik olmaz hayirlisiyla gelir gecer..bide benden once sezeryan dogum yapanlara telkin veriyordum ben ..İşte o hiç dokundurtmayan hamile benim :) doktoruma doğum konusu acamiyorum korkuyorum :) ama bir dahaki kontrolde konuşacağım her şeyi :)
Oo sen çeyizi tamamlamışsın canımmcnm silikon uc yumusak aldim onu da ama gofus kalkani da yumusak avent aldim... kullaniyorum bile krem surunce... bende simdi farkettim bebeklerden ziyade kendime cok yatirim yapmisim... emzirme sutyeni atleti korse emzirme onlugu emzirme yastigi gogus kalkani silikon uc gogus pedi... hersey emzirmek icin... :)) bir de emmez iseler vururum popalarina... :)) bu arada sut saklama poseti de aldim tek eksigim pompa :))
Muz canımm muz ye mutlaka günde en az 2 tane.. ama kayısı ve incir de yeki kabız olmaCeviz ve yumurtayı hergün yiyorum canım sütü de her gün içmeye özen gösteriyorum. Doktor bir hafta geri deyince üzüldüm böyle az alırsa kilo erken alabiliriz dedi
Zaten gidersen cem beye gitmeyi düşünüyorum bende..peki senin doğum için ne diyor normal sezeryan falan..yanı sezeryanci mi??
simdiden 47cm mi? bebek 55cm le tamamlicak bu hizla giderse.. Masallah canim :)))Kizlar 32 +4 um bebisim 2345 gram olmus 47 cm cok sukurSuan hersey yolunda plasentada yaslanma varmis ama suan etkilemiyor bebisi,Allah herkese saglikli evlat versin.
eğer kendim yaparsam bacağıma vuruyorum üst bacak dış tarafına dizden ve üst kısımdan aşağı yukarı 1 karış uzaklığa eğer eşim yaparsa koluma yaptırıyorum üst kol.kızlar kan sulandırıcı iğne kullananlar,iğneyi kendiniz mi yapıyorsunuz? nereye uyguluyorsunuz ?
bu gün ilk defa kendim yapıcam.nasıl kolay mı acaba?
Üst bacağa yapıyorum canım kasiktan 4-5 parmak aşağı dizden 1 karış yukarı ön yüzeyekızlar kan sulandırıcı iğne kullananlar,iğneyi kendiniz mi yapıyorsunuz? nereye uyguluyorsunuz ?
bu gün ilk defa kendim yapıcam.nasıl kolay mı acaba?
Bende internet ten aldım 10mm benim hali da çok güzel yumuşacık resmini atayım fikir olsunkızlar sizden bi konuda yardım istiyorum.Halı konusunda çok kararsız kaldımbu halıyı çok beğendim deniz kızı konsepti olduğu için ama 10 mm incemiki halıfleks gibi olsun istemiyorum.yerler parke değil çünkü sizin fikriniz nedir bu konuda çok çarşı pazar gezemiyorum internetten alayım diyorum.Alan varmı internetten acaba ?
valla tatlım biz daha doğum için konuşmadık 32+0da gitmiştim çalışabilir raporu için 2256 gr, 44cmdi bebişim. bebeği suyumu iyi gördü erken doğumu tetikleyen bir durumun sezeryanı zorlayan bir durumun yok dedi rahim yolu 34 mm miş. kendi sürpriz yapmadığı sürece günü 10 şubatı bekleriz dedi. hatta bir sonraki randevumu 9 ocak a verdi, kendinde bir değişiklik hissedersen yine gelirsin öncesinde gelmene gerek yok, doğumu da o zaman konuşuruz kesin olarak dedi. sen Cem beyi başkalarından da mı duydun?
bu arada benide listeye ekler misinizES-ER ? doğum tarihim şuan için 10 Şubat, Allah nasip ederse Name adında bir kızım olacak
Teşekkür ederim. Ben de bakmıştım joiye ama bu model mi hatırlayamadım. Güle güle kullanılsın:)Joie mi oyle bişey su sadece e bebekte satılanson attığım linkteki... Uygun anakucagı ayrı alacağım... Katlanmasına hayran kaldım resmen yaa
Aa linkini atmamışım hemen atıyorum :)
İnternetten de duydum bir arkadaşım çok yakın zamanda onda doğum yaptı.. Ama iyi diyorlar işte bakalım..doğum.ücretini vizitesi ücreti hakkında bilgin var mi peki??
ben bunuda beğendimm :)) görmüştüm internette ama işte çokmu inceki halı gibi duruyor yani dimi :):) kimileri çok ince ondan sordum canım yaaÜst bacağa yapıyorum canım kasiktan 4-5 parmak aşağı dizden 1 karış yukarı ön yüzeye
Bende internet ten aldım 10mm benim hali da çok güzel yumuşacık resmini atayım fikir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?