2016 Şubat Anneleri

Kızlar fikri olan yok mu
canım detaylı ultrasonda boyu 1 hafta ileride karın çevresi ise 1 hafta geride çıkmıştı. Uzun ince bir bebek olacak demişti doktorum. Hala çok tombik bi bebek değil ama kilosu iyi, zamanla gelişimleri değişiyor stres yapma sakın senin bebişin de birden atak yapar inş.. Forumda daha önce okumuştum muz, yumurta, ceviz bebeğin kilo almasını sağlıyormuş. Onları tüketmeye çalışıyorum. Bir de yatmadan önce 1 bardak süt içmeyi tavsiye etmişler ama süt pek içemiyorum ben.

Canim boyu filan iyiyse kilosu hallolur.. Bol sut ve muz yemeni tavsiye ederim, bebeklere kilo yaptiran seyler bunlar..
İyi canım sadece karın ölçüsü bir hafta geri çıktı. Şimdiye kadar hep iyidi. Doktor kilo almaya bebeğini erken alırız dedi çok moralim bozuldu

Ceviz ve yumurtayı hergün yiyorum canım sütü de her gün içmeye özen gösteriyorum. Doktor bir hafta geri deyince üzüldüm böyle az alırsa kilo erken alabiliriz dedi

Ankarada nerde yapacaksiniz cekimi, ben de dis cekim istiyordum herseyimi hazirlamistim ama haftasonlari hep hava kotuydu bundan sonrada acmaz heralde

kızlar sizden bi konuda yardım istiyorum.Halı konusunda çok kararsız kaldım bu halıyı çok beğendim deniz kızı konsepti olduğu için ama 10 mm incemiki halıfleks gibi olsun istemiyorum.yerler parke değil çünkü sizin fikriniz nedir bu konuda çok çarşı pazar gezemiyorum internetten alayım diyorum.Alan varmı internetten acaba ?

Eklentiler

• wqpocf7ydeuaiw3ys1li.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 146

Bana sormamissin ama bende bisiler söyleyeyim.. Bende ilk Doğumum normal epidural di..herhalde yaklaşık 5cm açıklıkla epidural iğnesini vurdular öğlen 12 1 gibi..sonra sancim.başladı ama adet sancısı gibi öyle kötü ağrılı değil zaten epidural in avantajı o sanciyi sancı gibi hissetmiyorsun..15.45 de de Doğumum gerçekleşti..eğer imkânın varsa doktoruna okeyi verirse epidural yaptır..

Kuzenim normal yaptı gece 00.00 gibi hastaneye gitti 07.00 de doğum yaptı..ama canı çok yanmış ikinma da değil de sancida..doğumdan çıktığında kendini o kadar sıkmis ki yanakları cildi kızamık geçirmiş gibiydi..

En güzeli epidural normal :))

İşte o hiç dokundurtmayan hamile benim :) doktoruma doğum konusu acamiyorum korkuyorum :) ama bir dahaki kontrolde konuşacağım her şeyi :)
Bende oyleyim.acayip bi korkum var insallah bi askilik olmaz hayirlisiyla gelir gecer..bide benden once sezeryan dogum yapanlara telkin veriyordum ben ..

Oo sen çeyizi tamamlamışsın canımm
Ceviz ve yumurtayı hergün yiyorum canım sütü de her gün içmeye özen gösteriyorum. Doktor bir hafta geri deyince üzüldüm böyle az alırsa kilo erken alabiliriz dedi
Muz canımm muz ye mutlaka günde en az 2 tane.. ama kayısı ve incir de yeki kabız olma

Zaten gidersen cem beye gitmeyi düşünüyorum bende..peki senin doğum için ne diyor normal sezeryan falan..yanı sezeryanci mi??

valla tatlım biz daha doğum için konuşmadık 32+0da gitmiştim çalışabilir raporu için 2256 gr, 44cmdi bebişim. bebeği suyumu iyi gördü erken doğumu tetikleyen bir durumun sezeryanı zorlayan bir durumun yok dedi rahim yolu 34 mm miş. kendi sürpriz yapmadığı sürece günü 10 şubatı bekleriz dedi. hatta bir sonraki randevumu 9 ocak a verdi, kendinde bir değişiklik hissedersen yine gelirsin öncesinde gelmene gerek yok, doğumu da o zaman konuşuruz kesin olarak dedi. sen Cem beyi başkalarından da mı duydun?

bu arada benide listeye ekler misiniz ES-ER ? doğum tarihim şuan için 10 Şubat, Allah nasip ederse Name adında bir kızım olacak

kızlar kan sulandırıcı iğne kullananlar,iğneyi kendiniz mi yapıyorsunuz? nereye uyguluyorsunuz ?
bu gün ilk defa kendim yapıcam.nasıl kolay mı acaba?
eğer kendim yaparsam bacağıma vuruyorum üst bacak dış tarafına dizden ve üst kısımdan aşağı yukarı 1 karış uzaklığa eğer eşim yaparsa koluma yaptırıyorum üst kol.

kızlar kan sulandırıcı iğne kullananlar,iğneyi kendiniz mi yapıyorsunuz? nereye uyguluyorsunuz ?
bu gün ilk defa kendim yapıcam.nasıl kolay mı acaba?
Üst bacağa yapıyorum canım kasiktan 4-5 parmak aşağı dizden 1 karış yukarı ön yüzeye

Bende internet ten aldım 10mm benim hali da çok güzel yumuşacık resmini atayım fikir olsun

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-22-17-02-15.webp
    15 KB · Görüntüleme: 214

İnternetten de duydum bir arkadaşım çok yakın zamanda onda doğum yaptı.. Ama iyi diyorlar işte bakalım..doğum.ücretini vizitesi ücreti hakkında bilgin var mi peki??

Joie mi oyle bişey su sadece e bebekte satılanson attığım linkteki... Uygun anakucagı ayrı alacağım... Katlanmasına hayran kaldım resmen yaa

Aa linkini atmamışım hemen atıyorum :)
Teşekkür ederim. Ben de bakmıştım joiye ama bu model mi hatırlayamadım. Güle güle kullanılsın:)

Kızlar 32+2 yim hala besik almadim siz ne düşünüyorsunuz oda yapmiycam park yatak düşünmüyorum su modele bi bakmanizi rica ediyorum ve siz ne aldiniz ?

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-09-12-20-02.webp
    8 KB · Görüntüleme: 216
İnternetten de duydum bir arkadaşım çok yakın zamanda onda doğum yaptı.. Ama iyi diyorlar işte bakalım..doğum.ücretini vizitesi ücreti hakkında bilgin var mi peki??

Normal mi sezeryan mı yaptı arkadaşın? biz özel sağlık olarak görünüyoruz orda banka mensupları olarak, bankayla anlaşmasına göre provizyon ile ödüyoruz viziteyi falan yani sadece ilgili payı ödüyoruz. ama doğum için bir arkadaşım özelde bir başka doktora gidip doğumunu o doktor ile egepolde yaptı yanlış hatırlamıyorsam 1700 küsür ödedi hastaneye, kendi doktoruna da 2500 ödedi.

Üst bacağa yapıyorum canım kasiktan 4-5 parmak aşağı dizden 1 karış yukarı ön yüzeye

Bende internet ten aldım 10mm benim hali da çok güzel yumuşacık resmini atayım fikir olsun
ben bunuda beğendimm :)) görmüştüm internette ama işte çokmu inceki halı gibi duruyor yani dimi :):) kimileri çok ince ondan sordum canım yaa bilemeyince tereddüt ediyor insan yoksa senin halında çok güzel bayıldım güle güle oyunlar oynasın minnoş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…