O aslinda kose takimiydi canm boldum. Esimin yaz sezonu isi cok yogun oldugu icin yatmam gerektiginde yatabileym diye koymak istedim. Her rengide kullanmak istedim erkek diye herseyi mavi olmasin dedim :) yorumun icin tskler :)guzel olmus canım sen de benım gıbı kanepe koymussun odaya, ben de dogum sonrası bı sure bebek odasında yatıcam sonra da telsızle kendı odama gecerım. Sade ve guzel olmus
Tamam köyde gireriz bir eve :) sobaya patates te atıyorlarmışSoba harika oluyor yaaa.. soba bulun bana orda yoksa hayatta gelmem.. onunde oturucam ben
Yatarken veya kalkarken kasik agrim oluyo ya da otururken ayaga kalktigimda oluyo karnmda sertlesmede sanki sirtini bi yerini dayiyo gibi oluyo hareketlerini siksik hissediyorum bebisiminCanım adet sancısı gibi oluyormuş bazen karında sertlik olması da yaklaştığını gösteriyormuş. Zaten doğum sırasında ağrımız belimiz kasığımız karnımız 3 yerden acı çekiyormuşuz. Sancın pozisyon değiştirdiğinde geçmesi lazım veya geçtiğinde tekrar tekrar gelirse gerçek doğum sancısı oluyormuş. Benim bi kere geldi o sancı 10dk sürdü aynı şiddette pozisyon değişip geçmesini bekledim geçti daha da olmadı mesela onun gibi.
ben ikisini de aldım gögüsüm yara olduğunda kalkan kullanmayı düşünüyorum çünkü kremi sürdüğünde hava alması lazım ucunun. kalkanda gögüs ucuna geçirdiğinde ucu dışarda kalıyor o kısım kremli oluyor zaten üzerine de kalkanın kabını kapatıyorsun o kabın üzerindede delikler mevcut üst kısmında, alt kısmında yok süt akarsa orada birikiyor. Südyenin altındada rahatlıkla kullanılabiliyor sıkıntı yarattığı durum yok. Pedi normal zamanlarda südyenim kirlenmesin diye kullanacağım az süt damlası vs muhakkak akacak.
Cok tatli olmus canim. Mis gibi uykulari olsun Kumsal hanimin :)yatak koruması çok cic oldu dün geldi taktım ve çok beğendimm :):)tabi nevresimle felan cibinlikle daha dolu görünecek :) en önemlisi sağlıklı sıhatli kumsalımız yatınca tadından yenmez artık
Yatarken veya kalkarken kasik agrim oluyo ya da otururken ayaga kalktigimda oluyo karnmda sertlesmede sanki sirtini bi yerini dayiyo gibi oluyo hareketlerini siksik hissediyorum bebisimin
çok saol canımm aminn inşallah :) rabbim hepimizin bebeişlerini korusun sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsinCok tatli olmus canim. Mis gibi uykulari olsun Kumsal hanimin :)
yatak koruması çok cic oldu dün geldi taktım ve çok beğendimm :):)tabi nevresimle felan cibinlikle daha dolu görünecek :) en önemlisi sağlıklı sıhatli kumsalımız yatınca tadından yenmez artık
çok saol canımm aminn hepimizin bebeklerini rabbim korusunKumsal ne güzel isim..allah adı ile yasatsin..çok tatlı olmuş yatağı..
Kalkan gereksiz degil bence tabi evde buyuk rahatlik ped surekli gogus ucunu nemli birakiyor yara olmasini kolaylastiriyor. Kalkan hem goguste sut birikmesini sertlesmesini engelliyor hemde nemli kalmasini engelliyor. Gogus kremide forumsa cogumuz lansinoh gogus ucu kremi aldik.kalkan geeksı bence ya.kızlar bıde gögüs yara olacak ya arastırdınız mı nasıl yapmak gerek hangı krem iyi?
Çok sağol canım sorularımla sık sık kafanı şişiriyorum her seferinde beni aydınlattığın için tekrar teşekkür ederimEvet canım kalkan gerekli birşey degil. Belkide hiç yara olmaz. Atlet yeterli gögüs uçları belli olmasın diye ped de koyarsın tamam. Atleti giymediğinde emzirme sütyeni takarsın. İkisine birden gerek yok
Diyorum ya adamlar ne çekti bizdenbende bazen kalkıp salona yatıyorum orada rahat ediyorum. Az kaldı inş.
Amaan azıcık katlansınlar ne yapalım
Canım yakın zamanda doğum yapan bir arkadaşım neyin eksik olursa olsun ama kalkanı ihmal etme dedi,kalkan göğüs yaralarını büyük ölçüde engelliyormuş içine sürekli sütün sızdığı için göğüs uçların nemli kalıp çatlamıyormuş bir de sütyene atlete değmedikleri için canın acımıyormuş bence kalkan al derimfirkan Canım şu göğüs kalkanı ve göğüs pedi olayında ikisinide almaya gerek var mı ben kalkan almadım sadece göğüs pedi aldım kalkan lazm mı illa ki ?
Maşallah canım cam silebilmişsin tebrik ederim vallaBugün yatak odama giriştim camları sildim perdeleri yıkadım. Oturdum yattım kalktım şimdi süpürüp silecegim. Ohh miss... temizlik yaparken sadece bir odayı temizlemek ne iyiymiş.inş. yarın da başka bir odayı halederim hergün bir odayı temizlesem yeterli. En son doğumdan öncede annem bir süpürse silse tamamdır. Ayy temizlik gibisi yok.
Uyuma konusunda rakip tanımıyorum bıraksanız 24 saat uyuyabilirim yastıkla yastıksız falan hiç fark etmez.. Nede olsa surda bir ay sonra uyuyamıcam diyorum eşime yatıyorum..
2 gündür ne sağlık ocağında ne evde ne köyde su yokhava buz ötesi ama kar yok... Bugun de bir soğuk fotoğraf atayım size...
bende çok korkuyorum çatlaklardan zaten ergenlikte kilo vermekten kalçamla bacakların birleştiği yerde vardı ve karnımın yanlarında daha da artması rahatsız edecek ama yapacak pek birşey de yok.Ben de çatlak vardı beyaz cizgi biçiminde kilo alıp vermekten hamilelik oncesinden. Ama geçen hafta kırmızı catlaklarim birden oluştu.o zamana kadar olanlarla hayatımı devam ettiriyordum.
Canım o bende de var ama sağ tarafa doğru bir kez acile gittim safra kesesiymiş çamurlu çıktı. şimdilerde de tam ortada kaburgaların birleşme yerinde çok kötü bir kasılma var bazen çığlık attıracak kadar çok kasılıyor kramp gibi sanki. Doktora ne desem normal diyor ben de artık vazgeçtim sormaktan.Çok sağol canım aminn..
Evet birde benim karnimin üstünde gogsume doğru baskı var inanilmaz agriyo kalkamiyorum resmen
Allah seni kız ne güldüm bu Zeyna benzetmesine hatta bebişimi hıçkırık tuttu benim depreşmemden sanırımHic bir guc bana o kalkani kullandiramaz.. nedir Allah askina yaw, ortalarda Zeyna gibi dolasamam ben
Mesajı okuyunca hemen bir bardak daha su içtim :)Dun aksam aldim cok sukur.. son 2-3 haftada olusacagini hissediyorum, cunku gobegim cok buyudu ve gerildi.. yag filan zor yani :) Ama sut ve suya devam..
Çatlak oluşmadan önce herhangi bir kaşıntın falan olmadı mı ? çok kaşınıyor diyorlar. bende daha başlamadı ama derim çok gergin benim de vücut da müsait sanki çatlamaya geçmişten kalma baya çatlak var.Ben de çatlak vardı beyaz cizgi biçiminde kilo alıp vermekten hamilelik oncesinden. Ama geçen hafta kırmızı catlaklarim birden oluştu.o zamana kadar olanlarla hayatımı devam ettiriyordum.
Canım benim kahverengi kısım büyüdü böyle benek benek noktacıklar arttı ve komple kabuk olduğu için uç ve kahve kısmın tamamına sürüyorum hergün banyodan sonra giyinmeden önce kremi sürüyorum emiyo hemen ben alttan çamaşır çorap giyinene kadar kremi çekmiş oluyor iki kere göğüs pedini kullandm acele dışarı çıkmamz gerekiyordu onun dışında kullanmadımBen toplamda 3 atlet 1 sütyen aldım cnm büyük ihtimalle atlet yeterli ve daha kullanışlı olur yetmezse sonra alırız
Canım bende de lansinoh var da daha başlamadım nasıl kullanıyosun? Günde kaç kez? Sürdükten sonra hemen çamaşırını giyiyo musun? Sadece uçkaramı yoksa kahverengi yerlere de sürcezmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?