2016 Şubat Anneleri

Ben alinti yapmayi bilmiyorum ES-ER msj Boyle cvp vericem. Epiduralli normal dogumu tavsiye ederim Ben Cok memnun kaldim. Ilk dogumum normaldi ve acilma olmadigindan suni sanci verdiler Cok zorlandim tabi bebis gelince unutuluyor.epiduralli de ise 5 cm acilmadan sonra epidural verdiler ama zaten dogumdan iki gun once muayenede acilmam 3 cmdi. Cok rahat ettim deli sancin oluyor Ama hissettigin Cok az. hatta bi ara bi 5 dk uyuyakalmisim. Elime de bi buton verdiler istedigim zaman basip epidural aldim dogum aninda ikinmak problem olur diye korkmustum oyle bisey yok kendini iyi hissettigin den ve sancinin en ust esiginde az da olsa hissettiginden bi ikiniyon ki bebis geliveriyor. Tek problemi var dogumdan sonra bazen beline bi agri saplaniyo kilitleniyo arada. O da Cok buyuk problem degil benim icin. Bunda da plesantam asagida ama normal olursa epidural alicam.

Samantha16 gogus kalkani muhabbeti donuyor hepsini okuyamadim ama sunu soyleyim dr.um gogus pedi kullandigimi ogrenince cok kizmisti vunluk pedler nasil bakteri topluyorsa onlar da topluyormus disari ciktigimda yine de SIK SIKdegistirmek suretiyle ped kullanmistim ama evde kalkan kullanmistim cok rahat ettim ve gogsum neredeyse yara olacakti kullanmaya baslayinca yara olmadi cok sukur

Kızlar 32+2 yim hala besik almadim siz ne düşünüyorsunuz oda yapmiycam park yatak düşünmüyorum su modele bi bakmanizi rica ediyorum ve siz ne aldiniz ?

tekerlekli olması iyi, model olarak da spor ve değişik tarz bir model.
alçalıp yükselme fonksiyonu var mı bilmiyorum ama görselliği gayet iyi. bence olabilir..

kızlar bebeğinizin yatağını ne yaptınız?yün mü pamuk mu visco mu?
kayınvalidem yünden yaptırcam dedi bgün ölçüsünü söyledim beşiğin söylediğim ölçüden 10 cm büyük olacağını kendini toparlayacağını falan söyledi bbana..ama ben anlamadım mantığıma yatmadı..
yün yataktan anlayan var mı nasıl yapılır diye..sonradan bidaha yatak ayarlamakla falan uğraşmak istemiyoruum

Kizlaaarr kiyafetimin kumaslarini aldim :) krem elbise uzerine mavi şal , mavi islemeli bel bandı ^_^ persembeye hazırlanacak insAllah

Ankarada nerde yapacaksiniz cekimi, ben de dis cekim istiyordum herseyimi hazirlamistim ama haftasonlari hep hava kotuydu bundan sonrada acmaz heralde

Elmadag da kkar çekimi düşünüyorum ama eğer gidemezsek seğmenler parkina gideceğiz

Eklentiler

• IMG_20151222_172957.webp
    46 KB · Görüntüleme: 285
Kizlaaarr kiyafetimin kumaslarini aldim :) krem elbise uzerine mavi şal , mavi islemeli bel bandı ^_^ persembeye hazırlanacak insAllah
Oohhh halletmissin.. ben disarda cekilmicem evde cam onunde tul perde filan bir kac close-up bir tane esimle bir tane tek tamamdir bana gore cekim meselesi

Bende duydum şifa hastanelerinin kapatıldığını,saçmalıktan başka bişey değil iktidar savaşında onlarca insanı madur ediyorlar,senelerdir bulunan hastaneler cemaatle ters düşünce mi battı,Allah bildiği gibi yapsın hepsini. Çok zor bir durum canım evet özellikle doğum yaklaştıkça nasıl yeni doktor bulacak bu kadar hasta?ben karataşa gidiyorum canım doktorum ümran özer carrell çok memnunum kendisinden de hastaneden de yalnız çok yoğun bir doktor onu söyleyeyim

Aynen öyle bana da milleti yatiriyorlar serum veriyolar kontrol ediyorlar ben mi abartıyorum yoksa bu dünyada muayne olup iyileşmek için doktor tanıdık olması şartmi yada milyarder mi olmak gerek bu doktorlar neden mesleklerinin hakkını veremiyor.
Kontrol süresi içinde doktora gittim yani ucretsiz ya iyi dedi suyu kalbi gönderdi kac gram demedi. Benimde o agriyla aklıma gelmedi.

kızlar tam mide hizası yani göğüs altı iyice sertleşti ve sanki yara varmış içeride gibi acıyor. sanki içimi ksmişler. normal mi ? biri demişti bikez yara var gibi acıyo diye ama

Canim genelde kontrole gidince cok ilgilenmiyorlar,usg ye bile sokmak istemiyorlar.

Kızlar 3 gündür kasıklarım ağrıyor sanki adet olacakmışim gibi.Böyle olan var mi
Bendede haftasonu vardi, kendimi cok yordugum icin kasiklarimda regl sancisi gibi bir agri olustu.. oturunca duzeldi.. ayakta cok durduysan olmus olabilir, ama bakiyorsun gecmiyor doktoruna bildir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…