Sorma :) babasi 183 ben 168 im benim obur kizda uzun ama bu kiz baya iri kiyim olacak galiba :)simdiden 47cm mi? bebek 55cm le tamamlicak bu hizla giderse.. Masallah canim :)))
Kızlar 32+2 yim hala besik almadim siz ne düşünüyorsunuz oda yapmiycam park yatak düşünmüyorum su modele bi bakmanizi rica ediyorum ve siz ne aldiniz ?
Sorma :) babasi 183 ben 168 im benim obur kizda uzun ama bu kiz baya iri kiyim olacak galiba :)
Ankarada nerde yapacaksiniz cekimi, ben de dis cekim istiyordum herseyimi hazirlamistim ama haftasonlari hep hava kotuydubundan sonrada acmaz heralde
Oohhh halletmissin.. ben disarda cekilmicem evde cam onunde tul perde filanKizlaaarr kiyafetimin kumaslarini aldim :) krem elbise uzerine mavi şal , mavi islemeli bel bandı ^_^ persembeye hazırlanacak insAllah
Sorma :) babasi 183 ben 168 im benim obur kizda uzun ama bu kiz baya iri kiyim olacak galiba :)
Bende duydum şifa hastanelerinin kapatıldığını,saçmalıktan başka bişey değil iktidar savaşında onlarca insanı madur ediyorlar,senelerdir bulunan hastaneler cemaatle ters düşünce mi battı,Allah bildiği gibi yapsın hepsini. Çok zor bir durum canım evet özellikle doğum yaklaştıkça nasıl yeni doktor bulacak bu kadar hasta?ben karataşa gidiyorum canım doktorum ümran özer carrell çok memnunum kendisinden de hastaneden de yalnız çok yoğun bir doktor onu söyleyeyimEn kötü durumunuzda olan benim herhalde..dun gitmem gereken doktora ne zaman gitcegim belli değil..
İzmir de şifa üniversitesi hastanesine gidiyordum ama hastaneler kapandı sadece bornovoda ki büyük hastane açık.. Ama doktorum sadece ameliyatlara giriyor muayene edebilecek yer yok cnk hastaları..doktorla irtibat halindeyim inşallah yarına netlik kazanır..
Allahtan acil bir şey yok..ama doğum yaklaştıkça bu durum beni sıkıntıya sokuyor..
İzmirli arkadaşlar sizler kime gidiyorsunuz yardımcı olabilir misiniz???
Masallah hakkaten turkiye rekoru kiracak galibaSorma :) babasi 183 ben 168 im benim obur kizda uzun ama bu kiz baya iri kiyim olacak galiba :)
Genetik oluyo genelde boy,sizde uzunmussunuz uzun olur bebis bence :)Bende cok uzun olsun istemem ama standart olsa iyi olur :)Masallah canim :) benim esim 185 ben 173 um ama bebek uzun olacak mi acabakilosu onemli degilde boyu uzun olsa guzel olur tabi :)
Yok yav istemem oyle rekorlu falan :))) simdi bidaha carpicam kendim fl yi yanlis mi carpti naptiMasallah hakkaten turkiye rekoru kiracak galiba
Aynen öyle bana da milleti yatiriyorlar serum veriyolar kontrol ediyorlar ben mi abartıyorum yoksa bu dünyada muayne olup iyileşmek için doktor tanıdık olması şartmi yada milyarder mi olmak gerek bu doktorlar neden mesleklerinin hakkını veremiyor.bende çok korkuyorum çatlaklardan zaten ergenlikte kilo vermekten kalçamla bacakların birleştiği yerde vardı ve karnımın yanlarında daha da artması rahatsız edecek ama yapacak pek birşey de yok.
Canım o bende de var ama sağ tarafa doğru bir kez acile gittim safra kesesiymiş çamurlu çıktı. şimdilerde de tam ortada kaburgaların birleşme yerinde çok kötü bir kasılma var bazen çığlık attıracak kadar çok kasılıyor kramp gibi sanki. Doktora ne desem normal diyor ben de artık vazgeçtim sormaktan.
Canim genelde kontrole gidince cok ilgilenmiyorlar,usg ye bile sokmak istemiyorlar.Aynen öyle bana da milleti yatiriyorlar serum veriyolar kontrol ediyorlar ben mi abartıyorum yoksa bu dünyada muayne olup iyileşmek için doktor tanıdık olması şartmi yada milyarder mi olmak gerek bu doktorlar neden mesleklerinin hakkını veremiyor.
Kontrol süresi içinde doktora gittim yani ucretsiz ya iyi dedi suyu kalbi gönderdi kac gram demedi. Benimde o agriyla aklıma gelmedi.
Bendede haftasonu vardi, kendimi cok yordugum icin kasiklarimda regl sancisi gibi bir agri olustu.. oturunca duzeldi.. ayakta cok durduysan olmus olabilir, ama bakiyorsun gecmiyor doktoruna bildir benceKızlar 3 gündür kasıklarım ağrıyor sanki adet olacakmışim gibi.Böyle olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?