2016 Şubat Anneleri

Oohhh halletmissin.. ben disarda cekilmicem evde cam onunde tul perde filan bir kac close-up bir tane esimle bir tane tek tamamdir bana gore cekim meselesi

üzülürüm olmasaydi :)
valla kendi meslegim oldugu icin asiri ozeniyorum. InsAllah hayal ettigim gibi gecer

Bendede haftasonu vardi, kendimi cok yordugum icin kasiklarimda regl sancisi gibi bir agri olustu.. oturunca duzeldi.. ayakta cok durduysan olmus olabilir, ama bakiyorsun gecmiyor doktoruna bildir bence
Cnm böyle ara ara oluyor geçiyor tekrardan başlıyor. Persembe kontrolüm var sorayım bakalım.tes ederim.

Peşpeşe dogum yapan arkadaşlarımdan biri kalkan kullanarak göğüs acısını üç dört günde atlattı, diğerinin ise 1.5 ay falan sürdü yarası..en iyi kendi Sütünün iyilestirecegini dr u da söyledi. Ben kullanacağım. Umarım hiçbirimiz uzun süre sıkıntısını cekmeyiz cunku gördüğüm kadari ile inanilmaz bir aci, kiz aglayarak emziyordu

merhaba kızlar reflüyle nasıl başa çıkıyorsunuz benim çok fena reflüm var doğal bir yöntem varmı yaptığınız

Cnm böyle ara ara oluyor geçiyor tekrardan başlıyor. Persembe kontrolüm var sorayım bakalım.tes ederim.
Canim kendimizi yormayacagiz, cok yorunca ben sahsen 90 yasindaymisim gibi hissediyorum.. her yerim tutuluyor

Benim kasilmam olmuyorud ama su 10 dk dir surekli arka arkaya kasiliyorum

Tedirgin oldum Ama hic agrim falan yok sadece bebek toplaniyor gibi toplandigi yer aciyor gerildigi icin. Bu degil mi kasilma dedigimiz sey

Çok teşekkür ederim canım sağol

:)) zaten isminde hayir yok, askim su kalkanlarimi versene bir box maci yapalim.. Allahim yaa.. iri olan goyuslerim artik agzima girer heralde

Haha canımm çok hoşsun güldürdün beni:)

Canım biz de n11den aldık ince altı kaymaz ve yumuşacık çok güzel ama kaç ml olduğunu unuttum fotosunu atıyım

Carptim valla 6.77 × 7 = 47.39 Cikti

Maşşşşşşallahhh süphanallah:)

Bizim de yarın kontrolümüz var minik prensesimi çok merak ediyorum kaç gr kaç cm acaba? Yarın yazarım inş 32+0ız yarın, çalışabilir raporu alcam

Bebegim o kisiden kisiye degisir, kanayanlar bile var.. hic birsey olmayanlarda.. bakalim emecekmi birde o kismi var olayin.. yasayip gorecegiz, ama ben kalkan filan kullanicagimi sanmiyorum. Anneme cektiysem ufak siyriklarla atlaticam gibi duruyor :))

Daha önce yazmışmıydın ki bilemedim ama hangi il canım orası? Merak ettim.

Canim benim annemde yun yatak yaptirdi ama tam ölçüsünde yaptırdı bilemedim simdi

Bende alıp çantada bulundurmaya karar verdim canım

Dilediğin gibi olsun canm

Kızlar 32+2 yim hala besik almadim siz ne düşünüyorsunuz oda yapmiycam park yatak düşünmüyorum su modele bi bakmanizi rica ediyorum ve siz ne aldiniz ?
Bende oda yapmadım buna benzer yatak aldım 70*130 ölçüsü 3 yaşına kadar çok rahat yatar dediler park yatakları bende pek sevemedim nedense gündüz salonda yanmda olucağı zaman içinde ana kucağı alıcam

Selam kızlar. Bebeğimin karın çevresi ölçümü 1 hafta geride çıktı moralim bozuldu. Zayıf bebek miş böyle olan varmı
Banada öyle diyor ilk aylarda. Beri oyle ge. Döllenme sen 1 hafta gec dollenmis gibi hesap et yada bu tavsiyr edilenleri ye ben yiyemiyorum yemeye çalışıyorum pekmez muz süt ama hergün değil hergun biri iri olmasa da olut onlarin bir hafta geri demesine de bakıyorum netteki verilerle birebirgidiyor ve bi doktor iyi dedi baska doktor ertesi gün geri dedi ölçme hatasida yapıyorlar.
Komsuma 3.5 dedi kadın ertesi gün 4.5 kg dogurmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…