- 28 Eylül 2015
- 5.417
- 15.271
- 248
Oohhh halletmissin.. ben disarda cekilmicem evde cam onunde tul perde filanbir kac close-up bir tane esimle bir tane tek tamamdir bana gore cekim meselesi
Cnm böyle ara ara oluyor geçiyor tekrardan başlıyor. Persembe kontrolüm var sorayım bakalım.tes ederim.Bendede haftasonu vardi, kendimi cok yordugum icin kasiklarimda regl sancisi gibi bir agri olustu.. oturunca duzeldi.. ayakta cok durduysan olmus olabilir, ama bakiyorsun gecmiyor doktoruna bildir bence
Peşpeşe dogum yapan arkadaşlarımdan biri kalkan kullanarak göğüs acısını üç dört günde atlattı, diğerinin ise 1.5 ay falan sürdü yarası..en iyi kendi Sütünün iyilestirecegini dr u da söyledi. Ben kullanacağım. Umarım hiçbirimiz uzun süre sıkıntısını cekmeyiz cunku gördüğüm kadari ile inanilmaz bir aci, kiz aglayarak emziyorduYok canim ya sartlamadimda olur gibime geliyor, hassas cunku dokununca bile aciyor, emince neler olucak kim bilir :) .. sadece bir tahmin.. ben bebegin dagamiyla ezerek emdigi icin yara yaptigini dusunuyorum, sutunde daha cok yaktigini ve tahris ettigini.. ben kullanmicam, dilerim sizde ise yarar da yara yapmaz
Carptim valla 6.77 × 7 = 47.39 Cikti
Amin canim cumlemize insallah :)Masallah ne guzel iste :) ben 53.5 cm dogmusum. Seninki 55i bulur gibi duruyor. Boylu olsun iyidir iyi :)
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Canim kendimizi yormayacagiz, cok yorunca ben sahsen 90 yasindaymisim gibi hissediyorum.. her yerim tutuluyorCnm böyle ara ara oluyor geçiyor tekrardan başlıyor. Persembe kontrolüm var sorayım bakalım.tes ederim.
Canım benim kahverengi kısım büyüdü böyle benek benek noktacıklar arttı ve komple kabuk olduğu için uç ve kahve kısmın tamamına sürüyorum hergün banyodan sonra giyinmeden önce kremi sürüyorum emiyo hemen ben alttan çamaşır çorap giyinene kadar kremi çekmiş oluyor iki kere göğüs pedini kullandm acele dışarı çıkmamz gerekiyordu onun dışında kullanmadım
:)) zaten isminde hayir yok, askim su kalkanlarimi versene bir box maci yapalim.. Allahim yaa.. iri olan goyuslerim artik agzima girer heralde
kızlar sizden bi konuda yardım istiyorum.Halı konusunda çok kararsız kaldımbu halıyı çok beğendim deniz kızı konsepti olduğu için ama 10 mm incemiki halıfleks gibi olsun istemiyorum.yerler parke değil çünkü sizin fikriniz nedir bu konuda çok çarşı pazar gezemiyorum internetten alayım diyorum.Alan varmı internetten acaba ?
Carptim valla 6.77 × 7 = 47.39 Cikti
Bebegim o kisiden kisiye degisir, kanayanlar bile var.. hic birsey olmayanlarda.. bakalim emecekmi birde o kismi var olayin.. yasayip gorecegiz, ama ben kalkan filan kullanicagimi sanmiyorum. Anneme cektiysem ufak siyriklarla atlaticam gibi duruyor :))Peşpeşe dogum yapan arkadaşlarımdan biri kalkan kullanarak göğüs acısını üç dört günde atlattı, diğerinin ise 1.5 ay falan sürdü yarası..en iyi kendi Sütünün iyilestirecegini dr u da söyledi. Ben kullanacağım. Umarım hiçbirimiz uzun süre sıkıntısını cekmeyiz cunku gördüğüm kadari ile inanilmaz bir aci, kiz aglayarak emziyordu
Daha önce yazmışmıydın ki bilemedim ama hangi il canım orası? Merak ettim.Uyuma konusunda rakip tanımıyorum bıraksanız 24 saat uyuyabilirim yastıkla yastıksız falan hiç fark etmez.. Nede olsa surda bir ay sonra uyuyamıcam diyorum eşime yatıyorum..
2 gündür ne sağlık ocağında ne evde ne köyde su yokhava buz ötesi ama kar yok... Bugun de bir soğuk fotoğraf atayım size...
Canim benim annemde yun yatak yaptirdi ama tam ölçüsünde yaptırdı bilemedim simdikızlar bebeğinizin yatağını ne yaptınız?yün mü pamuk mu visco mu?
kayınvalidem yünden yaptırcam dedi bgün ölçüsünü söyledim beşiğin söylediğim ölçüden 10 cm büyük olacağını kendini toparlayacağını falan söyledi bbana..ama ben anlamadım mantığıma yatmadı..
yün yataktan anlayan var mı nasıl yapılır diye..sonradan bidaha yatak ayarlamakla falan uğraşmak istemiyoruum
Bende alıp çantada bulundurmaya karar verdim canımSamantha16 gogus kalkani muhabbeti donuyor hepsini okuyamadim ama sunu soyleyim dr.um gogus pedi kullandigimi ogrenince cok kizmisti vunluk pedler nasil bakteri topluyorsa onlar da topluyormus disari ciktigimda yine de SIK SIKdegistirmek suretiyle ped kullanmistim ama evde kalkan kullanmistim cok rahat ettim ve gogsum neredeyse yara olacakti kullanmaya baslayinca yara olmadi cok sukur
Dilediğin gibi olsun canmBebegim o kisiden kisiye degisir, kanayanlar bile var.. hic birsey olmayanlarda.. bakalim emecekmi birde o kismi var olayin.. yasayip gorecegiz, ama ben kalkan filan kullanicagimi sanmiyorum. Anneme cektiysem ufak siyriklarla atlaticam gibi duruyor :))
Ama ilk donem birde emdikce rahimde agri oluyormus, oda hic hos degilmis o da gozumu korkutmuyor degil :))Dilediğin gibi olsun canm
Bende oda yapmadım buna benzer yatak aldım 70*130 ölçüsü 3 yaşına kadar çok rahat yatar dediler park yatakları bende pek sevemedim nedense gündüz salonda yanmda olucağı zaman içinde ana kucağı alıcamKızlar 32+2 yim hala besik almadim siz ne düşünüyorsunuz oda yapmiycam park yatak düşünmüyorum su modele bi bakmanizi rica ediyorum ve siz ne aldiniz ?
Banada öyle diyor ilk aylarda. Beri oyle ge. Döllenme sen 1 hafta gec dollenmis gibi hesap et yada bu tavsiyr edilenleri ye ben yiyemiyorum yemeye çalışıyorum pekmez muz süt ama hergün değil hergun biri iri olmasa da olut onlarin bir hafta geri demesine de bakıyorum netteki verilerle birebirgidiyor ve bi doktor iyi dedi baska doktor ertesi gün geri dedi ölçme hatasida yapıyorlar.Selam kızlar. Bebeğimin karın çevresi ölçümü 1 hafta geride çıktı moralim bozuldu. Zayıf bebek miş böyle olan varmı
Valla başımıza neler gelecek gorecegizAma ilk donem birde emdikce rahimde agri oluyormus, oda hic hos degilmis o da gozumu korkutmuyor degil :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?