2016 Şubat Anneleri

Canim ben aldim gayet guzeldi benim aldigimin kumasi kalindi 3lu takimin. Bedenleri gayet genis ama ona dikkat derim. 65 kiloyum ben m beden aldim bol geldi biraz.

merhaba kızlar reflüyle nasıl başa çıkıyorsunuz benim çok fena reflüm var doğal bir yöntem varmı yaptığınız
Sıyah zeytin çekirdeği yu tatlım 3 tane felan o çok iyi geliyor bende aynı dertten muzdaribim beni tek o kesti inşallah sanada iyi gelir

Hemen insanın moralini bozuyorlar eger az alırsa erken alırız bebeği dedi ilk defa böyle oldu çok moralim bozuldu hepimiz sağlıkla alırız inşallah

Kizlar nabzi cok yukselen var mi tansiyon zannedip esime olcturuyorum tansiyon normal nabiz 90kusur cikiyor ara ara oluyor dr.uma da sorucam ama merak ettim ayni durumda olan ve dr.a soran var mi

İnşallah canım baya moralim bozuldu başım ağrıyor inşallah sorun olmaz

Kızlar bugün kontrole gittim nst de bise çıkmadı herşey yolundaymis ama kızım kilolu 20 gün önden gidiyo dedi böyle giderse sezeryanda yapacam normal doğum değil dedi moralim çok bozuldu.diyete giriyorum bugünden itibaren. Hem normal doğum istiyorum hemde kızım normal olsun çok kilo da iyi degildegil. Bu arada dogumuma subat12 diyo doktor. Ve kızım 2750gr.

Kizlar nabzi cok yukselen var mi tansiyon zannedip esime olcturuyorum tansiyon normal nabiz 90kusur cikiyor ara ara oluyor dr.uma da sorucam ama merak ettim ayni durumda olan ve dr.a soran var mi
Ben iki kez kalbim çarpıntılıyken ölçtürdüm tansiyonumu hep 10 - 7 çıkıyor hamile kaldığımdan beri çok nadir 11 gördüm büyük tansiyonda ama çarpıntım olduğunda nabzım 104 ve 97 çıktı cuma kontrolüm var sorucam bende

Allah kolaylık versin... insan evini arar bende kv denin evinde kalamam ... sabır sabır

Ayy evet canım kapı süsünüzü hatırlıyorum maşallah Kumsal hanımın herşeyi çok güzel:) Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin
Biz 264 tlye aldık ölçüsü de 220*140 bayağı büyük

Benim 105 falan cikiyor canim, tansiyon hep normal.. Dr tabiki normal dedi pek sallamadi

ben erken doğum yaptım..

o kasılmaları yaşayanlar dikkate alsın..

nst ye bağlandığım ve sözde hiçbişey çıkmadığının ertesi günü suyum patladı.
bebeğim küvezde..
geçmiş olsun canım. inşallah bebeğin kısa zamanda düzelir evine alıp götürürsün . korkma daha erken doğan bebekleri bile kurtarabiliyorlar dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…