2016 Şubat Anneleri

Ben grip oluyorum çok kötü. Bir şey yoktu. Sabah bir terledim birden usudum şimdi de çok kötü basım filan Burnum alıyor

Ya gazım varmış gibi karnımda ağrı oluyo bazen ilk hamile kaldığım dönem gibi azıcık ovalıyorum sırtımı rahatlıyorum bir de vajinama elektrik veriyolar sanki şok gibi iğne gibi batıp geçiyo var mı yaşayan

Canim sorunca buraya yazsana dr.un soylediklerini ben ancak haftaya gidebilirim

Benim 105 falan cikiyor canim, tansiyon hep normal.. Dr tabiki normal dedi pek sallamadi
Neden oluyormus acaba yarim saattir ayni durumdayim ilk baslarda 5-10dk.da duzeliyordum artik en az yarim saat suruyor gozumu acsmiyorum kizimla tekiz evde. Uyumamak icin oyalaniyorum nette

Kizlaar hastane cantasi hazirliyorum..orgu yelek koydunuzmu siz, patik falan...tulumlari pijamalari var bebisimin ama kalin pek bisey almamisim :)

canım geçmiş olsun dikkat et.. off çok kötü bişey yaa bende 2-3 gün önce atlatabildim

Umarım atlatırim ballı sut içtim. Acile gitsem bir şey yapmazlar. Tek korkum atesimin çıkması ki dışardan atesim çok anlaşılmıyor başka ne yapsam bilmiyorum

Umarım atlatırim ballı sut içtim. Acile gitsem bir şey yapmazlar. Tek korkum atesimin çıkması ki dışardan atesim çok anlaşılmıyor başka ne yapsam bilmiyorum
Sicak su tuket sik sik az biraz recel karistir istersen enerji verir bi de ve ya bal limon birlikte karistir iyi geliyor gun boyu 6-7 bardak sicak tuketmeye ozen goster soguk alginligina falan atese iyu gekiyor

Kizlar nabzi cok yukselen var mi tansiyon zannedip esime olcturuyorum tansiyon normal nabiz 90kusur cikiyor ara ara oluyor dr.uma da sorucam ama merak ettim ayni durumda olan ve dr.a soran var mi
Benimde 80 90 cikiyo doktor rahatsiz olursan kalp icin bolume gitmen gerekiyo dedi ama normaalmis artmasi

Sicak su tuket sik sik az biraz recel karistir istersen enerji verir bi de ve ya bal limon birlikte karistir iyi geliyor gun boyu 6-7 bardak sicak tuketmeye ozen goster soguk alginligina falan atese iyu gekiyor

Tesekkur ederim canim tavsiyelerin için...

Neden oluyormus acaba yarim saattir ayni durumdayim ilk baslarda 5-10dk.da duzeliyordum artik en az yarim saat suruyor gozumu acsmiyorum kizimla tekiz evde. Uyumamak icin oyalaniyorum nette
Fazla kan pompaladigimiz icin oluyormuş canım bir de sende ikiz var muhtemelen normaldir. Dr unu ara istersen

Çok sagolun kızlar.biz göbekten yapıyoruz iğneyi.doktora sorduk problem olur mu diye.olmaz dedi,kol acıtıyor baya.üst bacakta hiç denemedim iğneyi.bakalım hayırlısıyla ilk defa kendim yapacağım iğneyi.[/QUOTE]

Can'ım kaç haftalıksın şuan da

Kizlaar hastane cantasi hazirliyorum..orgu yelek koydunuzmu siz, patik falan...tulumlari pijamalari var bebisimin ama kalin pek bisey almamisim :)

ben koymadım canım yelek patık, bır ınce bır kalın battanıye koydum. Hastane zaten sıcak olur yeterlı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…