2016 Şubat Anneleri

Can'ım kaç haftalıksın şuan da
Canım 34+0 im şuan ama anlamadım bugün kafam çok karıştı. Doktorumu çalışabilir raporu almak için aradım bugün için gelmemi söylemişti gittim sekreteri iki haftan yandı geç kaldin biraz dedi 3 haftalık verdi.ama nasıl oldu bu iş doktorum yanlış hesapliyo olabilir mi yada bilgisayara yanlış girmiş falan. Çünkü bana şubat 12 geç bi tarihmis gibi geliyo haftama gore

Kızlar şimdi ben 32 çalışabilir raporunu aldım. Grip oldum. Yarın sabah okula gidebilecek gücü bulur muyum bilmiyorum. Aile hekimine gidip rapor alsam çalışabilir raporumu etkilemiyor demi. Sorun olmuyor yanı... Yarın tum gün dersim var ve çok yoğun geçiyor. Gudersem okula sanki bu yoğunluk daha da çarpacak bana

32 de alman gerekiyor raporu canım ama yanma olur mu bilemedim.

Evet bence bir hata benim sat a göre 11 şubat doğumu ve ben şuan 33 E girmek üzereyim. Senin için şubat 12 geç bence de

32 de alman gerekiyor raporu canım ama yanma olur mu bilemedim.

Evet bence bir hata benim sat a göre 11 şubat doğumu ve ben şuan 33 E girmek üzereyim. Senin için şubat 12 geç bence de
iki haftam doğum sonrasına ertelenmiyo canım ama bu benim için problem değil. Sadece bu hafta hesabında bi yanlışlık var bencede. Sizce doktorumu yarın aramalı miyim yoksa iki hafta sonra gel dedi gidince mi netlestirsem

Umarım atlatırim ballı sut içtim. Acile gitsem bir şey yapmazlar. Tek korkum atesimin çıkması ki dışardan atesim çok anlaşılmıyor başka ne yapsam bilmiyorum

ballı süt dışında nane-limon ve özellikle bol suu iç canım ve meyve ye. ayaklarını ve belini sıcak tut. ben ağrı kesici ilaç içmeden anca böyle düzeldim 3 günde

Canım benim de doktoruma göre 11 şubat doğumum Geçen hafta çarşamba aldım raporu. 33 haftalıksın dedi ama yeni girmişsin deyip verdi. Normalde bat 4 mayıstı ve bdt 7 şubattı ben doktorun dedigi bata göre 32+0 bekledim yani 11 şubatı baz alarak. Senin bebekten önceki bdt kaçsa ona göre vermesi lazım doktor raporu. Çünkü muayeneye gitmişsin sen. Bdt ni değiştireceğini bilemezdin. Hem Yandı diyor ama yansa yansa 1 haftan yanar. Bence yardımcı olmayacaksa eski bdtne göre vermesi gerektiğini söyle Sonuçta dediğim gibi bu muayene de bdtsini geri alacagını bilemezdin. Sana 11 şubat değil ocakta diyebilirdi o zaman hiç rapor alma sansın olmayacakmıydı çok saçmalamış doktor.

Kizlaar hastane cantasi hazirliyorum..orgu yelek koydunuzmu siz, patik falan...tulumlari pijamalari var bebisimin ama kalin pek bisey almamisim :)
Canım koymanı tavsiye ederim. Hastane de olmasada eve dönüş için çıktıgınızda vucut ısısı hastaneye göre ayarlanmışken düşecek, soğuklara denk geliyor malum hemen giydirirsin. Agır birşey değil sonuçta ne olur olmaz al.

Çarpıntı yaşayan arkaşlar, vucud kan pompalıyor bazen bu durum olabiyor onun dışında kan değerleriniz düştüğünde olabiliyor. Kan ilaçlarını düzenli kullanmadığım dönem aynısını yaşadım. Sonra ondan dolayı olduğunu öğrenince aksatmadım allaha sükür birşeyim yok.

Benim bu tatlı oğlum yamuk duruyor sanırım kafası sol tarafımda ayaklarıyla da habire sağ kasığıma vuruyo çapraz tepik yiyorum

Canım aslında haklisin bat 28 nisandi benim o zamandan beri dogumuma 12 şubat diyo. Neyseki benim için problem değil bu izin rapor konulqri. Sadece doktor 12 şubat derken erken dogurabilirim yanlissa.yada çocuk çok önde değilse boşuna diyete girip gelişimini yavaşlatmak istemem

Çok teşekkur ederim hepinize iyi dileklerinoz için o kadar çok kişi yazmiş ki hepinizi nasil ekliyecegimi bilemedim ama cogunuz sürekli yaziştiğimiz kisiler kanuni sultan süleyman E.A.Hastanesine gittim oglen 1:30 gibi girdim dr peritenolog un odasi yaklaşik 1 saat kontrol etti üstten de alttan da bebisin tum organlari iyi ama kafasi buyuk gelisimi zaten iki hafta onden gidiyordu ama kafasi normalin üstunde kaliyo bir onceki dr dedigi gibi sivi goremedi ama kafa tasindaki aralik max 10mm olmasi gerekirken 14mm oldugunu söyledi dr tam teşhis koyamadi Cuma günü sabah tekrar gidicez kontrol edicek hani üzmemeye calisiyorum kendimi sizlerde dualarinizi eksik etmeyin benden bebisimden ama biraz internette araştirma yaptim allah kimsenin başina vermesin boyle birsey normale donenler de var bebegini aldiranda veya dogduktan sonra bu yuzden kaybedenlerde allah hakkimizda hayirlisini verir insallah dedigim gibi bu guzel gunde dualarinizda beni de esirgemeyin

Canım m.yardimcima raporu ne zaman getireyim dediğimde fark etmez istersen getirme doktorun takip eder demişti. Doktorunuzdan kaynaklı bir hata var sanki. Bence siz doktoru yarın arayın içiniz rahat olsun.

Canım benim iyi güzel şeyler düşünelim. Annesi onun hiçbir şeyi yok... Bugün bol bol dua edelim... Hem kafası büyük olabilir. Genetik faktör de olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…