2016 Şubat Anneleri

Spreyleyince her yer yag olmaz mi bi de benim buyuk kizim onu bi sekilde kacirir butun evi yaglar agzi iyice kapanan bi kapta daha az sorun yasarim ama ilk cocugum olsaydi dedigin gibi yapardim

Ciger gelişimi tamamlanmamış olursa yaparız demek istemiştir heralde bilemiyorum. Benim kasılmalarım vardi hastanede kaldım filan. Şimdi tam yatak istirahatim var. O yüzden yapıldı.
Gecmis olsun canim insallah baska sorun yasamazsiniz saglikla gelir bebegin

Spreyleyince her yer yag olmaz mi bi de benim buyuk kizim onu bi sekilde kacirir butun evi yaglar agzi iyice kapanan bi kapta daha az sorun yasarim ama ilk cocugum olsaydi dedigin gibi yapardim
He ben o ufakligi hesaba yatmadim :) yok canm ark oyle kullaniyo yakindan pistlatio :)

Zeytinyağını kaynatıp napcaksn Canm bide ne ise yariyo
zeytinyağının kaynatıp yani dumanını çıkartıp asitliğini alıp bebek poposunda kullanmak gerekir demişler arkadaşa.
Bende asitliğini saf yağ ve dumanı çıkmış yağ ile bakacağım. (İnşallah bakabilirim)

Bence bu işlem yağın uçuculuğunu gidermek ve ve yağın faydalı kısmını almaya yarar. Bu da fayda değil zarardır :/
Asitlik giderme işlemleri çok daha farklı kimyasal içerikli şekilde oluyor çünkü

Ve ne yazik ki sonradan sorun cikarsa bikgilendirmedik olmasin diye sirf moral bozuyorlar. O varsa buda olabilir. Cocugunuz su engelde olur deyip bir suru sey saydilar. Tek bulabildikleri kalpdeki damar sorunu.

Ve amniyosentez falan yaptirsam bile de george sendromuna bakacaklar. Eger o yoksa baska bisey varsa yine ogrenememis olacagim. Cok sacma gercekten. Ve hasta bir cocuk icinde tek onerileri aldirmak ne yazikki. Tedaviye yonelik birsey halen yok

Nst de normal çıktı canım her zaman önde iken şimdi böyle oldu. Bilmiyorum canım inşallah birşey olmaz doktor eğer yine almazsa bebeğini erken alırım dedi
Canını sıkma cnm.Bazen öyle sekteye uğruyor bebek kiloları bazen hic almıyorlar sonra utandiriyorlar moralini bozma.yiyip ictiklerine dikkat et.İnşallah sağ salim kucağına alırsın bebisi

haklisin cnm. bu saatten sonra oyle bir karari kimse alamaz. zaten ben oyle bir sey deselerde artik guvenmiyorum.
diyorum ya hamilelikte bebegimizde bobrekte buyume var dediler aylarca. dogdu, sukurler olsun bobrekleri sapasaglam. ama kalp delik desik. nasil bilim bu. nasil bilim demeyeyim de, nasil bilimi kullaniyoruz biz
hastane adi vermicem ama ankaranin en iyi ozel hastanelerinden biri bu hatayi yapiyorsa, en gelismis aletlerle yanilabiliyorlarsa, amniyosentez sonucuna bile guvenmem ben artik.
ki amniyosentezde down sendromu ihtimali yuksek cikan bir annenin, bebegini sag salim dogurduguna da sahit oldum
simdi okuyan beni bilim dusmani zannetmesin, sadece turkiye de eksik ve yanlis kullanilmasina ofkeliyim.
bir de hormonlarin etkisi var tabi

Canını sıkma cnm.Bazen öyle sekteye uğruyor bebek kiloları bazen hic almıyorlar sonra utandiriyorlar moralini bozma.yiyip ictiklerine dikkat et.İnşallah sağ salim kucağına alırsın bebisi
İnşallah canım bugün o kadar çok yedim ki anlatamam. Haftaya tekrar çağırdı inşallah kilo almış olur. Hayırlısı ile bebeklerimizi sağlıkla kucagimıza almak nasip olur.

Çok doğru söylüyorsun arkadaşım.

Kızlar meraba.. çalıştığım kurum ile gittiğim özel hastanenin anlaşması sona erdi ve ben 34. Haftada doktor ve hastane arayışına girmek zorunda kaldım. İstanbul Anadolu yakasında çok tuzlu olmayan hastane ve doktor öneriniz var mi. Çok çaresiz hissediyorum şuanda..m

Anladm Canm bende ıslak mendil kullanmayı dusunmyrm ilk Zamanlar pamuk ve ilik suyla temzlemyi dusunyrm

Yazan arkadaslar a cok tsk ler o kadar gozum donduki atladim arabaya ciktim evden oda cikmisti zaten ... bianda elim buraya gitmis yazdim sizler e o kadar cok giriyorum ki siteye direk yazdim beni zaten hamile anneler anlar. Bi arkadas ne yaptiklarini.sormus coook somuruyolar saygisizlar maddi ve manevi.. ufacik bisey olsa esim maddi bisey olsa esim yeter artik yaaa .. patladim cok kotu konustum gozum dondu.. yani su donemde nazlanip ah vah diyecegimi milletin naziyla ugrasiyrm yeter artik dedim.

İnşallah canım bugün o kadar çok yedim ki anlatamam. Haftaya tekrar çağırdı inşallah kilo almış olur. Hayırlısı ile bebeklerimizi sağlıkla kucagimıza almak nasip olur.
Amin cnm.çok kilolu olmalarına gerek yok kilo iyi bişi değil zaten kilodan muzdaribiz
Sağlıklı olsunlar yeter.

Istanbul Anadolu yakasindayim canim. Hakan Gurbuz e gidiyorum. Delta Hospital da. Orada yapacagim dogumumuda.
Mrb bende idealtepe de oturuyorum ve 33. haftada doktor suz kaldım. Hakan bey nasil ve hastanenin doğum fiyatları hakkında bilgi verebilirmisin. Bu arada hastanenin bebek yoğun bakım ünitesi var mı. Çok soru sordum ama gerçekten acil bi doktor ve hastane bulmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…