2016 Şubat Anneleri

Cemren0604 haklisin oda goruyoda suan cok islediler. Resmen abartti esim buara.

huzurunmeraklisi ciddi miiiisin peki geri vereckler mi bu kadar parayi yani altinlari paralari borc almislardir.. Iste bizde de ayni durum bizden alip digerine veriyolar yani annesinin asla ihtiyaci yok.ama surekli acitasyon ve suana kadar bana ailesini kotuleyen esim bende aaa birak gunah ailen onlar diyip yardimci olalalim diyen ben baktim kullaniliyoruz ne oluyo durun bakim diyincede esim bu sefer ailesine daha dustu laf soyletmeme ye basladi roller degisti

Dudagmn üstünde 2 3 tane iz kaldı yaa çok sınır olyrm evdeyken makyaj yapmak istemyrm yüzüm dinlensn diye ama genelde hep goz makyajı yapyrm tabi
Benim Hiç olmadığı kadar sivilcelendi ergenlikte bile bu kadar olmamıştı ki hiç makyaj felan yapmıyorum artık.. İlk bastan beri bir stresle basladı hep devam etti ben ona bağlıyorum dr A sordum gebelikte cilt değişikliği normal dedi... Ama çok sinir bozucu gecen tee kaç yaşında kayınbabamın bile dikkatini çekti kızım nasıl oldu böyle yüzün die... Tek tesellim sivilce gecer ama gebelik lekelenmesi olmadı o

altınlar gitti vermeyecek 120 ceyrek 30 ellilik 20 yüzlük 10 kramis ve paralar
hepsi düğünüme gitmiş nasıl gitmiş hala merak ediyorum hala sizden borc kaldı ben ödüyrum yardım edin der ve bi düğün olunca sizin borcunuz siz altın alacaksınız der

kredi ise güyya biz ev alınca kardeşi verecekmiş ki onu da adam işleri büyütürde evlenirse anca
kocama diyor babanız vefat etti bu evin babası sensin onlara sen yardım edeceksin, bize kim yardm edecek acaba bilemedim, bi öğretmen maaşı ile nereye kadar, az ve öz konuşacaksın anacım kaynanamdan öğrendiğim inciler, bişy yaptıracaksan duygu sömürüsü ile yapacaksın, yada yapılmamamsını sağlıcaksın bu sistem bu

Bu cuma noel tatilim var yarında arefesi sebebiyle işten erken çıkıcaz.. Tüm işlerimi halledeyim diyorum, bebeğin çamaşırlarını yıkıcam, kapı süsünü, lahusa tacını, isimede bir netlik katsak isimleri yapıcam daha magnetlerin.. Ayyy iyice ağırlaşmadan halledeyim diyorum, yavaş yavaş zorlandığımı hissediyorum çünkü.. Ayh valla yazarken bile yoruldum... Aaaa birde beşiğimiz geliyor cumartesi, yavrum evime kuruluyor, ne büyük bir mutluluk, Allahım sağlıcakla gelsin huzur versin mutluluk versin yuvamızaaa

Hmm şimdilik erken riskimiz yok vurulmasakta problem olmaz sanirim

Midee yanmasina ne yapabilirim reflü oluştu hamilelikte geceleri fena uyuyamiorum elma suyu sıksam faydasi olurmu

felaket mide yanması var şu an,
soda içtim ama tam geçmedi ne iyi gelir kuzular

Ciddi misin nasil bir ayrimciliktir bu yaaaa...nasil bir evlat ayirmaaaa.. ve dedigin gibi dogrulari soyleyince sen kotu oluyosun onlarda tatli tatli ah canim cigerim.digerek isi goturuyolar.. ben iste bu haksizlikdan migdem bulaniyooo..

Mide yanmasına gaviskon.
Elma suyu veya elma daha kötü yapar
Geç saate yemek yememek lazım. Hoş bende su bile yapıyor.

Bir de geçen bir arkadaş yazdı. Zeytin çekirdeği bir tane yutmak iyi geliyor demişti. Denemedim, yutan varmı bilmiyorum.

Bana msj atmis simdi saygisizligini unutmayacagim die karar ver dio karisma konusma die dir dirci kadin oldum olaya bak. Ben ben degilmisim baska biri olmusum. Kotuye gidiyoruz dio.
Suraya bak yaaa millet yuzunden 3. Kisiler yuzunden ne hala geldik . Ben ailemden asla boyle bisey gormedim herkes birbirinin parasina ozeline de saygilidir.

Canım iyiki cıkmışın evden.... Biraz sakinleş düşün EŞİNİ seviyor musun? Cevabın evetse erkekleri ancak avucuna aldığın zaman kazanırsın bunu sen yapacaksın... Eminim cok uğrasmısındır ve şimdi sinirle diyorsun neden ben ugrasayım hala diye ama bunu kendin bebeğin ve sevdiğin için yapmalısın.. Hamilelikte insan cinnet nedir anlıyor ben yasadım resmen o yuzden seni anlamaya calısıyorum ama geciyor... Özelini ilişkinizi bilemem ama ne yap et bu gece eşinle aynı yatakta uyu konuşma bu konuyu hiç ama onunla aynı yatakta uyu.. Eminim eşin senin ona olan sevgini tekrar anlayacaktır ve kendini sorgulayacaktır ve sabah guzel bir gün baslayacak ve yarın bugunu hiç konuşmayın.. Bunları yapman demek eşinin yaptıklarını kabullenmen yada kendinin haksız olduğunu görmen demek değil unutma... Sevgin kendin ve bebeğin için... ( cok duygusal iniş cıkışlar yasayan biri olarak nacizane düşünce..) Rabbim hakkınızda en hayırlısı neyse onu eylesin inşallah kalbini ferahlatsın

Ah yavrum sende bendensin :*

bir olcek gavisgon surup
her gece yatmadan ictigim, kurtaricim

bugün ilk defa bu kadar yanıyor ve acı acı şeyler ilerliyor midemden
şurup yok ama yarın alayım bi tane

Ciddi misin nasil bir ayrimciliktir bu yaaaa...nasil bir evlat ayirmaaaa.. ve dedigin gibi dogrulari soyleyince sen kotu oluyosun onlarda tatli tatli ah canim cigerim.digerek isi goturuyolar.. ben iste bu haksizlikdan migdem bulaniyooo..

walla bunu eşime söylediğimde cok zoruna gidiyor beni aile karşı doldurma diyor
sonra durup düşündüm bazen kardeşim de böyle aşırılıkları oluyor ucundan eleştirse ben çok alınıyorum
adam da haklı en iyisi susup izlemek illaki anlayacaklar hele cocuk doğunca

Kusura bakmayin kizlar o kadar doldum ki.. nelerle ugrasiyosunuz ben nelerle ama coook ciddi seyler yasadim yasiyorumda. Umarim hakkimizda hayirli olur ve ilk kez bosanmayi dusundum dusunuyorum.. tek ricam akliniza gelirse dua edin . Hepimizn hakkinda hersey hayirli olsun

Midee yanmasina ne yapabilirim reflü oluştu hamilelikte geceleri fena uyuyamiorum elma suyu sıksam faydasi olurmu
Varsa sut ilik 3 yudumda ic canim. Maden suyu sade varsa onuda deneyebilirsin. Bunlar yok dersen ister toz nane ister taze nane limon la kaynat ic. Bunlar cok ii geliyo. Ve mutlaka kafam govdenden yukarda olsun.

Topitikk cnm saol tskler ama bu normal bi kavga degildi. Yarin da hicbisey degismeyecek .oda koptu bende zaten 1 aydir surekli bu mevzu. Bakalim yarin dusunup ne konusacagim.

huzurunmeraklisi valla onlar gorene kadar biz bizden gidiyoruz . Senin o dedigin rakamlar la ustune de kredi cekip ev alabilirdiniz fakinda dimi esin.
ufak tefekleri bende bu zaman a kadar gormuyodum sadece ve esime ben israr ediyodum anladimki iyi niyetlide cok olmayacaksin verdikce bekliyolar

İyi geceler kızlar mesajlara bakıyorm da son zamanlarda hep olumsuz şeyler oluyor Allah şu günleri hayırlısıyla geçirmeyi evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin
Az önce yatağıma geçtm sol tarafıma yattm şu yastıkla yatma işine bi türlü alışamadm ama yine de bacak arama bir tane koyuyorm.ve ne yaparsam yapayım biraz göbek üzerine doğru yatıyorm az önce sol tarafımda bebiş hareket etti ama baya sola vurdu üzerine yattığm yere ve çok acıdı ama bn kendi acımı geçtm acaba sıkışıyormu diye düşünmeye başladm.hala benim gibi yarı yüzüstü uyuyan var mı bu durum sakıncalı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…