Benim Hiç olmadığı kadar sivilcelendi ergenlikte bile bu kadar olmamıştı ki hiç makyaj felan yapmıyorum artık.. İlk bastan beri bir stresle basladı hep devam etti ben ona bağlıyorum dr A sordum gebelikte cilt değişikliği normal dedi... Ama çok sinir bozucu gecen tee kaç yaşında kayınbabamın bile dikkatini çekti kızım nasıl oldu böyle yüzün die... Tek tesellim sivilce gecer ama gebelik lekelenmesi olmadı oDudagmn üstünde 2 3 tane iz kaldı yaa çok sınır olyrm evdeyken makyaj yapmak istemyrm yüzüm dinlensn diye ama genelde hep goz makyajı yapyrm tabi
Cemren0604 haklisin oda goruyoda suan cok islediler. Resmen abartti esim buara.
huzurunmeraklisi ciddi miiiisin peki geri vereckler mi bu kadar parayi yani altinlari paralari borc almislardir.. Iste bizde de ayni durum bizden alip digerine veriyolar yani annesinin asla ihtiyaci yok.ama surekli acitasyon ve suana kadar bana ailesini kotuleyen esim bende aaa birak gunah ailen onlar diyip yardimci olalalim diyen ben baktim kullaniliyoruz ne oluyo durun bakim diyincede esim bu sefer ailesine daha dustu laf soyletmeme ye basladi roller degisti
Hmm şimdilik erken riskimiz yok vurulmasakta problem olmaz sanirimErken dogum riskine karsi yapiliyor bebegin akciger gelisimi son ayda tamamlaniyor bazi enzimleri bebek son ayda uretmeye basliyor sanirim o eksikleri tamamlamasi icin bi igne. Ama ne kadar yararli bilmiyorum vurdurmak gerekiyor mu cocugun gelisimini kotu yonde etkiler mi benim de endiselerim var
Ah yavrum sende bendensin :*felaket mide yanması var şu an,
soda içtim ama tam geçmedi ne iyi gelir kuzular
altınlar gitti vermeyecek 120 ceyrek 30 ellilik 20 yüzlük 10 kramis ve paralar
hepsi düğünüme gitmiş nasıl gitmiş hala merak ediyorumhala sizden borc kaldı ben ödüyrum yardım edin der ve bi düğün olunca sizin borcunuz siz altın alacaksınız der
kredi ise güyya biz ev alınca kardeşi verecekmiş ki onu da adam işleri büyütürde evlenirse anca
kocama diyor babanız vefat etti bu evin babası sensin onlara sen yardım edeceksin, bize kim yardm edecek acaba bilemedim, bi öğretmen maaşı ile nereye kadar, az ve öz konuşacaksın anacım kaynanamdan öğrendiğim inciler, bişy yaptıracaksan duygu sömürüsü ile yapacaksın, yada yapılmamamsını sağlıcaksın bu sistem bu
Midee yanmasina ne yapabilirim reflü oluştu hamilelikte geceleri fena uyuyamiorum elma suyu sıksam faydasi olurmu
bir olcek gavisgon surupfelaket mide yanması var şu an,
soda içtim ama tam geçmedi ne iyi gelir kuzular
Canım iyiki cıkmışın evden.... Biraz sakinleş düşün EŞİNİ seviyor musun? Cevabın evetse erkekleri ancak avucuna aldığın zaman kazanırsın bunu sen yapacaksın... Eminim cok uğrasmısındır ve şimdi sinirle diyorsun neden ben ugrasayım hala diye ama bunu kendin bebeğin ve sevdiğin için yapmalısın.. Hamilelikte insan cinnet nedir anlıyor ben yasadım resmen o yuzden seni anlamaya calısıyorum ama geciyor... Özelini ilişkinizi bilemem ama ne yap et bu gece eşinle aynı yatakta uyu konuşma bu konuyu hiç ama onunla aynı yatakta uyu.. Eminim eşin senin ona olan sevgini tekrar anlayacaktır ve kendini sorgulayacaktır ve sabah guzel bir gün baslayacak ve yarın bugunu hiç konuşmayın.. Bunları yapman demek eşinin yaptıklarını kabullenmen yada kendinin haksız olduğunu görmen demek değil unutma... Sevgin kendin ve bebeğin için... ( cok duygusal iniş cıkışlar yasayan biri olarak nacizane düşünce..) Rabbim hakkınızda en hayırlısı neyse onu eylesin inşallah kalbini ferahlatsınYazan arkadaslar a cok tsk ler o kadar gozum donduki atladim arabaya ciktim evden oda cikmisti zaten ... bianda elim buraya gitmis yazdim sizler e o kadar cok giriyorum ki siteye direk yazdim beni zaten hamile anneler anlar. Bi arkadas ne yaptiklarini.sormus coook somuruyolar saygisizlar maddi ve manevi.. ufacik bisey olsa esim maddi bisey olsa esim yeter artik yaaa .. patladim cok kotu konustum gozum dondu.. yani su donemde nazlanip ah vah diyecegimi milletin naziyla ugrasiyrm yeter artik dedim.
Ah yavrum sende bendensin :*
bir olcek gavisgon surup
her gece yatmadan ictigim, kurtaricim
Ciddi misin nasil bir ayrimciliktir bu yaaaa...nasil bir evlat ayirmaaaa.. ve dedigin gibi dogrulari soyleyince sen kotu oluyosun onlarda tatli tatli ah canim cigerim.digerek isi goturuyolar.. ben iste bu haksizlikdan migdem bulaniyooo..
Varsa sut ilik 3 yudumda ic canim. Maden suyu sade varsa onuda deneyebilirsin. Bunlar yok dersen ister toz nane ister taze nane limon la kaynat ic. Bunlar cok ii geliyo. Ve mutlaka kafam govdenden yukarda olsun.Midee yanmasina ne yapabilirim reflü oluştu hamilelikte geceleri fena uyuyamiorum elma suyu sıksam faydasi olurmu
Başak Hn dan randevu aldim. Ama 7 Ocak da ancak boşluk vardı ve ben o hafta 35. haftada olucam. Nsl olcak bilmiyorum.Haklısın. Bu arada central başak hanım mış :) Yanlış hatırlamışım kozyatağındaymış.
Hımm tahminde bulunayım, ismin Dilay mı canım, bi onu türetebildim
Ben halen Magnezinc kullanıyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?