2016 Şubat Anneleri

ahahha ☺ bemimde ruh halim uzun zamandır böyle ☺
sanıyorum 2 tane mevlüt olacak bizde kayınvalidem de kendi evinde mevlüt yapmak istiyo..yakında değiliz ki..bnde evimde yapmak istiyorum bakalım
Canim tarihlerimiz ayni bebeginin kilo boy durumu nedir acaba

Canim doğumu nerde yapicaksin nerde oturuyorsun

Canım benimki de oldum olası hateketli son zamanlarda hele iyice kimsenin yanında oturamaz olmuştum ahh ahh diye tepki vermekten canımı acıtıyordu ama sanırım 2 gündür falan benimki de yavaşladı gece bile üzerine yatmadığım sürece bişey yok gibi neredeyse dediğin gibi artık yerler dar hayırlısı işe bi çıksalarda rahatlasak tabi rahatlicaz mı tam tersi mi olacak orası da muamma :)))

2 gundur karnimin üst tarafı ara ara sertleşiyor belim ağrıyo kalcalarim agriyo aranızda benim gibi olan var mi normal mi??

luck25 ne zaman doğum yaptı biliyor musunuz peki?

Kızlar yüzümde sivilce cikiyo skyrm izi kaliyo hep skmadiklariminda kaliyo tabi sizdede oluyo mu bu izler

luck25 ne zaman doğum yaptı biliyor musunuz peki?
Ayın 13de veya 14 ünde diye düşünüyorum. Çünkü o gün en son doktra gittiğini birşey çıkmadığını söylemişti.
Zaten doktordan sonraki gün doğum yapmış

Suan cok kotuyum kizlar bebegimde eminim ki kotudur. Yine esimin ailesi yuzunden kavga ettik cok kotu bi sekilde. Surekli somurmeleri ve esimin ailesini savunmasi ama bu sefer bitti ciddi ciddi bosaacam yarin evi terk etcem oda ailesiyle mutlu olsun
senı benden ıyı hıckımse anlayamaz sanırım. Ne yasadın bılmıyorum ama emın ol ben 10 katını yasıyorum. Burda yazmadım cunku burda herkesın derdı baska ve ben de burayı okuyarak dertlerımı unutmaya calısıyorum. Ben de bosanmanın esıgındeyım, zaten yıllardın cok somurulduk ama esımın son 6 ayda yaptıgı hatalar yuzunden butun hamılelıgım depresyonda gectı. Bazen dusunuyorum ben ne suc ısledım de bunlar basıma gelıyor dıye.

Suan cok kotuyum kizlar bebegimde eminim ki kotudur. Yine esimin ailesi yuzunden kavga ettik cok kotu bi sekilde. Surekli somurmeleri ve esimin ailesini savunmasi ama bu sefer bitti ciddi ciddi bosaacam yarin evi terk etcem oda ailesiyle mutlu olsun
bu erkeklerin aileleri ve kendileri ne kadar anlayissiz olabiliyorlar. ben de erkek annesi olucam nasip olursa. ama asla boyle insanlardan olmak istemiyorum
Sen de sakin ol canim, sabir cek. ani birsey yapma.
Artik anne karninda goruyoruz sorunlari iyi guzel ama keske anne karninda tedaviyide ilerletseler.

Beklemek ve ne ile karsilasacagini bilmemek cok kotu. Ins saglikla aliriz kucagimiza bebeklerimizi
valla kardesim dha bir bucuk ay once dogum yapti ama bebegimizde kalp sorunu oldugunu bilemediler
bir ton para verip ozele gitti, gelismis ultrason cihazlariyla ayrintili incelemeleri yapildi. sonuc bebegimizde ileri derecede kalp yetmezligi var. biraz kilo alsa hemen ameliyat olacak.
demem o ki, hala bi halti bilemiyorlar

Arkadaşlar ben makyajımı zeytin yağı ile çıkartıyorum. Hatta göz makyajım içinde yağlı sulu solüsyon hazırlıyorum. Blogumda da geçtiğimiz aylarda yazmıştım :)
Halis zehtin yağı da market zeytinyağı da kullandım.

Öyle dudak üstünde yanma vs daha önce hiç yaşamadım. Amaa göz makyajımı silerken gözüme kaçtığında yaşadığım oluyor. Malum gözü sıkı kapatmak gerek vs... Zaten göze ne kaçsa yakıyor...

Geçenlerde şu zeytinyağını kaynatma olayını söylediklerinde deneyeceğimi söylemiitim ama hala deneyemedim çnkü çok üşeniyorum:)

çalıştığım sektörün yağ sektörü olduğunu da belirtmek isterim. Ve kaynatma işlemi ile sadece içersindeki uçucu yağların uçtuğunu düşünüyorum. Asitliğinin düzenlenebileceğini düşünmüyorum :/
Tüm vücudumu zeytinyağı ile yağlıyorum. Kollarımı bacaklarımı yüzümü. Henüz zararını görmedim. Aksine kozmetiğe harcanan param cebimde
Bende bebeğim için zeytinyağlı sulu karışımı kullanacağım. Bebe yağı ıslak mendil pişik kremi vs almadım.
"ıslak mendillerin üretim aşamalarını bilseniz ayakkabınızı bile silmezdiniz" diyen sektör insanlarıyla tanışmışlığımız var :/ bunu sektörü kötülemek için söylemiyorum, el kadar bebelere kullanırken bir kez daha düşünmek gerekir diye söylüyorum.
Bebeklerle birlikte kendi cikdinize de kullanmayın bnce

Hatta aklıma geldi. dün stajere sabun yapmayı gösterirken zeytin yağı kullandık. Ve olmadı.
Çünkü yağın asidik olması gerekiyordu. Sofralara sunulan yağın asitlik seviyesi çok düşük olduğu için olmadığına karar verip içerisine asit ilavesi yaptık :)

Buarada bilim insanı üşenmez dedim kalktım, yağı yaktım gebe halimle nelerle uğraşıyorum soğusun inşallah bakacağım uyumazsam

Zeytinyağını kaynatıp napcaksn Canm bide ne ise yariyo

Benimki sallanarak uyumadi hic Allah tan kucagima alip oturuyorum uyuyo :) Ama bazen damari tutuyo delirtiyo beni.Ayakta sallamakta cok zor hele ki biraz buyuyunce
Bu yaz basladim sallamaya. Oglen uyumak istemiyor ne yapsam oyuna bagliyor aksamlari kendi kendine uyuyor sanirim bana cekmis ogle uykusunu cok erken birakacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…