Canim tarihlerimiz ayni bebeginin kilo boy durumu nedir acabaahahha ☺ bemimde ruh halim uzun zamandır böyle ☺
sanıyorum 2 tane mevlüt olacak bizde kayınvalidem de kendi evinde mevlüt yapmak istiyo..yakında değiliz ki..bnde evimde yapmak istiyorum bakalım
Canim doğumu nerde yapicaksin nerde oturuyorsunYok baska hic bir belirti bulamadilar. 2 ve 4lu testlerimde gayet iyiydi. Riskliye yakin bile degildi sonuclarim. Bir sendromla dunyaya gelecegini dusunmuyorum nedense, onu aklima getirmiyorum hic. Sadece kalbindeki sorun agir olursa. Ameliyat falan gerekirse diye bir tedirginligim var. Ins bir sorun olmayacak o sekilde inandiriyorum kendimi
Benim durumum genetik mi onu da bilmiyorum. Ailede baska boyle bir kalp sorunu olan yok. Ama cekinik genler falan vardir belki ve bende gorulmustur. Eger benimde damarlarimda sikinti varsa bebegiminde benden kaynakli olabilir sorunu. Bilemiyorum hic. Dogum sonrasi gidecegim kardiyologa artik detayli incelenmesi icin.
Canım benimki de oldum olası hateketli son zamanlarda hele iyice kimsenin yanında oturamaz olmuştum ahh ahh diye tepki vermekten canımı acıtıyordu ama sanırım 2 gündür falan benimki de yavaşladı gece bile üzerine yatmadığım sürece bişey yok gibi neredeyse dediğin gibi artık yerler dar hayırlısı işe bi çıksalarda rahatlasak tabi rahatlicaz mı tam tersi mi olacak orası da muamma :)))Günaydın herkese,benim kızım oldu olası sakin aslında öyle dönmeler,sert tekmeler,uykudan uyandırmalar falan yaşamadık hiç ama şu son 1 haftadır hareketleri daha bir yavaşladı sanki gün içinde hissediyorum tabiki ama dokumalar şeklinde kilosu en son 2300 civarındaydı benimle aynı haftalarda olanlar aynı durumu yaşıyor musunuz merak ettim hani iyice büyüdüler ya yerleri mi daralıyor acaba
canım 2hafta önce gitmiştim kontrole..kilosu 1880 gramdı ama boyunu net olarak söylememişti doktor..cumartesi günü kontrolde öğreneceğizCanim tarihlerimiz ayni bebeginin kilo boy durumu nedir acaba
luck25 ne zaman doğum yaptı biliyor musunuz peki?amannnn panik yapma. doğru olacağı meçhul. herkes de olacak diye de bir şey yok sonuçta
Zaten 35. haftadasın hazırlıklarını yapmış çantanı hazırlamışsındır sen, hele paniklik de var :))
yorma kendini son zamanlarda...
ah benim de aklımdaydı söylemek. luck25 i ekleyebiliriz o zman. hem bakan arkadaşlarda akıllarına gelince dualarını esirgemez belki...
daha 3 aylıktım atamıyorum diye kudurmuştum. kiiii yoga yapan ve kasları esnek olan biriydim :)
meğer çok yanlış anlamışım hareketi
benimde bir ay önce öyleydi, haftaya kontrolde belli olacak çıkartıp çıakrtmadığı. ama doktorum endişelenecek bir durum olmadığını söylemişti.
ilerleyen zamanlarda çözüyorlarmış..
Ayın 13de veya 14 ünde diye düşünüyorum. Çünkü o gün en son doktra gittiğini birşey çıkmadığını söylemişti.luck25 ne zaman doğum yaptı biliyor musunuz peki?
30+6daydı glb cnmluck25 ne zaman doğum yaptı biliyor musunuz peki?
Bende hiç sivilce yokKızlar yüzümde sivilce cikiyo skyrm izi kaliyo hep skmadiklariminda kaliyo tabi sizdede oluyo mu bu izler
Dudagmn üstünde 2 3 tane iz kaldı yaa çok sınır olyrm evdeyken makyaj yapmak istemyrm yüzüm dinlensn diye ama genelde hep goz makyajı yapyrm tabiBende hiç sivilce yok
senı benden ıyı hıckımse anlayamaz sanırım. Ne yasadın bılmıyorum ama emın ol ben 10 katını yasıyorum. Burda yazmadım cunku burda herkesın derdı baska ve ben de burayı okuyarak dertlerımı unutmaya calısıyorum. Ben de bosanmanın esıgındeyım, zaten yıllardın cok somurulduk ama esımın son 6 ayda yaptıgı hatalar yuzunden butun hamılelıgım depresyonda gectı. Bazen dusunuyorum ben ne suc ısledım de bunlar basıma gelıyor dıye.Suan cok kotuyum kizlar bebegimde eminim ki kotudur. Yine esimin ailesi yuzunden kavga ettik cok kotu bi sekilde. Surekli somurmeleri ve esimin ailesini savunmasi ama bu sefer bitti ciddi ciddi bosaacam yarin evi terk etcem oda ailesiyle mutlu olsun
Ayın 13de veya 14 ünde diye düşünüyorum. Çünkü o gün en son doktra gittiğini birşey çıkmadığını söylemişti.
Zaten doktordan sonraki gün doğum yapmış
evet öyleymiş sanırım. 14 Aralık ta doğmuş bebek. Dua edelim inş. herşey güzel olur bebişine kavuşur..30+6daydı glb cnm
bu erkeklerin aileleri ve kendileri ne kadar anlayissiz olabiliyorlar. ben de erkek annesi olucam nasip olursa. ama asla boyle insanlardan olmak istemiyorumSuan cok kotuyum kizlar bebegimde eminim ki kotudur. Yine esimin ailesi yuzunden kavga ettik cok kotu bi sekilde. Surekli somurmeleri ve esimin ailesini savunmasi ama bu sefer bitti ciddi ciddi bosaacam yarin evi terk etcem oda ailesiyle mutlu olsun
valla kardesim dha bir bucuk ay once dogum yapti ama bebegimizde kalp sorunu oldugunu bilemedilerArtik anne karninda goruyoruz sorunlari iyi guzel ama keske anne karninda tedaviyide ilerletseler.
Beklemek ve ne ile karsilasacagini bilmemek cok kotu. Ins saglikla aliriz kucagimiza bebeklerimizi
Şimdilik 8 kiloda sabit bi şekilde ilerliyorm inşallah 10 kiloyla bitiririmiyi akşamlar anneler ben o kadar da yemediğim halde çok kilo almaya başladım sizde durumlar nasıl 12 kilo aldım
Zeytinyağını kaynatıp napcaksn Canm bide ne ise yariyoHatta aklıma geldi. dün stajere sabun yapmayı gösterirken zeytin yağı kullandık. Ve olmadı.
Çünkü yağın asidik olması gerekiyordu. Sofralara sunulan yağın asitlik seviyesi çok düşük olduğu için olmadığına karar verip içerisine asit ilavesi yaptık :)
Buarada bilim insanı üşenmez dedim kalktım, yağı yaktım gebe halimle nelerle uğraşıyorumsoğusun inşallah bakacağım
Bu yaz basladim sallamaya. Oglen uyumak istemiyor ne yapsam oyuna bagliyor aksamlari kendi kendine uyuyor sanirim bana cekmis ogle uykusunu cok erken birakacakBenimki sallanarak uyumadi hic Allah tan kucagima alip oturuyorum uyuyo :) Ama bazen damari tutuyo delirtiyo beni.Ayakta sallamakta cok zor hele ki biraz buyuyunce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?