2016 Şubat Anneleri

Sorun sadece onlar suan oo kadarrr kotuyum ki aglamaktan oldum resmen . Su donemimde yaptiklarina bakkk allah a havale ediyorum hepsini

senınde kontrollerde herseyın normal çıktımı canım nst falanda yaptı suyunda ıyı dedı ama bebek almamış neden böyle oldu kı haftamızda aynı senınle canım
Nst de normal çıktı canım her zaman önde iken şimdi böyle oldu. Bilmiyorum canım inşallah birşey olmaz doktor eğer yine almazsa bebeğini erken alırım dedi

Sorun sadece onlar suan oo kadarrr kotuyum ki aglamaktan oldum resmen . Su donemimde yaptiklarina bakkk allah a havale ediyorum hepsini
Ah canım gerçekten çok üzüldüm sana üzülme diyemem çünkü zor Allah ferahlık versin, bi sakin ol, bebişi düşün, boşanmayı düşünme hemen, Allah seni üzenlere de hidayet etsin yazık ya en hassas döneminde

iyi akşamlar anneler ben o kadar da yemediğim halde çok kilo almaya başladım sizde durumlar nasıl 12 kilo aldım

ben de 37. haftaya kadar aldım ama 4 ocak itibariyle ayrılcam izne..bu cmartesi kontrolüm var zaten 35. hafta itibariyle çalışamaz raporu alacağım..zor geliyor artık işe gitmek,uğraşmak falan..bebişimle kendimize zaman ayıralım biraz

Yok baska hic bir belirti bulamadilar. 2 ve 4lu testlerimde gayet iyiydi. Riskliye yakin bile degildi sonuclarim. Bir sendromla dunyaya gelecegini dusunmuyorum nedense, onu aklima getirmiyorum hic. Sadece kalbindeki sorun agir olursa. Ameliyat falan gerekirse diye bir tedirginligim var. Ins bir sorun olmayacak o sekilde inandiriyorum kendimi

Benim durumum genetik mi onu da bilmiyorum. Ailede baska boyle bir kalp sorunu olan yok. Ama cekinik genler falan vardir belki ve bende gorulmustur. Eger benimde damarlarimda sikinti varsa bebegiminde benden kaynakli olabilir sorunu. Bilemiyorum hic. Dogum sonrasi gidecegim kardiyologa artik detayli incelenmesi icin.

ahahha ☺ bemimde ruh halim uzun zamandır böyle ☺
sanıyorum 2 tane mevlüt olacak bizde kayınvalidem de kendi evinde mevlüt yapmak istiyo..yakında değiliz ki..bnde evimde yapmak istiyorum bakalım

iyi akşamlar anneler ben o kadar da yemediğim halde çok kilo almaya başladım sizde durumlar nasıl 12 kilo aldım

Ya bende kilo aldigimi hissediyorum ama tartinin pili bitti son 1 haftadir tartilamadim almayida hep unutuyorum. Yarin pil alip bakayim bende kac oldum acaba

geçmiş olsun canım yaa..bizdede genetik kalp sorunu var..ve ailede baya yaygın bende yok ama doğduktan sonra bende kardiyoloğa götürcem kızımı..doğuştan gelen bi rahatsızlık çnkü..inşallah bisıkıntı yaşamaz bebeklerimiz

Karnım taş gibi yahu ama kasılmaya benzemiyo tuhaf hamile kaldığım ilk 2 ayda böyleydi yeniden o günlere döndüm ... bu arada bugün bacak için kuaföre gittim allahım acıdan mahvoldum genital bölge için gidenleri tebrik ediyorum valla helal olsun nasıl dayandınız

Artik anne karninda goruyoruz sorunlari iyi guzel ama keske anne karninda tedaviyide ilerletseler.

Beklemek ve ne ile karsilasacagini bilmemek cok kotu. Ins saglikla aliriz kucagimiza bebeklerimizi

Suan cok kotuyum kizlar bebegimde eminim ki kotudur. Yine esimin ailesi yuzunden kavga ettik cok kotu bi sekilde. Surekli somurmeleri ve esimin ailesini savunmasi ama bu sefer bitti ciddi ciddi bosaacam yarin evi terk etcem oda ailesiyle mutlu olsun
cnm duygusal donemler... dogru karar vermk gerekir... eger bosanma olcaksa o gitsin...

Suan cok kotuyum kizlar bebegimde eminim ki kotudur. Yine esimin ailesi yuzunden kavga ettik cok kotu bi sekilde. Surekli somurmeleri ve esimin ailesini savunmasi ama bu sefer bitti ciddi ciddi bosaacam yarin evi terk etcem oda ailesiyle mutlu olsun
sakin ol kavga etme bebeğinde sinirlenir etkilenir... bu erkeklerin aileleri hep haklı zaten... eşinin ailesi yüzünden maddi zarara giriyorsan ve eşin onları haklı görüyorsa evi terk et bir kaç gün annene ailene git sakinleş biraz iyi gelir .aklı başına gelir belkide...bebek geliyor utanmıyorlarmı aranızı bozmaktan ...

burnumu sokmak gibi olmasında ailesi tam olarak ne yaptı ???

cnm yasal olarak da kadinin degil adamin evden gitmesi uygun... bi arkadas demisti... umarim hersey yoluna girer ama eger biri gitcekse evden adam gitmeli yasalar yoksa giden kadini haksiz goruyor...

bence de bağlar kopuyor çünkü sanki acıma yanma hepsi bir arada ama tam ağrı denemez.bence paniğe gerek yok. benim dokununca acı artıyor senin de öyle mi?

bence bağlar kopuyor canım.dokununca acı da artıyor hem acı hem yanma gibi birşey benimki.

Ben 62 ile hamile kaldım decavit yüzünden başlarda 5er 5er kilo aldım decaviti bıraktım şükür, son 2 aydır 75im, bol bol yürüyüş yapıyorum

Geçen ay çok kolay olmuştu, 5 dkda paklanmıştımcanım da hiç yanmamıştı yakında gene gitcem inş gene kolay olur

Gitmesem orayı temizlememin başka bi yolu yokeşim yapamıyo ben de önceden beri hiç beceremezdim hep kyaföre giderdim

T three arkadaşim sakin ol..biz bosama lafi edecek kadar buyuk ne yasadiniz bilemiyoruz.ama şaka bile olsa "boşanmak" lafi skintili yani..sonra vazgecilebilir ki sen suan ofkelisin .bebisini dusun eşininde ustune gitmemeye calis..enazindan eslerden biri atesken oteki su olmali der Efendimiz s.a.v..sakin kafayla konusup anlasabilirsinoz insallah

T three rabbim ferahlık versin insAllah yüreğine. Lakin daha sakin oolmanı öneririm simdi gidersin dur demez sonra sen gelmek istersin donemezsin. Bir evlat dogmadan babasız kalır ki cidden cok zor bi durum. sen evde kal.konusma yanyana gelme sakinligini koru. Mübarek gunlerdeyiz abdest al ve Allaha sSığın sana Hayır kapisi açacaktır. Eslerimiz zamanla anlayacaklar gercek ile yalani o zamana kadar sabır ve sebaat ile beklemek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…