Nst de normal çıktı canım her zaman önde iken şimdi böyle oldu. Bilmiyorum canım inşallah birşey olmaz doktor eğer yine almazsa bebeğini erken alırım dedisenınde kontrollerde herseyın normal çıktımı canım nst falanda yaptı suyunda ıyı dedı ama bebek almamış neden böyle oldu kı haftamızda aynı senınle canım
Ah canım gerçekten çok üzüldüm sana üzülme diyemem çünkü zorSorun sadece onlar suan oo kadarrr kotuyum ki aglamaktan oldum resmen . Su donemimde yaptiklarina bakkk allah a havale ediyorum hepsini
Tatlı annişler bugün 32+0ızve dr kontrolümüz vardı
36+0a kadar çalışabilir raporu aldım 37yi gözüm yemedi20 ocakta da çalışamaz raporu alcam inş yeter 4 hafta ya Allah büyüktür olmadı bikaç ay ücretsiz izin alırım napimm
Bebişimiz 2000 gr olmuş boyu 42 cm dr haftasıyla uyumlu dedi
Doğum pozisyonu almışız, şükürler olsun, suyu normalmiş
Normal doğum yapmaman için hiçbir sebep yok dedi
Nstye filan gircem mi dedim daha erken dedi, çatı muayenesini sordum, iri bebeklere yapıyoruz, herkese yapmıyoruz, gerek olursa bakarız dedi, dr çok rahat, beni de rahatlatıyo, inş normal doğum yaparım
2 hafta sonra tekrar kontrol var hayırlısı
Senin durumunda genetikse bebegin sana cekme olasiligi cok yuksek. Kalp ve bobrek problemi cok SIK rastlanilan bir durum maalesef. Tek bu sebepten bir teshis konulmasi imkansiz. Ama suda var baska birsey bulamadilar degil mi? Ensede kalinlik, el ayak boyu, parmaklardaki aralik vs bir suru sey var bu sekilde..
ahahha ☺ bemimde ruh halim uzun zamandır böyle ☺bayadır gıremedım cok sayfa gecmıs hepsını okuyamadım .
erken dogum yapmıs bır arkadas varmıs sanırım cok uzuldum onu gordum goz ucuyla kac gundur dua edıyorum umarım bebegı ıyıdır.
cuma gunu kontrolumuz vardı bızımde bebegım ters donmus yahu kac gundur poposu sandıgım yerı basıymısDDD
annemde kalıyorum suan bızım ev temızlenecek de besık fln kurulacak da evde çekim yaptırcaz da dıy dıy da dıy dıy
bı rahatlık var ustumde bı Allahın kulu halımı sormadıgı ıcın(annem harıc tabıkısı) hepten saldım gıttı
60 adet kolonya sısesı yaptım bı kısmını hastaneye goturcem
lavanta kesesi için de kumas almıstım vazgectım yapmıcam ya kızkardesım aklıma gırdı ne ugrasıyosun sankı mıllet anlıyo mu oyle seylerden dedı . sizin mevlitleri bilmiyorum ama bızımkıler oyle entel olmuyo ya
tavuklu pilav tatlı fln oluyo ve cok kalabalık oluyo .
ay ben de isterdım soyle masamı kurayım suslerımı yemeklerımı koyayım ama yok anacım bizim akrabalar anlamaz oyle ıslerden .
bugunku ruh halım sudur son olarak
umarım hepınız ıyısınızdır :)
Eki Görüntüle 1726047
iyi akşamlar anneler ben o kadar da yemediğim halde çok kilo almaya başladım sizde durumlar nasıl 12 kilo aldım
geçmiş olsun canım yaa..bizdede genetik kalp sorunu var..ve ailede baya yaygın bende yok ama doğduktan sonra bende kardiyoloğa götürcem kızımı..doğuştan gelen bi rahatsızlık çnkü..inşallah bisıkıntı yaşamaz bebeklerimizYok baska hic bir belirti bulamadilar. 2 ve 4lu testlerimde gayet iyiydi. Riskliye yakin bile degildi sonuclarim. Bir sendromla dunyaya gelecegini dusunmuyorum nedense, onu aklima getirmiyorum hic. Sadece kalbindeki sorun agir olursa. Ameliyat falan gerekirse diye bir tedirginligim var. Ins bir sorun olmayacak o sekilde inandiriyorum kendimi
Benim durumum genetik mi onu da bilmiyorum. Ailede baska boyle bir kalp sorunu olan yok. Ama cekinik genler falan vardir belki ve bende gorulmustur. Eger benimde damarlarimda sikinti varsa bebegiminde benden kaynakli olabilir sorunu. Bilemiyorum hic. Dogum sonrasi gidecegim kardiyologa artik detayli incelenmesi icin.
geçmiş olsun canım yaa..bizdede genetik kalp sorunu var..ve ailede baya yaygın bende yok ama doğduktan sonra bende kardiyoloğa götürcem kızımı..doğuştan gelen bi rahatsızlık çnkü..inşallah bisıkıntı yaşamaz bebeklerimiz
cnm duygusal donemler... dogru karar vermk gerekir... eger bosanma olcaksa o gitsin...Suan cok kotuyum kizlar bebegimde eminim ki kotudur. Yine esimin ailesi yuzunden kavga ettik cok kotu bi sekilde. Surekli somurmeleri ve esimin ailesini savunmasi ama bu sefer bitti ciddi ciddi bosaacam yarin evi terk etcem oda ailesiyle mutlu olsun
sakin ol kavga etme bebeğinde sinirlenir etkilenir... bu erkeklerin aileleri hep haklı zaten... eşinin ailesi yüzünden maddi zarara giriyorsan ve eşin onları haklı görüyorsa evi terk et bir kaç gün annene ailene git sakinleş biraz iyi gelir .aklı başına gelir belkide...bebek geliyor utanmıyorlarmı aranızı bozmaktan ...Suan cok kotuyum kizlar bebegimde eminim ki kotudur. Yine esimin ailesi yuzunden kavga ettik cok kotu bi sekilde. Surekli somurmeleri ve esimin ailesini savunmasi ama bu sefer bitti ciddi ciddi bosaacam yarin evi terk etcem oda ailesiyle mutlu olsun
burnumu sokmak gibi olmasında ailesi tam olarak ne yaptı ???sakin ol kavga etme bebeğinde sinirlenir etkilenir... bu erkeklerin aileleri hep haklı zaten... eşinin ailesi yüzünden maddi zarara giriyorsan ve eşin onları haklı görüyorsa evi terk et bir kaç gün annene ailene git sakinleş biraz iyi gelir .aklı başına gelir belkide...bebek geliyor utanmıyorlarmı aranızı bozmaktan ...
bence de bağlar kopuyor çünkü sanki acıma yanma hepsi bir arada ama tam ağrı denemez.bence paniğe gerek yok. benim dokununca acı artıyor senin de öyle mi?bende sanki yara varmış gibi canım. benimde epeydir var dediğin gibi. sanırım orası gergin değil ya bağlar kopuyor ve acıma hissi oluyor. bende Allah korusun panik yaptım çünkü dr. um izindeymiş. randevu vaktim gelmişti ama şimdi dönmesini beklicem. sanırım biraz o bölge yağlı olmalı ben 5 kilo aldım ve orası hiç yağlı değildi. belki yağlı olsa bu kadar gerilmezdi :)
bence bağlar kopuyor canım.dokununca acı da artıyor hem acı hem yanma gibi birşey benimki.Aynı şey az önce bende başladı canım içeriden birşey yırtılcakmış gibi oluyor. Canımıda yakıyor tam gögüsümün aşagısındaydı şimdi göbek deliğimin 5 parmak üstünde nedir bu acaba
iyi akşamlar anneler ben o kadar da yemediğim halde çok kilo almaya başladım sizde durumlar nasıl 12 kilo aldım
Karnım taş gibi yahu ama kasılmaya benzemiyo tuhaf hamile kaldığım ilk 2 ayda böyleydi yeniden o günlere döndüm ... bu arada bugün bacak için kuaföre gittim allahım acıdan mahvoldum genital bölge için gidenleri tebrik ediyorum valla helal olsun nasıl dayandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?