Bende öyle yapıcam Allah in izniyle.Bildiğimiz pamukla silecgim komşu yeni doğum yaptı öyle yapıyor. Alerji de yapmiyormusAnladm Canm bende ıslak mendil kullanmayı dusunmyrm ilk Zamanlar pamuk ve ilik suyla temzlemyi dusunyrm
Kızlar meraba.. çalıştığım kurum ile gittiğim özel hastanenin anlaşması sona erdi ve ben 34. Haftada doktor ve hastane arayışına girmek zorunda kaldım. İstanbul Anadolu yakasında çok tuzlu olmayan hastane ve doktor öneriniz var mi. Çok çaresiz hissediyorum şuanda..m
Hastanede yapamayz ama evde yaparzBende öyle yapıcam Allah in izniyle.Bildiğimiz pamukla silecgim komşu yeni doğum yaptı öyle yapıyor. Alerji de yapmiyormus
Cnm sakin ol bebeğini düşün.En önemlisi o ve sensin.Esin ve diğerleri fasa fiso şimdilik. Onlara bi çözüm düşünülür ama bebeğe bişey olsa sadece vicdan azabı.Geri dönüşü de yok biliyorsun.Yazan arkadaslar a cok tsk ler o kadar gozum donduki atladim arabaya ciktim evden oda cikmisti zaten ... bianda elim buraya gitmis yazdim sizler e o kadar cok giriyorum ki siteye direk yazdim beni zaten hamile anneler anlar. Bi arkadas ne yaptiklarini.sormus coook somuruyolar saygisizlar maddi ve manevi.. ufacik bisey olsa esim maddi bisey olsa esim yeter artik yaaa .. patladim cok kotu konustum gozum dondu.. yani su donemde nazlanip ah vah diyecegimi milletin naziyla ugrasiyrm yeter artik dedim.
Ellerine saglik canim cok cici olmus :)).. yaa sizdemi isim bulamadiniz ayni problem bizdede var peh :)
İnsallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin canımGecmis olsun canim insallah baska sorun yasamazsiniz saglikla gelir bebegin
Esimde koptu cunku bu konular a karisma demisti
..bilmiyrm suan cok karisigim cook uzuldm sonra bide bebegim icin uzuldum. Dua edin lutfen kizlar hakkimizda iyi olsun hersey. Yoksa basit bi kavga degildi bu
Bende idealtepe de oturuyorum. Bostancı civarı bana daha yakın aslında. Normal doğum için 1000_ 2000 aralığını gözden cikarmistim aslında. Ama yeniden birini tanımak çok zor.Yüzyıl neslihan alan, neslihan şeker, çok övülenlerden. Ama sıra bulmak 3hafta sonrasına oluyor genelde. Doğum ücreti 2015için normal 850. 1350 zorunlu sezeryan ve 1500 isteğe bağlı sezeryan diyatları. Muayene 45tl.
bir arkadaş da hale hanıma gidiyordu. İsmi yanlış değilse :/
Ersoy da mine hnm varmış. İyi diyorlar ama bilmyrm hiç gitmedim, arkadşım doğumunu orada yaptı.
Pendik civarını daha çok biliyorum.
Bir başka arkadaşımda bostancıda doğum yaptı ama onun tuzluydu fiyatı, veya bizim hastaneye göre fazlaydı :) . Riskli gebeliklerin tercihi olan bir doktordu. istersen fiyat doktor ismi sorayım. Hastane adı Medi li birşeydi.
İçini ferah tut canım, birşey çıkacağını sanmıyorum.. Bundan sonra güçlü ve moralini yüksek tutmak bebeğine yapabiliceğin en güzel şey olucaktır..Yok baska hic bir belirti bulamadilar. 2 ve 4lu testlerimde gayet iyiydi. Riskliye yakin bile degildi sonuclarim. Bir sendromla dunyaya gelecegini dusunmuyorum nedense, onu aklima getirmiyorum hic. Sadece kalbindeki sorun agir olursa. Ameliyat falan gerekirse diye bir tedirginligim var. Ins bir sorun olmayacak o sekilde inandiriyorum kendimi
Benim durumum genetik mi onu da bilmiyorum. Ailede baska boyle bir kalp sorunu olan yok. Ama cekinik genler falan vardir belki ve bende gorulmustur. Eger benimde damarlarimda sikinti varsa bebegiminde benden kaynakli olabilir sorunu. Bilemiyorum hic. Dogum sonrasi gidecegim kardiyologa artik detayli incelenmesi icin.
Asitini atmasi icin ustunden duman cikana kadar isitiorz canm sonra suyla karistirip kaba koyuyoruz ama su cok olmiycak yagin 3-1i kadar.
Arkadaşlar tablomuzu biraz daha genişlettik.Cemren0604 arkadaşımızın fikriyle. Birbirimizin tecrübelerinden faydalanmak için kaçıncı bebiş olduğu ve hangi ilde olduğunuzu mesajla gönderebilirsiniz. Belki bi organizasyon yapıp biraraya gelmek isteyen arkadaşlar olabilir
Haklısın. Bu arada central başak hanım mış :) Yanlış hatırlamışım kozyatağındaymış.Bende idealtepe de oturuyorum. Bostancı civarı bana daha yakın aslında. Normal doğum için 1000_ 2000 aralığını gözden cikarmistim aslında. Ama yeniden birini tanımak çok zor.
Acil bir durumda koyucak bir isim var ya :)) Deniz :)Kafalar biraz karışık canım. Kerem Ali diyoruz gibi ama bakalım. İnşallah karar veririz. Sizde var mı fikir?
İnsallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin canım
benBenim bebek 22. haftadan beri hazirolda bekliyor :)) .. 37. haftaya kadar donebilir.. hatta bazi bebekler son haftalarda bile donuyormus
Ben Kozyatağı central hospitala gidiyorum. Dr um Aslı hn. Gayet ilgili bi dr tavsiye edebilirim. Normal dogum 1800 gibi bisey sezeryan 2000 kusur istege bağlı sezeryan 3000 küsür.Bende idealtepe de oturuyorum. Bostancı civarı bana daha yakın aslında. Normal doğum için 1000_ 2000 aralığını gözden cikarmistim aslında. Ama yeniden birini tanımak çok zor.
Cnm sakin ol bebeğini düşün.En önemlisi o ve sensin.Esin ve diğerleri fasa fiso şimdilik. Onlara bi çözüm düşünülür ama bebeğe bişey olsa sadece vicdan azabı.Geri dönüşü de yok biliyorsun.
hiç bir kavga basit değildir, gidişler aralık olan kapıları tamamen kapatmanıza yol açabilir
ben biliyorum ister haklı olayım isterse haksız eğer evden ayrılırsam eşim asla geri adım atmaz gurur yapar
ben geri dönmem gurur yaparım, sonuc ayrılık ve babasız bir evlat büyütmek, ki babasız büyümüş biri olarak çok zor çok
benim eşim bir daha ailem ile annem ile alakalı bana şikayette bulunursan durumu kötü olur demişti
aynısını annesinede dedi ama daha yumuşak bi şekilde, artık umursamıyorum ve kayınvalidemde mesafe koydum
şu an daha huzurluyum, eve dön ve odana gir ye iç oku düşün tv izle
Canım yaşadığın olayı düşünme. Sakinleşmeye çalış. Her insan kendine has o kadar ağır şeyler yaşıyor ki muhakkak. Sınanıyoruz çünkü güllük gülistanlık yaşamaya gelmedik. Ama aynı zamanda Allah taşıyamayacağımız yüklerde vermiyor omuzlarımızaz Eşinde kendince kötüdür şu an. Belki senin haklı olduğunu bile düşünüyordur ama gururundan birşey diyemiyordur belki o da mutlu değildir bu durumdan. Bazı erkekler taviz vermek istemiyor eşlerine aile konularında sırf daha cok konuşacağımızı düşündükleri için. Halbu ki biz onların eşleriyiz sırf onları düşünüyoruz. Eşin de emin ol senin onu düşündüğünü bu yüzden tatsızlık yaşadığınızın farkındadır. Anlayacaktır sen sadece bebeğini düşün o sana emanet çünkü.Suan cok kotuyum kizlar bebegimde eminim ki kotudur. Yine esimin ailesi yuzunden kavga ettik cok kotu bi sekilde. Surekli somurmeleri ve esimin ailesini savunmasi ama bu sefer bitti ciddi ciddi bosaacam yarin evi terk etcem oda ailesiyle mutlu olsun
7 kilo aldım canım.iyi akşamlar anneler ben o kadar da yemediğim halde çok kilo almaya başladım sizde durumlar nasıl 12 kilo aldım
Benimde öyle oldu canım ama ne bağı anlamadım benbence bağlar kopuyor canım.dokununca acı da artıyor hem acı hem yanma gibi birşey benimki.
bugun resmen benimde sancılarım başladı adet sancısı, bel ağrısı, pelvikte baskı, açılma hissi, karnımın bi tarafında sertleşme.. Hepsini bugun ayrı ayrı yaşadım psikolojik olarakta rahatsız oldum canım sıkıldı2 gundur karnimin üst tarafı ara ara sertleşiyor belim ağrıyo kalcalarim agriyo aranızda benim gibi olan var mi normal mi??
dogru soyluyosunuz ama iste elimde olmadi birikmisti koptum oda birikmisti koptu.
oncesinde demisti seninki gibi konusma kotu olur die olduda bende inceldigi yerden kopsun dedim. Normalde bana bize duskun maddi manevimi beni uzmez ufak defek sorunlarimiz vardi ama su aile olayi kopardi. Uzun uzun yazsam aaa haklisin dersiniz bu kadar mi olur .. ama nasil gormuyo yaaa ailesi hic yaninda olmamis universiteyken bile calisip okumus bizim gibi nerde hazir para neyse buarada bende tam destektim yapalim alalim olsun dedikce abarttilar
Yazan arkadaslar a cok tsk ler o kadar gozum donduki atladim arabaya ciktim evden oda cikmisti zaten ... bianda elim buraya gitmis yazdim sizler e o kadar cok giriyorum ki siteye direk yazdim beni zaten hamile anneler anlar. Bi arkadas ne yaptiklarini.sormus coook somuruyolar saygisizlar maddi ve manevi.. ufacik bisey olsa esim maddi bisey olsa esim yeter artik yaaa .. patladim cok kotu konustum gozum dondu.. yani su donemde nazlanip ah vah diyecegimi milletin naziyla ugrasiyrm yeter artik dedim.
Şu günlerde herkesin psikolojisi bozuluyor, şuan bu tür şeyleri halletmek için çok yanlış bir zaman.. Önce bir bebek doğsun artık bebeğinizin rızkını başkalarına vermezsiniz..dogru soyluyosunuz ama iste elimde olmadi birikmisti koptum oda birikmisti koptu.
oncesinde demisti seninki gibi konusma kotu olur die olduda bende inceldigi yerden kopsun dedim. Normalde bana bize duskun maddi manevimi beni uzmez ufak defek sorunlarimiz vardi ama su aile olayi kopardi. Uzun uzun yazsam aaa haklisin dersiniz bu kadar mi olur .. ama nasil gormuyo yaaa ailesi hic yaninda olmamis universiteyken bile calisip okumus bizim gibi nerde hazir para neyse buarada bende tam destektim yapalim alalim olsun dedikce abarttilar
Dr bebe yi pamidorda gordum bakalim kullanicz bisiler :)ben 3 çeşit aldım canım. hemen hemen her markanın var. benim aldıklarım dalin, johnons baby ve dr. be be
Eki Görüntüle 1726104
Aynen oyle yapmak gerekiyo canim ciltleri yumusacik oluyo :)Canım zaten baksana arkadaş kullanmış aynısından makyajını temizlerken yüzünü yakmış tereddüt ettim bende şimdi zeytinyağı içinde en saf olanını bi cezvede ilk dumanı çıkana kadar kaynatmadan kullanmayın diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?