cnm bende uyurken o sekilde yari yuzustu oluyorum... uyaninca farkediyorum... ve uyaninca o tarafim cok agriyo... ama duzeltemiyorum...İyi geceler kızlar mesajlara bakıyorm da son zamanlarda hep olumsuz şeyler oluyor Allah şu günleri hayırlısıyla geçirmeyi evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin
Az önce yatağıma geçtm sol tarafıma yattm şu yastıkla yatma işine bi türlü alışamadm ama yine de bacak arama bir tane koyuyorm.ve ne yaparsam yapayım biraz göbek üzerine doğru yatıyorm az önce sol tarafımda bebiş hareket etti ama baya sola vurdu üzerine yattığm yere ve çok acıdı ama bn kendi acımı geçtm acaba sıkışıyormu diye düşünmeye başladm.hala benim gibi yarı yüzüstü uyuyan var mı bu durum sakıncalı mı
Banada tam tersine bu ay verdiCanim kullanıyorum ama artık kullanmıyorum son ay kes dedi doktor sancılarımi hissedemem diye.
Canım akıl vermek haddimize değil ama cevap yazma.. Önce bir kafanızı toplayın, sakinleşin. Böyle sinirle hiç bir şeyi halledemezsiniz. Ailesine belliki çok düşkün, erkekler biraz daha farklı oluyolar bize göre, oysa ki evlenince evli evine köylü köyüne olmalı ve herkes kendi ailesiyle meşgul olmalı, ama işte Türk örf ve adetlerinde bu olmuyor maalesef. Hep bir karışıcaklar işine.. Benim kayınvalidemler bize gelicek bir müddet bebeğe bakmak için, bazen düşünmüyor değilim, ama onlarında bu fedakarlığını göz ardı edemem çünkü kimse evini düzenini bırakıp gitmez.. Herkesin bir derdi var kardeş :)).. Boşver hiç takma, ne eşini ne ailesini ne parayı, karnında bir mucuze duruyor ve onu şuan üzüyorsun.. Ona sarıl, onu sev annesi.. Bol bol dua et, Allah haklıyı görür bunu unutma.. Onlar senin imtihanın ve bu olaydan çok güzel sıyrılacağına eminimBana msj atmis simdi saygisizligini unutmayacagim die karar ver dio karisma konusma die dir dirci kadin oldum olaya bak. Ben ben degilmisim baska biri olmusum. Kotuye gidiyoruz dio.
Suraya bak yaaa millet yuzunden 3. Kisiler yuzunden ne hala geldik . Ben ailemden asla boyle bisey gormedim herkes birbirinin parasina ozeline de saygilidir.
Onun ailesinin yaptıkları saygısızlıktan nefarkı var. Benimkide aynı anası laf sokar ailemi aşalar... Kv cvp verdiğim zaman herkes yerini bilsin der... oğluşu yine annesinin tarafını tutar ja bikeresinde savundu ... Ailne git bir kaç gün sakinleş iyi gelir inan.Bana msj atmis simdi saygisizligini unutmayacagim die karar ver dio karisma konusma die dir dirci kadin oldum olaya bak. Ben ben degilmisim baska biri olmusum. Kotuye gidiyoruz dio.
Suraya bak yaaa millet yuzunden 3. Kisiler yuzunden ne hala geldik . Ben ailemden asla boyle bisey gormedim herkes birbirinin parasina ozeline de saygilidir.
Bana msj atmis simdi saygisizligini unutmayacagim die karar ver dio karisma konusma die dir dirci kadin oldum olaya bak. Ben ben degilmisim baska biri olmusum. Kotuye gidiyoruz dio.
Bende yataktan topallayarak kalkıyorm bir iki adım atınca çıt diye ses geliyo sonra rahatlıyorm birazcnm bende uyurken o sekilde yari yuzustu oluyorum... uyaninca farkediyorum... ve uyaninca o tarafim cok agriyo... ama duzeltemiyorum...
Benim agrimayan yerim yok valla egulemiyorum bacağımı kaldiramiyorum ins faydası olur bi haftadır basladimben kullanıyorum 3 gün içmezsem kramplar, bacak ağrıları geri geliyor. bende çok işe yaradı. gece uyuyamıyordum kalça bacak ağrısından. gerçi şimdide sırt kaburga ağrısından uyuyamıyorum ya :)
boşanma sömürücüler sevinir... Bebek geliyor belki değişirKusura bakmayin kizlar o kadar doldum ki.. nelerle ugrasiyosunuz ben nelerle ama coook ciddi seyler yasadim yasiyorumda. Umarim hakkimizda hayirli olur ve ilk kez bosanmayi dusundum dusunuyorum.. tek ricam akliniza gelirse dua edin . Hepimizn hakkinda hersey hayirli olsun
Umarim olmaz dr karar verecek ama ben ignelere asilara karsi biraz evham yapiyorum israil gibi ulkelerden gelirsesoylenenler dogruysa falan diyeHmm şimdilik erken riskimiz yok vurulmasakta problem olmaz sanirim
o igne batma hissi sut geldigi icin mi oluyorGöğsünde sut hisseden varmi bu gece goguslerime iğneler batıyor resmen daha önce doğum yapan bilir süt geldimi çok gerilir bu gece öyle oluyor resmen şimdiye kadar bomboş hiçbişey hissetmiyordum
Sıkma göğsünü iyi değil zaten göğüse süt geldimi gerginlik hassasiyet oluyor ilk hamilelihimde hatırlamıyorum nasıl hissettigimi ama emzirmeden sonra öğrendim sancı yapıyor süt gelinceo igne batma hissi sut geldigi icin mi oluyorben de bir iki haftadir ara ara oluyor. ama gogsumu sikmadigim icin sut var mi yok mu bilemiyorum.
deneyimsizlik
Tamam canım o zaman ya benim cildimde bir hassasiyet var mendilin içeriğiyle ilgili yada aldığım mendillerde bir sıkıntı varM3rv3_gkn tatlım denedim ama bi yanma hissi olmadı bende özellikle dudak üstünüde sildim
Canım bir tarafına yattığında içerde durmuyorsa hoşuna gitmiyordur. Diğer tarafına dön. Yastıkla yatmak çok rahat. Neden rahat edemedinki acaba? Belki ince geliyordur. Üstte kalan bacagının vücudunun hizasında veya daha yukarda kalması lazım. Bacak aralarının bayagı bir açık olması rahat ettiriyor. Bir yastık az geliyorsa iki koy yada kalın yastık koyİyi geceler kızlar mesajlara bakıyorm da son zamanlarda hep olumsuz şeyler oluyor Allah şu günleri hayırlısıyla geçirmeyi evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin
Az önce yatağıma geçtm sol tarafıma yattm şu yastıkla yatma işine bi türlü alışamadm ama yine de bacak arama bir tane koyuyorm.ve ne yaparsam yapayım biraz göbek üzerine doğru yatıyorm az önce sol tarafımda bebiş hareket etti ama baya sola vurdu üzerine yattığm yere ve çok acıdı ama bn kendi acımı geçtm acaba sıkışıyormu diye düşünmeye başladm.hala benim gibi yarı yüzüstü uyuyan var mı bu durum sakıncalı mı
Canim benimde bebişimde dün kontrol sirasinda sorun çikti ben deblet hastanesine gidiyorum dr bebeğin kafasinda sivi oldugunu ve kafasinin normalden buyuk oldugunu soyledi beni hemen kanuni sultan suleyman e.a hastanesi peritanolog bolumunde ki bir dr gonderdi bende esimi arayip hemen o hastaneye gittik yaklasik bir saaat muayne etti de ve bebegin kafasinda araligin max 10mm olmasi gerekirken benim bebısimin 14mm oldugunu fakat sivi gormedigini soyledi cuma sabahtan tekrar cagirdi bende tabi arastirdim cok uzuldum allah biliyo ama cokta dua ettim sana da tavsiyem bol bol dua etmen ki baska yapabilecegimiz birsey yok eşim özel hastaneyede gitmek istedi fakat zaten ozel hastane en ufak bir seyi bile buyutebiliyo malum para kazanma istekleri veya herseyi abartmalari istemedim bugun sabah icin şansima bakirkoy e.a hastanesine kadin doguma randevu buldum ve gittim dr bakti oda buyuklugu fark etti normal haftasi 32 ama usg de 36 oldugunu soyledi beni hemen peritanologa gonderdi gittim ordada sira vardi dr butun hastalari topladi ve 30-40 dk eğitim verdi hamilelikte neler yasanabilecegine dair ardada bebisin oldugu yerden sivi almaktan falan bahsetti fakat belirli zamanlarda onu yapabiliyorlar taamamen anne ve babanin rizasiyla kordon kani falan hepsinden bahsetti fiziksel konularda eger bir sorun varsa dogumdan sonra ilgili dr mudehale ettiklerinden bahsetti ama diger iç organlar falan 100%100 kesin sonuç vermezmiş ayrica zamanla düzenlebilen sorunlarda olabilirmiş örnegin dun birsey yokken bugun bebegin bobreklerinde sikinti cikabilir dedi ama iki hafta sonra o sorun duzelmiste olabilir dedi anlatabildim mi bilmiyorum ama canini sikma hele ki surda doğuma ne kaldi ben sıkmıyorum inaniyorum dua da ediyorum sağlikla kucağimiza alalim bebişlerimizi tavsiyem bir eğitim ve araştirma hastanesine de görün bakalim ne diyeceklerVe ne yazik ki sonradan sorun cikarsa bikgilendirmedik olmasin diye sirf moral bozuyorlar. O varsa buda olabilir. Cocugunuz su engelde olur deyip bir suru sey saydilar. Tek bulabildikleri kalpdeki damar sorunu.
Ve amniyosentez falan yaptirsam bile de george sendromuna bakacaklar. Eger o yoksa baska bisey varsa yine ogrenememis olacagim. Cok sacma gercekten. Ve hasta bir cocuk icinde tek onerileri aldirmak ne yazikki. Tedaviye yonelik birsey halen yok
o igne batma hissi sut geldigi icin mi oluyorben de bir iki haftadir ara ara oluyor. ama gogsumu sikmadigim icin sut var mi yok mu bilemiyorum.
deneyimsizlik
Benimde oluyor.. süt kanalları hazırlanıyor. Hatta bende acayip tatlı bir kaşıntıda varSıkma göğsünü iyi değil zaten göğüse süt geldimi gerginlik hassasiyet oluyor ilk hamilelihimde hatırlamıyorum nasıl hissettigimi ama emzirmeden sonra öğrendim sancı yapıyor süt gelince
Ben hep öyle uyuyorum baska turlu uyuyamıyorum.. Sağ tarafta olduğu için o taraftan değil ama sol taraftan nerdeyse yüzüstü uyuyorum baska uyuyamıyorum.... Kontrollerde bir sorun yaşamadım bebek gelişimi konusunda felan... Zaten normalde yatmayım desem bir şekilde uyandığımda yine yüzüstüstüyüm..İyi geceler kızlar mesajlara bakıyorm da son zamanlarda hep olumsuz şeyler oluyor Allah şu günleri hayırlısıyla geçirmeyi evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin
Ilik süt yarim bardak kadar canim en iyi o geliyofelaket mide yanması var şu an,
soda içtim ama tam geçmedi ne iyi gelir kuzular
Bende idealtepe de oturuyorum. Bostancı civarı bana daha yakın aslında. Normal doğum için 1000_ 2000 aralığını gözden cikarmistim aslında. Ama yeniden birini tanımak çok zor.
geçmiş olsun canım inş. bundan sorasını sıkıntısız atlatırsın. HoşgeldinKizlar uzun bi aradan sonra merhaba.
Kanama gecirdim 1.5 ay sadece yattim sonrasinda da skntilarim oldu . Buna da sukur diyorum Allahima bebis hala bizimle. Ama sunu sormak istiyorum. Damarinda direnc olan var mi sag damarinda direnc varmis benim. Coraspin kullaniyorum.34.haftama kadar da kullanmam lazimmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?