2016 Şubat Anneleri

cnm bende uyurken o sekilde yari yuzustu oluyorum... uyaninca farkediyorum... ve uyaninca o tarafim cok agriyo... ama duzeltemiyorum...

Canım akıl vermek haddimize değil ama cevap yazma.. Önce bir kafanızı toplayın, sakinleşin. Böyle sinirle hiç bir şeyi halledemezsiniz. Ailesine belliki çok düşkün, erkekler biraz daha farklı oluyolar bize göre, oysa ki evlenince evli evine köylü köyüne olmalı ve herkes kendi ailesiyle meşgul olmalı, ama işte Türk örf ve adetlerinde bu olmuyor maalesef. Hep bir karışıcaklar işine.. Benim kayınvalidemler bize gelicek bir müddet bebeğe bakmak için, bazen düşünmüyor değilim, ama onlarında bu fedakarlığını göz ardı edemem çünkü kimse evini düzenini bırakıp gitmez.. Herkesin bir derdi var kardeş :)).. Boşver hiç takma, ne eşini ne ailesini ne parayı, karnında bir mucuze duruyor ve onu şuan üzüyorsun.. Ona sarıl, onu sev annesi.. Bol bol dua et, Allah haklıyı görür bunu unutma.. Onlar senin imtihanın ve bu olaydan çok güzel sıyrılacağına eminim

Onun ailesinin yaptıkları saygısızlıktan nefarkı var. Benimkide aynı anası laf sokar ailemi aşalar... Kv cvp verdiğim zaman herkes yerini bilsin der... oğluşu yine annesinin tarafını tutar ja bikeresinde savundu ... Ailne git bir kaç gün sakinleş iyi gelir inan.

cnm bende uyurken o sekilde yari yuzustu oluyorum... uyaninca farkediyorum... ve uyaninca o tarafim cok agriyo... ama duzeltemiyorum...
Bende yataktan topallayarak kalkıyorm bir iki adım atınca çıt diye ses geliyo sonra rahatlıyorm biraz sol tarafmda oluyor bu.son zamanlar zorluyor artk

Benim agrimayan yerim yok valla egulemiyorum bacağımı kaldiramiyorum ins faydası olur bi haftadır basladim

Göğsünde sut hisseden varmi bu gece goguslerime iğneler batıyor resmen daha önce doğum yapan bilir süt geldimi çok gerilir bu gece öyle oluyor resmen şimdiye kadar bomboş hiçbişey hissetmiyordum

boşanma sömürücüler sevinir... Bebek geliyor belki değişir
.

Göğsünde sut hisseden varmi bu gece goguslerime iğneler batıyor resmen daha önce doğum yapan bilir süt geldimi çok gerilir bu gece öyle oluyor resmen şimdiye kadar bomboş hiçbişey hissetmiyordum
o igne batma hissi sut geldigi icin mi oluyor ben de bir iki haftadir ara ara oluyor. ama gogsumu sikmadigim icin sut var mi yok mu bilemiyorum.
deneyimsizlik

o igne batma hissi sut geldigi icin mi oluyor ben de bir iki haftadir ara ara oluyor. ama gogsumu sikmadigim icin sut var mi yok mu bilemiyorum.
deneyimsizlik
Sıkma göğsünü iyi değil zaten göğüse süt geldimi gerginlik hassasiyet oluyor ilk hamilelihimde hatırlamıyorum nasıl hissettigimi ama emzirmeden sonra öğrendim sancı yapıyor süt gelince

Canım bir tarafına yattığında içerde durmuyorsa hoşuna gitmiyordur. Diğer tarafına dön. Yastıkla yatmak çok rahat. Neden rahat edemedinki acaba? Belki ince geliyordur. Üstte kalan bacagının vücudunun hizasında veya daha yukarda kalması lazım. Bacak aralarının bayagı bir açık olması rahat ettiriyor. Bir yastık az geliyorsa iki koy yada kalın yastık koy

Canim benimde bebişimde dün kontrol sirasinda sorun çikti ben deblet hastanesine gidiyorum dr bebeğin kafasinda sivi oldugunu ve kafasinin normalden buyuk oldugunu soyledi beni hemen kanuni sultan suleyman e.a hastanesi peritanolog bolumunde ki bir dr gonderdi bende esimi arayip hemen o hastaneye gittik yaklasik bir saaat muayne etti de ve bebegin kafasinda araligin max 10mm olmasi gerekirken benim bebısimin 14mm oldugunu fakat sivi gormedigini soyledi cuma sabahtan tekrar cagirdi bende tabi arastirdim cok uzuldum allah biliyo ama cokta dua ettim sana da tavsiyem bol bol dua etmen ki baska yapabilecegimiz birsey yok eşim özel hastaneyede gitmek istedi fakat zaten ozel hastane en ufak bir seyi bile buyutebiliyo malum para kazanma istekleri veya herseyi abartmalari istemedim bugun sabah icin şansima bakirkoy e.a hastanesine kadin doguma randevu buldum ve gittim dr bakti oda buyuklugu fark etti normal haftasi 32 ama usg de 36 oldugunu soyledi beni hemen peritanologa gonderdi gittim ordada sira vardi dr butun hastalari topladi ve 30-40 dk eğitim verdi hamilelikte neler yasanabilecegine dair ardada bebisin oldugu yerden sivi almaktan falan bahsetti fakat belirli zamanlarda onu yapabiliyorlar taamamen anne ve babanin rizasiyla kordon kani falan hepsinden bahsetti fiziksel konularda eger bir sorun varsa dogumdan sonra ilgili dr mudehale ettiklerinden bahsetti ama diger iç organlar falan 100%100 kesin sonuç vermezmiş ayrica zamanla düzenlebilen sorunlarda olabilirmiş örnegin dun birsey yokken bugun bebegin bobreklerinde sikinti cikabilir dedi ama iki hafta sonra o sorun duzelmiste olabilir dedi anlatabildim mi bilmiyorum ama canini sikma hele ki surda doğuma ne kaldi ben sıkmıyorum inaniyorum dua da ediyorum sağlikla kucağimiza alalim bebişlerimizi tavsiyem bir eğitim ve araştirma hastanesine de görün bakalim ne diyecekler

deneyimsizlik

Sıkma göğsünü iyi değil zaten göğüse süt geldimi gerginlik hassasiyet oluyor ilk hamilelihimde hatırlamıyorum nasıl hissettigimi ama emzirmeden sonra öğrendim sancı yapıyor süt gelince
Benimde oluyor.. süt kanalları hazırlanıyor. Hatta bende acayip tatlı bir kaşıntıda var
Gögüsleri sıkmamak lazım çünkü gelen o ilk sıvının bebege çok yararı var. Boşa gitmesin

Ben hep öyle uyuyorum baska turlu uyuyamıyorum.. Sağ tarafta olduğu için o taraftan değil ama sol taraftan nerdeyse yüzüstü uyuyorum baska uyuyamıyorum.... Kontrollerde bir sorun yaşamadım bebek gelişimi konusunda felan... Zaten normalde yatmayım desem bir şekilde uyandığımda yine yüzüstüstüyüm..

Bende idealtepe de oturuyorum. Bostancı civarı bana daha yakın aslında. Normal doğum için 1000_ 2000 aralığını gözden cikarmistim aslında. Ama yeniden birini tanımak çok zor.

Canım bende kucukyalıda oturuyorum kozyatagında central hospital i bir arastır ben Oray'a gidiyorum Figen hanım Başak hanım ve fatmanur hanım meşhur doktorlarından arastırıp tercihini yapabilirsin. Hastanede Bebek yogun bakımı var Bebek hastanesi secılmiş bir hastane temiz ve herkes cok ilgili. Fiyatları net hatırlamıyorm ama muayne 75 tl normal 1750 zorunlu sez. 2300 isteğe bağlı sezeryan 3500 Du sanırım epidural de 500 tl fark ödüyorsun odaları oldukça temiz ve ferah. Umarım içine sinen olur su dönemde baştan araştırmak zor olsa gerek:/

Kizlar uzun bi aradan sonra merhaba.
Kanama gecirdim 1.5 ay sadece yattim sonrasinda da skntilarim oldu . Buna da sukur diyorum Allahima bebis hala bizimle. Ama sunu sormak istiyorum. Damarinda direnc olan var mi sag damarinda direnc varmis benim. Coraspin kullaniyorum.34.haftama kadar da kullanmam lazimmis.

geçmiş olsun canım inş. bundan sorasını sıkıntısız atlatırsın. Hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…