- 20 Temmuz 2015
- 281
- 192
- 33
- 39
Hosbulduk.tesekkur ederimgeçmiş olsun canım inş. bundan sorasını sıkıntısız atlatırsın. Hoşgeldin
Kizlar uzun bi aradan sonra merhaba.
Kanama gecirdim 1.5 ay sadece yattim sonrasinda da skntilarim oldu . Buna da sukur diyorum Allahima bebis hala bizimle. Ama sunu sormak istiyorum. Damarinda direnc olan var mi sag damarinda direnc varmis benim. Coraspin kullaniyorum.34.haftama kadar da kullanmam lazimmis.
Gecmis olsun .insallah gecmistir.bende ocagin basinda tekrar detayliya giricem. Orada bakilacak duruma .Evet benim var iki damarda da hemde. Ayrıntılı usg de doktor söyledi. Tuzsuz yemeğe ve bol su içmeye özen gösteriyorum ve ayrıca coraspin kullanıyorum 34 de bırakıcaz.. Şuanlık bekliyoru bakalım
canım bu dertler hiç bitmezzzz. şuan sen bebeğini düşün bebek doğunca daha detaylı kafa yor. ama şuan öfkeyle hareket etme. bende bir anlatsam burada var ya gerçekten şaşarsın. hepimizin başında malesef böyle şeyler. ama şuan zamanı değil. doğum bi olsunSuan cok kotuyum kizlar bebegimde eminim ki kotudur. Yine esimin ailesi yuzunden kavga ettik cok kotu bi sekilde. Surekli somurmeleri ve esimin ailesini savunmasi ama bu sefer bitti ciddi ciddi bosaacam yarin evi terk etcem oda ailesiyle mutlu olsun
evet canım dokununca çok acıyor. sanki yaraya tuz basmak gibi :)bence de bağlar kopuyor çünkü sanki acıma yanma hepsi bir arada ama tam ağrı denemez.bence paniğe gerek yok. benim dokununca acı artıyor senin de öyle mi?
özellikle bacakta ağrı varsa çok işe yarar canım. ama sırt falan onlara faydası yok.Benim agrimayan yerim yok valla egulemiyorum bacağımı kaldiramiyorum ins faydası olur bi haftadır basladim
damarda direç nedir bilmiyorum canım ama ben coraspirin ve sulandırıcı iğneyi kan pıhtılaşması sebebiyle kullanıyorum. bunun gibi bişi mi? geçmiş olsun bu aradaKizlar uzun bi aradan sonra merhaba.
Kanama gecirdim 1.5 ay sadece yattim sonrasinda da skntilarim oldu . Buna da sukur diyorum Allahima bebis hala bizimle. Ama sunu sormak istiyorum. Damarinda direnc olan var mi sag damarinda direnc varmis benim. Coraspin kullaniyorum.34.haftama kadar da kullanmam lazimmis.
Ama ben kendimi böyle avutuyordum. ne diyelim artık yapacak birşey yok çatlarsak çatlayacağız. bu mankenker falan nasıl çatlamıyor ya ben ona şaşırıyorum :)
Kizlar uzun bi aradan sonra merhaba.
Canim sana sabırlar diliyorum biraz önce bir yazı okudum tüm sinir öfke her duygu bebege geçiyor sakin ol iyice düşün..Sorun sadece onlar suan oo kadarrr kotuyum ki aglamaktan oldum resmen . Su donemimde yaptiklarina bakkk allah a havale ediyorum hepsini
haklisin cnm. bu saatten sonra oyle bir karari kimse alamaz. zaten ben oyle bir sey deselerde artik guvenmiyorum.
diyorum ya hamilelikte bebegimizde bobrekte buyume var dediler aylarca. dogdu, sukurler olsun bobrekleri sapasaglam. ama kalp delik desik. nasil bilim bu. nasil bilim demeyeyim de, nasil bilimi kullaniyoruz biz
hastane adi vermicem ama ankaranin en iyi ozel hastanelerinden biri bu hatayi yapiyorsa, en gelismis aletlerle yanilabiliyorlarsa, amniyosentez sonucuna bile guvenmem ben artik.
ki amniyosentezde down sendromu ihtimali yuksek cikan bir annenin, bebegini sag salim dogurduguna da sahit oldum
simdi okuyan beni bilim dusmani zannetmesin, sadece turkiye de eksik ve yanlis kullanilmasina ofkeliyim.
bir de hormonlarin etkisi var tabi
Geçmiş olsun canım, benim sağ arter damarda darlık var, şuan damar genişletici ilaç kullanıyorum, ama erken doğum riskim var diye verdi doktorum.. Bebeğin gelişimini etkilemedi hatta hala önde gidiyor..Kizlar uzun bi aradan sonra merhaba.
ilk bebeğim mersinArkadaşlar tablomuzu biraz daha genişlettik. @Cemren0604 arkadaşımızın fikriyle. Birbirimizin tecrübelerinden faydalanmak için kaçıncı bebiş olduğu ve hangi ilde olduğunuzu mesajla gönderebilirsiniz. Belki bi organizasyon yapıp biraraya gelmek isteyen arkadaşlar olabilir
Canım anormal değilki. Son haftalar olsa tamamda 35.36 ya kadar ayda bir gidilir zatenGunaayydiiiiinn annişler
sonunda bir uyku cekebildim kabus dolu olsada. Bu şimdilik yeter bana.
Aralık 4 de gitmiştim doktora ayin tee 28 de gel demişti niye o kadar uzun süre verdi bilmiyorum pazartesi olsada dr gitsem
Bana mandalina portakal iyi geliyor ama bazilarinin mide yanmasi bunlarla daha cok artiyormusfelaket mide yanması var şu an,
soda içtim ama tam geçmedi ne iyi gelir kuzular
gecmis olsun cnm direnc degil de centik var diye hstirliyorum... arkadaslar okuyunca bilgi verir sanirim...Kizlar uzun bi aradan sonra merhaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?