2016 Şubat Anneleri

Evet benim var iki damarda da hemde. Ayrıntılı usg de doktor söyledi. Tuzsuz yemeğe ve bol su içmeye özen gösteriyorum ve ayrıca coraspin kullanıyorum 34 de bırakıcaz.. Şuanlık bekliyoru bakalım

Evet benim var iki damarda da hemde. Ayrıntılı usg de doktor söyledi. Tuzsuz yemeğe ve bol su içmeye özen gösteriyorum ve ayrıca coraspin kullanıyorum 34 de bırakıcaz.. Şuanlık bekliyoru bakalım
Gecmis olsun .insallah gecmistir.bende ocagin basinda tekrar detayliya giricem. Orada bakilacak duruma .

Dün kontrole gittik. İlaçlara rağmen iimiş maşallah. 45 cm 2380 gr. Makat gelişi dedi dr. Böyle takip edicez eğer dönerse normal düşünülebilir dedi.

Suan cok kotuyum kizlar bebegimde eminim ki kotudur. Yine esimin ailesi yuzunden kavga ettik cok kotu bi sekilde. Surekli somurmeleri ve esimin ailesini savunmasi ama bu sefer bitti ciddi ciddi bosaacam yarin evi terk etcem oda ailesiyle mutlu olsun
canım bu dertler hiç bitmezzzz. şuan sen bebeğini düşün bebek doğunca daha detaylı kafa yor. ama şuan öfkeyle hareket etme. bende bir anlatsam burada var ya gerçekten şaşarsın. hepimizin başında malesef böyle şeyler. ama şuan zamanı değil. doğum bi olsun

damarda direç nedir bilmiyorum canım ama ben coraspirin ve sulandırıcı iğneyi kan pıhtılaşması sebebiyle kullanıyorum. bunun gibi bişi mi? geçmiş olsun bu arada

Direnc dedıgın damarda çeltiklenme sanırım. Bende de cıktı ayrıntılı ultrasonda tek damarda. Doktor tansıyon acısından takıp edıleceksın dedı. Gebelık zehırlenmesı rıskı altında oluyormussun. Bebegın kılo almasında sorun olabılıyormus. Benım tansıyon sorunum olmadı. Bebegın kılosu da normaldı sımdıye kadar. Bana coraspın felan vermedı ama tabı senın durumun farklı olabılır. Dırencın de bellı bır aralıgı var belkı senınkı yuksek oldugu ıcın vermıstır doktor. Korkulacak bırsey degıl

Sorun sadece onlar suan oo kadarrr kotuyum ki aglamaktan oldum resmen . Su donemimde yaptiklarina bakkk allah a havale ediyorum hepsini
Canim sana sabırlar diliyorum biraz önce bir yazı okudum tüm sinir öfke her duygu bebege geçiyor sakin ol iyice düşün..
Güzel günler var önünde bebisiniz olacak .
Bu olay karşısinda 3. Kişiler ne dese boş inşallah sorun istedigin şekilde çözülür. Boşanmaya gerek kalmaz.

Benım de kalpte parlaklık cıktı ama 2lı tets sonucum normaldı ve baska bır belırtı yoktu. Acıbademde gırmıstım ayrıntılıya, doktor bu parlaklık down sendrom belırtısı de olabılır ama hıcbırsey olmayabılır de dedı. Gel de uzulme. Harmony test onerdı . Bır de ornek vardı, bır hastası varmıs kadının 2lı testı normalmıs sadece kalkpte parlaklık ve beyınde ufak bır tumor varmıs , dogum yapmıs down sendromlu cıkmıs. Demekkı tıp bır nokytada yetersız. Bebekde hıcbırsey cıkmasa bıle dogdugunda baska sorunlar olabılıyorsa kafayı takmamak lazım.

Ha bır de su var. 2lı, 3lu test anormal, amınosentez sonucu kötu cıkmıssa rısk yukselıyor. Buna ragmen ben dogururum denıyosa tabı annenın kararı ama dedıgım gıbı tek belırtıden can sıkmamak lazım. Sızın durum da fecıymıs gercekten, kalp sorununu nasıl farketmemısler. Umarım bebek sımdı ıyıdır

Gunaayydiiiiinn annişler
sonunda bir uyku cekebildim kabus dolu olsada. Bu şimdilik yeter bana.
Aralık 4 de gitmiştim doktora ayin tee 28 de gel demişti niye o kadar uzun süre verdi bilmiyorum pazartesi olsada dr gitsem

Geçmiş olsun canım, benim sağ arter damarda darlık var, şuan damar genişletici ilaç kullanıyorum, ama erken doğum riskim var diye verdi doktorum.. Bebeğin gelişimini etkilemedi hatta hala önde gidiyor..

ilk bebeğim mersin

Günaydın herkese... bu kocakarı işi gibi temizliği sevdim ben hergün 1 oda sadece..bugun de salondayım camları siliyorum oturuyorum yatıyorumm süpürüyorum oturuyorum kalkıyorum siliyorum. Sevdim bu işi karışan olmayınca istediğin gibi temizle..

Gunaayydiiiiinn annişler
sonunda bir uyku cekebildim kabus dolu olsada. Bu şimdilik yeter bana.
Aralık 4 de gitmiştim doktora ayin tee 28 de gel demişti niye o kadar uzun süre verdi bilmiyorum pazartesi olsada dr gitsem
Canım anormal değilki. Son haftalar olsa tamamda 35.36 ya kadar ayda bir gidilir zaten bazı doktorlar çagırıyorda çok gerekli degil. Tabi sorunun yoksa bende 13 aralıkta gittim 1 ay sonra gel dedi. 35. Haftama denk gelecek. O zamanda tarih verir herhalde

gecmis olsun cnm direnc degil de centik var diye hstirliyorum... arkadaslar okuyunca bilgi verir sanirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…