2016 Şubat Anneleri

Kizlarr kontrolden geldim..kizimiz buyumus yan gelmis yatiyor.yuzunu goremedim..32+3 olduk..2200 gram 43 cm ..ultrasonda 33+2 diyor birazcik onde cok sukur...5 subat gibide dogum olacak insallah tam tarih yok

Kizlarr kontrolden geldim..kizimiz buyumus yan gelmis yatiyor.yuzunu goremedim..32+3 olduk..2200 gram 43 cm ..ultrasonda 33+2 diyor birazcik onde cok sukur...5 subat gibide dogum olacak insallah tam tarih yok
Maşallah canım ne guzel :)
Biz 32+1iz aramızda 2 gün var, dr bana 16 17 subat diyo niye senınkı erken, önde gıdıyo diye mi cnm

İmzadan 32. Hafta diyor. 32 + 3 olunca 33. Hafta demesi lazım değil mj benim kafam karıştı canım?

canım bunların markası nedir?
GOOD BABY TODDLER NEWBORN CRADLE POUCH RING SLING CARRIER STRETCH WRAP FRONT BAG BU SLİNG MARKASI
2015 Hot salke New Four Position 360 Baby Carrier/Infant Carrier Backpack Carriage Toddler Sling Wrap/Baby Suspenders/Baby Care BUDA kangurunun.Yurt dışı olunca böyle yazıyor açıklamasında.

sağol canım, ali exspressten mi aldın bunları?

görüşelim valla :) 31 aralıkta hakan beye gidicem çalışabilir kağıdı almaya :)
senin meslek ne? ben buradaki araştırma şirketinde çalışıyorum 12 senedir.

Ne güzel yaa maşallah 12 sene .. çalış tabi evine yakın. O vakti bebegınle gecirirsin Canm. Ben moda tasarım mezunuyum bi ara kafam attı degıstırmek istedim işi gücü ama keşke yapsaymısım cok yorucu oldugundan hanıleyken çalışmam mumkun degıldı gebeliğimi ögrendim ay işten çıktm :)

Hangi siteden aldın canım

ben çalışmazsam kafayı yerdim herhalde. ama bu aralar artık o kadar ağrım oluyor ki bir an önce izne çıkmak istiyorum :)
çok yoruluyorum. Ama şanslıyım ki, 6da işten çıkıp 6 yı 5 geçe evde oluyorum :)

Ayy bu site böyle bennde 32+2 yim.. ama 33 yazmamış çok geç degiştiriyor haftayı..
Ben 32 +5im 33. Hafta diyor. Bende sorun olmuyor genelde. Şimdi ben dolu dolu 32 yim dii mi. Cumartesi 33+0olucam dolu dolu 33 olucam inşallah. Mantık bu heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…