2016 Şubat Anneleri

bende hiç eksik kalmadı artık kafam rahat :) dedeside mama sandalyesini alıyormuşş çok mutlu oldumm

mama sandalyemiz bile var ( hediye geldi arkadaşımdan) ama beşiğimiz yok
aslında bi eksiğim kalmadı benimde
beşik - ateş ölçer- kanguru ve doğuracağım hastahane kararı o kadar

Kızlar kanguru aldınız mı? ben ne alacağım konusunda çok kararsızım. Sling kullanan arkadaşımda onu öneriyor.
kafam karıştı..

Canım az karnının üzerine yatman sorun degil zaten.. ama sen yatınca bebiş itikliyorsa istemiyordur. Diğer tarafına yine hafif karnın üzerine yat bende yatıyorum her türlü... hatta yastık koyunca hafif karın üstü daha rahat oluyor sırt üstü sağ sol hafif karın üstü her türlü yatıyorum ben

cnm senin riskin sanirim ortadan kalkti ... tedirgin olma bence ins 35i goruruz bizde... kontrollerinde ins iyi sonuclar alirsin... ne zaman gitceksin doktora cnm...
Haftaya gidecegim ama hangi gun bilmiyorum esimin isleri cok yogun bu siralar onun durumuna gore ayarlicaz 33.deyim daha kucukturler en azindan 2.5kg olsalar bari bebislerimiz

Kızlar kanguru aldınız mı? ben ne alacağım konusunda çok kararsızım. Sling kullanan arkadaşımda onu öneriyor.
kafam karıştı..
ben boba 4g alacağım.. kanguru kullanmak kaliteli olursa cok kullanışlı slingler sadece ilk dönemler güzel oluyor ki yazın hiç olmaz eğer alırsan ancak doğumdan yaz basına kadar kullanırsın diye dusunuyorum..

bende mavi evlerdeyim centrumda çalışıyorum, arkasındaki sokakta oturuyorum :) baya komşuyuz :)

Aaa süpermiş yaa E göruselım ya bigun :))iş ev yolun baya da uzunmuş Canım:)) bende orda çalışmayı istemiştim evime yakın diye ama meslegımle kel alaka :))

Cok sonlara birakma tatlim, alirsin sende ne olucak

bu cumartesi halletmeyi planlıyorum, istediğim modeller pahalı geçici bir model bakacagım oda takımı alana kadar

kafam karıştı..

ben alacağım bu hafta, momfortbaby siyah olanından
0 ay - 4 yaş arası kullanılıyor

Boba 4g ye bakarım birazdan. Momfort Baby ürünleri var. onlar nasıldır acaba, var mı bir fikriniz?

mama sandalyemiz bile var ( hediye geldi arkadaşımdan) ama beşiğimiz yok
aslında bi eksiğim kalmadı benimde
beşik - ateş ölçer- kanguru ve doğuracağım hastahane kararı o kadar
ee canım sende de bi eksik kalmamış onlar hemen alınacak şeyler de hastane kısmı bira sıkıntı

kafam karıştı..
ben ikisinide aldım valla ama yurt dışından orda daha ucuz çünkü hem sling aldım hem kanguru.1 ay içerisinde gelecek yurt dışı olunca biraz geç geliyor ama bizimde acelemiz yok kargoda vermedim :) burdan ikisinide alamazdım çünkü

bu cumartesi halletmeyi planlıyorum, istediğim modeller pahalı geçici bir model bakacagım oda takımı alana kadar
Bende tatlim ya.. ben iyi pazarlikla uygun fiyata aldim ama arabamizida ordan aldigimiz icin cok guzel indirim yaptilar sagolsunlar :) Birde su var sene sonu oldugu icin bazi magazalar kotalarini dolduramadiklari icin uyguna birakiyorlar

kafam karıştı..
bunları aldım ben canım.Diğer slingi kullanamam diye cesaret edemedim.Buda kullanışlı dedi arkadaşım oyuzden bunu tercih ettim.

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-18-14-01-39.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 257
  • Screenshot_2015-12-18-14-03-06.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 280
Aaa süpermiş yaa E göruselım ya bigun :))iş ev yolun baya da uzunmuş Canım:)) bende orda çalışmayı istemiştim evime yakın diye ama meslegımle kel alaka :))
görüşelim valla :) 31 aralıkta hakan beye gidicem çalışabilir kağıdı almaya :)
senin meslek ne? ben buradaki araştırma şirketinde çalışıyorum 12 senedir.

ben alacağım bu hafta, momfortbaby siyah olanından
0 ay - 4 yaş arası kullanılıyor
momfortbaby'nin videolarını izledim. yeni doğan aparatına bebeği oturuyor. o yüzden emin olamadım. 6 aydan önce oturmaz bebek. çok kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…