Hala uyuyamamak uff elim kolum uyustu valla tansiyonumu ölçtum 16-9 maşallah yani bana esime ayran yaparken az tuz atmistum bende ictim o dan az bisi hemen firlattmis allahtan limon var evde bakalim dusucek mi uyuyabilecwkmiyimSabah 5:23 te uykusu dağılmak. ..
Geçmiş olsn cnm.ek olarak sarımsak yut 1 tane.bitter çikolata ye varsa yada tuzsuz salatalik.limonda yemistn düşer şimdi inşallah.35.haftadan sonra dağılıyor demekki cnm imzaları bakınca hep 35.haftada olanlar kalmisizHala uyuyamamak uff elim kolum uyustu valla tansiyonumu ölçtum 16-9 maşallah yani bana esime ayran yaparken az tuz atmistum bende ictim o dan az bisi hemen firlattmis allahtan limon var evde bakalim dusucek mi uyuyabilecwkmiyim
Çıkarız dağlara olmaz mı :)Ya evet sırt çantasıyla sanki dağcı gibi olcaz ya.. Benimde hiç tarzım değil spor giyinsem de cık olmaz..:/ napıcaz bu canta meselesini cokmu abarttık nedir
Ay yaa ben onlara baktım netten.hiç sevmediğim şeyler vallahi.ıvır zıvır...benim gibi gelinlikler siyah olsa daha güzel olurmuş diye zamanında tutturmuş biri bu kadar gelenekçi olmamalı
Ay o bardaklara geçirilmiş şeyler ne öyle don lastiğini kesip koymuşlar gibihiç sevmedim.bende minik beyaz bardaklar var desensiz kahve yanı bardaklarına benziyor.onlara koyarım ya da su takımını kullanırım diye düşündüm.olur dimi yani
Bende bundan korktuğum için her işe parmak çalıyorum.ama yetişemiyorum heşeyeartık :)Valla ben hastanede kullanmak için ikram masası hazırladım taşlı sebillerden jardinyere varana kadar masa çiçeği falan şerbeti kadehi hepsi hazır İlk doğumum da hicbirsey yapamamistim hepsi içimde bir ukte kaldı doğum yapan arkadaş lara ziyaret etmeye gidince onlarda görüp üzülürdum hep bunda acısını cikaricam nasip olursa doğum fotografcisina vereceğim para sadece çok zoruma gidiyo ama oda ayrı bir güzel hatıra albüm falan yapıyorlar çok güzel oluyor ama sezaryandan daha pahali arkadaş bukadarda olmaz ki vicdansizlik bazen eşime hakveriyorum ama hepsini de yapmak istiyorum bidahami dogurucam sanki elinizden geldiği kadar imkaniniz yettigince yapın derim ben sonrada yıllarca başkasında gördükçe iç cekersiniz bnm gibi bunu şey gibi düşünüyorum ben artık düğünü olmamış gelinlik giyememis genç kız gibi güzel olan herşey ömrünün sonuna kadar insan her hatırladıkça mutluluk verir ama eksik kalmışsa da ilk günku gibi acı veriyor inanın onun için hevesinz içinizde kalmasın
Günaydın herkeseee
Oğluşu olacak annişler yenidoğan sünneti için ne düşünüyorsunuzben ilk oğlumu 17 günlükken yaptırmıştım. Çokda memnundum aynı doktoru bulamıyorum. Duyduğunuz tavsiye edilen bir çocuk cerrahı varsa benimlede paylaşırsanız çook sevinirim. Şimdiden araştırmalara başladım.
En iyi hekim sitesinde araştırma yaparken benim doğum yapacagım hastanede de bir doktor çıktı. Bekir bey. Hakkında iyi yorumlar okudum. Hastane yakın olsun istiyorum. Anadolu yakasında bildiğiniz duyduğunuz çocuk cerrahı varmı?
Ay üzülme canım ya bulutlu stickerlar var cokda hoş duruyooBen Fisher Price Kelebekli Rüyalar aldım. çok beğendim, ses,ışık çok güzel. tavsiye ederim :)Eki Görüntüle 1733272
Hem hastaneye hem ilk zamanlarda eve gelenlere ikram ediliyor lohusa şerbeti canım mevlüt te gerek yok ama bence yemekli oluyor çünkü mevlüt süslü puslu bardak bende sevmiyorum likör bardağı yada şampanya bardağı tarzı bişey alayım dedim artık bakınca karar veririm hangisinin daha şık durduğunaLohusa şerbeti takımı, bardakları vs leri nerede kullanılacak, ikram edilecek falan?
Aman yaa ne kadar çok zımbırtı çıkartmışlar. Doğuma adapte olamıyorum bunları düşünmekten
Çekip gidecem hiç bilinmedik bir memlekette doğurucam
Bende istiyorum canım ya madem bizim hastanedeki iyiyse onu düşünürüm.Günaydın herkeseee
Oğluşu olacak annişler yenidoğan sünneti için ne düşünüyorsunuzben ilk oğlumu 17 günlükken yaptırmıştım. Çokda memnundum aynı doktoru bulamıyorum. Duyduğunuz tavsiye edilen bir çocuk cerrahı varsa benimlede paylaşırsanız çook sevinirim. Şimdiden araştırmalara başladım.
En iyi hekim sitesinde araştırma yaparken benim doğum yapacagım hastanede de bir doktor çıktı. Bekir bey. Hakkında iyi yorumlar okudum. Hastane yakın olsun istiyorum. Anadolu yakasında bildiğiniz duyduğunuz çocuk cerrahı varmı?
Hedye gelmese de buyudukce yeni modeller ciktikca insan ozenip aliyor zaten cabuk buyuyorlar 0-3ayliklari kizima max 2ay giydirebilmistim hep 3ay 6ay buyukleri aldim bedenler de kucuk olabiliyor bebisinle gezmeye ciktikca hosuna gideni ozgurce alirsin israf etmis de olmuyoruz cunku kiyafetleri hemen kuculuyorAyy ikiz mi .oyy.evet cnm gelir hediyelik diyoruz da bizimki nin öyle pek getireni olmaz.oldu olacak bu kadar
Cocuk olunca evi pille doldurmak gerekiyor zaten kizima aldigimiz en cok oynadigi oyuncaklar hep pilli ve pilleri hemen bitiyor hatta bi tanesi 4tane en buyuk pille calisiyor eve gelen ark.lar bi sey lazim mi diye sorunca pil alin diyoruzGüle güle kullansın canım ben de fisher price Mutlu düşler aldım çok eğlenceli bişey ya şimdiden pillerini bitirdik babasıyla dinlemekten :))) bol yedek pil almak lazım
Mevlut yaparsan mevlutte yapmazsan her gelene hazir bulundurup evde ikram edeceksin canimLohusa şerbeti takımı, bardakları vs leri nerede kullanılacak, ikram edilecek falan?
Aman yaa ne kadar çok zımbırtı çıkartmışlar. Doğuma adapte olamıyorum bunları düşünmekten
Çekip gidecem hiç bilinmedik bir memlekette doğurucam
Ben hastaneye goturmayi dusunmuyorum ama sen goturceksen kucuk plastik bardaklari susleyip onunla ikram edenler var susunu takip cikariyorsun baska bardaga takip baskasina veriyorsun ama susunu nerden buluruz bilmiyorum lastikli bardaga gecirebilenler varlohusa şerbet takımı annem getirdi, aslında lohusa şerbet takımı değil punch kasesi ama çok güzel.
eşimde ben bunu hastaneye götürmem, kırılır bişi olur onunla uğraşamam diyor.
bende hastaneye götürmeme kararı aldım, eve gelene vericez. ama hastanede de verilmesi gerekiyormuş.
fenalık geçiricem artık bunları düşünmekten. pfff
Allah yardimcin olsun karnin burnunda nasil tasincaksin simdi cok uzuldum haline yardim execek birileri var miCanim benim eline sağlık çok güzel olmuş bayıldım. bizim ev kira ben o yüzden yapamadım ki iyiki yapmamışim çünkü tayin çıktı 20 güne başka şehire gidiyoruz. ama orası da kira olacağından sanırım yine yapamayacam
Kizim ozellikle hareketlendiginden beri sadece sirt cantasi kullanabiliyorum disarda onun pesinden kosarken diger cantalar dusuveriyorr ikidebir kesinlikle sirt cantasi bulundurunYa evet sırt çantasıyla sanki dağcı gibi olcaz ya.. Benimde hiç tarzım değil spor giyinsem de cık olmaz..:/ napıcaz bu canta meselesini cokmu abarttık nedir
Ben de onlari kullancam canim olur neden olmasin ama mevlut gibi kalabalik bi organizasyon dusunuyorsan lastikli donlar plastik bardaklara gececekAy yaa ben onlara baktım netten.hiç sevmediğim şeyler vallahi.ıvır zıvır...benim gibi gelinlikler siyah olsa daha güzel olurmuş diye zamanında tutturmuş biri bu kadar gelenekçi olmamalı
Ay o bardaklara geçirilmiş şeyler ne öyle don lastiğini kesip koymuşlar gibihiç sevmedim.bende minik beyaz bardaklar var desensiz kahve yanı bardaklarına benziyor.onlara koyarım ya da su takımını kullanırım diye düşündüm.olur dimi yani
Ah mevlüt işimde karışık, geçen demezler mi bir orada bir yalovada yaparız mevlüdüMevlut yaparsan mevlutte yapmazsan her gelene hazir bulundurup evde ikram edeceksin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?