2016 Şubat Anneleri

Sabah 5:23 te uykusu dağılmak. ..
Hala uyuyamamak uff elim kolum uyustu valla tansiyonumu ölçtum 16-9 maşallah yani bana esime ayran yaparken az tuz atmistum bende ictim o dan az bisi hemen firlattmis allahtan limon var evde bakalim dusucek mi uyuyabilecwkmiyim

Hala uyuyamamak uff elim kolum uyustu valla tansiyonumu ölçtum 16-9 maşallah yani bana esime ayran yaparken az tuz atmistum bende ictim o dan az bisi hemen firlattmis allahtan limon var evde bakalim dusucek mi uyuyabilecwkmiyim
Geçmiş olsn cnm.ek olarak sarımsak yut 1 tane.bitter çikolata ye varsa yada tuzsuz salatalik.limonda yemistn düşer şimdi inşallah.35.haftadan sonra dağılıyor demekki cnm imzaları bakınca hep 35.haftada olanlar kalmisiz

Ya evet sırt çantasıyla sanki dağcı gibi olcaz ya.. Benimde hiç tarzım değil spor giyinsem de cık olmaz..:/ napıcaz bu canta meselesini cokmu abarttık nedir
Çıkarız dağlara olmaz mı :)
Ya abartıyoruz evet ama artık tek aksesuarımız o olacak . Ben ekstra çanta falan taşıyamam kendim için. O yüzden hem şık olmalı hem kullanışlı olmalı. Her gördüğüm normal şık sırt çantasını sipariş verip almak istiyorum

Acaba mağazalara giderken yanıma üç beş bez iki çift takım, biberon, ıslak mendil falan alıp götürsem mi
Sığıyormu diye deneme yaparım oracıkta

O kadar mı tarzın değil
Olur olur normal bardak da olur :)
Bende bundan korktuğum için her işe parmak çalıyorum.ama yetişemiyorum heşeyeartık :)
Sonunda organizetor turucam oh rahatlıcam:)

Günaydın herkeseee
Oğluşu olacak annişler yenidoğan sünneti için ne düşünüyorsunuz ben ilk oğlumu 17 günlükken yaptırmıştım. Çokda memnundum aynı doktoru bulamıyorum. Duyduğunuz tavsiye edilen bir çocuk cerrahı varsa benimlede paylaşırsanız çook sevinirim. Şimdiden araştırmalara başladım.
En iyi hekim sitesinde araştırma yaparken benim doğum yapacagım hastanede de bir doktor çıktı. Bekir bey. Hakkında iyi yorumlar okudum. Hastane yakın olsun istiyorum. Anadolu yakasında bildiğiniz duyduğunuz çocuk cerrahı varmı?

Gunaydinnn canim :) Biz de hemen yapalım diyoruz ama ne olur bilmiyorum. Bulunduğum yerde çok alternatif yok... Umarım iyi biri çıkar karşıma...

Hem hastaneye hem ilk zamanlarda eve gelenlere ikram ediliyor lohusa şerbeti canım mevlüt te gerek yok ama bence yemekli oluyor çünkü mevlüt süslü puslu bardak bende sevmiyorum likör bardağı yada şampanya bardağı tarzı bişey alayım dedim artık bakınca karar veririm hangisinin daha şık durduğuna

Bende istiyorum canım ya madem bizim hastanedeki iyiyse onu düşünürüm.
Peki sen hangi çocuk doktoruna götüruyorsun.

Gunaydin hepinize..
Diş etim sisti 20 yaş dişimin orada tedavi yöntemini bilen var mi??agriyor ama o kadar zorlanıyor sadece çok sert şeyler diyemiyorum canım açıyor biraz da agzim açık duruyorum..
Yardım var mi??

Ayy ikiz mi .oyy.evet cnm gelir hediyelik diyoruz da bizimki nin öyle pek getireni olmaz.oldu olacak bu kadar
Hedye gelmese de buyudukce yeni modeller ciktikca insan ozenip aliyor zaten cabuk buyuyorlar 0-3ayliklari kizima max 2ay giydirebilmistim hep 3ay 6ay buyukleri aldim bedenler de kucuk olabiliyor bebisinle gezmeye ciktikca hosuna gideni ozgurce alirsin israf etmis de olmuyoruz cunku kiyafetleri hemen kuculuyor

Güle güle kullansın canım ben de fisher price Mutlu düşler aldım çok eğlenceli bişey ya şimdiden pillerini bitirdik babasıyla dinlemekten :))) bol yedek pil almak lazım
Cocuk olunca evi pille doldurmak gerekiyor zaten kizima aldigimiz en cok oynadigi oyuncaklar hep pilli ve pilleri hemen bitiyor hatta bi tanesi 4tane en buyuk pille calisiyor eve gelen ark.lar bi sey lazim mi diye sorunca pil alin diyoruz

Mevlut yaparsan mevlutte yapmazsan her gelene hazir bulundurup evde ikram edeceksin canim

Ben hastaneye goturmayi dusunmuyorum ama sen goturceksen kucuk plastik bardaklari susleyip onunla ikram edenler var susunu takip cikariyorsun baska bardaga takip baskasina veriyorsun ama susunu nerden buluruz bilmiyorum lastikli bardaga gecirebilenler var

Allah yardimcin olsun karnin burnunda nasil tasincaksin simdi cok uzuldum haline yardim execek birileri var mi

Ya evet sırt çantasıyla sanki dağcı gibi olcaz ya.. Benimde hiç tarzım değil spor giyinsem de cık olmaz..:/ napıcaz bu canta meselesini cokmu abarttık nedir
Kizim ozellikle hareketlendiginden beri sadece sirt cantasi kullanabiliyorum disarda onun pesinden kosarken diger cantalar dusuveriyorr ikidebir kesinlikle sirt cantasi bulundurun

Ben de onlari kullancam canim olur neden olmasin ama mevlut gibi kalabalik bi organizasyon dusunuyorsan lastikli donlar plastik bardaklara gececek

Günaydın anneler. Bnm iki gündür uyandığımda karnım çok ağrımış bir şekilde uyanıyorum. Sizde de var mı birde tekrar bulantılarım başladı

Mevlut yaparsan mevlutte yapmazsan her gelene hazir bulundurup evde ikram edeceksin canim
Ah mevlüt işimde karışık, geçen demezler mi bir orada bir yalovada yaparız mevlüdü
Çok zevkli işler aslında ama sürekli oda var buda var diye insanın karşısına yeni yeni şeyler çıkıyor
Gece karar verdim Hastaneye götürmem şerbet.
Mevlütte vericez derlerse de onu da annemler düşünsün
Zaten eşim kokulu taşları da hastaneye götürmek istemiyor. Odayı kokutacak ne gerek var, eve gelene veririz, millet çikolata yesin diyor

Günaydın kızlar.
Gece uyutmayan bebelerin anneleri doğum sonrasında rahat ediyormuş, yorgun oluyormuş bebeler, hep uyuyormuşlar
Ben bu söylentiyi sevdim
Bugünlerde tek tesellim bu
doğruluğu var mı yok mu 2-3ay sonra görücez

Not: sakın umudumu elimden almayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…