Bencede canım evine gelenlere ikram et bn öyle yapmayı düşünüyorumAh mevlüt işimde karışık, geçen demezler mi bir orada bir yalovada yaparız mevlüdü
Çok zevkli işler aslında ama sürekli oda var buda var diye insanın karşısına yeni yeni şeyler çıkıyor
Gece karar verdim Hastaneye götürmem şerbet.
Mevlütte vericez derlerse de onu da annemler düşünsün
Zaten eşim kokulu taşları da hastaneye götürmek istemiyor. Odayı kokutacak ne gerek var, eve gelene veririz, millet çikolata yesin diyor
sanırım çalışmayabilirsin.benimde 37.haftam 22 ocaga denk geliyor.çalışamaz raporu alacagım.beklenen doğum tatihim 12 şubatIkinci donemin ilk haftasi benim 37 haftam bitiyor ilk hafta calisacak miyim calismayacak miyim? Calismali miyim galiba degil mi?
Ben bugün başlıcam bir aksilik çıkmazsa ya artık bitiriyim benceben de bugun başladım. Abiden kalma battaniye ve nevresimlerle başladık. Evdeki çamasirlar da var tabi sıra gelmiyor ki. Hafta içi hala çalışıyorum.
Ayhhh bizde böyle geleneksel şeyler yok, hep ikram ikram ikram, hangi ara hazırlıyacaksak.. Evimi ziyaret edeceklere güzel bir çayım var, atıştırmalıklarım var..Lohusa şerbeti takımı, bardakları vs leri nerede kullanılacak, ikram edilecek falan?
Aman yaa ne kadar çok zımbırtı çıkartmışlar. Doğuma adapte olamıyorum bunları düşünmekten
Çekip gidecem hiç bilinmedik bir memlekette doğurucam
Canim ben sonraya eklemek icin calisabilme sansim varsa calismak istiyorum cunku donemi raporlarla kapatacagim aulem baska bir sehirde bakici tutaam hem kizim cok kucuk hem de bir ayligina kim bakar ki yazin ben bakacagim sonucta simdi bir ay bak eylulde yine gel demek olmaz degistirsek zaten bu konuda icim buruk tanimadigim birine birakacagin cok zor yasanırım çalışmayabilirsin.benimde 37.haftam 22 ocaga denk geliyor.çalışamaz raporu alacagım.beklenen doğum tatihim 12 şubat
İnş öyledir :)Günaydın kızlar.
Gece uyutmayan bebelerin anneleri doğum sonrasında rahat ediyormuş, yorgun oluyormuş bebeler, hep uyuyormuşlar
Ben bu söylentiyi sevdim
Bugünlerde tek tesellim bu
doğruluğu var mı yok mu 2-3ay sonra görücez
Not: sakın umudumu elimden almayın
Hiç üzülme cnm duaların seninle..İnşallah cnm dua et olur mu uzulmemeye çalışıyorum bebeğim hisseder diye
İlk sorun için sorun yok. Benim de 5ocaktı ama 7ocakta gel dedi. Ellrindeki hesaplama kağıdına göre hesap yapmıştı.Kizlar gunaydin aklimda iki soruyla uyanmis durumdayin yardimci olursAnix cok sevinirim. Simdi ben ogretmenim calisabilir raporu icin sat 24 mayis otomatik hesaplayicilarda pazar gunleri haftam degisiyor dr beni sali cagirdi netteki hesaplayicilara gore 32+2 de cagirdi bir sorun olur mu cunku net heaaplayicilariba gore ilk is gunu pzt hatta dr asistanina pzt cagiricaz degil mi diye sordu asistan sali hocam diyince sali gel dedi dr bu birinci sorumdu ikinci sorum ise su: ortmen oldugum icin 35. Haftada yariyil tatiline cikacagim ben 37 deyken ikinci donem basliyor
Vallahi bunları düşünürken doğurucamBencede canım evine gelenlere ikram et bn öyle yapmayı düşünüyorum
Ben de oyle dusunuyorum minnet etmek de istemiyorum onlari yormak da halbuki onlarin da gozu dusuyor torunlarina. Onlari da cok yormadan birakirsak sorun olmazCok dogru soyluyorsun ben calismadigim icin aliskinda degilim dersinki gurbet ellere gidiyorum :) Ama hem cocuk hem anne baba icin iyi oluyor bencede.Babanesi benden dinc masallah 46 yasinda ama cok minnet etmek istemiyo insan genede.
Ben de cikolata yaptirdim canim kargomuz bugun gelecek bi de magnet tarzi bi sey yaptircam ben dolabimin uzerine koyuyorum mis gibi kokuyor lavantali lavantali. En yakinlara da belki sabun yaptiririm o da en fazla 10tane olur onu da eve gelince veriririm susleme pusleme yok hastanenin kapiya asilacak susleri oluyor zaten onu da tasiyamamGunaydin herkese...hastaneye gelenler icin hicbisey yapmadim ben.zaten bebisimin ihtiyaclarini ancak aldim hatta eksigi var ..suan bizi icin fuzuli masraf olacak seyleri kismak durumundayim..cikolata ikram ederiz napalim artik.gelen ne yapmis ne suslemise gelmiycek..gecmis olsun masallah diyip gitcek yani..
Kizlar gunaydin aklimda iki soruyla uyanmis durumdayin yardimci olursAnix cok sevinirim. Simdi ben ogretmenim calisabilir raporu icin sat 24 mayis otomatik hesaplayicilarda pazar gunleri haftam degisiyor dr beni sali cagirdi netteki hesaplayicilara gore 32+2 de cagirdi bir sorun olur mu cunku net heaaplayicilariba gore ilk is gunu pzt hatta dr asistanina pzt cagiricaz degil mi diye sordu asistan sali hocam diyince sali gel dedi dr bu birinci sorumdu ikinci sorum ise su: ortmen oldugum icin 35. Haftada yariyil tatiline cikacagim ben 37 deyken ikinci donem basliyor
Odada kokulu seyleri istemiyorlar hemsireler ozellikle uyariyor canim. Mevlut isi de bi yandan iyi oluyor tek tek gelmelerindense hepsi bi arada cikmis oluyor ama bi yogunluk oluyor ve kimse kimseyle konusamiyor kizimda akrabalar icin okutmustum arkadaslarim ayri gelmisti ikizlerim dogunca da ark.lar topluca gelince bi yasin okutcam sanirim mevlude cagirmak da tuhaf geliyor al hediyeni gel der gibiAh mevlüt işimde karışık, geçen demezler mi bir orada bir yalovada yaparız mevlüdü
Çok zevkli işler aslında ama sürekli oda var buda var diye insanın karşısına yeni yeni şeyler çıkıyor
Gece karar verdim Hastaneye götürmem şerbet.
Mevlütte vericez derlerse de onu da annemler düşünsün
Zaten eşim kokulu taşları da hastaneye götürmek istemiyor. Odayı kokutacak ne gerek var, eve gelene veririz, millet çikolata yesin diyor
Once normal det.la koslayla yikasan sonra sabunla yikasan gitmez mi sari lekekerKizlar oglumdan kalan zibinlar vs var yikadim ama 3 yildir hurctalardi sararmislar..o sarilar cikmadi.nasil cikartabilirim bu sariliklari
İnş iyi biri çıkar karşına... küçücükken yaptırmak öyle kolayki.. ne agrı ne sızı oluyor. Zaten onların sinirleri gelişmemiş olduğundan narkozda almıyorlar.Gunaydinnn canim :) Biz de hemen yapalım diyoruz ama ne olur bilmiyorum. Bulunduğum yerde çok alternatif yok... Umarım iyi biri çıkar karşıma...
Evet ya dün en iyi hekim sitesinde araştırırken çıktı karşıma. Açıkçası çok sevindim. Başka bulamazsam Bekir beye yaptırırım.Bende istiyorum canım ya madem bizim hastanedeki iyiyse onu düşünürüm.
Peki sen hangi çocuk doktoruna götüruyorsun.
Ayy bende böyle umut etmek istiyorum.Günaydın kızlar.
Gece uyutmayan bebelerin anneleri doğum sonrasında rahat ediyormuş, yorgun oluyormuş bebeler, hep uyuyormuşlar
Ben bu söylentiyi sevdim
Bugünlerde tek tesellim bu
doğruluğu var mı yok mu 2-3ay sonra görücez
Not: sakın umudumu elimden almayın
Canim sarmani boregini yapip at difrize biri gelecegi zaman da en kolayindan bi tatli yaparsin olur biter hatta sana 20dk.da olan bi tart tarifi de verebilirim ikram ettigim herkes bayildiBen bugün başlıcam bir aksilik çıkmazsa ya artık bitiriyim bence
Ayhhh bizde böyle geleneksel şeyler yok, hep ikram ikram ikram, hangi ara hazırlıyacaksak.. Evimi ziyaret edeceklere güzel bir çayım var, atıştırmalıklarım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?