2016 Şubat Anneleri

aynen canım ya, orada ben bebeğime mi bakıcam lohusa serbetine mi bakkıcam. bide adı üstüne lohusa serbeti. lohusa olan ben olucam yani :) en güzeli meyve suyu :) eve gelene veririm ama.

Sağol canım hepimiz bebislerimizle çok mutlu olalım inşallah gerçekten sağlık en önemlisi yeter ki bebslerimizin sağlıkla gelsin hepsi olur herşey olur <3
aynen aynen, onlar hayırlısıyla sağlıkla gelsin de herşey bi şekilde olacak yani :) Sıkıntı yok, tadını çıkartın:)

Hımmmm bakayım o çantalara neymiş
Ah bir gönlüme göre bulsam fiyat gözümde olmayacak da 300ün altında olsa iyi de olur hani
Çakması da güzeldir

Bence de yaa. Bir de onlarla kim uğraşacak. Zaten bir de o işler için valiz yapmalıyım :)
Şerbeti çikolatsı ikramları bilmem nesi derken :/
Sanki gün yapmaya gidiyorum. Hasta ziyareti kısa olur
Ben bildiğimiz nike sırt çantası aldım iki gözlü bastım herşeyi içine :) eşek sipasi zaten gidip bi kıza aşık olcak uyuz oluyom :))) hihi
Şimdiden bir kv görüyorum
aynen canım ya, orada ben bebeğime mi bakıcam lohusa serbetine mi bakkıcam. bide adı üstüne lohusa serbeti. lohusa olan ben olucam yani :) en güzeli meyve suyu :) eve gelene veririm ama.
Evde gelene vermek ne zaman olur peki? Her gelene mi verilir yoksa mevlüt zamanı falan mı?
Ben bugüne kadar ilk defa bir mevlüdünde içmiştim şerbeti. Hastaneye gittiğimde hiç ikram edilmemişti.
Yarın alpartmanda bir bebek meblüdü var gidip kontrol edeyim oraları

valla mevlütte verilir mi bilmem ki. bi süre gelene veririm herhalde
bence sen yarın git bi tecrübe et bizimle de paylaş :)
bende kaç doğuma gittim vermediler. bi tanesinede verdiler, ben lohusa şerbeti sevmediğim için bıraktım

Tamam yarın görev yerimdeyim

Eşim sürekli -bunları niye yapıyorsun diyor :)
--Gelene vermek için.
-Eee gelenin birşeyler getirmesi gerekmez mi? Diyor mantıken...
Bende en son baş edemedim,
-- altın getirene vericez dedim
Umarım milleti kontrol etmez birşey getirmeden yedi içti hediyeliklerden aldı

Hahahah ya bizimkide aynı şeyi söylüyor. hastanede vereceğin herşeye dünya para verdin diyo. şekeri çikolatası hediyesi kurabiyesi kime vericen bunları diyor
valla kontrol edebilir. buunlardan herşey beklenir

daha baby shower var allahtan onun için bişi yapmadığımı sanıyor

Heh o da ayrı antin kuntin iş
Ben şu doğumdaki işleri halletsem ona da sırayı gitricem de sıra gelmiyor. Showersız kalayım napayım

Ya evet sırt çantasıyla sanki dağcı gibi olcaz ya.. Benimde hiç tarzım değil spor giyinsem de cık olmaz..:/ napıcaz bu canta meselesini cokmu abarttık nedir

Cok dogru soyluyorsun ben calismadigim icin aliskinda degilim dersinki gurbet ellere gidiyorum :) Ama hem cocuk hem anne baba icin iyi oluyor bencede.Babanesi benden dinc masallah 46 yasinda ama cok minnet etmek istemiyo insan genede.

Ay yaa ben onlara baktım netten.hiç sevmediğim şeyler vallahi.ıvır zıvır...benim gibi gelinlikler siyah olsa daha güzel olurmuş diye zamanında tutturmuş biri bu kadar gelenekçi olmamalı
Ay o bardaklara geçirilmiş şeyler ne öyle don lastiğini kesip koymuşlar gibi hiç sevmedim.bende minik beyaz bardaklar var desensiz kahve yanı bardaklarına benziyor.onlara koyarım ya da su takımını kullanırım diye düşündüm.olur dimi yani

Valla ben hastanede kullanmak için ikram masası hazırladım taşlı sebillerden jardinyere varana kadar masa çiçeği falan şerbeti kadehi hepsi hazır İlk doğumum da hicbirsey yapamamistim hepsi içimde bir ukte kaldı doğum yapan arkadaş lara ziyaret etmeye gidince onlarda görüp üzülürdum hep bunda acısını cikaricam nasip olursa doğum fotografcisina vereceğim para sadece çok zoruma gidiyo ama oda ayrı bir güzel hatıra albüm falan yapıyorlar çok güzel oluyor ama sezaryandan daha pahali arkadaş bukadarda olmaz ki vicdansizlik bazen eşime hakveriyorum ama hepsini de yapmak istiyorum bidahami dogurucam sanki elinizden geldiği kadar imkaniniz yettigince yapın derim ben sonrada yıllarca başkasında gördükçe iç cekersiniz bnm gibi bunu şey gibi düşünüyorum ben artık düğünü olmamış gelinlik giyememis genç kız gibi güzel olan herşey ömrünün sonuna kadar insan her hatırladıkça mutluluk verir ama eksik kalmışsa da ilk günku gibi acı veriyor inanın onun için hevesinz içinizde kalmasın

Uykuuuu ;(( Yatakta fir fir donuyorum .. bi rahat edemedimm..

Aynen al bendende bir okadar az kaldı belediyeye soylicem beni maaşa baglasin bütün sokağa bekçilik yapıyorum bu arada bnm.imza 2 gün öne çekmiş 14 subat yazıyordu şimdiye kadar doğuma ve 34. Hafta bitmeden 35. Hafta olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…