Hah başlarına gelecekleri önceden bilmeleri ne kadar da güzelHahaha aynı şeyi eşim söyledi. ben duvar kağıdı diye tutturunca, 2-3 sene sonra bunu sökelim başka desen yapalım deme sakın bana dedi
amin canım, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri büyütürüz :)
lohusa şerbet takımı annem getirdi, aslında lohusa şerbet takımı değil punch kasesi ama çok güzel.Lohusa şerbeti takımı, bardakları vs leri nerede kullanılacak, ikram edilecek falan?
Aman yaa ne kadar çok zımbırtı çıkartmışlar. Doğuma adapte olamıyorum bunları düşünmekten
Çekip gidecem hiç bilinmedik bir memlekette doğurucam
aynen öyle yapsınlar canım napim :) bunu zor yaptırdım neymiş duvarlar bozulcakmış. kiracı olsak neyse. kendi evimiz bozulursa bozulsun dedim :) 3 sene sonra gene değiştiririm, üstüne 5 sene sonrasında gene değiştiririm bananeHah başlarına gelecekleri önceden bilmeleri ne kadar da güzel
İnşallah cnm dua et olur mu uzulmemeye çalışıyorum bebeğim hisseder diyeDün gece nobetciydi bende yarın sabah gidecegim.. Bir de burcu hanım görsün insallah bir problem yoktur hayırlı haberlerini bekliyorum...
Bende loc suz hiç bise yapamiyorum annem yrn temizliğe gelcek soruyor hatun loc var mi ona gore getrim diye :) güzel urun gercektenAnnem şuan 50yaşında.
Hatırladıklarım; apandist (siftahı bu), burun ameliyatı, göğüs küçültme, çocuk olmuyor diye sezeryan gibi boydan boya dikişli bir ameliyat, aynı yerden karın kısmında birşey yapmışlardı o neydi bilmiyorum.
idrar torbası sarkması da mı oradandı acaba? Yoksa onu alt bölgeden mi yapmışlardı :/ ,
Yumurtalık ve Rahim aldırma, onun öncesinde yumurtalıklar ile ilgili bir operasyon daha vardı.
Listesi bi hayli kabarık :)
Ah kuzenim karın gerdirdi ama hiç görmedimeski hali çok kötüydü ama. İki doğumunda da 35kilo üstünde kilo aldığı için karın toparlayamadı bir daha.
Hoş toparlamak içinde birşey yapmadı, kolay yöntemleri seçti, zayıflama çayı içmek, akapınktura gitmek, mezoterApi yaptırmak gibisonunda ameliyat oldu 7-8ay önce.
mekik çekmek falan mazallah yorulur
En son annem silmişti evinde neden loc yok, koltuğu neyle siliyorsun dedi. Utandım :) genel silme yapmıyorum ama kol kısımlarını koslayla siliyordum. (Koltuklarım çok açıkkrem rngi, o yüzden solma durumu olmuyor)
Loc çok güzel siliyormuş, galiba amway ürünü.
duvar stickerlari boyaya zarar vermiyor mu canım? benim evim kira o yüzden öyle şeyler yapamadım çok istiyordumçok güzel stickerlar var, bence biraz araştır. içine sinecektir :)
Ay ben kiracıyım bir de :) aman onun pis silinmez silinse rengi açılır olan kireç mi boya mı neüdüğü belirsiz boyasından iyidiraynen öyle yapsınlar canım napim :) bunu zor yaptırdım neymiş duvarlar bozulcakmış. kiracı olsak neyse. kendi evimiz bozulursa bozulsun dedim :) 3 sene sonra gene değiştiririm, üstüne 5 sene sonrasında gene değiştiririm banane
Yani ben evlenmeden önce odama yapmıştım herhangi bir zarar vermemişti. ama her sticker aynımıdır onu bilmiyorum canım.. ama sonuçta duvarlar boyanabilir. zaten sticker dediğin şey de uzun süre duvarda kalacak bişi.duvar stickerlari boyaya zarar vermiyor mu canım? benim evim kira o yüzden öyle şeyler yapamadım çok istiyordum
hahah alemsin ya :) ya artık kiracılar falan da yapıyor. eskidenmiş zorlukları. valla ne istiyorsan yaptır bence. hergün çocuk doğurmuyoruz sonuçta, hevesimiz varAy ben kiracıyım bir de :) aman onun pis silinmez silinse rengi açılır olan kireç mi boya mı neüdüğü belirsiz boyasından iyidir
Canim benim eline sağlık çok güzel olmuş bayıldım. bizim ev kira ben o yüzden yapamadım ki iyiki yapmamışim çünkü tayin çıktı 20 güne başka şehire gidiyoruz. ama orası da kira olacağından sanırım yine yapamayacamevet canım bebişin odası :) daha tamamlayamadım perdesini ve halısını yaptırmadım. dolabının iç perdeside var. daha işi çok :)
Ya şaka gibi gerçekten. Ne ara çıkmış bunlar bu kadar. Hem lohusa şerbetini lohusa içmiyor mulohusa şerbet takımı annem getirdi, aslında lohusa şerbet takımı değil punch kasesi ama çok güzel.
eşimde ben bunu hastaneye götürmem, kırılır bişi olur onunla uğraşamam diyor.
bende hastaneye götürmeme kararı aldım, eve gelene vericez. ama hastanede de verilmesi gerekiyormuş.
fenalık geçiricem artık bunları düşünmekten. pfff
zımbalı olana göre mor daha güzel bence. ben hiç böyle çanta almicam. zaten normalde de bavul gibi kocaman çantalar taşıdığım için, kendi çantamın içine minik boy boy çantalar aldım. kimisine bezini, kimisine kıyafetini koyarım. hemde tarzımdan vaz geçmem :)Eki Görüntüle 1733339 Eki Görüntüle 1733335 İkinci soru olarak. Sizce şu zımbalı sırt çantası anne çantası olmak için çok mu küçük?
Spor giyinirim ama dağcı gibi de görünmek hoşuma gitmez :)
Mor çanta çok mu dağcı tarzında veya okullu öğrenci gibi.
Açıkcası tarzıma yakıştıramıyorum ama karar da veremiyorum :/
sağol canım teşekkür ederim. ya yaparsın nolcak. artık kiracılarda yapıyor. sonuçta evden çıkarken aldığın gibi teslim ediyorsun. cocuk odasınında duvarlarını düzeltir öyle verirsiniz.içinde kalmasın bencec yaptır.Canim benim eline sağlık çok güzel olmuş bayıldım. bizim ev kira ben o yüzden yapamadım ki iyiki yapmamışim çünkü tayin çıktı 20 güne başka şehire gidiyoruz. ama orası da kira olacağından sanırım yine yapamayacam
yani hastanede verilmese de olur. lohusa şerbeti yerine meyve suyu içsinler, su içsinler. ay bişi de içmeyiversinler :)Ya şaka gibi gerçekten. Ne ara çıkmış bunlar bu kadar. Hem lohusa şerbetini lohusa içmiyor musütü ben yapayım şerbeti millet içsin
Ay iyiki memlekette doğurmuyacağım, bana hastaneye gelen çok olmaz diyordum ayrıntıları düşünmüyordum. Hatta normal olursa bir gün yatar bu işlerden de kaçarım diyordum :)
ama görümcemler burada onlar ve onların tavfası gelir belki :/ eh sezeryan olma ihtimalini de düşünürsek
Ben vazgeçtim doğurmuyorum
Benimde nefes problemleri canimi sikmaya basladi resmen zorluk cekiyorum nefes almadaBizde de ben istemiyorum... Korkuyorum
.. Olur da bir sey olur diye .. Son 5 haftam... ;( zaten yorgun oluyorum...
Yorgunluk aynen tatlim bendede var bi de cok agirlastik beeEsimde hic korku yok da ben her daim yorgunum oturamiyorum isleri yavas yavas yapip oturayim diyirum 10dk sonra uyuyorum
yok canim devam etmiyoduk zaten ayda bi iki oldu sadece o kadar bazen 2ay hic olmadi bile sorunlu oldugundan hamilelik baslarindaBenim gebeliğin en basından beri 2_3 defa olmuştur oda baslarda... Hiç yok yani sizin devam ediyor olmanız bile iyi bence... Bide dr um hiç bir risk olmamasına ragmen ilk 12 hafta ve 28. Haftadan sonra yasakladı... Rutin olarak tüm hastalarına yasaklıyor :/
Amin canim:)Biz 2 ay önce bıraktık, eşim bebişe bişey olur diye çok korkuyo, az kaldı, hayırlısı olsun :)
Çok güzeller. Ve çok pratik olackatır senin için :) hatta bence en büyük dertlerin birini atlatmışsınzımbalı olana göre mor daha güzel bence. ben hiç böyle çanta almicam. zaten normalde de bavul gibi kocaman çantalar taşıdığım için, kendi çantamın içine minik boy boy çantalar aldım. kimisine bezini, kimisine kıyafetini koyarım. hemde tarzımdan vaz geçmem :)
aldığım çantaların linkini koyuyorum. tükenmiş ama başka desenleri de var :)
http://www.bonvagon.com/ayni-gun-ka...liflari/pop-new-mini-cantalar-3lu-set-p361747
Bak sen kiz sende bi problem yoksa nolucak yapiver gitsinKeske benim esimde biraz korksa,zerre korkusu yok valla hic olmadi haftada bir devam yoksa agresif olup cikiyo
Kipling çantalara baktın mı canım, bol bol fermuarlı gözleri olan modelleri var. orjinali biraz pahalı ama çakmasını 100 tl civarına bulabiliyorsun. ben onlardan da almayı düşünüyorum. her ihtimale karşı bol gözlü bir çantam olsun diye. hem modelleri de çok güzel. ig de satanlarda varÇok güzeller. Ve çok pratik olackatır senin için :) hatta bence en büyük dertlerin birini atlatmışsın
Büyük sıkıntı ...
Ben hep minicik cüzdan kadar çantalar taşıdım, boyun fıtığından sebep ağır kol çamtası kullanmamak için.
Hatta senin aldığın bu iç çantalar benim çantalarla aynı boyutta belki daha küçük :)
Şimdi de çok kararsız kalıyorum
sırt çantası alacağım orası kesin ama nasıl birşey olacak karşıma şöyle heh bu her manada iyi dediğim çıkmıyor..
Aynennn katılıyorum hicc lohusa şerbeti vs ugrasamicam anacim hevesim vardı ama yok artık :)) meyve suyu icsinler ohh miss daha nee o halimle o şeyleri dusuncegimi hiç sanmıyorum :) arkadaşından tecrübe ettim de :) zavallimin gözü bebisini bile gormuyordu Allah hepimizi bi avazda kurtarsın herşey olur yaa amaann bugünlerde hayat felsefem bu :)))yani hastanede verilmese de olur. lohusa şerbeti yerine meyve suyu içsinler, su içsinler. ay bişi de içmeyiversinler :)
bana hastaneye gelen çok olur. evim ile iş yerim yan yana. hastanede hemen iş yerimin karşısında. herkesler gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?