canım ben de öğretmenim. Aramızda 23 gün var. Şöyle söyleyeyim ben 15 ocakta ayrılıcam. Senin 7 şubatta ayrılman gerekiyor bu durumda. Pazara denk geldiği için ptesi okula gitmeyip çalışamaz raporu alman gerek. O hafta izne ayrılmış oluyorsun. Ama seni salı çağırdığı için kafam karıştı ptesi okula gitmen gerekir mi bilemedim. Niye ptesi değil de salı çağırmış ki?Kizlar gunaydin aklimda iki soruyla uyanmis durumdayin yardimci olursAnix cok sevinirim. Simdi ben ogretmenim calisabilir raporu icin sat 24 mayis otomatik hesaplayicilarda pazar gunleri haftam degisiyor dr beni sali cagirdi netteki hesaplayicilara gore 32+2 de cagirdi bir sorun olur mu cunku net heaaplayicilariba gore ilk is gunu pzt hatta dr asistanina pzt cagiricaz degil mi diye sordu asistan sali hocam diyince sali gel dedi dr bu birinci sorumdu ikinci sorum ise su: ortmen oldugum icin 35. Haftada yariyil tatiline cikacagim ben 37 deyken ikinci donem basliyor
37+0 olduğun andan itibaren ayrılman gerekir diye biliyorum canım ben.Ikinci donemin ilk haftasi benim 37 haftam bitiyor ilk hafta calisacak miyim calismayacak miyim? Calismali miyim galiba degil mi?
Oo bayağı büyümüştür.. Artık ağrılar kasılmalar çoğalıcak dedi doktorum.. Verdiği ilacıda kesti.. Ayyy çok heyecanlı, heran gelebilir artık :) çok acayip ya nasıl olucak çok merak ediyorum :)Maşallah kilosu boyu çom güzel. Sağlıkla gelsinler inşallah. Benim bızdık 33+0 da 2200 gr 43 cm di. Ne kadar oldu bende merak içindeyim :)
canım ayrıca belirtmeyi unutmuşum yeşil cırtcırtlı olan kısımdan ayrılıp anakucağına da takılabiliyor bu.evet canım kıstırmalı gibi. Tutturup sıkıştırıyorsun. Sökmesi takması park yatak için uygun hale getirilmiş. e-bebektekilere bakarken yorumları okumuştum. Diğer dönencelerin park yataklara takılmasının çok zor olduğunu, tel ile vs sabitlediklerini yazmışlar. Park yatağı katlayıp başka bi yere götürmek istediğinde tekrar sökmek takmak zor olur öyle.. Benim aldığım şu;
bandigo park yatak dönencesi. Tiny love in da var buna benzer. Bu indirimdeydi o yüzden tercih ettim ben.
Eki Görüntüle 1733465
Amin tez zamanda sizde kurtulun kiradan inşallah. Çok değil 4 ay önce borç batağındaydık bugün evimiz oldu çok şükür bebek gerçekten kısmetiyle geliyormuşay cnm ben de dogar dogmaz yapilsin istiyorum ama gittigim hastane arastirma devlet hastanesi. bu konu icin kime muracat edecegimi bilemiyorum. drlarim cok yogun zaten anca saglik durumu hakkinda konusmaya vakit oluyor. cok karisik kafam
hayirli olsun cnm , sag salim agiz tadiyla oturmanizi nasip etsin Allahim. bizlere de ev sahibi olmayi nasip etsin
sakin yorma kendini, kv annenler esin halletsin. icine sinmeyenleri de dogumdan sonra sen halledersin.
Bende merak içindeyim şu önümüzdeki iki hafta içinde gelmesinde sonra istediği zaman gelebilir paşa :) yeni eve yerleş düzeni baştan kur doğalgazın açılması vs 15 gün sürecekmiş. Bu arada ben iki şey öğrendim doğumun başlamasına iki gün kaldığını öğrenebiliyormuşsun. Dur yollayım birazdan :)Oo bayağı büyümüştür.. Artık ağrılar kasılmalar çoğalıcak dedi doktorum.. Verdiği ilacıda kesti.. Ayyy çok heyecanlı, heran gelebilir artık :) çok acayip ya nasıl olucak çok merak ediyorum :)
Canım onun için çocuk cerrahından randevu alacaksın o yönlendirecek seni.. ilk oğlumu sünnet ettirdiğim cerrah bebek doğar doğmaz degilde az dünyaya etrafa alışsın demişti. Bizde 17. gününde yaptırdık.ay cnm ben de dogar dogmaz yapilsin istiyorum ama gittigim hastane arastirma devlet hastanesi. bu konu icin kime muracat edecegimi bilemiyorum. drlarim cok yogun zaten anca saglik durumu hakkinda konusmaya vakit oluyor. cok karisik kafam
hayirli olsun cnm , sag salim agiz tadiyla oturmanizi nasip etsin Allahim. bizlere de ev sahibi olmayi nasip etsin
sakin yorma kendini, kv annenler esin halletsin. icine sinmeyenleri de dogumdan sonra sen halledersin.
Canım bu hesap işleri değişiyor.biz farklı doktorlar farklı buluyor.eğer dediğin gibiyse 37 de başka bir doktordan rapor al.grip raporu olabilir.gitme okula...Ikinci donemin ilk haftasi benim 37 haftam bitiyor ilk hafta calisacak miyim calismayacak miyim? Calismali miyim galiba degil mi?
Evet hayırlısı ile bi yerleşseydim. Hastane çantamı yapıp kapıya koyduğum gün rahat edicem. Stres yaptım çok, evin yerleşmiş halini hayal edip rahatlamaya çalışıyorum resmen birde küçük sincabımla yeni evimize girdiğimiz günün hayali var tabi :) o kadar hazırlık yaptım inşallah hasar görmezler. Şerbet takımları ikramlıklar bla bla :)
Biter işleriniz hiç merak etme, güzelce kurarsınız düzeniniziBende merak içindeyim şu önümüzdeki iki hafta içinde gelmesinde sonra istediği zaman gelebilir paşa :) yeni eve yerleş düzeni baştan kur doğalgazın açılması vs 15 gün sürecekmiş. Bu arada ben iki şey öğrendim doğumun başlamasına iki gün kaldığını öğrenebiliyormuşsun. Dur yollayım birazdan :)
Haha iyiymiş :)) Denicem bunuKızlar bakın şimdi size ekte bişey yolluycam. Doğumun yaklaştığını anlamak için yapılan iki hareket varmış. Ben tesadüfen inst. Da denk geldim bu bilgiye fotosunu çektim sizde evde deneyin :)
Kızlar bakın şimdi size ekte bişey yolluycam. Doğumun yaklaştığını anlamak için yapılan iki hareket varmış. Ben tesadüfen inst. Da denk geldim bu bilgiye fotosunu çektim sizde evde deneyin :)
İlk sorun için sorun yok. Benim de 5ocaktı ama 7ocakta gel dedi. Ellrindeki hesaplama kağıdına göre hesap yapmıştı.
İkinci soru içinde 37+0 da da çalışmaz raporu alabilirsin. 37+5de de. Senin işine hangisi yarıyorsa öyle yapbnm arkadaşlar 37+0da almayıp o 5 günü de ilave yaptılar.
Çok sorun olmuyor bir iki gün canim. Bu arada iyi olmuş tatil dönüşü 37 için rapor alır verirsin :) iki hafta karın oluyor aslında ve ben su an 35 i bitirdim okul zorlamaya başladı yavaş yavaş :)
Yanlış anlamisim 37nin içinde ikinci dönem başlıyorsa çalışman gerekir istersen canim. Ama ilk hafta çok yormaz hem dinlenmiş olacaksın :)
canım ben de öğretmenim. Aramızda 23 gün var. Şöyle söyleyeyim ben 15 ocakta ayrılıcam. Senin 7 şubatta ayrılman gerekiyor bu durumda. Pazara denk geldiği için ptesi okula gitmeyip çalışamaz raporu alman gerek. O hafta izne ayrılmış oluyorsun. Ama seni salı çağırdığı için kafam karıştı ptesi okula gitmen gerekir mi bilemedim. Niye ptesi değil de salı çağırmış ki?
37+0 olduğun andan itibaren ayrılman gerekir diye biliyorum canım ben.
Ayy şimdiden görür gibiyim bizim geleceğimizi de :) dönence de 4 en büyük pille çalışıyo pil adaptörü mü alsak napsak şarj ederiz bari :)Cocuk olunca evi pille doldurmak gerekiyor zaten kizima aldigimiz en cok oynadigi oyuncaklar hep pilli ve pilleri hemen bitiyor hatta bi tanesi 4tane en buyuk pille calisiyor eve gelen ark.lar bi sey lazim mi diye sorunca pil alin diyoruz
Burun tıkanıklığından çok çekiyorum ben de canım balık gibi hissediyorum kendimi:) burun spreyi şişesine tuzlu su yap arada fıslatırsın ebem önerdi bana daAğlıycam sinirimden uyku yokburnum tıkanıyo sürekli ağzımdaki kuruluk sahra çölünden farksız başım ağrıdı valla offf
yok erken doğum belirtisi değildir.hareketle çok ilgisi yoktu benim ilk doğumumda kızım çok hareketliydi. şimdiki hamileleğimde dinlendiğim zamanlar harekete geçiyor. bizde akşamdan beri öyleydik. uyudu :)kızlar dün akşamdan beri benim ufaklık sürekli hareket halinde..bi sağdan vuruyor bi soldan vuruyor..daha önce kendini bikaç kere toplamıştı topladığında ağrı oluşmştu..şimdi toplamıyo ağrım yok çünkü ama tırsmaya başladım aman vermiyor çünkü
erken doğum belirtisi değildir umarım öyleyse nasıl ayırt eediliyor bilen var mı?
akşam temizlik yaptım sonrasında kudurdu resmenyok erken doğum belirtisi değildir.hareketle çok ilgisi yoktu benim ilk doğumumda kızım çok hareketliydi. şimdiki hamileleğimde dinlendiğim zamanlar harekete geçiyor. bizde akşamdan beri öyleydik. uyudu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?