2016 Şubat Anneleri

Geçen gece benimki de öyleydi. Uyuyamadim. En son Kuran-i Kerim açtım sakinleşti . ben de uyuyabildim. Sonraki gün de çok sakindi :)

Tamam canım çok sağol.iyi oldu bunu öğrendiğim sanırım vida benzeri bir sıkıştırma aparatı var.yakından inceliyim ben bunu :)

Sarmayı yapınca buzluğa nasıl atıyorsun canım. Düz bir kaba sırayla diziyormusun. Pişirecegin tencere koyup dondurup tencereden çıkarıyormusun? Bende yapacagımda nasıl yapsam
Bizimkiler pişireceği tencereye denk gelecek şekilde içine buzdolabı poşeti koyuyor. Tabi çok büyük tencere olmayacak. Yerleştirip çıkarıp buzluğa koyuyor çıkarınca poşeti kesip direkt tencereye yerleştiriyor.

Sagol canım bende öyle yapayım

Mutlaka yaz bana
Slm cnm. Kontrolden geldim. Minnoşum daha dönmedi. 34 haftalık. 37. Haftaya kadar dönebilir ama bebeğim biraz uzun zor döner dedi. Dönmzse sezaryen... Daha 3 hafta vat bakalım... Bebeğin karnının üst tarafa toplanması normalmiş rahim doğuma hazırlanıyormuş. Nst ye aldılar beni bebegimi zor yakaladılar kaçtı hep baya bi uğraştılar...bir şey çıkmadı.

Hayirla saglikla mutlulukla oturun canim cok zorlama kendini temizlige birini tut geri kalani da esine yaptir artik hassas donemdeyiz

Haklısın cnm 2 ayda ne sanki 8 hafta giyecekler.Oda hemen geçer zaten.büyüdükçe almamız lazım bazıları hemen buyuyebiliyor aldiklarimiz hemen kuculebilir

Sarmayı yapınca buzluğa nasıl atıyorsun canım. Düz bir kaba sırayla diziyormusun. Pişirecegin tencere koyup dondurup tencereden çıkarıyormusun? Bende yapacagımda nasıl yapsam
Plastik bir kaba diz canim buzluktan cikinca 5dk.da hafif yumusuyor zedelenmeden cikarip tencereye diziyorum

Ben de onlari kullancam canim olur neden olmasin ama mevlut gibi kalabalik bi organizasyon dusunuyorsan lastikli donlar plastik bardaklara gececek
Çok sekersinbildiğimiz kadehlere bile gecirebiliyoruz sitenin birinde öyle yapmışlar.şerbeti ne zaman pisirecegiz cnm

Valla süper olur, tarifi alıyim :)).. Bende öyle düşündüm derin dondurucuya atarım birşeyler tamamdır, nişan merasımi gibi şeyler biraz uzak bana..
Tart kalibinda daha guzel olur ama ben yuvarlak borcamda yapiyorum en fazla 20dk.da hazir

Eklentiler

• 1451735549144-1548236738.webp
    13 KB · Görüntüleme: 103
Çok sekersinbildiğimiz kadehlere bile gecirebiliyoruz sitenin birinde öyle yapmışlar.şerbeti ne zaman pisirecegiz cnm
Nasil yapildigini tam bilmiyorum aktarda hazir toz halinde oluyor ben onlardan alirim onun tarifi de ustunde yaziyor kizim dogdugunda esim yapmisti bi gun onceden yapip sogutursun ya da o gun yapip sicak dagitirsin kisin sicak sicak daha guzel olur heralde

Haklısın cnm 2 ayda ne sanki 8 hafta giyecekler.Oda hemen geçer zaten.büyüdükçe almamız lazım bazıları hemen buyuyebiliyor aldiklarimiz hemen kuculebilir
Valla ben ikizler kucuk dogar 3-4ay giyerler hastane cikisini diye dusundum ama 2.5kg olmuslar heralde bunlar da tombik olcak

Canim ben sigara boregi sarma manti cok atarimbuzluga. Hep hazir bekler.

Dondurma kaplarina koyuyorim genelde ya da saklama kaplarina. Buzlugunda yer varsa direk tencere ile de koyabilirsin farketmez hic benim cok yerim olmuyoe cok dolu oluyor. Az yer kaplasin diye dondurma kaplarina falan koyuyorum

Plastik bir kaba diz canim buzluktan cikinca 5dk.da hafif yumusuyor zedelenmeden cikarip tencereye diziyorum

Çıkarınca tencereye dizerken parçalanır diye atmıyordum ben
Sagolun böylede yapabilirim teşekkürler kızlar

Ya bu burun tıkanıklığı ve tansiyon düşüklüğü deli ediyor beni uff bir de çarpıntı başladı ara ara sersem gibiyim

Kizlar kac gundur giremiyodum doguran annelerimiz oldumu? Gerci zamana var da dun bi tanidigimiz 6 aylik ikizlerini dogurdu kizlarindan biri yasiyo digerinin yasamayacagini biliyodu tabii hazirlikliydi fazla sarsilmadi ondan. Yine de bebeklerimizin hepsine saglik versin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…