2016 Şubat Anneleri

Canim benim cok sag ol destegin icin. Umarim benim bebegim de bekler. Hepimize hayirlii, saglikli, zamaninda dogumlar nasip etsin Rabbim insallah

Canim ya haci serifte cok guzel bebek sekerleri cikolatalari var hatta indirimdeydi bi bak istersen gelenlere hastanede de evde de onlardan verebilirsin

Kızlar doktorumdan çok memnundum ama hastaneden ayrılmş henüz başka bi yerede başlamamış.. Ayda bir kontrole gidiyodum hatta bazen 1.5 ayda bir sorun olmadığı için süreyi uzun tutuyodu doktorum bi problem olursa zaten heran ulaşabiliyodum.. Ama şimdi napsam bilemedm ayın 15nden sonra kontrole gidecektm normalde ama başka doktora gitmek istemiyorum.. 23nden sonrada doğum için memlekete gideceğim ozamana kadar bekleyp memlekette doğum yapacağm doktora kontrole gitsem direk olur mu sizce ..

canım benim allah hayırlısı ne ise onu nasip eylesin. Sen kendini nasıl hissediyorsun? sağlıkla zamaninda alırsın inşallah bebeğini kucağına canım
Amin csnim. Benim hissettigim sanci yok.. Nst de de cikmiyor cok Sukur. Acilmayi tekrar kontrol etmefiler. Sanirim sanci gozukmuyor diye. Hala hastanedeyim. Kendi dr um pazartesi gelicekmis. Bakalim ne olucak?

Benimki de uzun canim yaa bende cuma gunu nst girdim.bisey cikmadi bakalim donecekmi hakkimizda hayrlsii inşallah

Kizlar oglumdan kalan zibinlar vs var yikadim ama 3 yildir hurctalardi sararmislar..o sarilar cikmadi.nasil cikartabilirim bu sariliklari
Canim bana da gorumcem oglunun bir kac kullanisli kiyafetini verdi dedigin gibi onlar da sararmis. Ben ilk bas amway in deterjan ve leke cikaricilariyla yuksek derecede yikadim sonra da bebek deterjani ile yikayip bol durulama yaptirdim cikti lekeler.

Bugün kuaföre gittim, ağdamı yaptırdım, ohh temizlik ne güzel
Doğumdan önce 38.haftada filan bi kez daha gidersem beni 40ım çıkana kadar götürür inşallah

Kizlar 20dk dir 5 dk araliklarla 30-40 saniyelik sancilar giriyor karnima ve kasiliyorum. Sonra rahatliyorum 5dk sonra tekrar oluyor

Dogum baslangici falan degildir degil mi? Neden oluyor anlamadim. Devam ederse doktorumu arayacagim hastaneye gideyim mi diye. Benim hic agrim sizim olmuyordu o yuzden bilemdim de. Usuttum mu acaba

CANIM 5 dk bir olması yalancı olmadığını gösterir bence. kesinlikle doktoruna sor.benim 15 dk bir girince bile telaş etmiştim

CANIM 5 dk bir olması yalancı olmadığını gösterir bence. kesinlikle doktoruna sor.benim 15 dk bir girince bile telaş etmiştim

15dk dir bisey yok suan. Bekliyorum. Esimde calisiyor, cantam bile hazir degil ins yalanci sancidir

Gercek olsa surekli olurdu sanirim. En azindan 2 hafta daha beklesin buyusun birazcik daha

15dk dir bisey yok suan. Bekliyorum. Esimde calisiyor, cantam bile hazir degil ins yalanci sancidir

Gercek olsa surekli olurdu sanirim. En azindan 2 hafta daha beklesin buyusun birazcik daha

Cantanı bır an once hazırla canım ne olur ne olmaz

devamı gelmediyse sorun etme o zaman.benim bir saat boyumca 15 dk bir düzenli geldi. eşime söylemedim geçti geçecek diye. sonunda geçti gerçekten ama devam etseydi hemen toplanıp gidiyordum yani. seninde karnının hepsi sıkışıyor gibi olup sertleşiyor mu

Canım kesildiyse doğum sancısı değildir, artarak devam ederdi yoksa.. Su iç bol bol ve kasılma olunca pozisyon değiştirmeye çalış..

ana kucagim nasil? annem yaptirmis doguma gelirken getirecek zonguldaktan.

bazen yatagin uzerine bununla yatirir ben de yanina yatarim sekerleme yapariz gunduzleri
Çok şirinmiş bu ya :)) güle güle kullan canım

benim de gecen hafta agrilarim oluyordu ama duzensizdi. persembe gunu kontrolde idrar yolu enf cikti. ilaci kullanir kullanmaz gecti sancim sukurler olsun.
son haftalar İYE olma riskimiz artiyormus. bol su ic dedi drm. ama yine de duzenli araliklarla gelmesi sancinin, dogum hbrcisi olabilir cnm. druna hbr versen iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…