2016 Şubat Anneleri

Ya bir de ben cesaret toplayıp gidebilsem tam süper olacak
Canım valla 5 dk da bitiyo, biliyorum günah ama oldum olası kendim beceremiyorum, yıllardır da aynı kuaför alıyo, alıştım mecburen, kendim şu an hiç göremiyorum bile orayı

bende cıkolata ya da kurabıye tarzı bırsey alıcam canım. Susleme ıcın de balon alırsınız bır de kapı susu oldumu yeter bence.

Kızlar eşim yok o onla olmaz bu bununla olmaz ayırdı üçüncü çamaşır bitti daha en az 2 yıkama daha var Onuda üçe böler sanırım.. :/

canım sat ımız aynı. ben de 31+1de pazartesı alıcam, sorun olmaz bır ıkı gun sonucta haftasonuna denk gelıyor 32+0.

15dk dir bisey yok suan. Bekliyorum. Esimde calisiyor, cantam bile hazir degil ins yalanci sancidir

Gercek olsa surekli olurdu sanirim. En azindan 2 hafta daha beklesin buyusun birazcik daha
Canım sancılar devam ederse git doktora..doğum başlamasa bile o sancılar açılmana sebep olabilir.

Bugün kuaföre gittim, ağdamı yaptırdım, ohh temizlik ne güzel
Doğumdan önce 38.haftada filan bi kez daha gidersem beni 40ım çıkana kadar götürür inşallah
Bende bugun gidecektim aynı mantıktaydım gidemedim.. Sinir oluyorum böyle oldu mu haftaiçi köydeyim zaten haftasonu kv yanına geliyoruz kuaförüm dr m felan herşey burada ama haftasonu olunca hep bi plan Vs arada kaynıyorum önümüzdeki hafta gelemeyeceğim nöbet var.. Sonraki hafta da cumartesi sabah dr A gideceğim öncesinde kuaföre gidemem..
Dr A da böyle gidemem... napıcam bilmiyorum Off kendimi cok kötü hissediyorum ya..

ana kucagim nasil? annem yaptirmis doguma gelirken getirecek zonguldaktan.

bazen yatagin uzerine bununla yatirir ben de yanina yatarim sekerleme yapariz gunduzleri
Çok güzel yaaaa :)) ilk aşamada yan yaptırırken felan cok iyi olur bu destek yastığı gibi aynı zamanda... Güle güle kullansın tosbik :)

Merhaba arkadasim,sende öğretmensin herhalde benim gibi..bende 37 ye kadar çalışabilir raporu aldım..24 ocaga kadar yani..22 sinde tatile giriyoruz zaten,sen ilk dönemi kapatabilecek misin?ben yavas yavas zorlanmaya basladim,sen ne durumdasin?

bazen yatagin uzerine bununla yatirir ben de yanina yatarim sekerleme yapariz gunduzleri
Canim bende zonguldaktayim merkezde annen nereye kaca yaptirmis bunu guzelmis gule gule kullan saglikla bebisinle

Canim bende zonguldaktayim merkezde annen nereye kaca yaptirmis bunu guzelmis gule gule kullan saglikla bebisinle
annemler caycumada canım, caycumada yaptırmıs, begendıysen ogrenırım fıyatını felan

İki haftam kaldı. Son hafta calisamiyorum yanı kapatamiyorum. Bu hafta cumanın tatil olması iyi geldi. Ama çok yorgun oluyorum. Eve gelince tek bir sey yapamiyorum bazen Bu haftada en azından calisabilmeyi umut ediyorum. Belki kar tatili olur :) sen de dayanamadigin yerde birak canim. yapacak bir şey yok ;( inşallah Rabbim güç verir.

Bana doktor, bebek haftaya aşağı inerse izne çık dedi.. Ağrılarda artıcakmış.. Kasıklarda vajinada vs.. Kasılmalar artıcakmış, ağrılı olabilir dedi..
Son ay artık zor geçicek diye tahmin ediyorum.. Zaten bundan sonra her hafta gidicekmişim kontrollere ona göre bir hafta çalış sonrasına bakarız dedi :/

Bende zorlaniyorum artik.oglen arasi okula yetisemiyorum azicik uzanip namazi kilasiya vakit geliyo..bebimde 22 ocaka kadar raporum var.zaten doktorum calisirsiniz calisirsiniz bu ogretmenler tatili pek seviyo dedi :)))

Aynen canım bende öyleyim,eve gelince hicbisey yapamiyorum,özellikle son iki haftadır okulda merdiven çıkarken,ders anlatırken nefessiz kalmaya basladim,agirlastikca zor gelmeye basladi...benimde son hafta bitiyor..bende olmadi son hafta rapor alırım diyorum..Amin canım Allah güç kuvvet versin hepimize...
'

selam kızlar nasılsınız
en son mide bulantılarım varken girmiştim bu sayfaya
uzun zaman oldu girmeyeli
allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin
ben çok zorlanıyorum doktorum 3 hafta içinde sancın ağrın artarsa büyük biryere git dedi
dua ediyorum 36. haftayı görebilmek için ama benim oğlan bugün yarın çıkacak gibi

kizlar bebeklerimin solunum cihazlari cikti... iceriye sadece oksijen veriliyor simdilik... bir de agzindaki beslenme hortumlari cikarilir ve antibiyotik tedavileri biterse en kisa zamanda normal kuveze aliriz dedi doktor... tabi sanirim anca bi sonraki haftasonunu bulur...

Haberdar et bizi. Doktora gitmeyi de ihmal etme. Yalancı sancı olsa bile en azından kontrol ettirirsin ve hangi sancının ne olduğunu anlamış olursun böylelikle...

Çok güzel olmuş :)
Güya annemde dikecekti hastaydı diye avutuyorum kendimi.
hala bekliyorum bakalım. Aman onu ben dikerim bunu ben yaparım diye diye bekletiyor beni. Bu hafta başı iş başı da yapıyor. Daha da birşey dikemez :)
Hasta kadından ne bekliyorsun diye düşünebilirisniz kendisine fon perde ve minder dikmiş bu arada

Ah çok sevindim gözün aydın :)
Bize çok çabuk gibi geldi süreç Sana aylar yıllar gibi gelmiştir ama gayet iyi toparlıyorlar takip ettiğim kadarıyla :)
Gözünüz aydın canım :) :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…