2016 Şubat Anneleri

Canım "toilete" derken tuvalet mi demek istedin. Benim de biraz gazım varda.
Ay evet :) wc ahahaha toilet diye alisik oldugumda tuvalet yazmak aklima gelmiyor.. elbiseye girmis gibi oldu :))

Nasılsınız annişler ? Ben sağlık ocağından geldim az önce son kontrol için çağırmışlardı ebe çantan herşeyin hazırlıklı dursun artık dedi beni bi heyecan bastı hem kaçınılmaz hem de muhteşem sona yaklaşıyoruz artık rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Girlmother canım ben paylaşmıştım o hareketleri ekte yolluyorum tekrar :)

Teşekkür ederim Canım :) artık yapamıyorum bu hareketleri Eger 2 güne doguma gidersem anlayın ki bunlar dogruymus :)

Sag ayagini sol ayagini gecip, yanina duvara dayayacaktin

Birde sag ayaginin topugunu sol ayak patmaklarinin ustune koyacaktin

Sanirim bu ikisiydi

Saol cnm ögrendim :*

Ben sen paylastın diye hatırlıyordum

Canim ya ben de haciseriften siparis vermek istiyorum ama bu etiketten bulamiyoruminternet sitesinde. Sen nasil yaptirdin

Canım bırak ev işlerini haftasonu eşine yaptır yada birlikte yapın. Ben sadece süpürüyorum evi. Tozları alıyorum bulaşıkları makineye atıyorum onda bile zorlanıyorum eğleniyoruz...

Kizlarr merhabaa nasilsiniz ne eksigimiz kaldi soyleyelim de herkes eksigini bilmis olur birbirimizde olandan olmayandan

Kizlar bebis icin kirli camasir sepeti aldinizmi aldinizsa nasil biseyy ??

bilmiyorum ki cnm baskasinin bebegine bakmak yasak... herkes kendi bebeginin yanina gidiyor... bebeklerimin yanina giderken onunden gectigim bebeklerin bazilari masallah 3-4 kilo... ama neden koyduklarini bilmiyorum...

Doğarken kakasini yutan bebekler oluyormuş onları küveze alıyorlarmış belkide ondandır

günaydın anneler, ilk kez dün gece farklı bi sebepten uzun süre uyuyamadım. Göbeğim öyle kaşındı ki acayip rahatsız oldum, yağ sürdüm bol bol nemlendirdim kaşıntı daha da arttı sanki. Yataktan kalktım karnıma suyla masaj yaptım sanki iyi geldi sonrasında uyumuşum. Bu derece hiç olmamıştı kaşıntı, resmen tırnaklamak geldi içimden. Böyle bi durumda ne yapmak gerekir acaba

bu arada sut sagarken yaziyorum telefondan... bazi kelimeler harfler yanlis yaziliyor... cok da duzeltemiyorum... :-D
umarim yazdiklarim anlasiliyordur...
Bnm telde kelimeleri değiştiriyor. Eğilemiyorum yazmıştım eğleniyoruz diye değiştirdi...

Günaydın kızlar. Bende ağrılardan uyuyamıyorum biran önce doğursam diyor bir yanım ama doğumdanda korkuyorum dün dr.um dikişsiz normal doğum yapamıycamı söyledi iyice gözüm korktu offf

Korkma canımm dikiş atılırken hiç farketmiyormuşsun bile. O an gözün, aklın, kalbin hep bebeğinle beraber olacak çünkü

Evet bende okumaya başladım iyi oluyor :) inşallah şanslı kişilerden oluruz da kreme ihtiyaç kalmaz canım. Öyle çok gözümü korkuttularki normal doğum korkusunu değil göğüs yarasını düşünür oldum. Kendimce bi araştırmaya girdim o yüzden

Doktorunu değiştirebilirsim cnm...

Ay evet :) wc ahahaha toilet diye alisik oldugumda tuvalet yazmak aklima gelmiyor.. elbiseye girmis gibi oldu :))
Ay ben de düşünüyorum toilet ne demek diye :) Hangi yöre de bu şekilde söyleniyor canım ben hiç duymadım.

G

Geçmiş olsun canım gaz çıkarıyor musun? Nasıl bi ağrı?
Gaz pek cikaramadm wcye ciktm sabah dr a gittim bebisime bakti her sey normal bu agrilarda normal parol ve ya buscapn icebilirsin dedi serum takicakti istemedim insallah gecer agrilarim
bana yazdin sanirim.ben boye uzun suren bi agri yasamadim sanirim biraz da usuttm bulantilar saha iyidi gecin su 1 ay

Imzamda ki bebek degismis :)).. tombul sisko bir bebek olmus elide agzinda ah kuzummm.. her ultrasonda baktigimizda yalaniyordu zaten gercektende boyle oluyolar :)

valla gaza gelip aldım ama su an o derece takılmıyorum, her hangi bi kaşıntı catlama olmadığı için
benden 2 ay önce doğuran eşimin arkadaşının hanımına gittik
o saf zeytinyağ sürüp ceviz kabuğu ile kapatıyor ve çok iyi geliyor dedi onu da deniyeblirim yani

Anoommm dort gündür temizlik yapıyoruz annemle ne kdr sayfa birikmis . oldum desem yeri yavrum için üzüldüm çünkü çok yoruldumm ama annecime kiyamadim napim besigimizi kurduk cantamizi haxirladik halıları da yikamaya verdik oh tmm dedim :) temizlikte başımıza bi suru iş geldi bulaşık çamaşır makinasını cekelim de altını silelim dedik anamm makinayı ittirmemle hortum bi koptu :) Allahtan hali serili değildi evini su bascakti . anam yanı çok atraksiyonlu girdim bu yıla :))))

Eklentiler

• IMG_20160104_174915.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 197
  • IMG-20160103-WA0008.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 184
  • IMG_20160103_215313.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 186
  • 14519896372171364209635.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 184
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…