2016 Şubat Anneleri

ben 13 kilo aldim... hic catlagim yok... dun acilde tartildim... 5 kilom var... 59 ile kalmistim 64 idim dun. zaten goguslerim dolu... 1-2 kilo onlar desek uzerimde 3-4 kilo var... onuda 40m cikinca yavastan veririm... bebekler gelcek o zaman veririm sanirim yaza kadar tatilde bikini giymek istiyorum yine... hic catlagim olmadi... gogsum icin ben zaten 3 haftadir krem suruyordum lansinoh... simdi hem ona devam ediyorum hemde zeytinyagi suruyorum...

Canim cok gecmis olsun. aslinda dr.larin da sucu yokcok rapor verince hemen sorusturma aciliyor bu gibi durumlarda onlara refakatci raporu verme hakkinin verilmesi gerekli ya da idarenin bize mazeret izin vermesi gerekli bizi raporla ugrastirmamalari gerekiyor

Ayy benim 2.olmasina ragmen hem bir an once dogsunlar istiyorum hem de tedirginlik bi korku var nedensr

Aile hekimi vu..dun doktora goturdum oglumu bugun daha kotu olunca ikimizde okula gidemedik..iyide herkes nasil aliyor bu raporu ozaman ki ben bu donem ilk defa rapor istedim ikigun..dogum sonrasi vermem diyince iyice sinir oldum

Saf zeytinyağı şifa gerçekten.. doğumdan önce mi başlamış canım yoksa doğumla beraber mi?

Maşallah sana canım. Umarım bizlerde çatlaksız yada az çatlakla atlatırız. Yaza kadar o kilolardan da kurtulursun ohh Allahın izniyle bebislerinle gezer tozarsın

Slm anneler,iki uç gundur iç camasirimda ıslak gibi nemlilik hissediyorum. Biraz korkmaya başladım. İnşallah sıkıntılı bir durum değildir.böyle olan var mi

Slm anneler,iki uç gundur iç camasirimda ıslak gibi nemlilik hissediyorum. Biraz korkmaya başladım. İnşallah sıkıntılı bir durum değildir.böyle olan var mi

bende son 2 haftada sık sık oluyor, bebeğin artık idrar torbasına yaptığı aşırı baskı bizde kaçırmaya sebeb oluyor tuvalet kağıdır kullanıyorum zaten her 15 dk bir wc gittiğim için değiştiriyorum sende öyle yap, korkulacak birşey yok biizniallah :)

Günaydın kızlaarr gerçi öğlen oldu:)
Kar tatili sebebi ile işe gitmedim ohh uzun bir aradan sonra 10a kadar uyumuşum, kahvaltıdan sonra oturma odamın koltuklarını sildim, bi de şu kapıları silebilsem ama gerçekten gözümde büyüyo bugün yapamam
Ayy çok yoruluyorum hemencecik

1 hafta önce 95 kiloydum hastalandim kilo verdim. Ama düzenli süt, yoğurt, sağlıklı seyler tüketim bebeğim besinsiz kalmamistir dimi

Eklentiler

• 20160105_122842.webp
    12 KB · Görüntüleme: 316
Akintidir..hic akintiniz olmuyomu..benim camasirim hep islanir cok kez degistiriyorum

Akıntı az oluyordu bir de sabah kalktigimda daha çok olmaya başlamıştı

İnşallah ben de öyle olabilir mi diye düşündüm gece olunca bilemedim teşekkür ederim cevaplariniz için

Koltukları sildin ve hemencecik yoruluyorum mu diyosun o güç isteyen bir iş.bravo sana ki yapabilmişsin

1 hafta önce 95 kiloydum hastalandim kilo verdim. Ama düzenli süt, yoğurt, sağlıklı seyler tüketim bebeğim besinsiz kalmamistir dimi
Yok cnm kalmamıştır...onlar şu son ayda artık bizi tam anlamıyla sömürmekle meşguller,için rahat olsun yeter ki sen iyi ve zinde hisset,o da iyi hisseder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…