- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
Slm anneler,iki uç gundur iç camasirimda ıslak gibi nemlilik hissediyorum. Biraz korkmaya başladım. İnşallah sıkıntılı bir durum değildir.böyle olan var mi
Bugün itibari ile 32+5 haftalığım canım . Çalışabilir raporu aldım ve çalışmaya devam ediyorum. Aramızda 3 hafta var gibi görünüyor :)
annemin temizlikci ablasi geldi, eve alttan ustten giristiler.
ama beni odaya hapsettilercikma girme kayarsin edersin
Canım Dr unu aradan bi. Sakin ol.. O ağrılar gelince kendini rahatlatmaya çalış .. Deri. Derin nefes al.. Su iç birde canım.. Dr unu ara amaKızlar acil yardım. Karnımın üst tarafından giren yaklaşık 10-15 sn süren çok şiddetli sancım oluyo ama yarım saatte bir falan. Evde yalnızım sizce normalmi? Sancı sanki çok şiddetli gaz sancısı gibi ama gaz değil eminim sancıyla beraber sertleşme oluyo korkmaya başladım
Canim doktorunu arayip sorsan daha iyi olur.. boyle bir kasilma hic yasamadim ben sahsen.. benim ki daha SIK ve agrisiz oluyordu, ama nefesimi kesiyordu resmen..Kızlar acil yardım. Karnımın üst tarafından giren yaklaşık 10-15 sn süren çok şiddetli sancım oluyo ama yarım saatte bir falan. Evde yalnızım sizce normalmi? Sancı sanki çok şiddetli gaz sancısı gibi ama gaz değil eminim sancıyla beraber sertleşme oluyo korkmaya başladım
Bende 35+3 umm.. Ayy Allah yardımcımiz olsun. Günler nasılda geçiyor böyle ya.. Bende bu cuma çalışamaz raporu alicam. Gerci bn 32 den sonra izne çıktim. Nöbet izinlerim kullandım. Perşembede bitiyor cumaya da çalışmaz alicam.
Hakkımızda hayırlısı olsun ve Allah'ım hepimizi sağlıcakla bebeklerimize kavuştursun inşallah :)
Bu haftalarda çalışmak çok zor oluyormuş , ben hamileliğin bu yüzünü yeni görmeye başladım açıkçası . Sırt ağrıları , bel ağrıları , kasık ağrıları beni zorluyor artık , en ufak iş yaptığımda nefes nefese kalma durumları , bazen yürürken bile zorluk çekiyorum. O yüzden evde olmak en iyisi :)
Hangi sektörde çalışıyorsun , ben dudullu' da özel bir elektronik şirketinde çalışıyorum , işim yorucu değil ama gene de hamilelik etkiliyor tabi .
Doğumu Bülent bey ile Central hospital de yapacaksın değil mi sende , normal doğum mu olacak görünüyor ?
Canım onu biz de bilememistik bu model yok seceneklerde. Aradık. Hiçbirini secmiyorsun kargo bölümünde not kısmı varmış oraya "dekoratif model" yazıyorsun.Canim ya ben de haciseriften siparis vermek istiyorum ama bu etiketten bulamiyoruminternet sitesinde. Sen nasil yaptirdin
Bende hep olur normal geliyor bana.gün içinde pecete yada günlük pedle idare ediyorum öyle işte.bebek baskı yapıyor ya aşağıya hoş yapmazkende oluyordu bende epey islaniyor üstelik..canını sikacak bişey yok cnmSlm anneler,iki uç gundur iç camasirimda ıslak gibi nemlilik hissediyorum. Biraz korkmaya başladım. İnşallah sıkıntılı bir durum değildir.böyle olan var mi
Tamam canim tesekkir ederimCanım onu biz de bilememistik bu model yok seceneklerde. Aradık. Hiçbirini secmiyorsun kargo bölümünde not kısmı varmış oraya "dekoratif model" yazıyorsun.
Bizimki de oyle tam karsisindaki dr catir catir veriyor canim demek istedigim devletin idarecilerin bizi dr.la onla bunla yuz yuze birakmamalari gerekiyor bizi rapor almakla ugrastirmamalari gerekiyorAile hekimi vu..dun doktora goturdum oglumu bugun daha kotu olunca ikimizde okula gidemedik..iyide herkes nasil aliyor bu raporu ozaman ki ben bu donem ilk defa rapor istedim ikigun..dogum sonrasi vermem diyince iyice sinir oldum
Yok cnm kalmamıştır...onlar şu son ayda artık bizi tam anlamıyla sömürmekle meşguller,için rahat olsunyeter ki sen iyi ve zinde hisset,o da iyi hisseder
almıştır almıştırAllah razı olsun canım, son zamanlarda yemek yerine meyve yedim bol bol yemek yiyemedim
2 kilo da verince sıpam aldımı istediğini acaba dedim
Amiiinnn amiiiinnnn canimm.. Ya hiç sorma ben evdeyim düşün anneme geldiğimde 4. Kata çıkmak o kadar zorluyor ki beni.. Valla çalışanlara Allah yardım etsin. Sen dudulluya nasıl gidiyorsun. Uzak orası. Ben hastanede, teknisyenim. İyice ağırlaşiyoruz zaten. Ağrılar artıyor.. Evet canjm. Central da yapılacak. Su an herşey normal gidiyor. İnsallah kolaylıkla atlatiriz . aklımda hep bu var. Nasıl olacak.. Neyle karşılaşıcam.. Baş edebilirim , diyede kendimi motive ediyorum.
Daha uygun fiyatı olan bir hastanede yapsaydi Bülent bey daha iyi olacaktı ama.. Yada alternatif.bir hastane daha... Ama.maalesef
Canim mide bulantisi diyince bebis donmus sanirim. Ama sen yinede takibi birakma sanci saatlerini yaz bi takip et.Kızlar sancım baya hafifledi yerini mide bulantısına bıraktı. Şimdilik doğurmuyorum sanırım. Zaten çok erken şimdi gelirse yavrumu küveze alırlar Allah korusuncevap yazanlara teşekkürler burası kendini yalnız hissetmemeni sağlıyor iyiki varsınız
almıştır almıştır
bol meyve yiyince bağırsaklarında boşalmıştı onunda etkisi vardır az çıkmış olmanda.
Zaten geçende 3 günde 1 kilo aldım dememmişmiydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?