2016 Şubat Anneleri

cıks bagırsaklar hala kabızlık sıkıntısı ile cebelleşiyor,
aaaaaa evet büyük ihtimalle gecen o aldıklarım gittiiiiiiiiiiiii
ben genelde doktora gittiğim hafta çok kilo alıyorum bu sefer hiç tınlamadım çıktım tartıya
almamıştım. Decaviti bırakmann faydası

kabızlık için napıyorsun peki? kan ilacı içiyor musun o mu yapıyor ?

senginar gene de temkinli ol inşallah gününü doldurur bebişlerimiz...

Canım magnorm kullanıyormusun

Bugün doktora gittik. Kilomuz 2700 olmuş, 47 cm de boyumuz. Ama ilk nts de kalp atışı çok yüksek çıktı. Korkuttu beni. Ben stres yaptıkça onun kalp atışı arttı ;( sonra birkaç saat sonra yeniden nts te girdim sukur düzelmişti. sorun yok dedi doktor.

Son düzenleme:
Canım tam kaç haftalık sın. Heyecandan olmuştur

Canım tam kaç haftalık sın. Heyecandan olmuştur

Evet heyecandan oldu ya ben sakin olamadim. Makine ses cikardikca agrim var sandım. Hatta eşime eksik olanlar şunlar çantada filan demeye başladım. Resmim stresten doguracaktim

35+4 oldum SAT a gore canim.

Allah razı olsun canım, son zamanlarda yemek yerine meyve yedim bol bol yemek yiyemedim
2 kilo da verince sıpam aldımı istediğini acaba dedim
Almıştır almıştır :) zaten hep aynı şeyleri aynı dozda yiyemiyoruz.ben de bazen meyveden sebzeden ziyade hamurişine yöneldiğimi farketmiştim.bazen de yemeği fazla yiyorum.değişiyor...

Evet heyecandan oldu ya ben sakin olamadim. Makine ses cikardikca agrim var sandım. Hatta eşime eksik olanlar şunlar çantada filan demeye başladım. Resmim stresten doguracaktim

Maşallah canım bende 35+1 2490 biraz zayıf bizimkisi. Bende ilk girdiğim de bebeğin hareketlerini anlamamıştım tekrar girmiştim

Ay canım benim :) kıyamam:) nst ye girdin sanırım bugün...bakalım ayın ortasında da benim Kontrolüm var.belki beni de alırlar :) benim Dr kafasına ne eserse onu yapıyor.
Netten bakıcam biraz,bakayım nasıl birşeymiş

Maşallah canım bende 35+1 2490 biraz zayıf bizimkisi. Bende ilk girdiğim de bebeğin hareketlerini anlamamıştım tekrar girmiştim

Benim de zayıftı bu sefer atak yapmış şaşırdım senin ki normal canim. Ki 3 gün büyüğüz :) bu da 200 gr için yeterli bence :) ben hiç sevemedim ntsyi yi

Bak bak hazırlan :) ya bu ikinci girişim benim. Geçen de girdim de bu sefer niye böyle yaptım bilemedim. 32 de aldı beni doktor nts ye ilk.

Benim de zayıftı bu sefer atak yapmış şaşırdım senin ki normal canim. Ki 3 gün büyüğüz :) bu da 200 gr için yeterli bence :) ben hiç sevemedim ntsyi yi
Aynen canım ya hareketlerini anlamıyorum nst de çok iyi vurursa öyle anlıyorum. Bnm bebeğimin karın çevresi bir hafta geriden geliyor doktor genetik olabilir dedi

yok ya hiç bi tür ilaç kullanmıyorum, sağlık ocağı decavit gibi ilaçlar verdi ama kullanmadım
meyve ve su ile halletmeye çalışıyorum hemoraid denen şeyi en azından engelliyor tam kabızlık gitmesede :)

Aynen canım ya hareketlerini anlamıyorum nst de çok iyi vurursa öyle anlıyorum. Bnm bebeğimin karın çevresi bir hafta geriden geliyor doktor genetik olabilir dedi

Benim de kafa daha büyüktü bu sefer normal dedi. Babamızin kafa biraz büyük normal yanı. Karın bölgesi öne geçmiş biraz. Karışık ya :)

Evdeyim sonunda dün gece göbişimi yağlarken biraz aşağıda olduğunu fark etmiştim.bugün de Okuldakiler aşağı düşmüş dediler.bence de öyle...üstten hafif kopuk duruyor.doktor 19 Şubat dedi ama bana sanki sömestirde gelecek gibi geliyor :)
Ay sanki hiç hazır değilim sanki çook eksik var gibi geldi bir an yaaa....
Bir göz gezdireceğim
Çünkü eksik varsa internet ile olursa ancak tamamlarım vallahi...
Momfortbaby alan var mı? O kafamda kaldı.wrap sling almıştım ben ama başka hani bebişi tak evde dolaş tarzı Yenidoğana uygun birşey tavsiyeniz var mıııı?

Cnm hemoroid den bende dertliym.muz yiyemiyorum o yüzden.tuvalete gitmek işkence oldu.hamilelik tetikliyormus.belini sıcak havlu koy sıvı gıdalar ye canım birde kayısı.ayağında çorap yada patiksz gezme

Merhaba, bugün markette hiç aklımda yokken görüp mesane pedi aldım hastane çantam için. Pedden daha büyük olduğunu düşünerek. Eve geldim ki gerçekten de pedin büyüğü. ilk günler için kullanışlı olabilir. canped inkini aldım ben, sadece biraz sert geldi bana. daha önce kullanan var mı böyle birşey, doğumu sonrasında?

Bu arada telefondan giriş yapamıyorum ben birkaç gündür, sizde de aynı sorun var mı?

Bu arada bugün bir arkadaşım sayesinde aklıma geldi. Doğum sonrası çocuk doktoru da muayene edecek bebeklerimizi. Hastanenizin en iyi çocuk doktorunu tespit etmekte fayda var. Sonuçta hekim tercih etme hakkımız olacaktır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…