2016 Şubat Anneleri

Ya aynen yaa ellerimde ödem var bir tek, uyuşuyor, eklem bölgeleri ağrıyor biraz.. Dilerim hemen geçer doğumdan sonra...
Ödem bendede var.Ayaklarında ve ellerimde.bastırdgim yer içinde kalıyor içi fos belli.ama uyuşma var.yürüyüş iyi mi gelir kötumu?yada ne yapmalıyız?

otribebe burun asprtr
avent biberon

Burun aspiratörü otri bebe

Bineron içinde hava tahliyesi olandan dr browns aldım.

Dr brown's bende duydum canım gazı da önlüyormuş diğerlerine göre daha etkili diyorlar ama bilmiyorum

Avent biberon otribebe Aspiratör aldm genelde boyle almis cnm

Kızlar dogumdan sonra bebeklere ası duşunuyormusunuz ben açıkcası yaptırmayacagım. Hamılrlıgımdede yapturmadım
Bu konu da iyice bir araştırma yapın derim.. Gerçi sağlık Bakanlığı zorunlu aşı yasası getirecek... Cocuğunuzun iyiliğini düşüneyim derken kendi Cocuğunuzun üzerine başka cocuklara da zarar vererek hakka girmeyin..

otribebe burun asprtr
avent biberon

Burun aspiratörü otri bebe

Bineron içinde hava tahliyesi olandan dr browns aldım.

Otri bebe için kullanırken bi solüsyon olmasi gerekiyo diye duydum yoksa yanlış kullanımdan dolayı kanatanlar olmuş buda kafamı karıştırdı
Sizin aldiklarinizda solüsyon da var mıydı kutusunda filan yada duydunuz mu böyle bişey

ben de oraya gidiyorum cnm. poliknk kactasin sen?

ordan memnun musun canım? doğumu da mı orda yapacaksın peki

6.cı poliklinik ahmet okyar dedeye gidiyorum canım :)
doktrdan memnunum ama doğum için özel istiyorum bakalım ne olacak :)

Çok bilmiş koca olunca böyle oluyor :)
Bendeki de aynı.
Çok seçen seçilmişe kalır hatırlat kocaya

ahhhh ahh hafta sonu iki yere bakıcaz, biri uzak diye ben istemıyorum biri de kalabalık göreceğiz

biberon, avent cam ikili seri almıştım
burun aspiratörü de orti olanı aldım bende

solüsyonu eczaneden özel olarak alıyorsun sanırım

Bu tırnak batması olayı beni öldürüyor gebelikte bu kadar artacağını dusunmemiştim.. O kadar canımı acıtıyor ki aylardır... sezaryen olacagım zaman hazır uyuşukken bir Dr bulup çektirsem mi diye bile düşündüğüm oluyor napıcam ya

Prenses sağı sevmedi,sol deneyelim bakalım :)) her gece başka türlü yatarız biz öyle :)) pata Küte indiriyor vallahi.yavrum benim,karnımdaki hali Bambaşka bir anı olarak kalacak ondan eminim...Allah sağlıklı Doğumlar,ömürler nasip etsin..Ben daha doğmadan insan nasıl bu kadar sever inanamıyorum.varlığı uyanma sebebim adeta...Allah isteyen herkese nasip etsin.Bambaşka birşeymiş...Onunla birlikte nasıl olacak diye düşünüyorum şimdi hayat...Endişe,kargaşa,koşuşturma,mutluluk,huzur....Hepsi bir arada...Allah evlerimizden huzuru eksik etmesin,kötü yüreklerden,kötü niyetten korusun...

Bizim eczacımız bebeğe neler alınacak diye sormuştu getirteyim diye... Bende ayıp olur diye sadece teşekkür ettim cok israr etti.. Eşime demiş avent in emziren sipariş ettim siz istediklerinizi söyleyin demiş... Bende bi liste hazırlayım da vereyim diye düşündüm tek tek her istediğimde para almayacak yoksa listede

Avent yenidoğan emzik
Lansinoh göğüs ucu kremi
Hamana still tea
Otri bebe aspiratör de yazayım
Bide biberon yazayım diyorum ama biberonu bilemedim mama inşallah kullanmama gerek kalmaz kalırsa da enjektörle veririm ama her ihtimale karsı en azından su içmeye başladığında kullanacağım ne isteyebilirim?
Hasta bezi pek felan aldım zaten şampuan bebeyağ da aldım başka ne eksik kalıyor? Aklıma gelmiyo

Canim stres herseyi dahada zorlastirir. Uykusuzluk yorgunluk bitkin düşürüyor insani. Yaza kadar kolikte yoksa zorluğu olur kışa dogru ferahlarsiniz hepiniz insallah

Yaralı yanımdır o tırnak batımı 1 sene çektim asla doktora gitmedim korkudan :) denemediğim yol kalmamıştı .. tırnak cektirince tekrarlayabiliyor malesef.. en sonunda ayağım yarıya kadar mosmor oldu doktor parmagımın iltihaplı kısmını ki bu kısmı yarısından çoğuymuş meğer ve tırnagın yarısını kesip attı :/ parmagımdan geriye yarı yarıya eksilmiş küçülmüş bir görüntü kaldı artık sandalet giyemiyceğimi düşünürken zamanla diğer ayak baş parmagımdan daha estetik hala geldi agrısı cok fenadır ama eğer iltihabın cok ilerlemediyse duştan sonra masaj yap mutlaka kremle geriye dogru ov Oray'ı işe yarıyor. Diğer parmağımı o sekilde kurtarıyorum her defasında.. Gecmıs olsun.

ben biberonu önce cam suavinex diye bir marka aldım. Onla beraber dr.brown aldım ama o cam değil ve büyüklerdendi. En son içime sinmedi diye gittim avent küçük cam olmayanlardan aldım bir tane daha. ☺
burun aspiratörünü daha almadım ama otri bebe alıcam.

Pedikür yaptıramıyorum artık.. Önceden pedikürle kurtarıyordum.. Hamilelikte ödem de artınca iki ayak basparmağımın iki yanı acıldı ve inanılmaz ağrı yapıyor şişiyor şiştikce tırnak daha cok gömülüyor eşim sürekli altına pamuk koymaya basladı iltihap dönemini pansumanla atlattım.. Biliyorum ameliyatını yapıyorduk dr yaparken bile diyordu bu cözüm değil diye.. Ama artık o kadar sızlıyor ki tüm tırnağımı çektirsem anca rahatlayacak gibi hissediyorum inşallah doğumdan sonra hafifler... Çok ödemim de olmadı aslında elimde ayağımda..

Dr browns ların hepsi cam oluyor diye biliyodum ben siparis vermeyi dusunurken cogu sayfada açıklama olarak da yazmamis lar genelde ama ben niyese cam olmamasına ihtimal vermemistim

Dogru sen görmüşsündür illaki ameliyatını. Tırnak yapısıyla cok alakalı kimi insanın tırnağı dısarı dogru uzar ya onlar şanslıgillerden bizimki yatkın bide üstüne az da olsa ödem olunca tırnaklar iyice içeri gömülüyor rahat ayakkabılar tercih et bari bu dönemde birde onunla uğraşma ben 1 numara büyük giyiyorum bir aydır ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…