Ödem bendede var.Ayaklarında ve ellerimde.bastırdgim yer içinde kalıyor içi fos belli.ama uyuşma var.yürüyüş iyi mi gelir kötumu?yada ne yapmalıyız?Ya aynen yaa ellerimde ödem var bir tek, uyuşuyor, eklem bölgeleri ağrıyor biraz.. Dilerim hemen geçer doğumdan sonra...
otribebe burun asprtrIyi geceler annişler
Burun aspiratoru ve biberon olarak ne marka aldınız? biliyorum doğar doğmaz biberon lazım olmayabilir ama ben yinede hazır bulunsun istiyorum
Belki daha önce konusu çok geçmiştir ama fazla takip edemeyince fransz kalıyorum boyle:))
Iyi geceler annişler
Burun aspiratoru ve biberon olarak ne marka aldınız? biliyorum doğar doğmaz biberon lazım olmayabilir ama ben yinede hazır bulunsun istiyorum
Belki daha önce konusu çok geçmiştir ama fazla takip edemeyince fransz kalıyorum boyle:))
Dr brown's bende duydum canım gazı da önlüyormuş diğerlerine göre daha etkili diyorlar ama bilmiyorumBen henüz almadım canım ama AvenT almayi düşünüyorum herkes tavsiye ediyor. Buradaki arkadaslarda AvenT Chicco ağırlıklı aldılar sanırım. Dr Browns diye bi markada vardı yanlış yazmadı isem bi de nuk
Avent biberon otribebe Aspiratör aldm genelde boyle almis cnmIyi geceler annişler
Ayy bnde bndeYa aynen yaa ellerimde ödem var bir tek, uyuşuyor, eklem bölgeleri ağrıyor biraz.. Dilerim hemen geçer doğumdan sonra...
Bu konu da iyice bir araştırma yapın derim.. Gerçi sağlık Bakanlığı zorunlu aşı yasası getirecek... Cocuğunuzun iyiliğini düşüneyim derken kendi Cocuğunuzun üzerine başka cocuklara da zarar vererek hakka girmeyin..Kızlar dogumdan sonra bebeklere ası duşunuyormusunuz ben açıkcası yaptırmayacagım. Hamılrlıgımdede yapturmadım
otribebe burun asprtr
avent biberon
Burun aspiratörü otri bebe
Bineron içinde hava tahliyesi olandan dr browns aldım.
ben de oraya gidiyorum cnm. poliknk kactasin sen?
ordan memnun musun canım? doğumu da mı orda yapacaksın peki
Çok bilmiş koca olunca böyle oluyor :)
Bendeki de aynı.
Çok seçen seçilmişe kalırhatırlat kocaya
Iyi geceler annişler
solüsyonu eczaneden özel olarak alıyorsun sanırımOtri bebe için kullanırken bi solüsyon olmasi gerekiyo diye duydum yoksa yanlış kullanımdan dolayı kanatanlar olmuş buda kafamı karıştırdı
Sizin aldiklarinizda solüsyon da var mıydı kutusunda filan yada duydunuz mu böyle bişey
Ben yürüyorum cnm. İlk başlarda zorlandım ama şimdi alıştım. 3 km yürüyorum yetiyor. Bende penguen gibi yürüyorumnormal yani
Bu tırnak batması olayı beni öldürüyor gebelikte bu kadar artacağını dusunmemiştim.. O kadar canımı acıtıyor ki aylardır... sezaryen olacagım zaman hazır uyuşukken bir Dr bulup çektirsem mi diye bile düşündüğüm oluyor napıcam ya
Iyi geceler annişler
Pedikür yaptıramıyorum artık.. Önceden pedikürle kurtarıyordum.. Hamilelikte ödem de artınca iki ayak basparmağımın iki yanı acıldı ve inanılmaz ağrı yapıyor şişiyor şiştikce tırnak daha cok gömülüyor eşim sürekli altına pamuk koymaya basladı iltihap dönemini pansumanla atlattım.. Biliyorum ameliyatını yapıyorduk dr yaparken bile diyordu bu cözüm değil diye.. Ama artık o kadar sızlıyor ki tüm tırnağımı çektirsem anca rahatlayacak gibi hissediyorum inşallah doğumdan sonra hafifler... Çok ödemim de olmadı aslında elimde ayağımda..Yaralı yanımdır o tırnak batımı 1 sene çektim asla doktora gitmedim korkudan :) denemediğim yol kalmamıştı .. tırnak cektirince tekrarlayabiliyor malesef.. en sonunda ayağım yarıya kadar mosmor oldu doktor parmagımın iltihaplı kısmını ki bu kısmı yarısından çoğuymuş meğer ve tırnagın yarısını kesip attı :/ parmagımdan geriye yarı yarıya eksilmiş küçülmüş bir görüntü kaldı artık sandalet giyemiyceğimi düşünürken zamanla diğer ayak baş parmagımdan daha estetik hala geldiagrısı cok fenadır ama eğer iltihabın cok ilerlemediyse duştan sonra masaj yap mutlaka kremle geriye dogru ov Oray'ı işe yarıyor. Diğer parmağımı o sekilde kurtarıyorum her defasında.. Gecmıs olsun.
Dr browns ların hepsi cam oluyor diye biliyodum ben siparis vermeyi dusunurken cogu sayfada açıklama olarak da yazmamis lar genelde ama ben niyese cam olmamasına ihtimal vermemistimben biberonu önce cam suavinex diye bir marka aldım. Onla beraber dr.brown aldım ama o cam değil ve büyüklerdendi. En son içime sinmedi diye gittim avent küçük cam olmayanlardan aldım bir tane daha. ☺
burun aspiratörünü daha almadım ama otri bebe alıcam.
Pedikür yaptıramıyorum artık.. Önceden pedikürle kurtarıyordum.. Hamilelikte ödem de artınca iki ayak basparmağımın iki yanı acıldı ve inanılmaz ağrı yapıyor şişiyor şiştikce tırnak daha cok gömülüyor eşim sürekli altına pamuk koymaya basladı iltihap dönemini pansumanla atlattım.. Biliyorum ameliyatını yapıyorduk dr yaparken bile diyordu bu cözüm değil diye.. Ama artık o kadar sızlıyor ki tüm tırnağımı çektirsem anca rahatlayacak gibi hissediyorum inşallah doğumdan sonra hafifler... Çok ödemim de olmadı aslında elimde ayağımda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?