2016 Şubat Anneleri

Ah canım benim kötü olmuş bu baya.aa evet sahi sen istifa edeceğini söylemiştin canım.erken ayrılman kendin için iyi tabii.,.ben de bazen diyorum iş bahanesiyle çıkmasam hiç çıkmayacağım.bir bahane oluyor en azından.bakalım ,Hakkımızda hayırlısı canım ya...

Olur mu cnm ne uzun u cvp yazdigin icin ben tsk ederim :) gununu planlamissin ne guzell ..bizde butun gun yiyemiyorum aksamlari esimle cosuyoruz yemekn meyve o bu sut e yer kalmiyoo

bir de aksam 4 gibi kasiklarimda bir agri basladi kizlar.
uzaninca bir sure rahatliyor sonra tekrar basliyor.
duzenli bir agri degil. 10 dk suruyor 3 dk geciyor.sonra yine 10 dk suruyor yarim saat gexiyor.

neyin nesi bu agri anlamadim. oglen kurufasulye yemistim gaz sancisi olabilir mi ki?

Ohhh mis afiyet olsun yarasin kilo olsun bebiseee :)) benim esim hic sevmez bi hastalandiginda icer balli sut :) bende hoslanmiyorum bide pipet deneyim :)

doğurcam hala hastahane seçmekten bahsediyorum bende
karar veremedim gitti ya
Çok bilmiş koca olunca böyle oluyor :)
Bendeki de aynı.
Çok seçen seçilmişe kalır hatırlat kocaya

Kreşlik zamana gelsin başka iş arayacağım. Kurumsal olan veya kurumsal olmasa da bu sektör olmayan :/

Seninde varsa öyle bir şansın geçici süre çalışmamak maddi açısan sarmazsa kendin bak çocuğuna daha iyi

Keşke devlet bize bu kadar imkan tanımasa da evde oturup çocuğumuzun anası olsak, kocalarımızın hanımı olsak :)
Kim çıkardı bu eşitiz işlerini yaaa

Yatarken de icip yatayim diyorum ama ya balik uagi hapi yadan kan hapi iciyorumm yine kaliyoooo
Canım saat kurarsan belki işe yarar.bir de Demir ilacını sabaha karşı tuvalete gittiğin saat genelde aynıdır.o vakte de saat kur demiri o zaman iç.multivitamini kahvaltı sonrası iç...

Iyi geceler annişler
Burun aspiratoru ve biberon olarak ne marka aldınız? biliyorum doğar doğmaz biberon lazım olmayabilir ama ben yinede hazır bulunsun istiyorum
Belki daha önce konusu çok geçmiştir ama fazla takip edemeyince fransz kalıyorum boyle:))

Canım saat kurarsan belki işe yarar.bir de Demir ilacını sabaha karşı tuvalete gittiğin saat genelde aynıdır.o vakte de saat kur demiri o zaman iç.multivitamini kahvaltı sonrası iç...

Dolabi actigimda koca sise bana bakiyo ben onaaa :S birazdan icerim aksam icerim derken kaliyo.. bugun de artik acilmamis sut u atinca uzuldm.. neyse umarim baslarimm

Yogurt u hazir aliyorum aksam yemeklerinde bi iki kasik dr umda uyardi senden gidiyo bebek alacagini aliyo die
Evet canım muhakkak senden alıyordur bebek tüm gerekenleri ama olan sonra sana vücuduna oluyor bu yünden dikkat etmekte fayda var. yoğurt seviyorsan ayran da yapıp içebilirsin cacik vs ağız tadına göre. bi de çatlakların kalsiyum eksikliğinden olduğunu okudum ne kadar doğru bilemem aman dikkat:)

Saol cnm .. BAkalim baslayacagim olmadi biseyler ekleyip icecegim kahve cok severim olmadi sutlu kahve iceyim barii ..yogurtuda yemeklerde 1 kaseye cikaririm ins

Ben henüz almadım canım ama AvenT almayi düşünüyorum herkes tavsiye ediyor. Buradaki arkadaslarda AvenT Chicco ağırlıklı aldılar sanırım. Dr Browns diye bi markada vardı yanlış yazmadı isem bi de nuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…