Geçmiş olsun canim.Bunun tirnagi çektirme harici bir yöntemi var tirnak teli batan kismi yukari kaldırıp tel yerleştiriliyor.birde bu aşama sonrasında sıcak suda çok beklemeli ki ayağın tırnağın uzasn.Tırnak uzadıktn sonra da düz kes kavisli kesilen tirnak batmaya meyilli.Nitekim sen cnm pedikür yaptırmıştın en son galiba.Bu sorunun ondan mutevellitPedikür yaptıramıyorum artık.. Önceden pedikürle kurtarıyordum.. Hamilelikte ödem de artınca iki ayak basparmağımın iki yanı acıldı ve inanılmaz ağrı yapıyor şişiyor şiştikce tırnak daha cok gömülüyor eşim sürekli altına pamuk koymaya basladı iltihap dönemini pansumanla atlattım.. Biliyorum ameliyatını yapıyorduk dr yaparken bile diyordu bu cözüm değil diye.. Ama artık o kadar sızlıyor ki tüm tırnağımı çektirsem anca rahatlayacak gibi hissediyorum inşallah doğumdan sonra hafifler... Çok ödemim de olmadı aslında elimde ayağımda..
Bide esimle kavga ediyoruz sinir ediyor beni hamile benmi o mu anlamadim
Benim de aynı canim. Bugün çok sınır oldum. Çik git dedim çıktı gitti. Bir de bir şey olursa ara dedi. Aramam seni dedim. Saçma sapan şeylere alınıyor. Ben alınınca suç. Resmen butun hamileliğim boyunca o benden daha hamileydi...
Biyandan da finallere calismaya calisiyorum hafta ya sinavlar
Ayakkabı giymiyorum hiç terlik giyiyorum coğu zaman onu cıkarıp uzatıyorum ayaklarımı ayakkabı giyip hele bir de araba kullanırsam direk iltihap başlıyor açık yerlerden.. Sende dikkat et cünkü hamilelikte geçmiyor bi başladı mı.. Nr yazıkki biz şanslılardan değiliz :/Dogru sen görmüşsündür illaki ameliyatını. Tırnak yapısıyla cok alakalı kimi insanın tırnağı dısarı dogru uzar ya onlar şanslıgillerden bizimki yatkın bide üstüne az da olsa ödem olunca tırnaklar iyice içeri gömülüyorrahat ayakkabılar tercih et bari bu dönemde birde onunla uğraşma ben 1 numara büyük giyiyorum bir aydır ..
Cnm burun icin otribebe , biberon olarak aventIyi geceler annişler
Burun aspiratoru ve biberon olarak ne marka aldınız? biliyorum doğar doğmaz biberon lazım olmayabilir ama ben yinede hazır bulunsun istiyorum
Belki daha önce konusu çok geçmiştir ama fazla takip edemeyince fransz kalıyorum boyle:))
Gecms olsn cnm.Peki sonra idrara gittiğinde öyle birşey oldumu?kaşımis olabilir misin diye düşündüm bn kasirmda bazen kanar az bisi 1-2 damla..İdrar köyü renk çıktığında da iltihap olabiliyor antibiyotik kullandım geçti cnm 1 ay önce o meret.önemli bişi yoktur canını sıkma..Kızlar bir de bugün akşam saatlerine doğru lavaboda ayıptır söylemesi peceteyle özel bölgemi kurularken baktım ufak bi kan vardı. Daha sonra sürdüm çok çok az bisey. Tam olarak nerden geldiğini anlayamadım. Ama çok az bişeydi yani.. acaba küçük bi yara gibi bisey mi var. Dünde idrarim öylesine değişiktiki sanki adetli zamanlar gibi çok aşırı koyuydu. Kanla karışık mıydı ondan mi acep.. Yarın dr gidicem inşallah bisey yoktur ya
Ayakkabı giymiyorum hiç terlik giyiyorum coğu zaman onu cıkarıp uzatıyorum ayaklarımı ayakkabı giyip hele bir de araba kullanırsam direk iltihap başlıyor açık yerlerden.. Sende dikkat et cünkü hamilelikte geçmiyor bi başladı mı.. Nr yazıkki biz şanslılardan değiliz :/
Ben calismadim hic yaNormal dogum yapmak isteyen arkadaşlar doğumda nefes tekniklerine çalıstiniz mi.
hayir yok solusyonOtri bebe için kullanırken bi solüsyon olmasi gerekiyo diye duydum yoksa yanlış kullanımdan dolayı kanatanlar olmuş buda kafamı karıştırdı
Sizin aldiklarinizda solüsyon da var mıydı kutusunda filan yada duydunuz mu böyle bişey
ozel derken, nerde istiyorsun dogumu6.cı poliklinik ahmet okyar dedeye gidiyorum canım :)
doktrdan memnunum ama doğum için özel istiyorum bakalım ne olacak :)
ahhhh ahh hafta sonu iki yere bakıcaz, biri uzak diye ben istemıyorum biri de kalabalık göreceğiz
biberon, avent cam ikili seri almıştım
burun aspiratörü de orti olanı aldım bende
yoooNormal dogum yapmak isteyen arkadaşlar doğumda nefes tekniklerine çalıstiniz mi.
Benim dr.um da cok rahat dogumdan 1hafta once ac gel tahlillerini yapalim dediBenim doktor hiç demiyo kanına bakalm diye yaa hatta ilacta kullanmyodum sağlık ocagndan cagrmslardi onlar verdi.daha ilgililer vlla
Aahh o mide yanmasıMidem yanıyo deli gibi uykudan uyandımgeçmiyo yaa rüyamda da kızım koltuğun döşemesine kaçmıştı midemden önce beynim yanmış
Ben seni ikikat hayranlıkla takip ediyorum saygıyla egiliyorum gerçekten . daha ilk çocuk bnm heves heyecan evlat kokusu fln okey de gercekler toz pembe degil sanki ya :))) bu ara bi karamsar oldum çıktım biran önce dogsun istiyorum bunaldim.12de yattim 5.defa tuvalete kalktiktan sonra nihayet uykum kacti zaten esimin isleri yogun kizimla sabahin korunden aksam 8e kadar yalniz kalcam nerden nasil bulcam o enerjiyi bilmiyorum kizimin da tam deli zamanlari 1dk durmuyor artik dogurayim da hafifleyim yetisebileyim cocuklarima. Hic bi seye takatim yok dusuncesi bile yoruyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?