2016 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun canim.Bunun tirnagi çektirme harici bir yöntemi var tirnak teli batan kismi yukari kaldırıp tel yerleştiriliyor.birde bu aşama sonrasında sıcak suda çok beklemeli ki ayağın tırnağın uzasn.Tırnak uzadıktn sonra da düz kes kavisli kesilen tirnak batmaya meyilli.Nitekim sen cnm pedikür yaptırmıştın en son galiba.Bu sorunun ondan mutevellitAma inşallah iyileşir.Açısı şimdi hiç çekilmez.

Bide esimle kavga ediyoruz sinir ediyor beni hamile benmi o mu anlamadim

Aynen kızlar bizde de 2 gündür durum böyle. Sanki ben değilde hamile olan sensin diyorum.2-3 gündür saçma saoan davranıyor. Hamile olduğumu unutuyor sanki. Akşam ağladım artık dayanamadım ağlama bebeğimizi düşün diyor dalga geçermiş gibii. özür de dilemez beyefendicim asla. Sonra kedi gibi yanaşır bisey olmamış gibii. Ailem bana uzak başka şehirde. Annem üzülmesin diye bende anlatmıyorum bisey olunca. Kv söylemiyorum bile oğluna bisey demez zaten..

Biyandan da finallere calismaya calisiyorum hafta ya sinavlar

ben finallere girdim çok şükür. Sonuçları bekliyorum inşallah büt'e kalmamışımdir.staj defteri sorunum da çok şükür çözüldü kabul edildi.. finallerin iyi geçer inşallah Allah zihin açıklığı versin

Ayakkabı giymiyorum hiç terlik giyiyorum coğu zaman onu cıkarıp uzatıyorum ayaklarımı ayakkabı giyip hele bir de araba kullanırsam direk iltihap başlıyor açık yerlerden.. Sende dikkat et cünkü hamilelikte geçmiyor bi başladı mı.. Nr yazıkki biz şanslılardan değiliz :/

Kızlar bir de bugün akşam saatlerine doğru lavaboda ayıptır söylemesi peceteyle özel bölgemi kurularken baktım ufak bi kan vardı. Daha sonra sürdüm çok çok az bisey. Tam olarak nerden geldiğini anlayamadım. Ama çok az bişeydi yani.. acaba küçük bi yara gibi bisey mi var. Dünde idrarim öylesine değişiktiki sanki adetli zamanlar gibi çok aşırı koyuydu. Kanla karışık mıydı ondan mi acep.. Yarın dr gidicem inşallah bisey yoktur ya

Cnm burun icin otribebe , biberon olarak avent

Gecms olsn cnm.Peki sonra idrara gittiğinde öyle birşey oldumu?kaşımis olabilir misin diye düşündüm bn kasirmda bazen kanar az bisi 1-2 damla..İdrar köyü renk çıktığında da iltihap olabiliyor antibiyotik kullandım geçti cnm 1 ay önce o meret.önemli bişi yoktur canını sıkma..

Normal dogum yapmak isteyen arkadaşlar doğumda nefes tekniklerine çalıstiniz mi.

Bu günlerde geçecek be gülüm

Uff ufff nazar degdi yine deliksiz uykuma ):
Faltasi gibi açık gozlerim .

hayir yok solusyonve duymadim amaaan neler neler cikartiyorlar, yetisemiyorum hizlarina
ozel derken, nerde istiyorsun dogumu
Normal dogum yapmak isteyen arkadaşlar doğumda nefes tekniklerine çalıstiniz mi.
yooonasil oluyor, puf noktasi nedir hic bilmiyorum
burundan derince alip, agizdan yavasca vermek mantikli geliyor amavar mi bakabilecegimiz yer cnm

kralice86

Medical park - medicana yada akrapol 3unden biri düşünüyorum ama bu gidişle etlik zubeydeye kalicam gibi

Felaket bir baş ağrısıyla uyandım, önce biraz yoğurt yedim sonrada bir tane minoset aldım.. Şuan ağrı hafifledi biraz çok şükür.. Uzun zamandır hiç başım bu kadar ağrımamıştı :/

Selam kızlar, karın ağrısı ile yarım saat önce uyandım şimdide burun tıkanıklığı ve bebeğin aşırı hareketliliği sebebiyle uykum kaçtı zaten 1 gibi ancak uyuyabilmiştim. Ayy iyiki burası var, seni anlayan birilerinin olduğunu bilmek rahatlatıyor :)

Hehh saat ikide yattim 5 te kalktim amaann çok uyudun ya uyan ! ya ben sağa sola dönerken okdr zorlaniyorum ki yatmak istemiyorum resmen puff tencere dibi gibi karardı içim hee . hamileliğin başlarında çok fit gidiyordum şimdi 72 basiyo kantaarrr heryerim sisti .pozitif biseler bulup oyalanmam lazım ev bana yaramıyor

Midem yanıyo deli gibi uykudan uyandım geçmiyo yaa rüyamda da kızım koltuğun döşemesine kaçmıştı midemden önce beynim yanmış
Aahh o mide yanması ( renie gaviscon süt fln kar etmeyince doktor bna lansor verdi de dua ettim kadina sadece o iyi geldi Allah kolaylık versin cnm

12de yattim 5.defa tuvalete kalktiktan sonra nihayet uykum kacti zaten esimin isleri yogun kizimla sabahin korunden aksam 8e kadar yalniz kalcam nerden nasil bulcam o enerjiyi bilmiyorum kizimin da tam deli zamanlari 1dk durmuyor artik dogurayim da hafifleyim yetisebileyim cocuklarima. Hic bi seye takatim yok dusuncesi bile yoruyor beni

Ben seni ikikat hayranlıkla takip ediyorum saygıyla egiliyorum gerçekten . daha ilk çocuk bnm heves heyecan evlat kokusu fln okey de gercekler toz pembe degil sanki ya :))) bu ara bi karamsar oldum çıktım biran önce dogsun istiyorum bunaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…