2016 Şubat Anneleri

Kızlar bu tahlil takip işi saglık ocaklarına ait ondan doktor sormaz. Onlar sorsalarda sormasalarda aile hekimliğinin takip etmesi gerekiyor o yüzden doktorlar istemiyor.
Sağlık ocağına cagirdikca gdyrz ama sonc olarak neyse bgn yine aradılar gdnce oraya. Soruyum bari

Ya aynen yaa ellerimde ödem var bir tek, uyuşuyor, eklem bölgeleri ağrıyor biraz.. Dilerim hemen geçer doğumdan sonra...
İnşallah canım ya topaç gibi oldu ellerim, uyuşukluk oluyor arada. Elimden bişeyler düşürüyorum sürekli, sakar oldum

Yatarken de icip yatayim diyorum ama ya balik uagi hapi yadan kan hapi iciyorumm yine kaliyoooo

Valla tatlım eşimide alıştırdım oda içiyor.. Biz yatmadan önce yatağımızda pipetlerimizle içiyoruz ve internette biraz takılıyoruz, sonra hopiş hopiş

Ahahha aynı ben dün hastanede ısrarla ne zaman güncellenecek ne kadar olacak diye sıkıştırıp durdum insanları eşim sonunda dedi ki sanki dogurmama sansin var zorlama artık bende bi bu konuda cimri oldum sanırım

Sen de mi yüzyıla gidiyorsun?
Şansımız var tabiki :) hastane değiştirmek

Doğuracam hala hastane doktor değişmekten bahsediyorum ikinciye kısmet

Kan hapini sabah ezani okunuca iciyorum ac karna canim. Geri yatiyorum sonra zaten. Kahvaltidan sonra da vitamini aliyorum. Oglene dogru yogurdumu yiyorum. Aksam yemeginden sonra meyve fasli.Sutu de icemiyordum ama torkununki hosuma gitti. Yatmadan da onu iciyorum.kuru yemisler de mutfaga gidip geldikce atistiriyorum gun icinde :) ay cok uzin oldu kusira bakma :)

Sen de mi yüzyıla gidiyorsun?
Şansımız var tabiki :) hastane değiştirmek

Doğuracam hala hastane doktor değişmekten bahsediyorum ikinciye kısmet
Yok kuzum ben bodrumdayım çok seçeneğim yok diye öyle dedi eşim ama ben biliyim ne kadar artacak yine de, belki carlarim bu kadar artış mi olur diye içimi dökerim sonunda kız max 200 TL farkeder dedi bakalım nolcak

Yatarken de icip yatayim diyorum ama ya balik uagi hapi yadan kan hapi iciyorumm yine kaliyoooo
Valla tatlım balık yağı ile beraber içtim birşeycik olmadı, sütle omega3 etkileşime girmez Ama kan ilacı ile olmaz.. Sütü en iyi sabah iç bence

Sütümü bitirmek üzereyim.. Bol süt içmelerrr :))

Eklentiler

• image.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 89
Kizlar hangi haftada basliyorsunuz nstye?
Ben 12. Haftadayim daha baslatmadi doktorum.
16sinda randevum var o zmn mi yapar acaba

Kizlar hangi haftada basliyorsunuz nstye?
Ben 12. Haftadayim daha baslatmadi doktorum.
16sinda randevum var o zmn mi yapar acaba

ben ayın 15 de gideceğim o zaman 36 haftaya denk geliyor,
gel seni nst yollayacagım dedi

Kızlar bu tahlil takip işi saglık ocaklarına ait ondan doktor sormaz. Onlar sorsalarda sormasalarda aile hekimliğinin takip etmesi gerekiyor o yüzden doktorlar istemiyor.
benim aile hekimim hiç takip etmiyor bi kere aradılar şu ana kadar o da memlekete gittiğimde annemlerin aile doktoru onlara uyarı msji atınca. başka da tık yok ben takip ettim hep tetanoz aşılarım dahil:)

kızlar göbeğiniz inmeye başladımı..aynada bakıyorum inmiş dünden bugüne ya da bbana öyle geldi dünkü gibi top durmuyo çünkü
benim baya indi cnm. kendim hissediyordum zaten, artik etrafimdakilerde farkediyor.

Benim bünye farklı zaten normaldede çok cikarm günde 3 kez felan smdi tuvalette otyrm resmen

:) ben de öyle. Kan ilaci beni kabız yapmıyor. Bazen 3. Ü de geçiyor :) bir muzdan kabız olurdum ona da vücut alıştı sanırım.
ben de niye kabizlik yapiyor bu meret
İyi akşamlar kızlar bebişleriniz Nasıl bizim sanırım iri gibi şimdiden korkmaya başladım basıl doğurucam diye sizlerde surum ne kilosu boyu Nasıl
benim oglus tontis teyzesi gecen hafta 3100kg 50 cmdi .
Kizlar yanlis oldu 32. Haftadayim
Kacinci haftada basladiniz nstye?
cnm genelde 34 gibi baslatiyorlar nstye ama benim erken dogum riskim oldugu icin ilk 29.haftada girmistim. artik rutin oldu herhafta her hafta ilkinde heyecanlanmistim ama

Canim inanki yoğurt yiyorsan yeterlidir sütten çok daha faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…