Canim tesekkur ederim evlat sevgisiyle insan her seye katlaniyor canlari sagolsun ama ben de cok agirlastim dogum tarihi ertelendikce uzuluyorum ama bir an once alin da diyemiyorum vicdani sebeplerden. Ama dinc hareketli her seye yetisebilen enerjik halimi cok ozledimBen seni ikikat hayranlıkla takip ediyorum saygıyla egiliyorum gerçekten . daha ilk çocuk bnm heves heyecan evlat kokusu fln okey de gercekler toz pembe degil sanki ya :))) bu ara bi karamsar oldum çıktım biran önce dogsun istiyorum bunaldim.
Saglıkocakları bile degişiyor demekkiKendi doktorum benden her seferinde idrar tahlili alıyor.. Sağlık ocağida stickle yaptığından kendi doktorun yapsın diye önermişti zaten.. Sistem iyi işliyor bence :)
Kızz sus habire hatırlatmasana hastaneye, şubata kadar yapmazlar belkifirkan
bugün gene hastaneyi aradım. 2016 fiyatları güncellendi mi diye, bıktılar benden
hala net birşey yokmuş :/
İnşallah zam yapmazlar 100-200 kar kardır :)
Ay bu kadar eşyayı alırken sorgulamamıştım. Ama hastaneye gelince sıra cimriliğim tuttu
Çok ilginç bu saglıkocakları ya..doktoruna hemşirene göre bile degişiyor demekkibenim aile hekimim hiç takip etmiyor bi kere aradılar şu ana kadar o da memlekete gittiğimde annemlerin aile doktoru onlara uyarı msji atınca. başka da tık yok ben takip ettim hep tetanoz aşılarım dahil:)
Ben sabahları çoğunlukla tost yiyorum. Normal kahvaltılıkları canım istemiyor. Onun yanında süt çok iyi gidiyor. Çay yerine süt koyuyorum böylece içmiş olıyorum. Gün içerisinde böyle kuru birşeyler atışırmyı seviyorsan (kek.kurabiye gibi)yanında içebilirsin.Dolabi actigimda koca sise bana bakiyo ben onaaa :S birazdan icerim aksam icerim derken kaliyo.. bugun de artik acilmamis sut u atinca uzuldm.. neyse umarim baslarimm
Ben ilkinde otri kullanmıştım. Gayet güzel. Ayrıca solusyon alıyorsun canım. Ama o hepsi için geçerli burnundaki sümük kuruysa çıkarırken acır kendide istemez. Bir iki damla sıkarsan yumuşar çekersin.Otri bebe için kullanırken bi solüsyon olmasi gerekiyo diye duydum yoksa yanlış kullanımdan dolayı kanatanlar olmuş buda kafamı karıştırdı
Sizin aldiklarinizda solüsyon da var mıydı kutusunda filan yada duydunuz mu böyle bişey
Daha bakamadım ya onlara...ben çok istiyorum normal ama bakalım...bir kitap vardı bende o an yaklaştığında ve geldiğinde yapılabilecek tüm fizik hareketleri yazıyordu.bakarım da eğer faydalı şeyler varsa sayfaya da yüklerim.Normal dogum yapmak isteyen arkadaşlar doğumda nefes tekniklerine çalıstiniz mi.
Ben calismadim hic ya
Nerede var o teknikler gonderirmisin cnm ?
hayir yok solusyonve duymadim amaaan neler neler cikartiyorlar, yetisemiyorum hizlarina
ozel derken, nerde istiyorsun dogumu
yooonasil oluyor, puf noktasi nedir hic bilmiyorum
burundan derince alip, agizdan yavasca vermek mantikli geliyor amavar mi bakabilecegimiz yer cnm
Bana komşu gösterdi kızlar .yeni doğum yapmıştı dediğiniz gibi burundan al ağızdan ver şeklinde ama daha detaylısi...hesap farklı olarak arttırıyoruz nefesi an geliyor tutuyoruz.nette de var zaten galiba.kitaplardan yazıyor. Bnde bulursam atarım.Daha bakamadım ya onlara...ben çok istiyorum normal ama bakalım...bir kitap vardı bende o an yaklaştığında ve geldiğinde yapılabilecek tüm fizik hareketleri yazıyordu.bakarım da eğer faydalı şeyler varsa sayfaya da yüklerim.
Gecms olsn cnm.Peki sonra idrara gittiğinde öyle birşey oldumu?kaşımis olabilir misin diye düşündüm bn kasirmda bazen kanar az bisi 1-2 damla..İdrar köyü renk çıktığında da iltihap olabiliyor antibiyotik kullandım geçti cnm 1 ay önce o meret.önemli bişi yoktur canını sıkma..
Ben normal doğum yapmak istiyorum ama daha hic nefes tekniklerine çalışmadım her gün yapacam diyorum ama başlamadım bu aralar çok yoğunumNormal dogum yapmak isteyen arkadaşlar doğumda nefes tekniklerine çalıstiniz mi.
benim ağrıyordu ama geçti . şimdide göbek bağım soyulmaya başladı sende de var mı öyle bi şey?Göbek deliğinin çevresi acıyan anneler vardı. Nasıl oldu geçtimi acınız? Benimde gece başladı. Dokununca çok acıyor
Off geçmiş olsun bende çok çektim tırnak batmasından hala çekiyorum zaman zaman ama evlendikten sonra azaldı nedendir bilmem tırnak çektirmenin işe yaramadığını bende duymuştum altına pamuk koymak biraz daha kurtarıyor bir de duştan sonra o bölgeyi keserek rahatlıyorum ben biraz hamilelikte sonra düzelir biraz rahatlarsın canım inşallahPedikür yaptıramıyorum artık.. Önceden pedikürle kurtarıyordum.. Hamilelikte ödem de artınca iki ayak basparmağımın iki yanı acıldı ve inanılmaz ağrı yapıyor şişiyor şiştikce tırnak daha cok gömülüyor eşim sürekli altına pamuk koymaya basladı iltihap dönemini pansumanla atlattım.. Biliyorum ameliyatını yapıyorduk dr yaparken bile diyordu bu cözüm değil diye.. Ama artık o kadar sızlıyor ki tüm tırnağımı çektirsem anca rahatlayacak gibi hissediyorum inşallah doğumdan sonra hafifler... Çok ödemim de olmadı aslında elimde ayağımda..
benim ki 10.2 kan ilacına devamBenim gobek hep asagida oldugundan inmismi inmemismi anlamiyorum ama artik zor tasiyorum
Bu arada kzlar kan degeriniz kac.en son iki hafta ince olcturdum ben 11 idi..doktorumun aklina gelmiyo ben kendim takip ediyorum.doktor 11 e iyi yeterli dedi ama...size ne diyor doktorunuz
bende şu ana kadar oluşmadı çatlak inşallah bundan sonrada olmaz. Dğumdan sonra çatlakların 5 taneyse 3 tanesini geçiyor 2 tanesi kalıyormuş öyle duymuştum.Benim basenlerde ve göbeğimde catlaklar oluştuo kadar da nemlendirdim bu izlerdogum sonrasi gecmez di mi
33. gahftada girdim ben benimle bir daha girdi dün oda 32.haftadaydıKizlar yanlis oldu 32. Haftadayim
Kacinci haftada basladiniz nstye?
Canim ben cozumu iyi bir pedikur yapan kuaforde buldum 2-3 ayda bir gidip pedikur yaptırıyorum tum batiklarimi temizliyor.Bu tırnak batması olayı beni öldürüyor gebelikte bu kadar artacağını dusunmemiştim.. O kadar canımı acıtıyor ki aylardır... sezaryen olacagım zaman hazır uyuşukken bir Dr bulup çektirsem mi diye bile düşündüğüm oluyor napıcam ya
hayir yok solusyonve duymadim amaaan neler neler cikartiyorlar, yetisemiyorum hizlarina
ozel derken, nerde istiyorsun dogumu
yooonasil oluyor, puf noktasi nedir hic bilmiyorum
burundan derince alip, agizdan yavasca vermek mantikli geliyor amavar mi bakabilecegimiz yer cnm
Tamam canım çok saol aciklaman için yumuşak uclu olanı bulursam onu alayım ozamanSaglıkocakları bile degişiyor demekkibenimki acayip takipçi aradada telefon ile arıyor ebe nasılsınız ödem başladımı falan diye soruyor. Kendi doktorum hamilelik başlangıcında direk demişti boşuna hastanelerde para vererek yaptırma saglıkocakları takip eder diye.. şanslıyım demekki
Kızz sus habire hatırlatmasana hastaneye, şubata kadar yapmazlar belkişaka bir yana 100.200 artsa iyi.inş daha çok artmaz
Çok ilginç bu saglıkocakları ya..doktoruna hemşirene göre bile degişiyor demekki
Ben sabahları çoğunlukla tost yiyorum. Normal kahvaltılıkları canım istemiyor. Onun yanında süt çok iyi gidiyor. Çay yerine süt koyuyorum böylece içmiş olıyorum. Gün içerisinde böyle kuru birşeyler atışırmyı seviyorsan (kek.kurabiye gibi)yanında içebilirsin.
Ben ilkinde otri kullanmıştım. Gayet güzel. Ayrıca solusyon alıyorsun canım. Ama o hepsi için geçerli burnundaki sümük kuruysa çıkarırken acır kendide istemez. Bir iki damla sıkarsan yumuşar çekersin.
Şimdikindede n11 de tonimer lab buldum 10 tane solusyonu içinde en uygun fiyatlısı bu. İçi klasik burun aspriratörü işte.. buda benim aldığım eski otribebe ile aynı. Sadece otribebe yeni yumuşak uçlusunu çıkarmış.bulursan onu al.Zaten aynı işi yapıyor. Burnuna çok sokmadan deliğine koyuyorsun agzınla çekiyorsun.
Bu arada hepsinde tek kullanımlık diyor. Kullanın atın diyor. Hiç gerek yok. Ben kullandıktan sonra ucunu ve içinddeki minik süngeri yıkarıyordum. Koyuyordum bir yere kuruyordu yine kullanıyordum. Adamlar yedek uç satmak için her yolu deniyor. Onların sümüğünde ne varki ne kadar pis olabilir. Öncedende hiç yedek uç almadım içindeki süngeri eskiyince degiştiriyordum. Benim aldığımın fotosunu ekliyorum canım.
Otri bebe için kullanırken bi solüsyon olmasi gerekiyo diye duydum yoksa yanlış kullanımdan dolayı kanatanlar olmuş buda kafamı karıştırdı
Sizin aldiklarinizda solüsyon da var mıydı kutusunda filan yada duydunuz mu böyle bişey
tarak takımı bakım yağları, fizyolojik sıvı otri bebe için,Bizim eczacımız bebeğe neler alınacak diye sormuştu getirteyim diye... Bende ayıp olur diye sadece teşekkür ettim cok israr etti.. Eşime demiş avent in emziren sipariş ettim siz istediklerinizi söyleyin demiş... Bende bi liste hazırlayım da vereyim diye düşündüm tek tek her istediğimde para almayacak yoksa listede
Avent yenidoğan emzik
Lansinoh göğüs ucu kremi
Hamana still tea
Otri bebe aspiratör de yazayım
Bide biberon yazayım diyorum ama biberonu bilemedim mama inşallah kullanmama gerek kalmaz kalırsa da enjektörle veririm ama her ihtimale karsı en azından su içmeye başladığında kullanacağım ne isteyebilirim?
Hasta bezi pek felan aldım zaten şampuan bebeyağ da aldım başka ne eksik kalıyor? Aklıma gelmiyo
Saglıkocakları bile degişiyor demekkibenimki acayip takipçi aradada telefon ile arıyor ebe nasılsınız ödem başladımı falan diye soruyor. Kendi doktorum hamilelik başlangıcında direk demişti boşuna hastanelerde para vererek yaptırma saglıkocakları takip eder diye.. şanslıyım demekki
Kızz sus habire hatırlatmasana hastaneye, şubata kadar yapmazlar belkişaka bir yana 100.200 artsa iyi.inş daha çok artmaz
Çok ilginç bu saglıkocakları ya..doktoruna hemşirene göre bile degişiyor demekki
Bu arada hepsinde tek kullanımlık diyor. Kullanın atın diyor. Hiç gerek yok. Ben kullandıktan sonra ucunu ve içinddeki minik süngeri yıkarıyordum. Koyuyordum bir yere kuruyordu yine kullanıyordum. Adamlar yedek uç satmak için her yolu deniyor. Onların sümüğünde ne varki ne kadar pis olabilir. Öncedende hiç yedek uç almadım içindeki süngeri eskiyince degiştiriyordum. Benim aldığımın fotosunu ekliyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?