2016 Şubat Anneleri

Üzme sıkma kendini. Bebişi görünce moralin düzelir inşallah :)
Eşin için yorum yapamıyorum. düşincesizlik etmiş.

Oglun icin cok gecmis olsun cancazm Rabbim kisa zamanda sifa versin zor olmali tabi bu halde onla ugrasmak. Es meselesine bisey diyemiyorm Rabbim gonullerini yumusatip akillarini baslarina getrsn insaAllah. Elde olmayan seyler icin uzulme kuzucugun da etkilenecek yazik. Bak onlar kipr kipir ben burdayim anne uzulme diyo :) kontrolunuz guzel gecer insaAllah

doğru canm benim evde rahat edemezsin bu durumda için içini yer. Allah yardimcin olsun. Hayırlısı olsun canım
evvet canim daraldim aslinda iyie. ama burada surekli takip altinda olmak daha iyi. Allah buralara dusurmesin yoklugunu da aratmasin.

Günaydın kizlar bebek bakim ürünleri için hangi markayı aldiniz. Ben set olarak mi alsam diyorum Nivea ve chicco nunkini gördüm. Ama emin olamadım

bu arada görümcem uzun geceliğe gerek yok doğuma önlükle giriyorsun zaten falan dedi kızlar napsam aklım karıştı
canim hasraneden hastaneye degisir belki ama brn 9 gundur yatiyorum hastanede. normal dogummda da sezeryanda da onluk giydiriyorlar. sonrasi sana kalmis.

Nasıl yağmur ve fırtına..hava berbat...ayakkabılarımı giyerken göbeğim acıyor,şekilden şekile giriyorum.uykum var bir taraftan... gece o kadar çok terliyorum ki,üstümü 3 kez değiştirdim.uykum kaçtı sürekli kalkınca...
Şu derse girip çıkayım teneffüste kahve içecem vallahi napim ayılamıyorum. Okuldan arkadaş geçen sene tam bu haftasının bitiminde doğum iznine ayrılmıştı...gerçi o bebeği daha aşağıda taşıyormuş da ondanmış ama cidden tam haftası aslında izne ayrılmanın...eziyet gibi geliyor artık...

Günaydın kizlar bebek bakim ürünleri için hangi markayı aldiniz. Ben set olarak mi alsam diyorum Nivea ve chicco nunkini gördüm. Ama emin olamadım
Günaydn canım ben mustelanın ürünlerini aldım ilk 6ay mustelaya devam etmeyi düşünüyorum aslında niveanın dalinin kokularına bayılıyorum mustelada yok maalesef doğal ve en çok tavsiye edilen ürün olduğu için tercih ettim ben sebamedi de önerdi doktor bu arada

Günaydın canım ☺
Ben bioderma marka aldım. Tanıdık eczane vardı ordakilerle iiyiz. Onlar önerdi. Bende onu aldım. ☺

Dun ya da ondan onceki aranizda bir arkadas gogsunden sut geldigini ve siktidigini soyledi. Elbetteki saglikcilar daha iyi bilir ama dogum oncesi gogusten gelen sutu sikmak iyi degil diye okumustum erken dogumu tetikliyormus arkadaslar.
Canim bende meme ucunu cok uyarirsan rahimle baglantisi oldugu icin kasilmalara ve erken doguma sebep verdigini duymustum.. bir seferlikten birsey olurmu pek sanmiyorum.. ama tabi cok kurcalamamakta fayda var ahaha :))

Sensin yani olayı çözdün Tebrikler. ...

Günaydın tatlı annişler :)
Göbüşleriniz de çok tatlı maşallah size:)

Hepimize sıkıntısız bir gün olsun inşallah gerçi ben işe geldim biraz sıkıntılıyım başımda bir ağırlık var sanki, hafif dönüyor, tansiyonum çıktı galiba, artık çalışırken zorlanıyorum neyse 19 ocağa az kaldı :) meleğim için dayanıcam

Bugün kocacığımın doğum günü, akşama sürpriz yapcam, sabah hiç umursamamış gibi yaptım

Öpüyorum hepinizi :)

bende ıkı paket aldım 1 numaradan, yanında hedıyesı de vardı 2 numara. Hastane ıcın de cantama 20 adet koydum ne olur en olmaz

Dr brown's bende duydum canım gazı da önlüyormuş diğerlerine göre daha etkili diyorlar ama bilmiyorum

Ben otribebe burun aspiratörü, yedek uç ve nuk cam biberon aldım canım

Kizlar sizin de bebisler bogle kalp atisi gibi haraket ediyorlarmi? Alt kisimda degil bi de karnimda oluyor o haraketleri bogle carpib birden haraket ediyor

Aynıları bana da oluyo canım

Iste canim onlar hiss edince bogle duygulanirlar
Kizlar izlemebiz gerek cok duygusal ya

Cidden çok güzel :)

Kizlar hastanede beyaz isli terliklerden mi giyeceksiniz..

Onlardan alsam rezil olucak kirlenecek hemen..acaba normal terlik mi alsam da lohusa terligi almasam diyorum..

Bavulu tamamlasam iyi olacak gibi

Canım ben uyduruk plastik önü sabo gibi kapalı beyaz bir terlik aldım(9tl), süslü havlu lohusa terliğimi evde giycem inşallah

Kizimin hala ismi yok yahu..cok canim skiliyo..kapisusu tac vs de yaptiramadim.adini yazdircaktim guya..bu isimlerden bakiniyorum ama fikirlere acigiz..

Zeynep Ela güzel canım benim kızımın adı Yasemin Ela olucak inş

gercekten de ezıyet. ben de artık servıste cok yoruluyorum, 2 saat yol gıdıyorum aksamları, resmen ayagımı kolumu nereye koyacagımı bılemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…