Üzme sıkma kendini. Bebişi görünce moralin düzelir inşallah :)Gunaydin...bugun kontrolumuz var ...yalniz berbat bir geceden sonra hic modumda diilim...sevgili esim sagolsun disarda takilmayi abartip sarji birmis habwri yok..saat 4te eve gelince 11880 i arayip arkadss nosu vs bulup o saatte milletide rahatsiz ettim.sinirden agladim basina bi is geldi sandim..ustelik oglumun atesi vardi ki ucgundur var...suan 5 karis suratla doktora gidiyorum...bu kahvede okey oynamaktan öturu bu gecikme kii kac kez uyardim ayy bak yine agliycammm .uykumuda alamadim saldircak yer ariyorum
Oglun icin cok gecmis olsun cancazm Rabbim kisa zamanda sifa versin zor olmali tabi bu halde onla ugrasmak. Es meselesine bisey diyemiyorm Rabbim gonullerini yumusatip akillarini baslarina getrsn insaAllah. Elde olmayan seyler icin uzulme kuzucugun da etkilenecek yazik. Bak onlar kipr kipir ben burdayim anne uzulme diyo :) kontrolunuz guzel gecer insaAllahGunaydin...bugun kontrolumuz var ...yalniz berbat bir geceden sonra hic modumda diilim...sevgili esim sagolsun disarda takilmayi abartip sarji birmis habwri yok..saat 4te eve gelince 11880 i arayip arkadss nosu vs bulup o saatte milletide rahatsiz ettim.sinirden agladim basina bi is geldi sandim..ustelik oglumun atesi vardi ki ucgundur var...suan 5 karis suratla doktora gidiyorum...bu kahvede okey oynamaktan öturu bu gecikme kii kac kez uyardim ayy bak yine agliycammm .uykumuda alamadim saldircak yer ariyorum
evvet canim daraldim aslinda iyie. ama burada surekli takip altinda olmak daha iyi. Allah buralara dusurmesin yoklugunu da aratmasin.doğru canm benim evde rahat edemezsin bu durumda için içini yer. Allah yardimcin olsun. Hayırlısı olsun canım
Evet soguklar geri donucekmis.. zaten cok kisa surmustu bir gariplik vardi yaniGünydın.. Buralardada hava süper. Bahar gibi.. ama kar geri geliyormuş diyorlar.
Yaz gelince mutlakaCanim bugun gidicem.doktora uykuda tutmadi bakalm :)
canim hasraneden hastaneye degisir belki ama brn 9 gundur yatiyorum hastanede. normal dogummda da sezeryanda da onluk giydiriyorlar. sonrasi sana kalmis.bu arada görümcem uzun geceliğe gerek yok doğuma önlükle giriyorsun zaten falan dedi kızlar napsam aklım karıştı
Günaydn canım ben mustelanın ürünlerini aldım ilk 6ay mustelaya devam etmeyi düşünüyorum aslında niveanın dalinin kokularına bayılıyorum mustelada yok maalesef doğal ve en çok tavsiye edilen ürün olduğu için tercih ettim ben sebamedi de önerdi doktor bu aradaGünaydın kizlar bebek bakim ürünleri için hangi markayı aldiniz. Ben set olarak mi alsam diyorum Nivea ve chicco nunkini gördüm. Ama emin olamadım
Aynen oyleHic takma kafana konussun dursunlar cok yesen ona da birsey derler.
HahaBenim ikiz oldugundan 3kisilik ye diyorlarben de icim disim cocuk dolu mideye yer kalmadi azar azar surekli yerim diyorum rahat birakiyorlar
Günaydın kizlar bebek bakim ürünleri için hangi markayı aldiniz. Ben set olarak mi alsam diyorum Nivea ve chicco nunkini gördüm. Ama emin olamadım
Canim bende meme ucunu cok uyarirsan rahimle baglantisi oldugu icin kasilmalara ve erken doguma sebep verdigini duymustum.. bir seferlikten birsey olurmu pek sanmiyorum.. ama tabi cok kurcalamamakta fayda var ahaha :))Dun ya da ondan onceki aranizda bir arkadas gogsunden sut geldigini ve siktidigini soyledi. Elbetteki saglikcilar daha iyi bilir ama dogum oncesi gogusten gelen sutu sikmak iyi degil diye okumustum erken dogumu tetikliyormus arkadaslar.
Sensin yani olayı çözdün Tebrikler. ...Ben uzaktan takip ediyorum bu konuyu cok yazmadim lakin sizin sezeryani elestirdiginiz gibi normali elestiren hic okumadim aksine genelde herkes normali tesvik ediyor. Su anda herkes cok gergin ve endiseli son anlar bence bu tarz paylasimlar endiseyi ve korkuyu arttirir. hqmilelik basli basina bir mucize oldugu gibi dogum da aynen onun gibi bir mucize sekli ne olursa olsun.
JohnsonS kini aldım bende..Günaydın kizlar bebek bakim ürünleri için hangi markayı aldiniz. Ben set olarak mi alsam diyorum Nivea ve chicco nunkini gördüm. Ama emin olamadım
bende ıkı paket aldım 1 numaradan, yanında hedıyesı de vardı 2 numara. Hastane ıcın de cantama 20 adet koydum ne olur en olmazKimle konuşsam herkes prima care diyor.
İlk zamanlar onunla başlayıp dha sonraki paketlerde onun yeşil oaketine geçen var. Arkadaş yeşil pakete geçmeme rağmen pişik yok dedi. Olmuyorsa ek gıdaya ve havalar ısınmasına kadar pişik sorunu olmaz bence.
A bir de care kullanıp ileriki zamanlarda çiş kokuyor diye rahatsızlık duyan bir arkadaşım var.bir kere yapsa bile çiş kokuyordu huggies e geçtim dedi.
Ben edindiğim bilgiler doğrultusunda prima care 1numaradan 2paket (200adet yani) aldım. Kullanım oranı değişiklik göstereceği gibi genelde günlük 8-10kullanılıyırmuş. Arkadaşım kasım annesi, sağolsun o not ediyor kaç paket kullandığını bende indirim zamanı gelince aldım.
2numaradan henüz kaç tane kullandığını bilmiyorum. 3e geçmedi
Dr brown's bende duydum canım gazı da önlüyormuş diğerlerine göre daha etkili diyorlar ama bilmiyorum
Kizlar sizin de bebisler bogle kalp atisi gibi haraket ediyorlarmi? Alt kisimda degil bi de karnimda oluyor o haraketleri bogle carpib birden haraket ediyor
Iste canim onlar hiss edince bogle duygulanirlar
Kizlar izlemebiz gerek cok duygusal ya
Kizlar hastanede beyaz isli terliklerden mi giyeceksiniz..
Onlardan alsam rezil olucak kirlenecek hemen..acaba normal terlik mi alsam da lohusa terligi almasam diyorum..
Bavulu tamamlasam iyi olacak gibi
Kizimin hala ismi yok yahu..cok canim skiliyo..kapisusu tac vs de yaptiramadim.adini yazdircaktim guya..bu isimlerden bakiniyorum ama fikirlere acigiz..
Nasıl yağmur ve fırtına..hava berbat...ayakkabılarımı giyerken göbeğim acıyor,şekilden şekile giriyorum.uykum var bir taraftan...gece o kadar çok terliyorum ki,üstümü 3 kez değiştirdim.uykum kaçtı sürekli kalkınca...
Şu derse girip çıkayım teneffüste kahve içecem vallahi napim ayılamıyorum. Okuldan arkadaş geçen sene tam bu haftasının bitiminde doğum iznine ayrılmıştı...gerçi o bebeği daha aşağıda taşıyormuş da ondanmış ama cidden tam haftası aslında izne ayrılmanın...eziyet gibi geliyor artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?