Peki . yanlis anlamaya ve saldirmaya meyilli kisilige sahipsiniz sanirim. Caniniz sagolsun dilerim hersey istediginiz gibi gider ve normal dogumla bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz. Ama bana daha fazla ters cevap vermemenizi rica ediyorum. iyi gunler.Sensin yani olayı çözdün Tebrikler. ...
Canım Benin bebeğim de bir hafta geriden geliyor karın çevresi küçükmüş az kilosu doktor 33. Haftamda dedi erken alırız diye bak şükür 35 oldum rabbim büyükinşallah canım.. evet haklısın 35 i tam doldurup bitirdiğim için öyle diyodur.. haftasonu tam 36 haftalık olacak. 37 den gün alıcaz. çok şükür haftamız ilerledi bayaa. sayenizde moralim epeyce düzeldi vallahi
Durum vahimeskiden anneme kızardım müge anlı izleyip moralini bozuyorsun diye. şimdi bende mügeci oldum iyi miiii^evimin kadını çocuklarımın anası^ olma yolunda hızla ilerliyorum sanırım.. hadi hayırlısıı
inşallah canım ya adalat verdi doktorum banacanimm gecmis olsun sana da. hangi ilaci verdiler sana? benim acilmam da vardi 1.5 cm. bugun 33+1 olduk. her gecen gun risk yuzde bir azaliyomus. insallah hep beraber atlatiriz riskli gunleri
Cok sukur canim sevindim sizin icinCanım Benin bebeğim de bir hafta geriden geliyor karın çevresi küçükmüş az kilosu doktor 33. Haftamda dedi erken alırız diye bak şükür 35 oldum rabbim büyük
Aynen yaaa... Bende izlemez , anneme izlememesini söylerdjm.. Şimdi merak ediyorum.. Ha su kizcagiza sahip çıkmamışlar.. Ne olduğu belli değil..eskiden anneme kızardım müge anlı izleyip moralini bozuyorsun diye. şimdi bende mügeci oldum iyi miiii^evimin kadını çocuklarımın anası^ olma yolunda hızla ilerliyorum sanırım.. hadi hayırlısıı
Nstde okadar yattim ..ama olmadi doktor begenmedi bidaha nstyegir bakalim bebisin hareketimi az bumu yanlis
Sen 34 tesin diye vermedi ilaç heralde bilemedim ki. Benimki 1 aydır doğum kanalında hep aşağıda. 36 dolmadan ilacı biraktirmicak dr bana. Hatta Durursa 38 i bekleriz diyor. Pek sanmiyorum tabi o kadar duracagini. Suan bile her an her sey olabilir modunda.ara ara ben de ilaca ragmen kasiliyorum. Ki kasilinca hareket bile edemiyor yavrucaklar.Sen doktorunu ara istersen sıksa kasılman önemli göz göre gelmesin bebiş.[/QUOTE]yok canım ne bitmesi canıma okuyor resmen pazar günü çıktım hastaneden bugün 34+0 dayım 1cmdi açılmam
Ben evdeyken bir tek yemek programlari izledim diyebilirim :))) .. arada belgesel kanallarini karistirdim, ama yemek programlari favorimdieskiden anneme kızardım müge anlı izleyip moralini bozuyorsun diye. şimdi bende mügeci oldum iyi miiii^evimin kadını çocuklarımın anası^ olma yolunda hızla ilerliyorum sanırım.. hadi hayırlısıı
Kizlarrrr
Dolap duzeltme en kotu is aaaaa ustelik bu esinin dolaplari olunca.. sizlerinde bu kadar iviri ziviri varmii fenalik geldiiii.. Kablo kablooo ..oyun cd leri film cd leri muzik cd leriiiampul civisi matkabi tornavide setleriii allah im :) bide gider setlerinden alir alirr bisey oldugu zaman ustega cagirirrrr daha kiyafet dolabina gelmedin onu zaten birlikte yapacagiz bide duskun dolui kiyafetiii var hala alisveris e cikayim kendime dioooooo
Kizlarrrr
Dolap duzeltme en kotu is aaaaa ustelik bu esinin dolaplari olunca.. sizlerinde bu kadar iviri ziviri varmii fenalik geldiiii.. Kablo kablooo ..oyun cd leri film cd leri muzik cd leriiiampul civisi matkabi tornavide setleriii allah im :) bide gider setlerinden alir alirr bisey oldugu zaman ustega cagirirrrr daha kiyafet dolabina gelmedin onu zaten birlikte yapacagiz bide duskun dolui kiyafetiii var hala alisveris e cikayim kendime dioooooo
Gunaydin...bugun kontrolumuz var ...yalniz berbat bir geceden sonra hic modumda diilim...sevgili esim sagolsun disarda takilmayi abartip sarji birmis habwri yok..saat 4te eve gelince 11880 i arayip arkadss nosu vs bulup o saatte milletide rahatsiz ettim.sinirden agladim basina bi is geldi sandim..ustelik oglumun atesi vardi ki ucgundur var...suan 5 karis suratla doktora gidiyorum...bu kahvede okey oynamaktan öturu bu gecikme kii kac kez uyardim ayy bak yine agliycammm .uykumuda alamadim saldircak yer ariyorum
Günaydın.
Ah bence bebeler değil kocalar uyutmuyor bizi :)
Eşim işe gittiğinden beri deliksiz uyumuşum. Halbuki gece hiç uyuyamamıştım.
bebeğime haksızlık etmişim :)
Zaten tam kıpırdaması bitiyor gözlerim kapanacak, hoppp oradan bir kol karnıma geliyor, ee bu kıpırdamıyor birşey mi oldu diyen baba :)
"şşşşş bırak yeni uyuttum uyusun" sahnesi var ya resmen onu canlandırıyoruz
Genclrr arasinda kahveye giden mi kalmis ya bu yasta yaslilar gibi niye takilirlar anlamam gerci benimkinin de maclari bitmiyor arada bir gitmesem suphelencemGunaydin...bugun kontrolumuz var ...yalniz berbat bir geceden sonra hic modumda diilim...sevgili esim sagolsun disarda takilmayi abartip sarji birmis habwri yok..saat 4te eve gelince 11880 i arayip arkadss nosu vs bulup o saatte milletide rahatsiz ettim.sinirden agladim basina bi is geldi sandim..ustelik oglumun atesi vardi ki ucgundur var...suan 5 karis suratla doktora gidiyorum...bu kahvede okey oynamaktan öturu bu gecikme kii kac kez uyardim ayy bak yine agliycammm .uykumuda alamadim saldircak yer ariyorum
Ilce olunca baska eglence yok ama suyunu cikarttiGenclrr arasinda kahveye giden mi kalmis ya bu yasta yaslilar gibi niye takilirlar anlamam gerci benimkinin de maclari bitmiyor arada bir gitmesem suphelencem
Asla esimin dolabına karışmam. Hepsinino yapar. Zaten benim kocam benden düzenli ah bir de sürekli iş yapsa
Canım benim eşim de elektronik, teknolojik herşeyle çok ilgili, tamirattan anlar ve sever, bi dünya zımbırtısı var, ben çoğunu anlamıyorum, alet çantası, dremel makinesi, cart curt vb kendi dağıtır kendi toplar ben ilgilenmem
Sağol canım bebeğim kilo alıyor şükür.Cok sukur canim sevindim sizin icin
Ben de ilk asamada prima aldim ama digerlerine gore daha pamuksu oldugu icin sizdiriyor huggies de guzel onu da cok kullandimKimle konuşsam herkes prima care diyor.
İlk zamanlar onunla başlayıp dha sonraki paketlerde onun yeşil oaketine geçen var. Arkadaş yeşil pakete geçmeme rağmen pişik yok dedi. Olmuyorsa ek gıdaya ve havalar ısınmasına kadar pişik sorunu olmaz bence.
A bir de care kullanıp ileriki zamanlarda çiş kokuyor diye rahatsızlık duyan bir arkadaşım var.bir kere yapsa bile çiş kokuyordu huggies e geçtim dedi.
Ben edindiğim bilgiler doğrultusunda prima care 1numaradan 2paket (200adet yani) aldım. Kullanım oranı değişiklik göstereceği gibi genelde günlük 8-10kullanılıyırmuş. Arkadaşım kasım annesi, sağolsun o not ediyor kaç paket kullandığını bende indirim zamanı gelince aldım.
2numaradan henüz kaç tane kullandığını bilmiyorum. 3e geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?