2016 Şubat Anneleri

Sensin yani olayı çözdün Tebrikler. ...
Peki . yanlis anlamaya ve saldirmaya meyilli kisilige sahipsiniz sanirim. Caniniz sagolsun dilerim hersey istediginiz gibi gider ve normal dogumla bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz. Ama bana daha fazla ters cevap vermemenizi rica ediyorum. iyi gunler.

Kizlarrrr
Dolap duzeltme en kotu is aaaaa ustelik bu esinin dolaplari olunca.. sizlerinde bu kadar iviri ziviri varmii fenalik geldiiii.. Kablo kablooo ..oyun cd leri film cd leri muzik cd leriiiampul civisi matkabi tornavide setleriii allah im :) bide gider setlerinden alir alirr bisey oldugu zaman ustega cagirirrrr daha kiyafet dolabina gelmedin onu zaten birlikte yapacagiz bide duskun dolui kiyafetiii var hala alisveris e cikayim kendime dioooooo

Canım Benin bebeğim de bir hafta geriden geliyor karın çevresi küçükmüş az kilosu doktor 33. Haftamda dedi erken alırız diye bak şükür 35 oldum rabbim büyük

Aynen yaaa... Bende izlemez , anneme izlememesini söylerdjm.. Şimdi merak ediyorum.. Ha su kizcagiza sahip çıkmamışlar.. Ne olduğu belli değil..

yok canım ne bitmesi canıma okuyor resmen pazar günü çıktım hastaneden bugün 34+0 dayım 1cmdi açılmam
Sen 34 tesin diye vermedi ilaç heralde bilemedim ki. Benimki 1 aydır doğum kanalında hep aşağıda. 36 dolmadan ilacı biraktirmicak dr bana. Hatta Durursa 38 i bekleriz diyor. Pek sanmiyorum tabi o kadar duracagini. Suan bile her an her sey olabilir modunda.ara ara ben de ilaca ragmen kasiliyorum. Ki kasilinca hareket bile edemiyor yavrucaklar.Sen doktorunu ara istersen sıksa kasılman önemli göz göre gelmesin bebiş.[/QUOTE]
bilmiyorum ki ya devlet hastanesine gidiyorum ben özeldende randevu aldım cumartesiye verdiler benimkide uzun zamandır doğum kanalında zaten başı çok zorluyor aşağıyı dedi doktor hastanede yatrken adalat diye bi ilaç veriyorlardı ama o bile kesmiyordu kasılmalarımı artık bende akışına bıraktım yoksa psikolojim bozuldu resmen son zamanlarımı böyle yasayacağım aklıma gelmezdi hep aktiftim bu zamana kadar hatta kendimi hamile bile hissetmiyordum hatta kendini sakınanlara kızardım hep hasta değilsiniz hamilesiniz diye tepki gösterirdim şimdi ise 24 saat sol yanıma yatmaktan çürüdüm walla ama yine şikayet etmiyorum en azından bebeğim sağlıklı herhangi bir problemi yok hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız insallah bebişlerimizi
Allah bizi ve bebeklerimizi melekleriyle korusun rabbim.

Ben evdeyken bir tek yemek programlari izledim diyebilirim :))) .. arada belgesel kanallarini karistirdim, ama yemek programlari favorimdi

Asla esimin dolabına karışmam. Hepsinino yapar. Zaten benim kocam benden düzenli ah bir de sürekli iş yapsa

Canım benim eşim de elektronik, teknolojik herşeyle çok ilgili, tamirattan anlar ve sever, bi dünya zımbırtısı var, ben çoğunu anlamıyorum, alet çantası, dremel makinesi, cart curt vb kendi dağıtır kendi toplar ben ilgilenmem

Rabbim yüreğine ferahlık versin tatlım , üzülme desemde tutamayacaksın kendini inşAllah o da toparlar kendini
kuzucuklarına dikka et :*

günaydın canım,
kocamı defalarca uyarmama rağmen yanı şeyi yapıyor benimkide,
bana doğru gelip kolunu boynuma atıp dizlerini karnına kadar çekip karnıma yaslıyor ben çekildikce o çekio
neymiş oğluyla dibdibe uyumak istiyormuş, yersen

Hepimiz sonlara yaklaşmışken ve endişe kaygı tavan yapmışken ben bu ölüm ve kayıp haberlerinin paylaşılmasını doğru bulmuyorum tamam burada hepimiz dertleşip konuşuyoruz çoğu kez aynı şeyleri yaşadığımızı görüp rahatlıyoruz ama bu haberlerin hiç kimseye faydası yok kafaya takıp üzülüp endişe etmekten başka benim fikrim elbette sizi bilemem

Genclrr arasinda kahveye giden mi kalmis ya bu yasta yaslilar gibi niye takilirlar anlamam gerci benimkinin de maclari bitmiyor arada bir gitmesem suphelencem

Asla esimin dolabına karışmam. Hepsinino yapar. Zaten benim kocam benden düzenli ah bir de sürekli iş yapsa

Ben duramiyorum iste heryer mum gibi duzenli olsun die karisiyorum.. simdi kendimce atilcaklari attim bir kismina ona ayirdim baksin luzumsuzlari atsin diee:))

Bizimkide topluyoo ama ole ic ice koyup hoop dolabin icine :) cd ler biyerde kablolarr aa geldiler bana ayirdim gelince oda baksin bi son duzene getirelim:) basim dondu yoruldummm... o oraya oteki buraya bide kizacak die daha atamadim cogunu :)

Bide cok alisveris e duskun eve bana kendine cocuklar a gerekli gereksiz bisuru sey aliyoo

Ben de ilk asamada prima aldim ama digerlerine gore daha pamuksu oldugu icin sizdiriyor huggies de guzel onu da cok kullandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…