Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede sıkıntılarınızı atlatır eve çıkarsınız gözetim altında olmanda güzel evde kendi kendine çok kurardın sağlıkla zamanında hayırlısıyla gelir inşallah bebeğin
Sağol inşallah..
Evet neden bu ağrı kusma diyordum
Ya gebelik zehirlenmesi yada mide dediler
Tansiyondanda suphelendiler ama normal çıkıyo.
Protein kacagi varmi diye bakacaklar
kiskiskis
canim iyi misiniz ? Neden yatirdilar hastaneye?Sancin mi var yoksa suyun falan mi geldi
Gecmis olsun ins bekler bebisin biraz daha. Ama kritik donemleri atlattin hic uzulme
Pekde atlatmis sayılmam sanki haftasiyla uyumlu degil malesef 2200 2 hafta geri kilo iyi haftasina göre geç döllenme olabilir dedi.
Sancim 3 nst çekildi cikmadi suda gelmedi.
Suyum azmis alt sınıra yakinmis doğum icin aciliyeti yok ama kontrol olcak dedi.
Ahh bu gece de kocam icin ayaktayim adama bulastirdim gribi okuldan gelene kadar zor dayanmış. Ilac verip uyuttum iyice terlemis üstünü değiştirip yeniden uyudu.
Ve hayatim iki erkeğe adayarak geçecek elhamdulillah ama kendimde yetebilme gucumden şüpheye düştüm. Rabbim hepimize annelikte hanimlikta güç kuvvet versin insAllah
Ahh bu gece de kocam icin ayaktayim adama bulastirdim gribi okuldan gelene kadar zor dayanmış. Ilac verip uyuttum iyice terlemis üstünü değiştirip yeniden uyudu.
Ve hayatim iki erkeğe adayarak geçecek elhamdulillah ama kendimden yatabilme gucumden şüpheye düştüm. Rabbim hepimize annelikte hanimlikta güç kuvvet versin insAllah
bende ayni bide yarin dr rand var 10.30/da bilemiorm napicam. Bide midemle iliskisini bi kesemedi oyuncak etti agzimdan cikacak midemle berabrr bu cocuk
bende ayni bide yarin dr rand var 10.30/da bilemiorm napicam. Bide midemle iliskisini bi kesemedi oyuncak etti agzimdan cikacak midemle berabrr bu cocuk
Bende midemin yerini kayb etdim bi bakiyorum midemin yerinde kipirdama var anne midem nerde diyorum arkaya bi yere sikismistir kizim diyor bide sanirim kaburgalarimdan sallaniyor aciyor kaburgalarim
Bende midemin yerini kayb etdim bi bakiyorum midemin yerinde kipirdama var anne midem nerde diyorum arkaya bi yere sikismistir kizim diyor bide sanirim kaburgalarimdan sallaniyor aciyor kaburgalarim
@bskn Benimde mide yanmam 3.aydan beri var zaten reflum de var normalde ama bu farklı bir yanma ve gerçekten dayanacak gücüm kalmadı sinirden ağladım ya Dr u aradım kalp ve tiroit ilaci kullandığım için ilaca da izin vermedi
Benım de aynı sekılde. Zaten yemek borusu ıhtıhabından dolayı hamılelıkten once pantpas +gavıscon kullanıyordum, sımdı sadece gavıscon advance kullanıyorum ama banamısın demıyor, gece yatmadan yemek kasıgıyla 2 kasık ıcıyorum ama yıne de mahvıluyorum, yanma yuzunden uykumdan uyanıyorum, gunduz de cok yanıyor ısyerınde
ben ceya dan normal terlık aldım hanı su hemsırelerın gıydıgıne benzer onu kapalı beyaz. Bez terlıkler hem kırlenır hem de kanama felan olsa hemen batar
Canım evet catlak genetık ama aynı haftalardayız ve ben cok kılolu olmama ragmen eskı catlatların uzerıne yenısı eklenmedi. Eskı catlaklarım da kılo alıp vermekten olanlar ama dogum catlagı gıbı degıl tabi. Eger ımkanın varsa clarıns huıle tonıs tavsıye ederım, 1 sıse alsan doguma kadar hergun kullansan(gogus ucu dahıl) daha fazla catlamayacagına emınım. Reklam yapıyomus gıbı oldum ama ben faydasını gordugum ıcın soyluyorum.
bu kasik agrisi mahvediyor beni
yatakta donemedim bile, aglatti bu sanci beni. sinirlerimi de bozdu. uykusuzluk ayri bir eziyet
Allahim hayirlisiyla kurtar bizi de bebklerimizi de
GuNaYDiNnnnn Annelerrr
Pozitif olalim ins. Hersey cok guzell olacak bebekler bizler saglikliii ve mutlu:) Ben suaralar enerjimi asagi ceken insalar la gorusmedim ne kadar iyi geldi .. esim de soyluyo gereksiz uzdun kendini die zaten hormonlar tavan cok duygusal yapmisti beni..
Buarada kendimi hep sirtustu yatarken buluyrm cok sik olmaya basladi acayip rahat ediyorum. Uykum gelene kadar sol a yatiyrum uyku gelince sag a baska turlu uyuyamiyrum. Sol taraf da cok uyusuyo karnim