Gunaydin herkese....GuNaYDiNnnnn Annelerrr
Pozitif olalim ins. Hersey cok guzell olacak bebekler bizler saglikliii ve mutlu:) Ben suaralar enerjimi asagi ceken insalar la gorusmedim ne kadar iyi geldi .. esim de soyluyo gereksiz uzdun kendini die zaten hormonlar tavan cok duygusal yapmisti beni..
Buarada kendimi hep sirtustu yatarken buluyrm cok sik olmaya basladi acayip rahat ediyorum.Uykum gelene kadar sol a yatiyrum uyku gelince sag a baska turlu uyuyamiyrum. Sol taraf da cok uyusuyo karnim
Ben uzaktan takip ediyorum bu konuyu cok yazmadim lakin sizin sezeryani elestirdiginiz gibi normali elestiren hic okumadim aksine genelde herkes normali tesvik ediyor. Su anda herkes cok gergin ve endiseli son anlar bence bu tarz paylasimlar endiseyi ve korkuyu arttirir. hqmilelik basli basina bir mucize oldugu gibi dogum da aynen onun gibi bir mucize sekli ne olursa olsun.Bilakis normal doğumda elestirdikleri için bunu yazdım. Ozaman tek taraflı düşünmekte kimsenin haddi değil
..
Gunaydin herkese....
Bende geceleri uyandigimda kendimi sirt ustu buluyorm cunku yanlarim uyusuyo artik omuzlarim agriyo gecsin su son 1 ay
Evet dusununce cabuk gecti 20.haftadan snra hic anlamadim hamileligi kim bilir dogunca nasil cabuk gececek :) masallah sen ilkini buyutmussun Allah bagislasin evlatlarini tam zamaninda yapmissin 2.yiAslinda cabuk geciyooo zaman hamilelik bitincede aaa hareketlerini vurmasini ozluyorum diyor insan :) Garip bisey annelik.. simdi benim ilk cocugu kres e gidiyo ve abi olacak nasil bu kadar hizli gecti diyorum :))
Ben de bez terliklere kiyamadim alsam hastanede kullanmam evde de normalde panduf misafir gelirse topuklu terlik giyerimben ceya dan normal terlık aldım hanı su hemsırelerın gıydıgıne benzer onu kapalı beyaz. Bez terlıkler hem kırlenır hem de kanama felan olsa hemen batar
Bende hastane için uyduruk bir terlik aldım canım ☺evde pandufla geziyorum☺Ben de bez terliklere kiyamadim alsam hastanede kullanmam evde de normalde panduf misafir gelirse topuklu terlik giyerim
Gunaydin tatlim ben 3sene onceki ilk hamile oldugumu ogrendigim ani dun gibi hatirliyorum evde cocuk olunca zamanin nasil gectigi hic anlasilmiyor hatta kizim dogmadan once ne yapiyordum ne kadar bos vaktim varmis diyorum halbuki kizimdan once 8den 3e 4ekadar okuldaydim ev islerini saymiyorum her kadinin bas belasiZaman su gibi akıp gidiyor. İlk öğrendiğim zamandan bu zamana çok çabuk geçti. ☺
Herkese günaydın
Canım sen 35 haftanı tam bitirdiğin için doktor onu sayar. 36. Haftanın içindesin. Bu haftayıda hayırlısıyla bitirirsen hiiç korkmakızlarr hepinize teker teker teşekkür ederim. alıntı yapmadıgım, atladığım varsa onlarada teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizden. bu haftamıza kadar kontrollerimiz gayet iyi geçti. herşey normaldi. cuma günüydü normalde kontolumüz, ama ben dün çok hafif bi kan görünce ve kasıklarımda felaket ağrı olunca bugün gitmeye karar verdim. kasıklarımdaki ağrı sancıymış. kan durumuna gelince bi sorun yok çizmiş olabilirm kaşımıştm bi ara.biz eşimle yine normal şeyler söyleyeceğini beklerken üstüste dr. un bunları söylemesi bian üzülmeme sebep oldu. dr.u anlamış değilim normalde çarşamba günü için düşünürsek 35+3 haftalığız. dr 35 haftalık diyor. 36 dayız aslında ben mi yanlış biliyorum.. ben zaten bugüne kadar nedendir bilmiyorum ama hep 38. haftada doğuracakmış gibi hissediyodum. eğer doğru çıkarsaa kendimi kahin gibi görcem hahagerçekten sizler bana çok moral verdiniz...haklısınız benden çokk daha üzücü şey duyan yaşayan arkadaşlarımız var Allah hepimizin yardımcısı olsun. hakkımızda hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin yavrumm.. çantam hazır değildi nolur nolmaz hazırliyim yinede.. iyiki varsınız canlar
Hihi süpersin valla ne diyeyim. Benim yerimden kalkmaya halim olmuyor. Maşallah sanaBen mi kapi gıcırtısina oynuyorum resmen bide gelin hanim beni sağ kolu yapti hep yaninda istiyoo brraber az horon tepmedik tabi ☺☺ yani dikkat edicem tabi ki bebişim için hafif hafif göbiş atarim tabii cuma gunu bi sıkıntı cikmassa insallah
Allah yardımcın olsun canım. İnş kontrol edip eve gönderirler. Bir iki hafta daha dayanır bebişin..Merhaba hamisler bende hastenede yatıyorum suyum sinira yaklasmis ve istifra ve agrilarimi inceleyeceklermis . Sancı yok bebekte kalp normal . Dua bekliyorum inşallah tez vakitte eve dönerim burada haftalarca yatan bayanlar gözümü korkuttu yer zeynep kamill...
Bebek 35 hafta sata göre usgde 32+3 2200 gr
BendeeeeeGuNaYDiNnnnn Annelerrr
Pozitif olalim ins. Hersey cok guzell olacak bebekler bizler saglikliii ve mutlu:) Ben suaralar enerjimi asagi ceken insalar la gorusmedim ne kadar iyi geldi .. esim de soyluyo gereksiz uzdun kendini die zaten hormonlar tavan cok duygusal yapmisti beni..
Buarada kendimi hep sirtustu yatarken buluyrm cok sik olmaya basladi acayip rahat ediyorum.Uykum gelene kadar sol a yatiyrum uyku gelince sag a baska turlu uyuyamiyrum. Sol taraf da cok uyusuyo karnim
Günydın.. Buralardada hava süper. Bahar gibi.. ama kar geri geliyormuş diyorlar.Yağmurlu bir gün keşke dün evdeyken böyle olsaydı yaa.. Neyse herkese Günaydın.. :))
ayy canim benim aynen oyle. cok sag ol. insallah dedigin gibi olur. Allah razi olsunokyns-okyns , canım çok geçmiş olsun.. Allah yardımcın olsun.. Bebis için direniyorsun vallahi.. Gecicek bu zor günler ve sen yavrunun gulusuyle bu yaşadıklarini unutucaksin:) dualarimdasin
canimm gecmis olsun sana da. hangi ilaci verdiler sana? benim acilmam da vardi 1.5 cm. bugun 33+1 olduk. her gecen gun risk yuzde bir azaliyomus. insallah hep beraber atlatiriz riskli gunleriCanım Allah kolaylık versin bende ayrı ayrı 3gün kaldım hastahede çok zor gerçekten ama dayanmalıyız bebeğimiz için bende aynı durumdayım sancılar 100ü buluyo daha dün hastahanedeydik kesilmiyo sancılar ama haplar düzensizleştiriyor evde yatıyorum bitek wc kalkıyorum doktorum 34+0 olsun yeticek diyor inşallah 2hafta daha dururlar
Kimle konuşsam herkes prima care diyor.selam güzel anneler;
hepinize rahat sıkıntısız bir gün diliyorum.
ben bebek bezi sormak istiyorum. Çevremde çoğu insan premium care (prima) kullandı, memnunlar. bende 1 paket alacağım şimdilik. denemek istiyorum. Daha önceden kullananlar hangi markayı tavsiye eder acaba?
ilk günlerde pişik sıkıntısı olsun istemiyorum
amin canim benim. dedigin gibi burda olmak daha rahat hissettiriyorCanim inşallah Rabbim yardım eder. Orda olman kontrol altında olman iyi en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?