2016 Şubat Anneleri

Gunaydin herkese....

Bende geceleri uyandigimda kendimi sirt ustu buluyorm cunku yanlarim uyusuyo artik omuzlarim agriyo gecsin su son 1 ay

Bilakis normal doğumda elestirdikleri için bunu yazdım. Ozaman tek taraflı düşünmekte kimsenin haddi değil
..
Ben uzaktan takip ediyorum bu konuyu cok yazmadim lakin sizin sezeryani elestirdiginiz gibi normali elestiren hic okumadim aksine genelde herkes normali tesvik ediyor. Su anda herkes cok gergin ve endiseli son anlar bence bu tarz paylasimlar endiseyi ve korkuyu arttirir. hqmilelik basli basina bir mucize oldugu gibi dogum da aynen onun gibi bir mucize sekli ne olursa olsun.

Gunaydin herkese....

Bende geceleri uyandigimda kendimi sirt ustu buluyorm cunku yanlarim uyusuyo artik omuzlarim agriyo gecsin su son 1 ay

Aslinda cabuk geciyooo zaman hamilelik bitincede aaa hareketlerini vurmasini ozluyorum diyor insan :) Garip bisey annelik.. simdi benim ilk cocugu kres e gidiyo ve abi olacak nasil bu kadar hizli gecti diyorum :))

Aslinda cabuk geciyooo zaman hamilelik bitincede aaa hareketlerini vurmasini ozluyorum diyor insan :) Garip bisey annelik.. simdi benim ilk cocugu kres e gidiyo ve abi olacak nasil bu kadar hizli gecti diyorum :))
Evet dusununce cabuk gecti 20.haftadan snra hic anlamadim hamileligi kim bilir dogunca nasil cabuk gececek :) masallah sen ilkini buyutmussun Allah bagislasin evlatlarini tam zamaninda yapmissin 2.yi

ben ceya dan normal terlık aldım hanı su hemsırelerın gıydıgıne benzer onu kapalı beyaz. Bez terlıkler hem kırlenır hem de kanama felan olsa hemen batar
Ben de bez terliklere kiyamadim alsam hastanede kullanmam evde de normalde panduf misafir gelirse topuklu terlik giyerim

Zaman su gibi akıp gidiyor. İlk öğrendiğim zamandan bu zamana çok çabuk geçti. ☺

Herkese günaydın
Gunaydin tatlim ben 3sene onceki ilk hamile oldugumu ogrendigim ani dun gibi hatirliyorum evde cocuk olunca zamanin nasil gectigi hic anlasilmiyor hatta kizim dogmadan once ne yapiyordum ne kadar bos vaktim varmis diyorum halbuki kizimdan once 8den 3e 4ekadar okuldaydim ev islerini saymiyorum her kadinin bas belasi

Herkese günaydın.. göbüşlerinizi sevsinler hepinizinki çok tatlı
Canım sen 35 haftanı tam bitirdiğin için doktor onu sayar. 36. Haftanın içindesin. Bu haftayıda hayırlısıyla bitirirsen hiiç korkma
Hihi süpersin valla ne diyeyim. Benim yerimden kalkmaya halim olmuyor. Maşallah sana
Allah yardımcın olsun canım. İnş kontrol edip eve gönderirler. Bir iki hafta daha dayanır bebişin..
Bendeeeee en rahat ettiğim pozisyon bu.. hep sırtüstü uyanıyorum. Gündüz yatsam çok kıpırdıyor itikliyor ama gece bebişiminde sesi çıkmıyor bir sıkıntı olacagını sanmıyorum. İlk çocuğumdada kafama göre yattım. Maşallah sapasaglam doğdu. Bundada inş. birşey olmaz.

Gunaydin...bugun kontrolumuz var ...yalniz berbat bir geceden sonra hic modumda diilim...sevgili esim sagolsun disarda takilmayi abartip sarji birmis habwri yok..saat 4te eve gelince 11880 i arayip arkadss nosu vs bulup o saatte milletide rahatsiz ettim.sinirden agladim basina bi is geldi sandim..ustelik oglumun atesi vardi ki ucgundur var...suan 5 karis suratla doktora gidiyorum...bu kahvede okey oynamaktan öturu bu gecikme kii kac kez uyardim ayy bak yine agliycammm .uykumuda alamadim saldircak yer ariyorum

selam güzel anneler;

hepinize rahat sıkıntısız bir gün diliyorum.

ben bebek bezi sormak istiyorum. Çevremde çoğu insan premium care (prima) kullandı, memnunlar. bende 1 paket alacağım şimdilik. denemek istiyorum. Daha önceden kullananlar hangi markayı tavsiye eder acaba?

ilk günlerde pişik sıkıntısı olsun istemiyorum

Günaydın.
Ah bence bebeler değil kocalar uyutmuyor bizi :)
Eşim işe gittiğinden beri deliksiz uyumuşum. Halbuki gece hiç uyuyamamıştım.
bebeğime haksızlık etmişim :)

Zaten tam kıpırdaması bitiyor gözlerim kapanacak, hoppp oradan bir kol karnıma geliyor, ee bu kıpırdamıyor birşey mi oldu diyen baba :)
"şşşşş bırak yeni uyuttum uyusun" sahnesi var ya resmen onu canlandırıyoruz

canimm gecmis olsun sana da. hangi ilaci verdiler sana? benim acilmam da vardi 1.5 cm. bugun 33+1 olduk. her gecen gun risk yuzde bir azaliyomus. insallah hep beraber atlatiriz riskli gunleri

Kimle konuşsam herkes prima care diyor.
İlk zamanlar onunla başlayıp dha sonraki paketlerde onun yeşil oaketine geçen var. Arkadaş yeşil pakete geçmeme rağmen pişik yok dedi. Olmuyorsa ek gıdaya ve havalar ısınmasına kadar pişik sorunu olmaz bence.
A bir de care kullanıp ileriki zamanlarda çiş kokuyor diye rahatsızlık duyan bir arkadaşım var.bir kere yapsa bile çiş kokuyordu huggies e geçtim dedi.

Ben edindiğim bilgiler doğrultusunda prima care 1numaradan 2paket (200adet yani) aldım. Kullanım oranı değişiklik göstereceği gibi genelde günlük 8-10kullanılıyırmuş. Arkadaşım kasım annesi, sağolsun o not ediyor kaç paket kullandığını bende indirim zamanı gelince aldım.
2numaradan henüz kaç tane kullandığını bilmiyorum. 3e geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…