2016 Şubat Anneleri

Günaydın canımmmm Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etisn inşallah :) ayy ne güzel walla kesşke bnenmde o kadar az kalmış olsaydı. ben 9 şubata kjadar çalışcam yani... Bu arada b ende senin gibiyim hakkaten sabahtan beri başım dönüyor ve her yastığa başımı koyduğumda başım çekiliyormuş gibi oluyor... ayakta fazla duramıyrumda yani... baalım dayanmaya çalışıyorum işte bütün günde oturuyorum masa başnda bacaklarımda şişiyor.. ewde dursam zaman geçmiyor yine de iş daha iyi sanırım :)

ooo ne güzell nice güzel seneleriniz olsun bebişinizle inşallah.. =)

Amin canım inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun :) sen de meleğin için kendini motive et, bebişlerimizle daha çok vakit geçirebilmek için karnımız burnumuzda işe geliyoruz, devlet utansın, kolay mı sabahın köründe kalkıp kahvaltı hazırlayıp yol çekip işe gitmek mecburiyet işte.. Tek canımız sağolsun da bugünler de geçer :)

Sana da geçmiş olsun canım son düzlükte baş ağrıları normalmiş, dayanamazsan parol iç

Kolay gelsin

Ben prima aldim ama premium care olanindan değil. E bebekte indirim vardi 1 ve 2 numara yesil paketten aldim inş memnun kalirim.

ewet devlet sağolsun 4 ay izin verebiliyor ancak... şöyle 1 yaşına kadar ücretli izin verse nolur sanki... 6 aya bile çıkarmıyorlar bu kadar da olmaz yani.... aynen sabah kahvaltımı hazırlıyorum işe getiriyorum ofiste yiyorum.. öyle zorlanıyorumki bazen.. günümün gelmesini iple çekiyorum... kendim için olsa bu kadar uğraşmam bebeğim için kahvaltı bile hazırlar oldum...

Hamileliğim boyunca hiç ağrı kesici kullanmadım ama geçenlerde dayanamadım parol içtim bi kere...

Tek istediğim bebeğim sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum.. çok şükür iyiyz çalışabiliyoruz zorlansak da... Allahım hepimizin bebeğini hayırlı evlat olarak dünyaya getirsin.. çocuklarımız akıllı uslu sevimli sağlıklı mutlu huzurlu ve bereketli olsun ve bahtı şansları hep açık olsun kötü işlerden insanlardan korusun rabbim inşalllahhh.....

Günaydın kizlar bebek bakim ürünleri için hangi markayı aldiniz. Ben set olarak mi alsam diyorum Nivea ve chicco nunkini gördüm. Ama emin olamadım
Ben de set olarak bubchen inkini aldim. Bitkisel icerikli diyor. Daha kullanmadik ama iyiye benziyor :)

Ne güzel dua etmişsin canım Allah kabul etsin

aynısı bizde de oluyor, gece dönerken zorlandığımda, wc ye kalktığımda eşim sağolsun, bebeğe fırsat vermiyor.
'Ne oldu ' diye uyanıveriyor hemen.

Kizlar cati muayenesi olanlar nasil gecti aciyo mu bide dr bilegine kadr elini sokuyo mu?

bende prima care ile başlarım sanırım. ılık mevsime denk gelecekler bebeklerimiz. inşallah sıkıntı yaşamayız.
sonrasında durumuna göre bakarız artık. her ten yapısı farklı olabilir sonuçta. teşekkür ederim yardımın için

Ben prima aldim ama premium care olanindan değil. E bebekte indirim vardi 1 ve 2 numara yesil paketten aldim inş memnun kalirim.

yeşil paket dediğiniz aktif bebek oluyor sanırım. aslında bir paket premium care, bir paket aktif alınabilir. alternatif olarak. ben henüz almadım da..

Nstde okadar yattim ..ama olmadi doktor begenmedi bidaha nstyegir bakalim bebisin hareketimi az bumu yanlis

Ya çok öksürüyorum gripten bebeğe bir zararı varmı acaba
Yok canım hiçbişey olmaz inş. Yüksek ateş tehlikeli... olurda ateşlenirsen ihmal etme
Kizlar cati muayenesi olanlar nasil gecti aciyo mu bide dr bilegine kadr elini sokuyo mu?
Bilege kadarmı canım 1 parmak sokuyor sadece 1 parmak 1cm ölçü son doğum anına kadar bilek yok yani

yeşil paket dediğiniz aktif bebek oluyor sanırım. aslında bir paket premium care, bir paket aktif alınabilir. alternatif olarak. ben henüz almadım da..
Ben prima kullandım çok memnundum bundada prima aldım. Care e gerek yok o su gibi ishal olduğunda olsa yeter.
Ablamın 4 çocuğu var ve maddi durumu iyi degil o yüzden hepsinde bütün bezleri denedi. Huggies molfix canbebe... ama heosi pişik yaptı. Mecbur prima alıyor. Başka harcamalarından kısıyor bezi prima alıyor.

inşallah canım.. evet haklısın 35 i tam doldurup bitirdiğim için öyle diyodur.. haftasonu tam 36 haftalık olacak. 37 den gün alıcaz. çok şükür haftamız ilerledi bayaa. sayenizde moralim epeyce düzeldi vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…