Doğru söylüyor sun canım takıntı yapıyorum bende öyle şeyleri duyunca korkuları m daha da artıyorHepimiz sonlara yaklaşmışken ve endişe kaygı tavan yapmışken ben bu ölüm ve kayıp haberlerinin paylaşılmasını doğru bulmuyorum tamam burada hepimiz dertleşip konuşuyoruz çoğu kez aynı şeyleri yaşadığımızı görüp rahatlıyoruz ama bu haberlerin hiç kimseye faydası yok kafaya takıp üzülüp endişe etmekten başka benim fikrim elbette sizi bilemem
Valla bana duzenle dese ben cope atarim bir cogunu.. keyfi bilir yaniKizlarrrr
Dolap duzeltme en kotu is aaaaa ustelik bu esinin dolaplari olunca.. sizlerinde bu kadar iviri ziviri varmii fenalik geldiiii.. Kablo kablooo ..oyun cd leri film cd leri muzik cd leriiiampul civisi matkabi tornavide setleriii allah im :) bide gider setlerinden alir alirr bisey oldugu zaman ustega cagirirrrr daha kiyafet dolabina gelmedin onu zaten birlikte yapacagiz bide duskun dolui kiyafetiii var hala alisveris e cikayim kendime dioooooo
Forumları amacı herkesin fikir alışverişinde bulunması içindir. Burada kişiler tartışılmaz. Zaten hepimiz aynı şeyi düşüns idik foruma gerek kalmazdi.Gereksiz kamuoyu oluşturmanın foruma bir katkısı yok.Cerrahi operasyondan zorunlu olmadıkça kaçınmak hepimizin malumudr.Adı üzerinde normal olan bişey in anormal karşılanması enteresan.Peki . yanlis anlamaya ve saldirmaya meyilli kisilige sahipsiniz sanirim. Caniniz sagolsun dilerim hersey istediginiz gibi gider ve normal dogumla bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz. Ama bana daha fazla ters cevap vermemenizi rica ediyorum. iyi gunler.
Gunaydin...bugun kontrolumuz var ...yalniz berbat bir geceden sonra hic modumda diilim...sevgili esim sagolsun disarda takilmayi abartip sarji birmis habwri yok..saat 4te eve gelince 11880 i arayip arkadss nosu vs bulup o saatte milletide rahatsiz ettim.sinirden agladim basina bi is geldi sandim..ustelik oglumun atesi vardi ki ucgundur var...suan 5 karis suratla doktora gidiyorum...bu kahvede okey oynamaktan öturu bu gecikme kii kac kez uyardim ayy bak yine agliycammm .uykumuda alamadim saldircak yer ariyorum
Valla bana duzenle dese ben cope atarim bir cogunu.. keyfi bilir yani
Ayri ayri hareket ettiklerinden surekli icim kipir kipirHahamaşallah nasl bsy ikisininde hareketlerini hssetmk
Aynen dediklerinin hepsi bizde de mevcut canim ivir zivira cok merakli cama yazi yazma kalemi gibi abuk sabuk seyler de var bekarken yaptigi bicak koleksiyonu ve her branstan bi kac set top da mevcut arabanin arkasi da top dolu kizima 1.5yasindan beri araba kullanamadik bagajda yer olmadigindanKizlarrrr
Dolap duzeltme en kotu is aaaaa ustelik bu esinin dolaplari olunca.. sizlerinde bu kadar iviri ziviri varmii fenalik geldiiii.. Kablo kablooo ..oyun cd leri film cd leri muzik cd leriiiampul civisi matkabi tornavide setleriii allah im :) bide gider setlerinden alir alirr bisey oldugu zaman ustega cagirirrrr daha kiyafet dolabina gelmedin onu zaten birlikte yapacagiz bide duskun dolui kiyafetiii var hala alisveris e cikayim kendime dioooooo
bilmiyorum ki ya devlet hastanesine gidiyorum ben özeldende randevu aldım cumartesiye verdiler benimkide uzun zamandır doğum kanalında zaten başı çok zorluyor aşağıyı dedi doktor hastanede yatrken adalat diye bi ilaç veriyorlardı ama o bile kesmiyordu kasılmalarımı artık bende akışına bıraktım yoksa psikolojim bozuldu resmen son zamanlarımı böyle yasayacağım aklıma gelmezdi hep aktiftim bu zamana kadar hatta kendimi hamile bile hissetmiyordum hatta kendini sakınanlara kızardım hep hasta değilsiniz hamilesiniz diye tepki gösterirdim şimdi ise 24 saat sol yanıma yatmaktan çürüdüm walla ama yine şikayet etmiyorum en azından bebeğim sağlıklı herhangi bir problemi yok hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız insallah bebişlerimiziSen 34 tesin diye vermedi ilaç heralde bilemedim ki. Benimki 1 aydır doğum kanalında hep aşağıda. 36 dolmadan ilacı biraktirmicak dr bana. Hatta Durursa 38 i bekleriz diyor. Pek sanmiyorum tabi o kadar duracagini. Suan bile her an her sey olabilir modunda.ara ara ben de ilaca ragmen kasiliyorum. Ki kasilinca hareket bile edemiyor yavrucaklar.Sen doktorunu ara istersen sıksa kasılman önemli göz göre gelmesin bebiş.
bendeAy ben aldm yaa devlet hastanesinde.nolcagi belli olmaz diye ama pişman olr muyum blmyrm bi dahada gymicem
Normal dogummu olacak..yani hastanede illa onluk giydirirler ama siz basit bi gecelikte alabilirsiniz..ben almistim oyle cok uzun deil dizaltindaydi ama normal olmadi hala giyilcek durur
hastaneye soracağım gerek yok derse almam o Zaman.hasta bezini de sordum biz veriyoruz sonrada normal ped kullanırsın dedi kız gece için olanlar yetiyor mu kicanim hasraneden hastaneye degisir belki ama brn 9 gundur yatiyorum hastanede. normal dogummda da sezeryanda da onluk giydiriyorlar. sonrasi sana kalmis.
Ya çok öksürüyorum gripten bebeğe bir zararı varmı acaba
Bilmezmiyim bu duzenli hallerini :))O demediii ben daldim olayaaaa.. ona kalsa cok duzenliydiii
Aynen dediklerinin hepsi bizde de mevcut canim ivir zivira cok merakli cama yazi yazma kalemi gibi abuk sabuk seyler de var bekarken yaptigi bicak koleksiyonu ve her branstan bi kac set top da mevcut arabanin arkasi da top dolu kizima 1.5yasindan beri araba kullanamadik bagajda yer olmadigindan
Canım benimkide henuz donmemis ve 2700 civari dedi..bende dogumla ilgili bilgi almak istedim,bisey diyemem onumuzdeki 2 haftalik surecte bakacagiz dedi donup donmeme durumuna gore dedi..iri olmasida mi etkiliyormus acaba..benimkide normalden 1 hafta 10 gun buyuk cikiyor cunku...Doktoruma geçen gün gittiğimde meme ucu kremini sordum kullan ama çok oynama dedi. Büyük ihtimal tetikledigi için bu uyarida bulundu
Ay yok artıkKizlar cati muayenesi olanlar nasil gecti aciyo mu bide dr bilegine kadr elini sokuyo mu?
Kızlar korktgm basıma geldi doktor kendini sezeryana hazırla dedi2800 olms bebek hem kafası dönmediği için hemde iri bi bebek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?