2016 Şubat Anneleri

O bilegi illa yiyecegiz yani .. ayyy napalim basa gelen cekilir :)
Yok yav illa sokacaklar diye bir durum yok 7.8 cm açıklıkta da parmakla bakıyorlarmış. Ama bu sefer parmakları açarakmış ablama sordum ben çok meraklıyımdır.

Ayy izleme canım ya çok sinir bozucu insanı üzüyor. Bile bile izlemekte saçma başka bişey izle netten aç film izle
Seninde mi 2 oğlan olacak bende öyle 3 adamla ne yapacagım evde bilmiyorum. Evin tek prensesi benim

Yok canım hiçbişey olmaz inş. Yüksek ateş tehlikeli... olurda ateşlenirsen ihmal etme

Bilege kadarmı canım 1 parmak sokuyor sadece 1 parmak 1cm ölçü son doğum anına kadar bilek yok yani
Ya benm bi ark bilegine kadr sokmus bebegi durtmus
Kontrol esnasinda dr un eline baktim soyle erkek dr um iri mi diye eli kucuk ama biraz tombik geli gozume :)

Dun ya da ondan onceki aranizda bir arkadas gogsunden sut geldigini ve siktidigini soyledi. Elbetteki saglikcilar daha iyi bilir ama dogum oncesi gogusten gelen sutu sikmak iyi degil diye okumustum erken dogumu tetikliyormus arkadaslar.
Canim bendim o,yani oyle meraktan cok az sıktım bidaha da ellemedim,evet dogumu tetikliyormus.Tesekkur ederim uyardigin icin.

Kontrol esnasinda dr un eline baktim soyle erkek dr um iri mi diye eli kucuk ama biraz tombik geli gozume :)
ay canım güldürdün beni benim doktorun elleri kürek gibi bayan doktora gidelim o zaman o el öyle kolay giriyorsa zaten bebeğin kafası o kadar açılma olmadan doğururuz biz

Kızlar ben artık uyuyamıyorum sabaha kadar oturuyorum resmen.bide bişey farkettim mesela sağ tarafıma uzun süre yattığımda bebişin popo sağa gidiyor sonra sola dönüyorum yine uzun süre yatınca bi bakıyorum soldan çıkıyo popo :) ben döndükçe o garibimde dönüyor bide eşim alttan muayene olacağını duyduğundan beri bayan doktora gidelim deyip duruyor sanki doğumda en az 5 kişi görmeyecek

Ay o arkadas saka yapmis olabilir mi :)) ne bilege kadar sokmasi Allah askina,birde kendi kendine nasil bilegine kadar sokabilmis elini vede bebegi nasil durtebilmis rahim agzi tam mi acikmis daha neler duycaz acaba.bosver canim takilma boyle seylere daha once defalarca cati muayenesi oldum ne bilek sey yok dogum aninda da zaten ne yaptiklari pek umurunda olmuyo

ay canım güldürdün beni benim doktorun elleri kürek gibi bayan doktora gidelim o zaman o el öyle kolay giriyorsa zaten bebeğin kafası o kadar açılma olmadan doğururuz biz

ay ne bileyim kizlar arkadaslar aciyla bilegine kadar soktu sandi sanirim saka falan yaptigi yok bakalim gorcez cati muayenesi de nasil oluyo dogum aninda sikinti olmaz o kadr agri varken onn acisi hictir :)

Sen normal dogum istiyorsan bence baska bi dr daha git.. Su donemde o kadar duyuyorum ki dr lar hemen sez. Diolar .. Ayrica bebek cok iri degil zaten dogunca illaki dediklerinden eksik doguyolar
Canım doktor normalden yanayiz dua et normal olsn dedi ki devlet hastanesi sezeryan demez kolay kolay

ay ne bileyim kizlar arkadaslar aciyla bilegine kadar soktu sandi sanirim saka falan yaptigi yok bakalim gorcez cati muayenesi de nasil oluyo dogum aninda sikinti olmaz o kadr agri varken onn acisi hictir :)
Canım biletini kadar sokma bebek çıkar ya öyle şey olur mu olmax. Parmağı ile yapılıyor

Canım biletini kadar sokma bebek çıkar ya öyle şey olur mu olmax. Parmağı ile yapılıyor
Ayy sagolun kizlar iste basina gelmeyince insan bilmiyo simdi annemede dedim armakla yapiliyo dedi her seyi sorup durma dedi azarladi beni :) ama napiim merak :)

Ayy sagolun kizlar iste basina gelmeyince insan bilmiyo simdi annemede dedim armakla yapiliyo dedi her seyi sorup durma dedi azarladi beni :) ama napiim merak :)
Sadece iki parmak canım . Bende olmadım. Özelde ki doktorum 38. Haftada bakarım dedi devlette ki ben bakmıyorum doğum zamanında bakıyorum dedi

[QUOTE="firkan, Seninde mi 2 oğlan olacak bende öyle 3 adamla ne yapacagım evde bilmiyorum. Evin tek prensesi benim [/QUOTE]

Valla prenses mi kulkedisi mi oluruz bilemeyecegim Saka bi yana tabi zor olacak 3 erkek ama cok guzel yonleride varr :) ozellikle oglum cok istiyodu kardesim erkek olsun die die:)Sizinki nasil oda mutlu olmustur ayni cins olunca

Sadece iki parmak canım . Bende olmadım. Özelde ki doktorum 38. Haftada bakarım dedi devlette ki ben bakmıyorum doğum zamanında bakıyorum dedi
Benm dr umda onumzdeki kontrolde bakicak sanirim ama soramadm tabii adama nasil bakiyosunz :)

Kızlar merhaba,34+4 üm kontrolumde hala dönmemis yan duruyor dedi doktorum..onumuzdeki 2 haftalik surecte bakicaz donup donmedigine dedi..son kontrolunuzde bebisi donen var mı?bu hafta dönmemesi normal mi acaba...
bende seninle aynı durumdayım ctesi günü bana kafası yukarıda dedi. dönebilirde dönmeye bilir de dedi senin gibi bekliyorum. 2 hafta sonra gel dedi. 36. haftamda belli olucak sezaren mi normal doğmmu. ama bazen yan yattığını hissediyorum. belki bi umut döner.

benim de doktorun 2 metre boyu var elleri kocaman çatı muayenesinden korktum şimdi...

Sabahtan beri hastanedeyim saat 10da girdim 2.30da ciktim..bunun 30 dk doktorla kalanida nstede gecti yat kalk ..sonundaa sifir cihaz takti ebe o iyi sonuc verince ciktik..

Kizim iki haftada 200 gram almis oysa bir hafta ondeydi onceki kontrolde..34 +1 iz 2400 grammis.birdahaki kontrolde sezeryan tarihimiz belli olacak

Kizlar hastane cantami hazirliyorum eksikler aklima geldikce koyuyorum valize,suana kadar koyduklarimi yazayim hem size fikir olur hem belki aklima gelmeyenleri yazarsiniz ;
Kendim icin ; 2 adet pijama takimi
1 adet lizoz ( ilk dogumumda kv ormustu sagolsun :) )
Ped (hastabezi almadim hastane veriyor
)
Bir cift patik ve corap
Atlet ve alt camasir alip koyacagim almadim daha,simdilik bunlari koydum
Bebek icin:
2 takim hastane cikisi
2 ic zibin
Eldiven,bir cift patik,kulotlu corap,2 cift normal minnak corap
1 kalin,1 ince battaniye kalin olani eve gelirken sarmak icin
10 tabe kadar bebek bezi 1 numara canbebe(ilk kizimdada canbebe kullandim.molfixte kullaniyorum memnunum ),alt acma
1 tane yelek(orme degil hazirlardan),1 de ayakli alt,biberon (ne olur ne olmaz diye )
Bunlardan kucuk bi hurca 1 tane bez,ince battaniye,bir takim hastane cikisi,eldiven,corap,ic zibin koydum bebek dogunca vermek icin aklima geldikce ekliyorum eksiklerimi

Günaydın kizlar bebek bakim ürünleri için hangi markayı aldiniz. Ben set olarak mi alsam diyorum Nivea ve chicco nunkini gördüm. Ama emin olamadım
nivea nın urunlerinde son zamanlarda cok fazla kimyasal tespit edildiği için yetişkinlere bile önermiyorlar diye biliyorum artık... chicco da bildiğim kadarıyla üretim yapan firma değişmiş o yuzden artık bebek bakım ürünlri emzik biberon felan üretimi azalmış ve kalitesizleşmiş.. ben bubchen aldı bitkisel diye yine öyle bir marka alınabilir lansinoh felan

ben direk karşı boş bir yer var oraya tasıdım herşeyi.. elime geceni oraya koyuyorum.. evde dusunemiyorum aklınıza gelecek herşey var.. orayı duzenlemeye cesaretim hiç olmadı zaten.. bide duzenlesem sonra bişe bulamasa hep bana soracak.. kendi dağınıklıgında duzeni var orada.. :)

Kızlar korktgm basıma geldi doktor kendini sezeryana hazırla dedi 2800 olms bebek hem kafası dönmediği için hemde iri bi bebek dedi
doğumda kac kg olmasını ön gördu de iri bebk dedi ki :/ dönme ihtimali var daha dur bakalım biraz sabret.. bu dr kesin sezaryen derse ve sen normal dusunuyorsan en azından baska bir dr dan da duy ki sonradan içinde kalmasın baska dr a gitsem normal olur muydu diye düşünme canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…