Hayirlisi olsun hakkimizda canim..sagliklari iyi olsunda...bende seninle aynı durumdayım ctesi günü bana kafası yukarıda dedi. dönebilirde dönmeye bilir de dedi senin gibi bekliyorum. 2 hafta sonra gel dedi. 36. haftamda belli olucak sezaren mi normal doğmmu. ama bazen yan yattığını hissediyorum. belki bi umut döner.
sizce kediler anlıyorlar mı benim ki normalde hayatta kucağa gelmezdi şimdi de ya tepemde ya da bana sinirli sürekli. Sürekli gelip birşeyler anlatıyor resmen konuşuyor.Canım bende gece yatarken cok terliyorum saç diplerim falan acaip oluyor boynuma küçük havlu koyuyorum artık
Benim kedilerde sürekli tepemde karnimin üzerine neden çıkarmadığımı cozemediler dahavalla isim konusuna bende çok şaşırmıştım toprak diye insan kopegine isim koyar mi yaw benimkiler kıymık ve mikrop
Canım dr neden korkuttu bu kadar bilmiyorum riskli dönemi gecmissin hiç kötü düşünme dogsa da hemen toparlanacak büyük ihtimalle kuveze bile girmez..
Canım çok geçmiş olsun, bir iki hafta daha dayanırsınız inşallah ama aksi durumda da bebeğin kilosu fena değil sorun yaşamayacaksınız allahın izniyleSağol inşallah..
Evet neden bu ağrı kusma diyordum
Ya gebelik zehirlenmesi yada mide dediler
Tansiyondanda suphelendiler ama normal çıkıyo.
Protein kacagi varmi diye bakacaklar
Pekde atlatmis sayılmam sanki haftasiyla uyumlu degil malesef 2200 2 hafta geri kilo iyi haftasina göre geç döllenme olabilir dedi.
Sancim 3 nst çekildi cikmadi suda gelmedi.
Suyum azmis alt sınıra yakinmis doğum icin aciliyeti yok ama kontrol olcak dedi.
O da ne demek gerçek mi bu şok oldum.Kizlar cati muayenesi olanlar nasil gecti aciyo mu bide dr bilegine kadr elini sokuyo mu?
güzel cevap oldu. kalbime inecekti yoksa :)Kızlar üşenmedim ve fotoğrafını cekip açıklıyorumgülmeyin şimdi bu iki parmak muayene de girecek olan Eki Görüntüle 1738071 Eki Görüntüle 1738073 bu da içeride artık doğum zamanı 10 cm açılmış hali... Yani giren cıkan hep kapalı iki parmak bilek felan değil rahat olun bayanlar :) Eki Görüntüle 1738076
Nerdeyse 1 ay var arada..yani bundan sonra daha ski cagirilir sizinki ara acmisArkadaşlar biz kontrole 32+0 da gittik 36+0 da çağırdı çok geç değil mi arada gitsem mi acaba çok merak ediyorum bebeğin gelişimini yüksek tansiyon var bende ya gelişmediyse diye ödüm kopuyor. benim doktor da olabildiğince rahat.
İnşallahBenim bebis donmus canim. İnsaallah hayirlisiyla seninkide doner.
Ay eline saglik canimKızlar üşenmedim ve fotoğrafını cekip açıklıyorumgülmeyin şimdi bu iki parmak muayene de girecek olan Eki Görüntüle 1738071 Eki Görüntüle 1738073 bu da içeride artık doğum zamanı 10 cm açılmış hali... Yani giren cıkan hep kapalı iki parmak bilek felan değil rahat olun bayanlar :) Eki Görüntüle 1738076
Yok canim gercek degilmis bende merak etigim icin sordm parmakla yapiliyoms :)sizce kediler anlıyorlar mı benim ki normalde hayatta kucağa gelmezdi şimdi de ya tepemde ya da bana sinirli sürekli. Sürekli gelip birşeyler anlatıyor resmen konuşuyor.
Canım çok geçmiş olsun, bir iki hafta daha dayanırsınız inşallah ama aksi durumda da bebeğin kilosu fena değil sorun yaşamayacaksınız allahın izniyle
O da ne demek gerçek mi bu şok oldum.
Hahahah parmak gostermen iyi oldu bi saglikcidan bnlari duymak iyi geldi :) bu arada tirnaklarin cok hos gozukuyo :)Kızlar üşenmedim ve fotoğrafını cekip açıklıyorumgülmeyin şimdi bu iki parmak muayene de girecek olan Eki Görüntüle 1738071 Eki Görüntüle 1738073 bu da içeride artık doğum zamanı 10 cm açılmış hali... Yani giren cıkan hep kapalı iki parmak bilek felan değil rahat olun bayanlar :) Eki Görüntüle 1738076
Döndükten sonra zaten olur canım dönmediği için sen kendini hazırla sezeryana dedi ben hiç istemyrm dedm cnkunivea nın urunlerinde son zamanlarda cok fazla kimyasal tespit edildiği için yetişkinlere bile önermiyorlar diye biliyorum artık... chicco da bildiğim kadarıyla üretim yapan firma değişmiş o yuzden artık bebek bakım ürünlri emzik biberon felan üretimi azalmış ve kalitesizleşmiş.. ben bubchen aldı bitkisel diye yine öyle bir marka alınabilir lansinoh felan
ben direk karşı boş bir yer var oraya tasıdım herşeyi.. elime geceni oraya koyuyorum.. evde dusunemiyorum aklınıza gelecek herşey var.. orayı duzenlemeye cesaretim hiç olmadı zaten.. bide duzenlesem sonra bişe bulamasa hep bana soracak.. kendi dağınıklıgında duzeni var orada.. :)
doğumda kac kg olmasını ön gördu de iri bebk dedi ki :/ dönme ihtimali var daha dur bakalım biraz sabret.. bu dr kesin sezaryen derse ve sen normal dusunuyorsan en azından baska bir dr dan da duy ki sonradan içinde kalmasın baska dr a gitsem normal olur muydu diye düşünme canım..
Çaktırma kendimi avutuyorumValla prenses mi kulkedisi mi oluruz bilemeyecegimSaka bi yana tabi zor olacak 3 erkek ama cok guzel yonleride varr :) ozellikle oglum cok istiyodu kardesim erkek olsun die die:)Sizinki nasil oda mutlu olmustur ayni cins olunca
Ayy sagol gülüm yaa. Herkesde bir korku söylesekde inanmıyorlarKızlar üşenmedim ve fotoğrafını cekip açıklıyorumgülmeyin şimdi bu iki parmak muayene de girecek olan Eki Görüntüle 1738071 Eki Görüntüle 1738073 bu da içeride artık doğum zamanı 10 cm açılmış hali... Yani giren cıkan hep kapalı iki parmak bilek felan değil rahat olun bayanlar :) Eki Görüntüle 1738076
bana da öyle geliyor ben en iyisi gideyim pazartesi gününeNerdeyse 1 ay var arada..yani bundan sonra daha ski cagirilir sizinki ara acmis
Geçmiş olsun canım.. ben de geçtiğimiz perşembe günü faranjit oldum ve grip olmuştum. evde bal limon su karıştırıp içtim boğazıma iyi geldi ama öksürük grip devam etti hep.. kulak burun boğaza gittim nefes alamıyordum çünkü. Kbb de parol ve antibiyotik verdi. antibiyotiği doktoruna sormadan kullanma dedi. doktoruma da sormadım kullanmadım da... sırf başım ağrıdğı için artık parol içmek zorunda kaldım. Kbb burun spreyi de vermedi onun yerine şu tarifi verdi;
Bir kaba,
1 litre sıcak su (5 bardak su)
1 tatlı kaşığı tuz ve bunun yarısı kadar da karonat at ve karıştır. biraz ılısın.
Sonda eline dök burnuna çek sümkür =)
inan çok iyi geliyor burnum açılmıştı bununla 3 gün devam ettim o su bitince de zaten geçti burnum
ökürük için ise: bir kaseye bal, limon ve karabiberi karıştır beklet.. Sabah öğle akşam 1 er tatlı kaşığı veya yemek kağığı kullan.. öksürük ve faranjite birebir.. bunları kullanarak iyi oldum..
Hatta istersen suyu kaynat biraz ılısın. bir bardağa 1 tatlı kaşığı bal, yarım limon sık ılıyan suyu da üstüne dök iç sonra terlet kendini iyi olursun.. gribe de iyi geliyor.
Y da nane limon kaynat süz ılık ılık iç yat uyu terle bu da iyi geliyor...
pratik seyler ve çok iyi canım... bunları kullanmana rağmen geçmezse doktoruna telefon et veya bi kulakburun boğaz doktoruna git. ben doktorumu aradığımda normalde gripken ne yiyp içiyorsan onalrı iç dedi. eğer geçmezse kbb ye git dedi..
Sen ne kadar zamandır hastasın?
Canım benimkide henuz donmemis ve 2700 civari dedi..bende dogumla ilgili bilgi almak istedim,bisey diyemem onumuzdeki 2 haftalik surecte bakacagiz dedi donup donmeme durumuna gore dedi..iri olmasida mi etkiliyormus acaba..benimkide normalden 1 hafta 10 gun buyuk cikiyor cunku...
teşekürler canım :)Hahahah parmak gostermen iyi oldu bi saglikcidan bnlari duymak iyi geldi :) bu arada tirnaklarin cok hos gozukuyo :)
yani bu çocuklara doğal yolla sahip olmak için bile cok daha fazlasını yasadıkÇaktırma kendimi avutuyorumoğlum kardeşi olacagını öğrendiğinden beri erkek olsun diye dua ediyor. Kardeşi ile birlikte babasını artık yenebilecekmiş
Bende sevindim gönül iki cinside tatmak istiyor ama hemcinsi olursa daha iyi geçinirler diye sevindim açıkçası.. bakalım yaşayalım görelim
Ayy sagol gülüm yaa. Herkesde bir korku söylesekde inanmıyorlarinsanlar nasıl anlatıyorsa canı acıyınca komple el soktular sanıyorlar herhalde 2 parmak ya 2 parmak
Kac cikiyo canim sancin ve hersey normal mi tarihlerimiz ayni sayilir
Ama parmak var parmakcık varKızlar üşenmedim ve fotoğrafını cekip açıklıyorumgülmeyin şimdi bu iki parmak muayene de girecek olan Eki Görüntüle 1738071 Eki Görüntüle 1738073 bu da içeride artık doğum zamanı 10 cm açılmış hali... Yani giren cıkan hep kapalı iki parmak bilek felan değil rahat olun bayanlar :) Eki Görüntüle 1738076
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?