2016 Şubat Anneleri

Hayirlisi olsun hakkimizda canim..sagliklari iyi olsunda...

sizce kediler anlıyorlar mı benim ki normalde hayatta kucağa gelmezdi şimdi de ya tepemde ya da bana sinirli sürekli. Sürekli gelip birşeyler anlatıyor resmen konuşuyor.

Canım çok geçmiş olsun, bir iki hafta daha dayanırsınız inşallah ama aksi durumda da bebeğin kilosu fena değil sorun yaşamayacaksınız allahın izniyle

Kizlar cati muayenesi olanlar nasil gecti aciyo mu bide dr bilegine kadr elini sokuyo mu?
O da ne demek gerçek mi bu şok oldum.

Arkadaşlar biz kontrole 32+0 da gittik 36+0 da çağırdı çok geç değil mi arada gitsem mi acaba çok merak ediyorum bebeğin gelişimini yüksek tansiyon var bende ya gelişmediyse diye ödüm kopuyor. benim doktor da olabildiğince rahat.

ayrı ayrı bir sürü mesaj oldu ama şu kasılma nasıl birşey ben emin olamıyorum kasılma mı ağrı mı sancı mı hepsi birbirine karışık.

Nerdeyse 1 ay var arada..yani bundan sonra daha ski cagirilir sizinki ara acmis

Kizlar emzirme atletinin bedenini neye gore alacagiZ. Goguslere gore alsam gobis kismi olur mu o takildi aklima. Dogumdan sonra hemen iniyor mu ki gobek bilemedim

Yok canim gercek degilmis bende merak etigim icin sordm parmakla yapiliyoms :)

Döndükten sonra zaten olur canım dönmediği için sen kendini hazırla sezeryana dedi ben hiç istemyrm dedm cnku

Valla prenses mi kulkedisi mi oluruz bilemeyecegim Saka bi yana tabi zor olacak 3 erkek ama cok guzel yonleride varr :) ozellikle oglum cok istiyodu kardesim erkek olsun die die:)Sizinki nasil oda mutlu olmustur ayni cins olunca
Çaktırma kendimi avutuyorum oğlum kardeşi olacagını öğrendiğinden beri erkek olsun diye dua ediyor. Kardeşi ile birlikte babasını artık yenebilecekmiş
Bende sevindim gönül iki cinside tatmak istiyor ama hemcinsi olursa daha iyi geçinirler diye sevindim açıkçası.. bakalım yaşayalım görelim
Ayy sagol gülüm yaa. Herkesde bir korku söylesekde inanmıyorlar insanlar nasıl anlatıyorsa canı acıyınca komple el soktular sanıyorlar herhalde 2 parmak ya 2 parmak

Yaklaşık 1 haftayı aşkındır böyleydim. Doktordan geliyorum şuan gebelik astımı olmuşum o neyse artık nefes açıcılar yapıldı acilde çünkü solunum testim düşük çıktı baya. Şimdide öksürük şurubu antibiyotik ve serum fizyolojik kullancam bakalım 1 hafta böyle sonra kontrole gel dedi.

Canim benimki döndüğü halde doktorum hiç kesin konuşmuyor. Sezeryan hiç bahsetmedi ama iri olursa benimki de Sezeryan alır bence. İyi olsunlar da canim nasıl gelirlerse gelsinler. Hiç dert etme sen. Ben Rabbime biraktim. Bu arada masallah :)

Hahahah parmak gostermen iyi oldu bi saglikcidan bnlari duymak iyi geldi :) bu arada tirnaklarin cok hos gozukuyo :)
teşekürler canım :) dombik dombik :)

yani bu çocuklara doğal yolla sahip olmak için bile cok daha fazlasını yasadık iki parmağın lafı olmamalı... (iice terbiyesizleştim :)

Kac cikiyo canim sancin ve hersey normal mi tarihlerimiz ayni sayilir

Sancim yok canim. Her şey normal gidiyor. Erken riski de yok su anda. Dönmüş ve hazir oğlum. 2700 olmuş kilosu 47cm canim boyu. Bu saatten sonra gelse bile sıkıntı yok dedi inşallah. İki kez girdim benim kalp atışı çok yüksek çıktı ilkinde ben sakin olamadim bebis de stres yaptı. ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…