2016 Şubat Anneleri

Zaten içimiz tıka basa dolu.tek parmak bile rahatsızlık verici dokunulmak istemiyorum hele bu ara sinirlerim zaten alt üst.

Ge
Gecmis olsun cnm

M melankoliaLover benim ikizlerin 4 böbreğinde de aynı sorum var canım. Hatta Alya'nın bir böbreği sınırı geçmek üzere. Doğar doğmaz ultrasona girecekler. Eğer büyüme devam ederse operasyon gerekebilirmis ama ben pozitif düşünüyorum. Allah'ın izniyle sorunsuz atlatıcaz.

bebeğe tarak da koyabilirsin. bebe şampuanı falan bilmem gerekli mi olur ben yinede koydum. ilk doğumum olucak acemiyim...

aman ben çatı muayenesi istemiyorum parmak falan düşünmek bile istemiyorum... sanırım doktor beni kovalicak ben kaçıcam .

Oooo kötü olmuşsun sen o zaman baya canım yaaa kullan ilaçlarını yapcak bşy yok artık mecbur iyileşmek zorundasın vücuttaki herhangi bir enfeksiyon erken doğumu tetikler... Çok dikkat et canım inşallah bikaç güne kalmaz iyileşirsin Allah şifa versin ....

Ben çok ağır geçirmediğim için antibiyotik kullanmadım o yüzden. ama senin durumun farklı....

gece gram uyku yok, gündüzde sürekli uykum geliyor
annem arayıp azarlıyp duruyor, çok yatıyorsun sürekli uzanıyorsun
anaaaaammm hiç susmuyorrr

Ben gece de uyuyorum desem. Gündüz de. Yanı hep uyuyorum bir haftadır. Ve uykuya doymuyorum. Hamilelik boyunca uykularim kaçmıştı. Şimdi ise hep uyumak istiyorum. :)

teşekürler canım :) dombik dombik :)

yani bu çocuklara doğal yolla sahip olmak için bile cok daha fazlasını yasadık iki parmağın lafı olmamalı... (iice terbiyesizleştim :)
öyle valla
bebeğe tarak da koyabilirsin. bebe şampuanı falan bilmem gerekli mi olur ben yinede koydum. ilk doğumum olucak acemiyim...
Canım bebegi yıkamıyorsun hiçbir hastane yıkamaz şampuan sabun gerekmiyor

gece gram uyku yok, gündüzde sürekli uykum geliyor
annem arayıp azarlıyp duruyor, çok yatıyorsun sürekli uzanıyorsun
anaaaaammm hiç susmuyorrr
Ay kimsenin karismasina katlanamiyorum .. hamileligin bende tek degistirdigi sey bu oldu, biri mudahale edince sinirleniyorum, geriliyorum.. kv ve kp'de nasibine duseni aliyorlar.. Yazik oysaki iyi niyetliler biliyorum, ama karissinlar istemiyorum :/ atarliyimmm, eli masaliyimmm

Inşallah canım su azmis yani riskli durumda doğum olacak kadar degil ama azalma devam eder mi diye kontrol altında olman laxim 3 günde bir git dedi .
Usgd bir hafta geri .ölçümler

Ben gece de uyuyorum desem. Gündüz de. Yanı hep uyuyorum bir haftadır. Ve uykuya doymuyorum. Hamilelik boyunca uykularim kaçmıştı. Şimdi ise hep uyumak istiyorum. :)

ben hala uykusuzum ama 1 haftadır gündüzleri eşimi yolcu edip 8den sonra 11 e kadar uyuyorum,

bizimkide ilk torunmudur nedir, anneanne sendromu yaşıyor sanırım
alıngan hemen küsen kırılgan ilgi isteyen bişye döndü

Inşallah canım su azmis yani riskli durumda doğum olacak kadar degil ama azalma devam eder mi diye kontrol altında olman laxim 3 günde bir git dedi .
Usgd bir hafta geri .ölçümler
Canim cok gecmis olsun, su icmek fayda etmezmiymis acaba?? Yada herhangi bir tedavi yontemi?

bizimkide ilk torunmudur nedir, anneanne sendromu yaşıyor sanırım
alıngan hemen küsen kırılgan ilgi isteyen bişye döndü
Ay ama sen hamilesin, anlayisli olmasi gerekmezmi.. benim annemlerde bir garip oldu, belkide bu yuzdendir bilemiyorum.. ama yani hamile olunca insan cokta umursamiyor baskalarini galiba.. ben kendimle bebegimle cebellesiyorum zaten, baskalarini pohpohlayamam

Kızlar korktgm basıma geldi doktor kendini sezeryana hazırla dedi 2800 olms bebek hem kafası dönmediği için hemde iri bi bebek dedi
Canim bende seninle ayni durumdayim..bende son kontrolumde 2700 civari cikti kilosu..normalden 1 hafta 10 gun falan onde gidiyor dedi...birde henuz donmemis..iriligiyle ilgili bisey demedi ama,2 hafta icinde donup donmemesine gore dogum sekline bakacagiz dedi...iriligi etkiliyor mu acaba?

Şuraya geçen hafta boynunda iki tur kordonu var diye hüngür hüngür ağlayan kişi yerine 1 hafta içinde iki kordon çözen kıpır oğlanın anasını çizelim.
Ah tabi bir de göbek atan sımaylı da eklemek gerek yanına :)
hehhh çok güzel oldu.

Siz beğen butonuna basarken bende geçmişe bakayım geleyim

Kizlar emzirme atletinin bedenini neye gore alacagiZ. Goguslere gore alsam gobis kismi olur mu o takildi aklima. Dogumdan sonra hemen iniyor mu ki gobek bilemedim
canım ben atleti esnek ve uzun olanlarından aldım..bedeni m idi..miss ile başlayan ni marka aldım ama tam adını unttum..gayet güzel esnek ve uzun..
şahinlere baktım ve bikaç markaya boyları kısaydı..alırken uzun almakta fayda var

bence onlarda hassaslaşıyorlar, pohpohlamasam da üzülmesi daha cok canımı sıkıyor :)
garibim cok cekti bi de benden çekmesin, ama buna rağmen fevri çıkışlarım yok desem yalan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…