Gecmis olsun cnmYaklaşık 1 haftayı aşkındır böyleydim. Doktordan geliyorum şuan gebelik astımı olmuşum o neyse artıknefes açıcılar yapıldı acilde çünkü solunum testim düşük çıktı baya. Şimdide öksürük şurubu antibiyotik ve serum fizyolojik kullancam bakalım 1 hafta böyle sonra kontrole gel dedi.
Kızlar moralim bozuk bilgisi olan beni rahatlatsin lütfenkontrolumuz vardı bugün 2400gram olmuş oğlum herşey iyi fakat böbreğinde küçük bi genişleme gordummm dedi doktor . endişelenim mi ne yapmam gerek dedim .buyumezse sorun yok kapanıyor genelde dedi ama ister istemez üzüldüm çok kafama takıldı bu durum ya genislerse nolacak ? Nedir bu durum (((
bebeğe tarak da koyabilirsin. bebe şampuanı falan bilmem gerekli mi olur ben yinede koydum. ilk doğumum olucak acemiyim...Kizlar hastane cantami hazirliyorum eksikler aklima geldikce koyuyorum valize,suana kadar koyduklarimi yazayim hem size fikir olur hem belki aklima gelmeyenleri yazarsiniz ;
Kendim icin ; 2 adet pijama takimi
1 adet lizoz ( ilk dogumumda kv ormustu sagolsun :) )
Ped (hastabezi almadim hastane veriyor
)
Bir cift patik ve corap
Atlet ve alt camasir alip koyacagim almadim daha,simdilik bunlari koydum
Bebek icin:
2 takim hastane cikisi
2 ic zibin
Eldiven,bir cift patik,kulotlu corap,2 cift normal minnak corap
1 kalin,1 ince battaniye kalin olani eve gelirken sarmak icin
10 tabe kadar bebek bezi 1 numara canbebe(ilk kizimdada canbebe kullandim.molfixte kullaniyorum memnunum ),alt acma
1 tane yelek(orme degil hazirlardan),1 de ayakli alt,biberon (ne olur ne olmaz diye )
Bunlardan kucuk bi hurca 1 tane bez,ince battaniye,bir takim hastane cikisi,eldiven,corap,ic zibin koydum bebek dogunca vermek icin aklima geldikce ekliyorum eksiklerimi
aman ben çatı muayenesi istemiyorum parmak falan düşünmek bile istemiyorum... sanırım doktor beni kovalicak ben kaçıcamKızlar üşenmedim ve fotoğrafını cekip açıklıyorumgülmeyin şimdi bu iki parmak muayene de girecek olan Eki Görüntüle 1738071 Eki Görüntüle 1738073 bu da içeride artık doğum zamanı 10 cm açılmış hali... Yani giren cıkan hep kapalı iki parmak bilek felan değil rahat olun bayanlar :) Eki Görüntüle 1738076
Yaklaşık 1 haftayı aşkındır böyleydim. Doktordan geliyorum şuan gebelik astımı olmuşum o neyse artıknefes açıcılar yapıldı acilde çünkü solunum testim düşük çıktı baya. Şimdide öksürük şurubu antibiyotik ve serum fizyolojik kullancam bakalım 1 hafta böyle sonra kontrole gel dedi.
gece gram uyku yok, gündüzde sürekli uykum geliyor
annem arayıp azarlıyp duruyor, çok yatıyorsun sürekli uzanıyorsun
anaaaaammm hiç susmuyorrr
teşekürler canım :)dombik dombik :)
yani bu çocuklara doğal yolla sahip olmak için bile cok daha fazlasını yasadıkiki parmağın lafı olmamalı... (iice terbiyesizleştim :)
Canım bebegi yıkamıyorsun hiçbir hastane yıkamaz şampuan sabun gerekmiyorbebeğe tarak da koyabilirsin. bebe şampuanı falan bilmem gerekli mi olur ben yinede koydum. ilk doğumum olucak acemiyim...
bebeğe tarak da koyabilirsin. bebe şampuanı falan bilmem gerekli mi olur ben yinede koydum. ilk doğumum olucak acemiyim...[/QUOTE
Benim 2. Ama inan bende acemiyim,sampuan ve tarak kullanilmiyo canim hastanede ama en fazla goturur geri getirirsin bisey olmaz yaniinsan hic eksik olmasin istiyor dime o an bulamayacakmisiz gibi
Ay kimsenin karismasina katlanamiyorum .. hamileligin bende tek degistirdigi sey bu oldu, biri mudahale edince sinirleniyorum, geriliyorum.. kv ve kp'de nasibine duseni aliyorlar.. Yazik oysaki iyi niyetliler biliyorum, ama karissinlar istemiyorum :/ atarliyimmm, eli masaliyimmmgece gram uyku yok, gündüzde sürekli uykum geliyor
annem arayıp azarlıyp duruyor, çok yatıyorsun sürekli uzanıyorsun
anaaaaammm hiç susmuyorrr
Inşallah canım su azmis yani riskli durumda doğum olacak kadar degil ama azalma devam eder mi diye kontrol altında olman laxim 3 günde bir git dedi .sizce kediler anlıyorlar mı benim ki normalde hayatta kucağa gelmezdi şimdi de ya tepemde ya da bana sinirli sürekli. Sürekli gelip birşeyler anlatıyor resmen konuşuyor.
Canım çok geçmiş olsun, bir iki hafta daha dayanırsınız inşallah ama aksi durumda da bebeğin kilosu fena değil sorun yaşamayacaksınız allahın izniyle
O da ne demek gerçek mi bu şok oldum.
Ben gece de uyuyorum desem. Gündüz de. Yanı hep uyuyorum bir haftadır. Ve uykuya doymuyorum. Hamilelik boyunca uykularim kaçmıştı. Şimdi ise hep uyumak istiyorum. :)
Ay kimsenin karismasina katlanamiyorum .. hamileligin bende tek degistirdigi sey bu oldu, biri mudahale edince sinirleniyorum, geriliyorum.. kv ve kp'de nasibine duseni aliyorlar.. Yazik oysaki iyi niyetliler biliyorum, ama karissinlar istemiyorum :/ atarliyimmm, eli masaliyimmm
Canim cok gecmis olsun, su icmek fayda etmezmiymis acaba?? Yada herhangi bir tedavi yontemi?Inşallah canım su azmis yani riskli durumda doğum olacak kadar degil ama azalma devam eder mi diye kontrol altında olman laxim 3 günde bir git dedi .
Usgd bir hafta geri .ölçümler
Ay ama sen hamilesin, anlayisli olmasi gerekmezmi.. benim annemlerde bir garip oldu, belkide bu yuzdendir bilemiyorum.. ama yani hamile olunca insan cokta umursamiyor baskalarini galiba.. ben kendimle bebegimle cebellesiyorum zaten, baskalarini pohpohlayamambizimkide ilk torunmudur nedir, anneanne sendromu yaşıyor sanırım
alıngan hemen küsen kırılgan ilgi isteyen bişye döndü
Canim bende seninle ayni durumdayim..bende son kontrolumde 2700 civari cikti kilosu..normalden 1 hafta 10 gun falan onde gidiyor dedi...birde henuz donmemis..iriligiyle ilgili bisey demedi ama,2 hafta icinde donup donmemesine gore dogum sekline bakacagiz dedi...iriligi etkiliyor mu acaba?Kızlar korktgm basıma geldi doktor kendini sezeryana hazırla dedi2800 olms bebek hem kafası dönmediği için hemde iri bi bebek dedi
canım ben atleti esnek ve uzun olanlarından aldım..bedeni m idi..miss ile başlayan ni marka aldım ama tam adını unttum..gayet güzel esnek ve uzun..Kizlar emzirme atletinin bedenini neye gore alacagiZ. Goguslere gore alsam gobis kismi olur mu o takildi aklima. Dogumdan sonra hemen iniyor mu ki gobek bilemedim
Ay ama sen hamilesin, anlayisli olmasi gerekmezmi.. benim annemlerde bir garip oldu, belkide bu yuzdendir bilemiyorum.. ama yani hamile olunca insan cokta umursamiyor baskalarini galiba.. ben kendimle bebegimle cebellesiyorum zaten, baskalarini pohpohlayamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?