2016 Şubat Anneleri

bu parmak ornegi iyi olmus... bana 3 kere baktilar... acilma var mi diye dediginiz sey oysa biraz tedirgin oldugum icin kastim kendimi... diger turlu aci vermedi ama acilma kismini anlamak icin baya o parmaklar derine kadar giriyor...

korkulacak birsey degil arkadaslar... kendinizi kasmamaya calisin... zaten cok kisa sureli bisey...

benim ilk gidince 1 cm sonra 4 cm en son 6 cm oldu 7 cm yazmislar dosyayada acilmayi...

Ayyyy çok sevindiiimmmmm

Mutluluktan uçuşan sımayllllll

Son düzenleme:

Çok sevindim senin yaramaz oldukça hareketli herhalde bak ne güzel dolarımda çözerimde diyor

Kizlar cati muayenesi olanlar nasil gecti aciyo mu bide dr bilegine kadr elini sokuyo mu?
bu korku filmi senaryolarini neden anlatirlar ki hamile bayanlara hic anlamam. kotu bir tecrube yasasan bile, sus sabret icinde tut be kadin.korkutma hamileleri diyesim geliyor.
sana da kim dediyse coook abartmis cnm, dogum ani mi bu cati muayenesinde bilegine kadar soksun oyle degil
Kızlar korktgm basıma geldi doktor kendini sezeryana hazırla dedi 2800 olms bebek hem kafası dönmediği için hemde iri bi bebek dedi
cnm benim tosun 3 hafta once 3 kiloydu. haftamiz ayni. bana bile drlarim normali deneyecegiz diyorlar. ha donmedigi icin sezaryan diyorlarsa o konu hakkinda pek bilgim yok ama irilikle ilgiliyse kolaya kacmaya calisiyor drun derim

cok sekersin cnm ya.
simdi rahatlamalari lazim arkadaslarin

Eki Görüntüle 1738195 Bugun evimiz pırıl pırıl oldu kızımda maşallah kıpır kıpır :) bu da bizden ikiz görünümlü tek bebekli göbek :)
Alttan da göbek çıkmış çok hoşşun şişko göbekli adamların öyle olur ya alttan alttan da göbek kaşırlarbende öyleyim işte atletlerim havada kalıyo

Bence bebeği anlamıyor benimkiler :) ama üzgün olduğumda birşeye ağladığımda hemen koynumdalar mır mır

Eki Görüntüle 1738195 Bugun evimiz pırıl pırıl oldu kızımda maşallah kıpır kıpır :) bu da bizden ikiz görünümlü tek bebekli göbek :)
Aynı benim göbek, maşallah

evvet canim daraldim aslinda iyie. ama burada surekli takip altinda olmak daha iyi. Allah buralara dusurmesin yoklugunu da aratmasin.
amin canım. biraz daha dayan bebeğin için. bugun nasılsın? yanına gelip giden var mı? arkadaşların falan var mı hergün biri uğrasa senin için iyi olurdu. hangi memlekettesin canım?

Aynen aynen, birde bu yuzden telasa girmemek lazim.. ama sanirim benim gittigim dogum hastanesi bunyesinde var.. ama biz farkli bir doktora goturucez, esimin tanidigi biri olucak.. bakalim
Ben central e gidiyorum. Bir arkadaş aynı hastanenin bir doktorunu tavsiye etti de oradan geldi aklıma size de mesaj yazmak. Neyse ki uzaklarda aramayacağım.

Bu arada bana ped daha mantıklı geliyor. Külot değiştirmek çok zor olur bence. Sonuçta sık sık değiştirmek gerekecek.

Ben ilk doğumumda (normal) bebek bezinin kenar lastiklerini makasla ayırıp düz bir dikdörtgen haline getirmiştim. hem buyük hem de yumuşak bir ped elde etmiştim. Bir süre onu kullanıp sonra normal ped e geçtim. Bu da bir yöntem olabilir.

Anladım canim inşallah hayirlisiyla normal dogum yapariz benim oglusta 3kg olmus sisko annesine cekmis

geçmiş olsun canım dualarımız seninle.. İnş. herşey güzel gider, birkaç hafta daha bekler bebiş

Güzel fikir benim bi arkadaşımda öyle yapmış sezeryan doğumdu. Rahat ettiğini söylemişti. Denemekte fayda var

havlu gereklimi bebeğe ???

Vayyyy masallah senin oglan dogumdan once butun herseyi sokup atiyo he.Cok sevindim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…