Şuraya geçen hafta boynunda iki tur kordonu var diye hüngür hüngür ağlayan kişi yerine 1 hafta içinde iki kordon çözen kıpır oğlanın anasını çizelim.
Ah tabi bir de göbek atan sımaylı da eklemek gerek yanına :)
hehhh çok güzel oldu.
Siz beğen butonuna basarken bende geçmişe bakayım geleyim
ben hala uykusuzum ama 1 haftadır gündüzleri eşimi yolcu edip 8den sonra 11 e kadar uyuyorum,
Benim eşim ise geç kalıyor :) adamı göndermeye bile kalkiyotum. Çalışmaya da devam ondan bir saat sonra evden çıkıyorum o ara uyumak bile benim için önemli :) o sabah uykusu çok tatlı değil mi :) okulda ders anlatırken bugün eve gidip uyuyayim diye düşündum hep. Acaba uyku mu aşeriyorum :)
Çok sevindim senin yaramaz oldukça hareketli herhaldeŞuraya geçen hafta boynunda iki tur kordonu var diye hüngür hüngür ağlayan kişi yerine 1 hafta içinde iki kordon çözen kıpır oğlanın anasını çizelim.
hehhh çok güzel oldu.
bu korku filmi senaryolarini neden anlatirlar ki hamile bayanlara hic anlamam. kotu bir tecrube yasasan bile, sus sabret icinde tut be kadin.korkutma hamileleri diyesim geliyor.Kizlar cati muayenesi olanlar nasil gecti aciyo mu bide dr bilegine kadr elini sokuyo mu?
Kızlar korktgm basıma geldi doktor kendini sezeryana hazırla dedi2800 olms bebek hem kafası dönmediği için hemde iri bi bebek dedi
Kızlar üşenmedim ve fotoğrafını cekip açıklıyorumgülmeyin şimdi bu iki parmak muayene de girecek olan Eki Görüntüle 1738071 Eki Görüntüle 1738073 bu da içeride artık doğum zamanı 10 cm açılmış hali... Yani giren cıkan hep kapalı iki parmak bilek felan değil rahat olun bayanlar :) Eki Görüntüle 1738076
Alttan da göbek çıkmış çok hoşşunEki Görüntüle 1738195 Bugun evimiz pırıl pırıl oldu kızımda maşallah kıpır kıpır :) bu da bizden ikiz görünümlü tek bebekli göbek :)
Alttan da göbek çıkmış çok hoşşunşişko göbekli adamların öyle olur ya alttan alttan da göbek kaşırlar bende öyleyim işte atletlerim havada kalıyo
Bence bebeği anlamıyor benimkiler :) ama üzgün olduğumda birşeye ağladığımda hemen koynumdalar mır mırsizce kediler anlıyorlar mı benim ki normalde hayatta kucağa gelmezdi şimdi de ya tepemde ya da bana sinirli sürekli. Sürekli gelip birşeyler anlatıyor resmen konuşuyor.
Canım çok geçmiş olsun, bir iki hafta daha dayanırsınız inşallah ama aksi durumda da bebeğin kilosu fena değil sorun yaşamayacaksınız allahın izniyle
O da ne demek gerçek mi bu şok oldum.
Aynı benim göbek, maşallahEki Görüntüle 1738195 Bugun evimiz pırıl pırıl oldu kızımda maşallah kıpır kıpır :) bu da bizden ikiz görünümlü tek bebekli göbek :)
Ayy benim göbüşte öyle herşeyim havada kalıyo alttan hava alıyoBakınca Adama döndüğüm doğrudur canım E bide şişince şişko adam gibi sıfatı pek uygun oldu
amin canım. biraz daha dayan bebeğin için. bugun nasılsın? yanına gelip giden var mı? arkadaşların falan var mı hergün biri uğrasa senin için iyi olurdu. hangi memlekettesin canım?evvet canim daraldim aslinda iyie. ama burada surekli takip altinda olmak daha iyi. Allah buralara dusurmesin yoklugunu da aratmasin.
Ben central e gidiyorum. Bir arkadaş aynı hastanenin bir doktorunu tavsiye etti de oradan geldi aklıma size de mesaj yazmak. Neyse ki uzaklarda aramayacağım.Aynen aynen, birde bu yuzden telasa girmemek lazim.. ama sanirim benim gittigim dogum hastanesi bunyesinde var.. ama biz farkli bir doktora goturucez, esimin tanidigi biri olucak.. bakalim
Ben ilk doğumumda (normal) bebek bezinin kenar lastiklerini makasla ayırıp düz bir dikdörtgen haline getirmiştim. hem buyük hem de yumuşak bir ped elde etmiştim. Bir süre onu kullanıp sonra normal ped e geçtim. Bu da bir yöntem olabilir.Kızlar siz bu hastapedlerini alıyorsunuz ama normal doğum yaparsanız altta dikişler olduğu için bu pedler sertse ki çoğu öyle orkid bile öyle... oturup kalktıkça canınızı acıtır.. kesin sezeryan olacaklara birşey diyemem ama normal düşünenler için yazıyorum. bazı hastaneler kendi veriyor ve verdikleri pedde kocaman büyük bir pamuk üstüne gazlıbez sarılmış. Yumuşacık. Ablam 4 doğumdada ped kullanamamış. İlk 1.2 hafta onlardan kullanmış. Bittikçe kendi pamuk alıp gazlı bez sarmış üzerine.. 2 hftadan sonra orkide geçebilmiş.
Anladım canim inşallah hayirlisiyla normal dogum yapariz benim oglusta 3kg olmus sisko annesine cekmisSancim yok canim. Her şey normal gidiyor. Erken riski de yok su anda. Dönmüş ve hazir oğlum. 2700 olmuş kilosu 47cm canim boyu. Bu saatten sonra gelse bile sıkıntı yok dedi inşallah. İki kez girdim benim kalp atışı çok yüksek çıktı ilkinde ben sakin olamadim bebis de stres yaptı. ;(
geçmiş olsun canım dualarımız seninle.. İnş. herşey güzel gider, birkaç hafta daha bekler bebişMerhaba hamisler bende hastenede yatıyorum suyum sinira yaklasmis ve istifra ve agrilarimi inceleyeceklermis . Sancı yok bebekte kalp normal . Dua bekliyorum inşallah tez vakitte eve dönerim burada haftalarca yatan bayanlar gözümü korkuttu yer zeynep kamill...
Bebek 35 hafta sata göre usgde 32+3 2200 gr
Güzel fikir benim bi arkadaşımda öyle yapmış sezeryan doğumdu. Rahat ettiğini söylemişti. Denemekte fayda varBen ilk doğumumda (normal) bebek bezinin kenar lastiklerini makasla ayırıp düz bir dikdörtgen haline getirmiştim. hem buyük hem de yumuşak bir ped elde etmiştim. Bir süre onu kullanıp sonra normal ped e geçtim. Bu da bir yöntem olabilir.
havlu gereklimi bebeğe ???Kizlar hastane cantami hazirliyorum eksikler aklima geldikce koyuyorum valize,suana kadar koyduklarimi yazayim hem size fikir olur hem belki aklima gelmeyenleri yazarsiniz ;
Kendim icin ; 2 adet pijama takimi
1 adet lizoz ( ilk dogumumda kv ormustu sagolsun :) )
Ped (hastabezi almadim hastane veriyor
)
Bir cift patik ve corap
Atlet ve alt camasir alip koyacagim almadim daha,simdilik bunlari koydum
Bebek icin:
2 takim hastane cikisi
2 ic zibin
Eldiven,bir cift patik,kulotlu corap,2 cift normal minnak corap
1 kalin,1 ince battaniye kalin olani eve gelirken sarmak icin
10 tabe kadar bebek bezi 1 numara canbebe(ilk kizimdada canbebe kullandim.molfixte kullaniyorum memnunum ),alt acma
1 tane yelek(orme degil hazirlardan),1 de ayakli alt,biberon (ne olur ne olmaz diye )
Bunlardan kucuk bi hurca 1 tane bez,ince battaniye,bir takim hastane cikisi,eldiven,corap,ic zibin koydum bebek dogunca vermek icin aklima geldikce ekliyorum eksiklerimi[/QUO
Vayyyy masallahŞuraya geçen hafta boynunda iki tur kordonu var diye hüngür hüngür ağlayan kişi yerine 1 hafta içinde iki kordon çözen kıpır oğlanın anasını çizelim.
hehhh çok güzel oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?