Benim böyle alttan açılınca diyorum aynı kamyoncu göbeğiEki Görüntüle 1738195 Bugun evimiz pırıl pırıl oldu kızımda maşallah kıpır kıpır :) bu da bizden ikiz görünümlü tek bebekli göbek :)
Gerek yok canim bebege,yikanmadigi icin falan kullanilmiyohavlu gereklimi bebeğe ???
Cnm havalarda soğuk üsütmylim kuzucklari.Kızlar göbek bağı düşene kadar bebek yıkanmaz enfeksiyon kapabilir
Tek merak ettigim jel felan surupte mi bakiyolarbu parmak ornegi iyi olmus... bana 3 kere baktilar... acilma var mi diye dediginiz sey oysa biraz tedirgin oldugum icin kastim kendimi... diger turlu aci vermedi ama acilma kismini anlamak icin baya o parmaklar derine kadar giriyor...
korkulacak birsey degil arkadaslar... kendinizi kasmamaya calisin... zaten cok kisa sureli bisey...
benim ilk gidince 1 cm sonra 4 cm en son 6 cm oldu 7 cm yazmislar dosyayada acilmayi...
Ben central e gidiyorum. Bir arkadaş aynı hastanenin bir doktorunu tavsiye etti de oradan geldi aklıma size de mesaj yazmak. Neyse ki uzaklarda aramayacağım.
Bu arada bana ped daha mantıklı geliyor. Külot değiştirmek çok zor olur bence. Sonuçta sık sık değiştirmek gerekecek.
Jel surmuyorlar canim inanin o kadar buyutulecek birsey degil bu cati muayenesi sehir efsanesine dondu :)))Tek merak ettigim jel felan surupte mi bakiyolar
ne bilim bu doğum videolarında hemsireleri görüyoruz bebek çıktıktan sonra anneye veriyorlar sonra suyun altına geçirip giydiriyolar...Gerek yok canim bebege,yikanmadigi icin falan kullanilmiyo
Canım bazı hastaneler kadın doğum servislerine erkek almayabiliyorlar mahremiyete önem verdikleri için. Yani sancıyı çektiğin odaya ve doğumhane kısmına.Arkadaslar dogumda illa yanimizda refakatci olmali mi? Sadece eşim yanimda olsa olmazmi ?
Havlu değil de büyük bir mermerşah bezden koymak istiyorum. Bunlar da hastaneye sorulmalı bence. Farklı hastanelerde farklı uygulamalar var. Bazısı bebeğe hastane çıkışı bile giydiriyor. Anneye liften şampuana kadar tedarik ediyor. Sancı odasında plates topu bile olanlar var.ne bilim bu doğum videolarında hemsireleri görüyoruz bebek çıktıktan sonra anneye veriyorlar sonra suyun altına geçirip giydiriyolar...
benimki özel hastane. özelde hastanede refakatcıya ihtiyac olur mu bilmem o kadar para ödeyecez...oda aklıma gelmemişti bak.Canım bazı hastaneler kadın doğum servislerine erkek almayabiliyorlar mahremiyete önem verdikleri için. Yani sancıyı çektiğin odaya ve doğumhane kısmına.
Sen hastane politikasını bir öğren istersen. Ben de bir dahaki sefere soracağım. Benim kayınvalidem ve annem gelecekler. Biri hastanede yanımda biri de evde oğlumun yanında durur. anca. Olaki onlar gelmeden doğuma gitme durumumuz olursa da oğlumu bir komşumuza bırakırız. kardeşi doğunca gelir. Her alternatifi düşünerek hareket etmek gerek.
İlk iş hastanenin politikasını öğrenmek.
en iyisi danışmadan liste gibi bir şey almak. oradan sormak her hastane bir olmuyorHavlu değil de büyük bir mermerşah bezden koymak istiyorum. Bunlar da hastaneye sorulmalı bence. Farklı hastanelerde farklı uygulamalar var. Bazısı bebeğe hastane çıkışı bile giydiriyor. Anneye liften şampuana kadar tedarik ediyor. Sancı odasında plates topu bile olanlar var.
Geçmiş olsun.kızlar değişik duygular içindeyim. ne yapacağımı şaşırdım. biliyorum yeri değil ama akıl almaya ihtiyacım var. bugün ev sahibem gelip evimizi satılığa çıkardığını ve evi görmeye gelebileceklerini söyledi.oysa biz mayısta çıkacağız demiştik. annesi hastaymış yada bahane ediyor bilmiyorum. tmm dedim.ama eşim hayatta izin vermem yol geçen yerimi burası dedi. taşınalım tamam ha mayıs ha şimdi dediuygun evler buldu. anneme söyledim bir haftaya taşınabiliriz gelip bana yardım edermisin dedim tmm dedi ama babam koca göbek ev taşınmaz, gelen müşterilere evi açmazsın olur biter diye kızdı ben bunu yapamam.kimsenin rızkıyla oynamak istemiyorum ev sahibem ile de kötü olmak istemiyorum. sizce ne yapmalıyım. bir cesaret diyip taşınayım mı yoksa kırıp dizimi oturayım mı karar verebilmiş değilim
babanda eşinde haklılar.bencede açma kapı falan evine el sokma kimin ne olduğu belli değil ... hamile halinde sana mı kalmış onlara ev gezdirmek gripli falan gelirler sana bulaştırırlar Allah korusun.. birde ev sahibin vicdansızmış hamile halinde nasıl ev taşıyacaksın üstelik son aylarda yorulacaksın bekleyememiş mi mayıs ayını ...kızlar değişik duygular içindeyim. ne yapacağımı şaşırdım. biliyorum yeri değil ama akıl almaya ihtiyacım var. bugün ev sahibem gelip evimizi satılığa çıkardığını ve evi görmeye gelebileceklerini söyledi.oysa biz mayısta çıkacağız demiştik. annesi hastaymış yada bahane ediyor bilmiyorum. tmm dedim.ama eşim hayatta izin vermem yol geçen yerimi burası dedi. taşınalım tamam ha mayıs ha şimdi dediuygun evler buldu. anneme söyledim bir haftaya taşınabiliriz gelip bana yardım edermisin dedim tmm dedi ama babam koca göbek ev taşınmaz, gelen müşterilere evi açmazsın olur biter diye kızdı ben bunu yapamam.kimsenin rızkıyla oynamak istemiyorum ev sahibem ile de kötü olmak istemiyorum. sizce ne yapmalıyım. bir cesaret diyip taşınayım mı yoksa kırıp dizimi oturayım mı karar verebilmiş değilim
Evet canım kozyatağı centralde, ismi Hasan Ünlütürk. Doğum paketinde ilk muayene var. hekim seçme şansımız olursa seçmeyi düşünüyorum.Merhaba canım bende central a gidiyorum .. Cocuk dr umu bahsettiğin?
Canim benim bu yazıni gördüm önceki yazdığını görmedim sayfalar bayagi birikmiş. ne olduğunu tam anlayamadım canım geçmiş olsun. haftan da ileri gorunuyor doğum riskin mı var?kızlarr hepinize teker teker teşekkür ederim. alıntı yapmadıgım, atladığım varsa onlarada teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizden. bu haftamıza kadar kontrollerimiz gayet iyi geçti. herşey normaldi. cuma günüydü normalde kontolumüz, ama ben dün çok hafif bi kan görünce ve kasıklarımda felaket ağrı olunca bugün gitmeye karar verdim. kasıklarımdaki ağrı sancıymış. kan durumuna gelince bi sorun yok çizmiş olabilirm kaşımıştm bi ara.biz eşimle yine normal şeyler söyleyeceğini beklerken üstüste dr. un bunları söylemesi bian üzülmeme sebep oldu. dr.u anlamış değilim normalde çarşamba günü için düşünürsek 35+3 haftalığız. dr 35 haftalık diyor. 36 dayız aslında ben mi yanlış biliyorum.. ben zaten bugüne kadar nedendir bilmiyorum ama hep 38. haftada doğuracakmış gibi hissediyodum. eğer doğru çıkarsaa kendimi kahin gibi görcem hahagerçekten sizler bana çok moral verdiniz...haklısınız benden çokk daha üzücü şey duyan yaşayan arkadaşlarımız var Allah hepimizin yardımcısı olsun. hakkımızda hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin yavrumm.. çantam hazır değildi nolur nolmaz hazırliyim yinede.. iyiki varsınız canlar
Saol canim boyle yazdigin icinde ayrica tesekkur ederim buraya guzel seyler yazilmaliJel surmuyorlar canim inanin o kadar buyutulecek birsey degil bu cati muayenesi sehir efsanesine dondu :)))
Geçmiş olsun.
Hiç kiracı olmadım. Lojmanda kaldım hep. Siz hala orada otururken böyle birsey yapmaya hakkı var mı?
Bence hoşgörüne sığınmaya çalışmış. Halbuki onun da sana hoşgörü göstermesi gerekiyor. Sonuçta durumun belli. Bilemedim.
Gelebileceklerini söyledi diye yazmışsın. Bence gelebilirler mi diye sorması daha görgülü olurdu.
Umarım bu ev görmesi işi ertelenir.
Doğuma da az kalmış. Başkalarının yardımı ile taşınılır ama çok yorulursun. Yeni düzen kurmak yine de çok zaman alıyor.
evet ev sahibim düşüncesizin teki. izin bile almadan gelip görecekler evini temiz tut dedi bide üstünebabanda eşinde haklılar.bencede açma kapı falan evine el sokma kimin ne olduğu belli değil ... hamile halinde sana mı kalmış onlara ev gezdirmek gripli falan gelirler sana bulaştırırlar Allah korusun.. birde ev sahibin vicdansızmış hamile halinde nasıl ev taşıyacaksın üstelik son aylarda yorulacaksın bekleyememiş mi mayıs ayını ...
Bizde geldik doktordan 32.hafta mız raporumu zu aldık 11 şubata kadar calisacam:)ondan sonraki haftada doguma girecem 19 subatta Allah izin verirse :)kızım 2 kilo 35 gram bende 10 kilo almisim toplamda şimdilik hersey yolunda sonuda hayırlı olur inşallah :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?