2016 Şubat Anneleri

Eklentiler

• image.webp
    23 KB · Görüntüleme: 130
Arkadaslar dogumda illa yanimizda refakatci olmali mi? Sadece eşim yanimda olsa olmazmi ?

Tek merak ettigim jel felan surupte mi bakiyolar

Merhaba canım bende central a gidiyorum .. Cocuk dr umu bahsettiğin?

Arkadaslar dogumda illa yanimizda refakatci olmali mi? Sadece eşim yanimda olsa olmazmi ?
Canım bazı hastaneler kadın doğum servislerine erkek almayabiliyorlar mahremiyete önem verdikleri için. Yani sancıyı çektiğin odaya ve doğumhane kısmına.
Sen hastane politikasını bir öğren istersen. Ben de bir dahaki sefere soracağım. Benim kayınvalidem ve annem gelecekler. Biri hastanede yanımda biri de evde oğlumun yanında durur. anca. Olaki onlar gelmeden doğuma gitme durumumuz olursa da oğlumu bir komşumuza bırakırız. kardeşi doğunca gelir. Her alternatifi düşünerek hareket etmek gerek.
İlk iş hastanenin politikasını öğrenmek.

kızlar değişik duygular içindeyim. ne yapacağımı şaşırdım. biliyorum yeri değil ama akıl almaya ihtiyacım var. bugün ev sahibem gelip evimizi satılığa çıkardığını ve evi görmeye gelebileceklerini söyledi.oysa biz mayısta çıkacağız demiştik. annesi hastaymış yada bahane ediyor bilmiyorum. tmm dedim.ama eşim hayatta izin vermem yol geçen yerimi burası dedi. taşınalım tamam ha mayıs ha şimdi dedi uygun evler buldu. anneme söyledim bir haftaya taşınabiliriz gelip bana yardım edermisin dedim tmm dedi ama babam koca göbek ev taşınmaz, gelen müşterilere evi açmazsın olur biter diye kızdı ben bunu yapamam.kimsenin rızkıyla oynamak istemiyorum ev sahibem ile de kötü olmak istemiyorum. sizce ne yapmalıyım. bir cesaret diyip taşınayım mı yoksa kırıp dizimi oturayım mı karar verebilmiş değilim

ne bilim bu doğum videolarında hemsireleri görüyoruz bebek çıktıktan sonra anneye veriyorlar sonra suyun altına geçirip giydiriyolar...
Havlu değil de büyük bir mermerşah bezden koymak istiyorum. Bunlar da hastaneye sorulmalı bence. Farklı hastanelerde farklı uygulamalar var. Bazısı bebeğe hastane çıkışı bile giydiriyor. Anneye liften şampuana kadar tedarik ediyor. Sancı odasında plates topu bile olanlar var.

benimki özel hastane. özelde hastanede refakatcıya ihtiyac olur mu bilmem o kadar para ödeyecez...oda aklıma gelmemişti bak.

en iyisi danışmadan liste gibi bir şey almak. oradan sormak her hastane bir olmuyor

Geçmiş olsun.
Hiç kiracı olmadım. Lojmanda kaldım hep. Siz hala orada otururken böyle birsey yapmaya hakkı var mı?
Bence hoşgörüne sığınmaya çalışmış. Halbuki onun da sana hoşgörü göstermesi gerekiyor. Sonuçta durumun belli. Bilemedim.
Gelebileceklerini söyledi diye yazmışsın. Bence gelebilirler mi diye sorması daha görgülü olurdu.
Umarım bu ev görmesi işi ertelenir.
Doğuma da az kalmış. Başkalarının yardımı ile taşınılır ama çok yorulursun. Yeni düzen kurmak yine de çok zaman alıyor.

babanda eşinde haklılar.bencede açma kapı falan evine el sokma kimin ne olduğu belli değil ... hamile halinde sana mı kalmış onlara ev gezdirmek gripli falan gelirler sana bulaştırırlar Allah korusun.. birde ev sahibin vicdansızmış hamile halinde nasıl ev taşıyacaksın üstelik son aylarda yorulacaksın bekleyememiş mi mayıs ayını ...

Canim benim bu yazıni gördüm önceki yazdığını görmedim sayfalar bayagi birikmiş. ne olduğunu tam anlayamadım canım geçmiş olsun. haftan da ileri gorunuyor doğum riskin mı var?

evet ev sahibim düşüncesizin teki. izin bile almadan gelip görecekler evini temiz tut dedi bide üstüne tam bir gıcık yani. eşim bu insanlarla daha fazla yüzgöz olmamak için taşınmak istiyor. hallederiz taşır bitiririz dyor.ama babam çok zor diyor. ben ise tamamen ne istediğimi bilmiyorum. bu evden kurtulmayı çoook istyiorum ama taşınmaktan çok korkuyorum

Neden 38. haftada doguma gırıceksın canım? sımdıden mı belırledınız tarıhı, erken degılmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…