- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
Eki Görüntüle 1738195 Bugun evimiz pırıl pırıl oldu kızımda maşallah kıpır kıpır :) bu da bizden ikiz görünümlü tek bebekli göbek :)
Ya çatı muaynesi için daha erken değilmi? Benim doktor 38. Haftada yapıcaz dedi
Evet canım kozyatağı centralde, ismi Hasan Ünlütürk. Doğum paketinde ilk muayene var. hekim seçme şansımız olursa seçmeyi düşünüyorum.
bence gec canım, benı 2 hafta sonra cagırdı, ben senın yerınde olsam bu arada baska doktora da gıderım. Tansıyon var dıyorsun hem de. Sımdıye kadar gelısımını etkılemedıyse sorun olmaz korkma.Arkadaşlar biz kontrole 32+0 da gittik 36+0 da çağırdı çok geç değil mi arada gitsem mi acaba çok merak ediyorum bebeğin gelişimini yüksek tansiyon var bende ya gelişmediyse diye ödüm kopuyor. benim doktor da olabildiğince rahat.
Ayy maşallah canım çok tatlısın:) igde lidya prensesin şifonyerini, cicilerini gördüm, güle güle kullanın inşallah
Bana da dr erken dedi canım son ayda yapıyomuş hatta iri bebekleri olanlara yapıyomuş, çok relax adam, yapmak şart değil diyo:)
kızlar değişik duygular içindeyim. ne yapacağımı şaşırdım. biliyorum yeri değil ama akıl almaya ihtiyacım var. bugün ev sahibem gelip evimizi satılığa çıkardığını ve evi görmeye gelebileceklerini söyledi.oysa biz mayısta çıkacağız demiştik. annesi hastaymış yada bahane ediyor bilmiyorum. tmm dedim.ama eşim hayatta izin vermem yol geçen yerimi burası dedi. taşınalım tamam ha mayıs ha şimdi dediuygun evler buldu. anneme söyledim bir haftaya taşınabiliriz gelip bana yardım edermisin dedim tmm dedi ama babam koca göbek ev taşınmaz, gelen müşterilere evi açmazsın olur biter diye kızdı ben bunu yapamam.kimsenin rızkıyla oynamak istemiyorum ev sahibem ile de kötü olmak istemiyorum. sizce ne yapmalıyım. bir cesaret diyip taşınayım mı yoksa kırıp dizimi oturayım mı karar verebilmiş değilim
evet ev sahibim düşüncesizin teki. izin bile almadan gelip görecekler evini temiz tut dedi bide üstünetam bir gıcık yani. eşim bu insanlarla daha fazla yüzgöz olmamak için taşınmak istiyor. hallederiz taşır bitiririz dyor.ama babam çok zor diyor. ben ise tamamen ne istediğimi bilmiyorum. bu evden kurtulmayı çoook istyiorum ama taşınmaktan çok korkuyorum
Hiiiiç korkma Can'ım değişiklik kesinlikle cok iyi geliyor benim kafama esti bir anda ev buldum cıktm gelim gittiğim evden cok güzeldi ama bana kasvet geliyordu ve Üsküdardaydı alısamadım. İnsanın evinden soguması feci bir sey temızlk bile yapasın gelmez o yuzden bi cesaret toplan zamanla yerlesırsn ..
kızlar sağolasınız çok moral verdiniz bana. ben de bir deli cesareti hadi taşınalım dedim ama babam aklımı karıştırdı. yollarda mı doğuracaksın filan diyoSeni öyle iyi anlıyorum ki canim. Ben de ekim de buna benzer şeyler yaşadım. Ama biz kendimiz çıkmak istemistik. Çok bozulmustu ev sahibim. Sebebini anlatmamiza ragmen saçma sapan şeyler söylemişti. Ben de hiç muhatap bile olmadım. Hamile ve çalışan bir olduğumu ve esimin her zaman yanimda olmadığını bildiği halde önce bakmaya gelenler olcak dedi. Tamam dedik. Gelenlere eşim yatak odası banyo gibi yerleri gostermedi. Mahrem sonuçta diye. Sonra çoğu zaman evde değildik. Sonra da en kısa zamanda çıkın kiracı böyle bulamıyoruz dediler. Ertesi hafta çıktık :) o kadar hızlı oldu ki. Eminim onlar bile şaşırdı. O kadarını beklemiyorlardi. Esimin arkadaşları ailesi benim ailem herkes bir oldu ve hemen yerleştik. Sen kendini yormayacaksan uygun bir evde bulmussaniz sen hiçbir şeye dokunmadan taşınabileksen taşın canim. Ben iyi ki demiştim. Onların o stresiyle ugrasmaktansa.
Ben de çok dertliymisim ya
Rabbim yardım etsin inşallah.
Canım çok güzel olmuş çok tatlı bir notBugün eşimin doğum günü, eve ondan erken geliyorum, elimden geldiğince sofra hazırlayıp sürpriz yaptım, eşim çok mutlu oldu, seneye de kızımızla beraber kutlarız inş
kızlar sağolasınız çok moral verdiniz bana. ben de bir deli cesareti hadi taşınalım dedim ama babam aklımı karıştırdı. yollarda mı doğuracaksın filan diyoben ikna etmeye çalıştıkça sokmayın kimseyi eve kapıyı mı kıracaklar diye kabadayılık yapıyor ama öyle olmuyor ki işte. 5 ay nasıl kabadayılık yapacağım nereye kadar yapacağım
Bende aynen bebek bezi kullancam en fazla iki gun cok olurmus kanama koca bir paket hasta bezine gerek yok galiba ☺Ben ilk doğumumda (normal) bebek bezinin kenar lastiklerini makasla ayırıp düz bir dikdörtgen haline getirmiştim. hem buyük hem de yumuşak bir ped elde etmiştim. Bir süre onu kullanıp sonra normal ped e geçtim. Bu da bir yöntem olabilir.
Çook çok sevindim canımm :) inşallah benim oğlumda atmıştır çarşamba gününü bekliyorum.. Doğuma kadar Bir daha dolamazlar boyunlarına inşallahŞuraya geçen hafta boynunda iki tur kordonu var diye hüngür hüngür ağlayan kişi yerine 1 hafta içinde iki kordon çözen kıpır oğlanın anasını çizelim.
Ah tabi bir de göbek atan sımaylı da eklemek gerek yanına :)
hehhh çok güzel oldu.
Siz beğen butonuna basarken bende geçmişe bakayım geleyim
kızlar sağolasınız çok moral verdiniz bana. ben de bir deli cesareti hadi taşınalım dedim ama babam aklımı karıştırdı. yollarda mı doğuracaksın filan diyoben ikna etmeye çalıştıkça sokmayın kimseyi eve kapıyı mı kıracaklar diye kabadayılık yapıyor ama öyle olmuyor ki işte. 5 ay nasıl kabadayılık yapacağım nereye kadar yapacağım
Kızlar yoruldukça ve dinlenemedikçe sinirlerim altüst oldusabah yüne erkenden iş var ve şimdiden gıdım halim yok.soğuk algınlığı da geliyor sanırım biraz içim geçmişti telefonla ikidir uyandım.
Bugün de eşim annelerine gidelim 3 gün kalalım siz dönersiniz annemle ben de iş seyahatine ordan giderim dedi.kendimi tuttum sadece gerekçemi söyledim ama haykırmak istiyorum bencil diye...ben gece evimde uyuyamıyorum şimdi ziyaret Sırası mı...bir de ordan dönünce ertesi gün işe gitcem ben.alışverişe 5 dk katlanamayan adam bana diyor ki eksiklerimizi tamamlarız hem istanbulda.çocuğun eline şeker verir gibi.tabii ki gidemem zaten halim hiç yok Sıfır enerji yani...neden kimse beni düşünmüyor neden yaay çok bozuldu sinirlerim.kendi ailemi saymıyorum bile zaten.
Içim çok dolu çok ağlayasım var...öf yoruldum ben ya...ben kimsenin rotasıyla oynamıyorum.bir faydası yok kimsenin bari bırakın kendi halime.
Merhaba canım bende central a gidiyorum .. Cocuk dr umu bahsettiğin?
canim benim gunde iki kez ziyarey saati vardi. ikisinde dr annem kayinvalidrm uygun oldukca esim ablam bi kac tanidik geldiler hep sag olsunlar. taburcu oldum bugun :) :) en ufak bi degisiklikte hemen gitmek kosuluyla. destegin icin sag olamin canım. biraz daha dayan bebeğin için. bugun nasılsın? yanına gelip giden var mı? arkadaşların falan var mı hergün biri uğrasa senin için iyi olurdu. hangi memlekettesin canım?
Eki Görüntüle 1738295 Eki Görüntüle 1738296 Eki Görüntüle 1738297
Kızlarrr fikir verin..çanta hazırlıyorum da bu incili battaniye hastane çıkışı içindeydi. Bunu koyacaktım ama arkasındaki inciler kızımın tenine batar mı sizce ?? Yoksa bunun yerine kalın pofuduk battaniyeyi mi koysam. Hem hava soğuk olur bu daha sıcak tutar. Ne yapıyım sizce ???
Bende central hospitala gidiyorum hangi dr gidiyorsunuz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?