2016 Şubat Anneleri

Canım bence bunu koyma ya evde kullanırsın.. Hemsıreler görmez sırtına falan denk gelir minnoşun bide aklın battanıyede kalmasın o gun

Selam kızlar :) bıgün kızım böö desem ağzımdan çıkacak kadar yukarılarda takılıyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum nefesim daralıyor Allah ım sabah işe o kadar zor gittim ki 7 dk lık yolu tam 36 dk da yürümüşüm azıcık rahatlarım inşallah

Tek merak ettigim jel felan surupte mi bakiyolar

Benim doktorum parmağına jel sürmüştü canım.

canim benim gunde iki kez ziyarey saati vardi. ikisinde dr annem kayinvalidrm uygun oldukca esim ablam bi kac tanidik geldiler hep sag olsunlar. taburcu oldum bugun :) :) en ufak bi degisiklikte hemen gitmek kosuluyla. destegin icin sag ol

Şimdi nasılsın canim ? kasilamalar sancılar azalmıştır inşallah. Evde Tedavi için bir şey verdi mi?

Canlarimmm bugun taburcu oldum Rabbime sukurler olsun. kendi dr um bugun yoktu. arkadaslarini arayip usg de suyumun kontrol edilmesini istemis. eger sıkıntili bi durum yoksa taburcu edilmemi soylemis. cok sukur suyumuz normal cikti. usg yi yapan dr duzenli bi sanci olursa, bebegin hareketlerindecazalma olursa, kanama su gelme gibi bisi olursa gece gunduz demeden hastaneye gitmemi soyledi. cikista dr umla konustum pazar gunu nobetciymis kpntrole cagirdi. bi problem olursa gel dedi. hepinize dusunceleriniz desteginiz dualariniz icin tesekkur ederim

tekrar geçmiş olsun canım benimmmmm, inşAllah kuzucuğun zamanında gelir güzelce dinlen evinde

Yok canım zaten gidemem dedim daha ilk deyişinde.cidden çok ağırlaştım ve yoldan değil orda 3 -4 gün uykusuzlukla ve sonrasında işimle mücadele etmek zorunda kalmaktan daha çok korktuğumdan direk söyledim gidemem diye..gitmem de yani bu halde.kendimi düşünmek zorundayım.iyi olursam bebek iyi olur.ben onun bunları görüp akıl edememesine ya da akıl edip de görmezden gelmesine uyuz oluyorum.düşüncesiz.

Canim cok gecmis olsun, guzelce dinlen simdi evinde..

Evet canım kilosu fazla olduğu zaman da sezeryan alıyorlar genelde benm arkadasm 3800 doğurdu normal dogm yaparak ama mahvoldm çok kötüydü dedi diğer bi arkadasm 2900 doğurdu çok kolaydı dedi ne kadar kilolu olursa o kadar zor oluyo demekki

donmezse kesin sezryan olcak canm doktor bide daha vakti var dogana kadar kilo alırsa diye söyledi sanırım

Hakkimizda hayirlisi olsun canim artik,ben bebegim ve benim icin ne hayirliysa oyle olsun diye dua ediyorum hep..dönmezse de nasip artik...sagliklari iyi olsunda..

Geçmiş olsun cnm..Çok sevindim evde rahat et dinlen bol bol artik

Bunu koyma canım yerıne pofuduk olanı koy bır de daha ınce varsa koyabılırsın. Bunu evde kullanırsın

Hanımlar affedersiniz ama benim göğüs uçlarım pütür pütür, dal dal ayrılmış gibi, nasıl anlatsam bilemedim ama tam uçta minik minik parçalar oluşmuş, çatlama mı demek oluyo bu, ilk gebelik tecrübesizim ve hergün kremliyorum, aşırı kaşınıyo gene de, çok korkuyorum emziremezsem diye

Böyle şeyler yaşıyo musunuz?

Arkadaslar dogumda illa yanimizda refakatci olmali mi? Sadece eşim yanimda olsa olmazmi ?
Bazı hastanelerde doğumhane katına erkekler alınmıyor canım. Birde yalnız kalmayasın.. ayrıca eşin ilk gece bebekle ilgilenebilecekmi? Bir bayan olması daha iyi oluyor.
Tek merak ettigim jel felan surupte mi bakiyolar
Evet eldiven giyip jel sıkıyorlar canım.
Onunla alakası yok canım tamamen bünye ile alakalı. Küçük olup yukarı kaçan çook. Ablam 4 tane yaptı en zayıfı 3850 en kilolusu 4250 dogdu. En tombalağın en kolay olduğunu söyler hep. Hemencecik fırt diye kendini dışarı itmiş. Hepsinde de hastaneye gittiğinde 8 cm açıklığı vardı. 10 cmle doğurdu. Maşallahı var öyle rahat doğum yaptıki... Belli olmuyor yani kilosu çok oldumu doktorlar risk istemiyor hemen sezeryan diyor. Eski zamanlarda 4 kg 5 kg normal doğuran anneler çook bunları düşünmemek lazım. Son anda ne olacagını bilemezsin. Belki çok rahat açılmaların olacak belkide hiç açılman olmayacak. Hayırlısı olsun canım

Canim ben hastane cikisindakini de koydum tabi herhangi bi cikintisi yok bi de kalin polar battaniye koydum ilk dogduklarinda cok usuyorlar bi de kis vakti hastanede oda sicak olur ama koridorlar soguk bi de eve donusu var

orası öyle tabi canım benm icime hep sezeryan olcagm doguyodu ne kadar istemesemde rüyamdada gördüm zaten hamile oldugumuda rüyamda gördm sonra test yaptm oglumun olcagınıda rüyamda gördm öyle olcak ama sezeryan cıkmasn

Kızlar korktgm basıma geldi doktor kendini sezeryana hazırla dedi 2800 olms bebek hem kafası dönmediği için hemde iri bi bebek dedi

Neden oyle dedi ki imzanla paralel aslinda bebeginin kilosu. 37. Haftaya kadar donme ihtimalide var belki doner

Hemen sezeryan diye dusunme bence eger normal istiyorsan. 37ye kadar donme ihtimali var sonucta :)

Canim buyuk ihtimal normal cunku sut bi kac yerden geliyor biberon ucu gibi kizimi emzirirken veya sagarken 3-4 yerden sut fiskiriyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…