2016 Şubat Anneleri

Neden oyle dedi ki imzanla paralel aslinda bebeginin kilosu. 37. Haftaya kadar donme ihtimalide var belki doner

Hemen sezeryan diye dusunme bence eger normal istiyorsan. 37ye kadar donme ihtimali var sonucta :)
bizimki pek dönmeye niyetli degil kafa dimdk gögsmün altında

Benim doktorum parmağına jel sürmüştü canım.

Şimdi nasılsın canim ? kasilamalar sancılar azalmıştır inşallah. Evde Tedavi için bir şey verdi mi?
nidilati kesmislerrdi zaten canim. iki uc defadir da nst de sanci cikmadi. ilac vermedi o yuzden.

tekrar geçmiş olsun canım benimmmmm, inşAllah kuzucuğun zamanında gelir güzelce dinlen evinde
canim benim insallah. sag olasin

Canim cok gecmis olsun, guzelce dinlen simdi evinde..
sag ol canimm. kayinvalideye geldik. cunku evdecister istemez dolanicaktim.

Geçmiş olsun cnm..Çok sevindim evde rahat et dinlen bol bol artik
cok sag ol canim benim.

benimki de oyle cnm. hatta bazi yerlerinde kabuklanma var. tecrubeli annislerimiz normal diyorlar

Canim kediler hissediyor kesinlikle. Benim kedimde disi ve hep esinle ilgilenir normalde. Hamile kaldigimda beri gelip karnimda yatiyor, mirildiyor. Sanki.kendi aralarinda anlasiyor gibiler

Anaam rüyaların çıkıyor demekki hayırlısı olsun inan bana nasıl doğum yaptığın hiiç önemli degil yeterki bebeğin saglıklı olsun. Sezeryanında normal doğumunda korkulacak yerleri var. Avantajlarıda var. Bir şekilde çıkacaklar oradan. Saglıklı çıksınlar inş.
Ama hala dönme ihtimali var bebişinin hiç belli olmaz

Bence normal ama icin rahat etmeyecekse git canim. Ben hep 5 hafta da bir gidiyorum.

Agri sizi olmadikca bir sorun olcagini sanmiyorum. Olsada yapacak birsey yok ( bebek gelismediyse vs.) Normal yediklerimize devam edecegiz sonucta zaten dikkat ediyoruz.

ben hemen iyileşmek istyrm canım sezeryanda bşraz daha uzun sürüyo tabiki iyileşmek

Canım kahverengi kısmı kabuklandıysa normal derim dökülüyor. Meme tazeleniyor bebe yağı sür yumuşayıp kalksın kabuklar yumuşak lifle hafif masaj yap temizleniyorlar.
Ama uçları kızardıysa yarıldıysa o zaman krem sür. Meme uçları ayrık ayrık olacak zaten. Bir sürü kanallar var onlar belirginleşiyor. Birde hafif damla damla su geliyorsa o damlalar kuruyup kabuk gibi olabiliyor. Memeyi sıkmadan alabilirain o kabukları.

Canim kediler hissediyor kesinlikle. Benim kedimde disi ve hep esinle ilgilenir normalde. Hamile kaldigimda beri gelip karnimda yatiyor, mirildiyor. Sanki.kendi aralarinda anlasiyor gibiler
Benimde yanima sagdan soldan sokak kopekleri geliyor, artik mama bulundurucam en azindan ise yarasin gelmeleri :))

ben hemen iyileşmek istyrm canım sezeryanda bşraz daha uzun sürüyo tabiki iyileşmek
Ben spinal yaptım. İlk gün akşam hafif agrılarım vardı. Hastanede agrı keaici vuruyorlar zaten. İlk 2 gün yürümek biraz zordu.Dikişler aşağı çekiyor gibi geliyor insana ama eve gittiğimde bitmişti agrılar. Öyle uzun sürmedi hemen ayaklandım ben. İnş bu seferde böyle olur. İnş hepimiz hemen ayaklanırız.

İyi akşamlar bayanlar bugun itibari ile 36. Haftaya girdik hayırlısıyla ama ben kendimi daha doğrusu karnım patlıcak gibi hissediyorum sanki biri Boğaz'ımı sıkıyo da nefes alamıyo gibiyim

canim benim gunde iki kez ziyarey saati vardi. ikisinde dr annem kayinvalidrm uygun oldukca esim ablam bi kac tanidik geldiler hep sag olsunlar. taburcu oldum bugun :) :) en ufak bi degisiklikte hemen gitmek kosuluyla. destegin icin sag ol
Çok sevindim canım taburcu olmana aman evde kendini yorma çoook dikkat et genellikle yat uzan ve güzel şeyler düşün.biraz bile yanında olabildiysem ne mutlu bana:)

Benmde oyle olur inşallah yaa gorumcemle konstm 10 gün tuvalete bile zor gttm ben dedi ama herkesin farklı tabi

Canim bir firma ile anlasirsiniz annen falan gelir ozel esyalarinizi toparlar. Olur yavas yavas. Sen karismazsin zaten sadece esyalarin yerini falan soylersin konulacagi. Dert etme kendine

Bu halinle surekli birileri gelecekse o da sikinti cunku. Gerci kis gunu belki hemen istekli bakmak isteyen olmaz ama risk tabi

Bizimki de öyle, ah bir de gömlek yaka kenarlıkları var bizim. Her yerden onlar çıkıyor

Doğduklarında dibdibe uyumak isteyecekler mi acaaaabaaaaa :) (özellikle ağlarken)

Kızlar korktgm basıma geldi doktor kendini sezeryana hazırla dedi 2800 olms bebek hem kafası dönmediği için hemde iri bi bebek dedi

Çok da iri değil ki. Ortalama kilodan 100gram fazla. Döner hem son 15güne kadar dönme ihtimali varmış...
Ah hadi hayırlısı :)

Ay sen yapmasaydın aklımdaydı
Eline sağlık
gece gram uyku yok, gündüzde sürekli uykum geliyor
annem arayıp azarlıyp duruyor, çok yatıyorsun sürekli uzanıyorsun
anaaaaammm hiç susmuyorrr
Senin annende benimkisi gibi kaynanadan beter

Ayyyy çok sevindiiimmmmm

Mutluluktan uçuşan sımayllllll
Canımmmm çok sağol :)
Çok sevindim senin yaramaz oldukça hareketli herhalde bak ne güzel dolarımda çözerimde diyor
Aynen aynen erkek adama kolye yakışmaz dedi çözdü hemen :)
Nasıl bir sevinç anlatamam :)

Cok ama cok çok zor bir durum Allâh kolaylık versin... Sen evin içindeyken eve bakmaya gelmeleri hiç etik değil ciksin fotolarını göstersin ha artık alacak biri olur önceden haber verir edin varken gelir yoksa ev bakmaya felan kimseyi alma lohusa yada yeni bebekle o stresi yasamak derim... Gelelim taşınma durumuna ben senin yerinde olsam hemen taşınırdım heralde çünkü doğumdan sonra yeni bebek ve yeni anne halinde taşınmak daha zor olur bence ama şimdi halin belli en azından yardım edenin belli olur anin durumun belli... Yeni bebek yeni eve gelir şimdi evin durumundan dolayı evde cöp üstüne cöp koyarsın gelmez cok kötü bi psikoloji.. Tabi sen karar vereceksin eğer cok eşyan yoksa taşınmak daha mantıklı gibi.. Tabi yardımlarla

Donsede rahatlasam artk her gün bi telaş

Canim su durumda senin kafana boyle bi soru isareti olusturmalarina sinir oldum. Bence cikma ! Cunku surda cok az kaldi Allah im korusun ya ani bisey olursa karnin burnunda .. nasil bencil insanlar mayis die anlasmissiniz o zaman cikarim de mart nisanda gelip baksinlar evee.. simdi evi topla kolile tamam sirket paketliyo ama ben mutfagimi yatak oadami falan hep kendim toplarim sonra diger evde illaki biseyler eksik cikabilir elektrigi ivir ziviri.. hem kis ortasindayiz badana falan yaptirman gerekirse.. bence esini engelle babani dinle.. yinede siz en iyisini bilirsiniz ama kendim gibi dusundugumde ilk akliama gelenler.. Ev sahibine kibarca anlat kis ayindayiz de hamileyim dee suan bakanlar zaten 1 ay sonra tutmak ister o yuzden iyisi cikmadan 1 ay once gezdiririm dersin

Uzun zaman oldu yazmayalı bilen bilir izmir de yasıyorum ama tüm ailem İstanbul'da..Yılbaşı için İstanbul'a gittik ve döndük sağ salim..Allahtan bir şey olmadı..zaten yarında doktor kontrolüm var bakalım bizim Ufaklık yoruldu mu??

Eve geldik bir posta çamaşır yıkadım yarın sabah asıcam..bavulları topladım şimdi uzattım ayaklarımı dinleniyorum..

Hafta bası da dogum çantası ufaklıgın esyalarını yıkayıp ütülicem.

Herkese iyi Akşamlar güzel uykular.. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…