- 30 Ocak 2015
- 19.851
- 28.555
- 798
- 29
bizimki pek dönmeye niyetli degilNeden oyle dedi kiimzanla paralel aslinda bebeginin kilosu. 37. Haftaya kadar donme ihtimalide var belki doner
Hemen sezeryan diye dusunme bence eger normal istiyorsan. 37ye kadar donme ihtimali var sonucta :)
nidilati kesmislerrdi zaten canim. iki uc defadir da nst de sanci cikmadi. ilac vermedi o yuzden.Benim doktorum parmağına jel sürmüştü canım.
Şimdi nasılsın canim ? kasilamalar sancılar azalmıştır inşallah. Evde Tedavi için bir şey verdi mi?
canim benim insallah. sag olasintekrar geçmiş olsun canım benimmmmm, inşAllah kuzucuğun zamanında gelir güzelce dinlen evinde
sag ol canimm. kayinvalideye geldik. cunku evdecister istemez dolanicaktim.Canim cok gecmis olsun, guzelce dinlen simdi evinde..
cok sag ol canim benim.Geçmiş olsun cnm..Çok sevindim evde rahat et dinlen bol bol artik
benimki de oyle cnm. hatta bazi yerlerinde kabuklanma var. tecrubeli annislerimiz normal diyorlarHanımlar affedersiniz ama benim göğüs uçlarım pütür pütür, dal dal ayrılmış gibi, nasıl anlatsam bilemedim ama tam uçta minik minik parçalar oluşmuş, çatlama mı demek oluyo bu, ilk gebelik tecrübesizim ve hergün kremliyorum, aşırı kaşınıyo gene de, çok korkuyorum emziremezsem diye
Böyle şeyler yaşıyo musunuz?
sizce kediler anlıyorlar mı benim ki normalde hayatta kucağa gelmezdi şimdi de ya tepemde ya da bana sinirli sürekli. Sürekli gelip birşeyler anlatıyor resmen konuşuyor.
Canım çok geçmiş olsun, bir iki hafta daha dayanırsınız inşallah ama aksi durumda da bebeğin kilosu fena değil sorun yaşamayacaksınız allahın izniyle
O da ne demek gerçek mi bu şok oldum.
Anaam rüyaların çıkıyor demekkiorası öyle tabi canım benm icime hep sezeryan olcagm doguyodu ne kadar istemesemde rüyamdada gördüm zaten hamile oldugumuda rüyamda gördm sonra test yaptm oglumun olcagınıda rüyamda gördm öyle olcak ama sezeryan cıkmasn
Arkadaşlar biz kontrole 32+0 da gittik 36+0 da çağırdı çok geç değil mi arada gitsem mi acaba çok merak ediyorum bebeğin gelişimini yüksek tansiyon var bende ya gelişmediyse diye ödüm kopuyor. benim doktor da olabildiğince rahat.
ben hemen iyileşmek istyrm canım sezeryanda bşraz daha uzun sürüyo tabiki iyileşmekAnaam rüyaların çıkıyor demekkihayırlısı olsun inan bana nasıl doğum yaptığın hiiç önemli degil yeterki bebeğin saglıklı olsun. Sezeryanında normal doğumunda korkulacak yerleri var. Avantajlarıda var. Bir şekilde çıkacaklar oradan. Saglıklı çıksınlar inş.
Ama hala dönme ihtimali var bebişinin hiç belli olmaz
Canım kahverengi kısmı kabuklandıysa normal derim dökülüyor. Meme tazeleniyor bebe yağı sür yumuşayıp kalksın kabuklar yumuşak lifle hafif masaj yap temizleniyorlar.Hanımlar affedersiniz ama benim göğüs uçlarım pütür pütür, dal dal ayrılmış gibi, nasıl anlatsam bilemedim ama tam uçta minik minik parçalar oluşmuş, çatlama mı demek oluyo bu, ilk gebelik tecrübesizim ve hergün kremliyorum, aşırı kaşınıyo gene de, çok korkuyorum emziremezsem diye
Böyle şeyler yaşıyo musunuz?
Benimde yanima sagdan soldan sokak kopekleri geliyor, artik mama bulundurucam en azindan ise yarasin gelmeleri :))Canim kediler hissediyor kesinlikle. Benim kedimde disi ve hep esinle ilgilenir normalde. Hamile kaldigimda beri gelip karnimda yatiyor, mirildiyor. Sanki.kendi aralarinda anlasiyor gibiler
Ben spinal yaptım. İlk gün akşam hafif agrılarım vardı. Hastanede agrı keaici vuruyorlar zaten. İlk 2 gün yürümek biraz zordu.Dikişler aşağı çekiyor gibi geliyor insana ama eve gittiğimde bitmişti agrılar. Öyle uzun sürmedi hemen ayaklandım ben. İnş bu seferde böyle olur. İnş hepimiz hemen ayaklanırız.ben hemen iyileşmek istyrm canım sezeryanda bşraz daha uzun sürüyo tabiki iyileşmek
Çok sevindim canım taburcu olmana aman evde kendini yorma çoook dikkat et genellikle yat uzan ve güzel şeyler düşün.biraz bile yanında olabildiysem ne mutlu bana:)canim benim gunde iki kez ziyarey saati vardi. ikisinde dr annem kayinvalidrm uygun oldukca esim ablam bi kac tanidik geldiler hep sag olsunlar. taburcu oldum bugun :) :) en ufak bi degisiklikte hemen gitmek kosuluyla. destegin icin sag ol
Benmde oyle olur inşallah yaa gorumcemle konstm 10 gün tuvalete bile zor gttm ben dedi ama herkesin farklı tabiBen spinal yaptım. İlk gün akşam hafif agrılarım vardı. Hastanede agrı keaici vuruyorlar zaten. İlk 2 gün yürümek biraz zordu.Dikişler aşağı çekiyor gibi geliyor insana ama eve gittiğimde bitmişti agrılar. Öyle uzun sürmedi hemen ayaklandım ben. İnş bu seferde böyle olur. İnş hepimiz hemen ayaklanırız.
evet ev sahibim düşüncesizin teki. izin bile almadan gelip görecekler evini temiz tut dedi bide üstünetam bir gıcık yani. eşim bu insanlarla daha fazla yüzgöz olmamak için taşınmak istiyor. hallederiz taşır bitiririz dyor.ama babam çok zor diyor. ben ise tamamen ne istediğimi bilmiyorum. bu evden kurtulmayı çoook istyiorum ama taşınmaktan çok korkuyorum
Bizimki de öyle, ah bir de gömlek yaka kenarlıkları var bizim. Her yerden onlar çıkıyorKizlarrrr
Dolap duzeltme en kotu is aaaaa ustelik bu esinin dolaplari olunca.. sizlerinde bu kadar iviri ziviri varmii fenalik geldiiii.. Kablo kablooo ..oyun cd leri film cd leri muzik cd leriiiampul civisi matkabi tornavide setleriii allah im :) bide gider setlerinden alir alirr bisey oldugu zaman ustega cagirirrrr daha kiyafet dolabina gelmedin onu zaten birlikte yapacagiz bide duskun dolui kiyafetiii var hala alisveris e cikayim kendime dioooooo
Doğduklarında dibdibe uyumak isteyecekler mi acaaaabaaaaa :) (özellikle ağlarken)Rabbim yüreğine ferahlık versin tatlım , üzülme desemde tutamayacaksın kendini inşAllah o da toparlar kendini
kuzucuklarına dikka et :*
günaydın canım,
kocamı defalarca uyarmama rağmen yanı şeyi yapıyor benimkide,
bana doğru gelip kolunu boynuma atıp dizlerini karnına kadar çekip karnıma yaslıyor ben çekildikce o çekio
neymiş oğluyla dibdibe uyumak istiyormuş, yersen
Kızlar korktgm basıma geldi doktor kendini sezeryana hazırla dedi2800 olms bebek hem kafası dönmediği için hemde iri bi bebek dedi
Ah hadi hayırlısı :)Sabahtan beri hastanedeyim saat 10da girdim 2.30da ciktim..bunun 30 dk doktorla kalanida nstede gecti yat kalk ..sonundaa sifir cihaz takti ebe o iyi sonuc verince ciktik..
Kizim iki haftada 200 gram almis oysa bir hafta ondeydi onceki kontrolde..34 +1 iz 2400 grammis.birdahaki kontrolde sezeryan tarihimiz belli olacak
Ay sen yapmasaydın aklımdaydıKızlar üşenmedim ve fotoğrafını cekip açıklıyorumgülmeyin şimdi bu iki parmak muayene de girecek olan Eki Görüntüle 1738071 Eki Görüntüle 1738073 bu da içeride artık doğum zamanı 10 cm açılmış hali... Yani giren cıkan hep kapalı iki parmak bilek felan değil rahat olun bayanlar :) Eki Görüntüle 1738076
Senin annende benimkisi gibi kaynanadan betergece gram uyku yok, gündüzde sürekli uykum geliyor
annem arayıp azarlıyp duruyor, çok yatıyorsun sürekli uzanıyorsun
anaaaaammm hiç susmuyorrr
Canımmmm çok sağol :)Ayyyy çok sevindiiimmmmm
Mutluluktan uçuşan sımayllllll
Aynen aynenÇok sevindim senin yaramaz oldukça hareketli herhaldebak ne güzel dolarımda çözerimde diyor
Cok ama cok çok zor bir durum Allâh kolaylık versin... Sen evin içindeyken eve bakmaya gelmeleri hiç etik değil ciksin fotolarını göstersin ha artık alacak biri olur önceden haber verir edin varken gelir yoksa ev bakmaya felan kimseyi alma lohusa yada yeni bebekle o stresi yasamak derim... Gelelim taşınma durumuna ben senin yerinde olsam hemen taşınırdım heralde çünkü doğumdan sonra yeni bebek ve yeni anne halinde taşınmak daha zor olur bence ama şimdi halin belli en azından yardım edenin belli olur anin durumun belli... Yeni bebek yeni eve gelir şimdi evin durumundan dolayı evde cöp üstüne cöp koyarsın gelmez cok kötü bi psikoloji.. Tabi sen karar vereceksin eğer cok eşyan yoksa taşınmak daha mantıklı gibi.. Tabi yardımlarlakızlar değişik duygular içindeyim. ne yapacağımı şaşırdım. biliyorum yeri değil ama akıl almaya ihtiyacım var. bugün ev sahibem gelip evimizi satılığa çıkardığını ve evi görmeye gelebileceklerini söyledi.oysa biz mayısta çıkacağız demiştik. annesi hastaymış yada bahane ediyor bilmiyorum. tmm dedim.ama eşim hayatta izin vermem yol geçen yerimi burası dedi. taşınalım tamam ha mayıs ha şimdi dediuygun evler buldu. anneme söyledim bir haftaya taşınabiliriz gelip bana yardım edermisin dedim tmm dedi ama babam koca göbek ev taşınmaz, gelen müşterilere evi açmazsın olur biter diye kızdı ben bunu yapamam.kimsenin rızkıyla oynamak istemiyorum ev sahibem ile de kötü olmak istemiyorum. sizce ne yapmalıyım. bir cesaret diyip taşınayım mı yoksa kırıp dizimi oturayım mı karar verebilmiş değilim
Donsede rahatlasam artkBizimki de öyle, ah bir de gömlek yaka kenarlıkları var bizim. Her yerden onlar çıkıyor
Doğduklarında dibdibe uyumak isteyecekler mi acaaaabaaaaa :) (özellikle ağlarken)
Çok da iri değil ki. Ortalama kilodan 100gram fazla. Döner hem son 15güne kadar dönme ihtimali varmış...
Ah hadi hayırlısı :)
Ay sen yapmasaydın aklımdaydı
Eline sağlık
Senin annende benimkisi gibi kaynanadan beter
Canımmmm çok sağol :)
Aynen aynenerkek adama kolye yakışmaz dedi çözdü hemen :)
Nasıl bir sevinç anlatamam :)
kızlar değişik duygular içindeyim. ne yapacağımı şaşırdım. biliyorum yeri değil ama akıl almaya ihtiyacım var. bugün ev sahibem gelip evimizi satılığa çıkardığını ve evi görmeye gelebileceklerini söyledi.oysa biz mayısta çıkacağız demiştik. annesi hastaymış yada bahane ediyor bilmiyorum. tmm dedim.ama eşim hayatta izin vermem yol geçen yerimi burası dedi. taşınalım tamam ha mayıs ha şimdi dediuygun evler buldu. anneme söyledim bir haftaya taşınabiliriz gelip bana yardım edermisin dedim tmm dedi ama babam koca göbek ev taşınmaz, gelen müşterilere evi açmazsın olur biter diye kızdı ben bunu yapamam.kimsenin rızkıyla oynamak istemiyorum ev sahibem ile de kötü olmak istemiyorum. sizce ne yapmalıyım. bir cesaret diyip taşınayım mı yoksa kırıp dizimi oturayım mı karar verebilmiş değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?