Benimde aynı şekilde bu ne kadar hassaslaştığını gösteriyor korkulacak bişey yok krem ve doğru emzirmeden baska yapacak bişeyde yok gecen bi mümessil bayan geldi benim cok çatladı Lansinoh kullandım çok iyi geldi dedi bide para corba surdurmus annesi onunda baya faydası olmuş jel gibi ya :)Hanımlar affedersiniz ama benim göğüs uçlarım pütür pütür, dal dal ayrılmış gibi, nasıl anlatsam bilemedim ama tam uçta minik minik parçalar oluşmuş, çatlama mı demek oluyo bu, ilk gebelik tecrübesizim ve hergün kremliyorum, aşırı kaşınıyo gene de, çok korkuyorum emziremezsem diye
Böyle şeyler yaşıyo musunuz?
Canim buyuk ihtimal normal cunku sut bi kac yerden geliyor biberon ucu gibi kizimi emzirirken veya sagarken 3-4 yerden sut fiskiriyordu
benimki de oyle cnm. hatta bazi yerlerinde kabuklanma var. tecrubeli annislerimiz normal diyorlar
Canım kahverengi kısmı kabuklandıysa normal derim dökülüyor. Meme tazeleniyor bebe yağı sür yumuşayıp kalksın kabuklar yumuşak lifle hafif masaj yap temizleniyorlar.
Ama uçları kızardıysa yarıldıysa o zaman krem sür. Meme uçları ayrık ayrık olacak zaten. Bir sürü kanallar var onlar belirginleşiyor. Birde hafif damla damla su geliyorsa o damlalar kuruyup kabuk gibi olabiliyor. Memeyi sıkmadan alabilirain o kabukları.
peki kaşınıyor mu canım benim Uçlar kaşınıyor.Teşekkür ederim arkadaşlar ben de endişelenmiştim kimseye soramıyorum da... Kahverengi kısımda kabuk filan yok da önceden bütün gibi duran uç sanki bölünüyo yarılıyo gibi duruyo, içinden sıvı çıkmıyo ama rengi beyaz
Benimde aynı şekilde bu ne kadar hassaslaştığını gösteriyor korkulacak bişey yok krem ve doğru emzirmeden baska yapacak bişeyde yok gecen bi mümessil bayan geldi benim cok çatladı Lansinoh kullandım çok iyi geldi dedi bide para corba surdurmus annesi onunda baya faydası olmuş jel gibi ya :)
sadevehuzurlu cnm cok guzel olmus maasan :) not a bayildim cok guzeel duygulandm
peki kaşınıyor mu canım benim Uçlar kaşınıyor.
Sağolsun hazırlıklarını yapıyor :) çok teşekkürler inşallah hepimiz sorunsuz doğumlar yaşar bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz :)Vayyyy masallahsenin oglan dogumdan once butun herseyi sokup atiyo he.Cok sevindim canim
Ben sancı çekerken istemyorum kimseyi. Ama aksi durumlar için karar verme konusunda yardımcı olmaları için belki olsa iyi olur. (Veya olmasın kafa karıştırmasınlarArkadaslar dogumda illa yanimizda refakatci olmali mi? Sadece eşim yanimda olsa olmazmi ?
kızlar değişik duygular içindeyim. ne yapacağımı şaşırdım. biliyorum yeri değil ama akıl almaya ihtiyacım var. bugün ev sahibem gelip evimizi satılığa çıkardığını ve evi görmeye gelebileceklerini söyledi.oysa biz mayısta çıkacağız demiştik. annesi hastaymış yada bahane ediyor bilmiyorum. tmm dedim.ama eşim hayatta izin vermem yol geçen yerimi burası dedi. taşınalım tamam ha mayıs ha şimdi dediuygun evler buldu. anneme söyledim bir haftaya taşınabiliriz gelip bana yardım edermisin dedim tmm dedi ama babam koca göbek ev taşınmaz, gelen müşterilere evi açmazsın olur biter diye kızdı ben bunu yapamam.kimsenin rızkıyla oynamak istemiyorum ev sahibem ile de kötü olmak istemiyorum. sizce ne yapmalıyım. bir cesaret diyip taşınayım mı yoksa kırıp dizimi oturayım mı karar verebilmiş değilim
Açıcaktır hiç merak etme :)Çook çok sevindim canımm :) inşallah benim oğlumda atmıştır çarşamba gününü bekliyorum.. Doğuma kadar Bir daha dolamazlar boyunlarına inşallah
Canım ilk doğum dr un son ana kadar bekleyecektir aksi bir durum olmadıkça, son anda dönen çok okudum.. Ama yine de en önemlisi bizim ve bebeğin sağlığı, sezeryan gerekli görülürse ve druna guveniyorsan sakın üzülme.. Hakkımızda hayırlısı bak bi ben normal istemiyorum gibi ama benim bebek kac haftadir dogum pozisyonunda dr bana sen normal doguracaksin diyor :)Kızlar, yarin Dr kontrolum var.. 35+6 yiz. İki hafta önce bebeğim baş aşağı dönmemişti
Bana gore hala dönmemiş gbi geliyor. Çünkü sagimda yukarılarda şişlik oluyor ya kafası ya poposu diyorum .
Bebegim dönmez ise Dr da sezeryan der ise ne yapıcamben normal istiyorum. Acaba erkenden mi evham yapıyorum kendime.
normaldir herhalde kaşınmasiHer gün sabah akşam kremlememe rağmen felaket kaşınıyor, yırtasım geliyorzorla dayanıyorum
İnşallah en kisa zamanda toparlanirsin cnm..1-2 günde toparlanacak şeyler...Sağlık olsun.Herkez hazirligini yapmış sanırım benim daha hic biseyim hazir deil ne bebek icin nede cantalar hafta sonu Eminönüne gidicez inşallah hava durumuna göre
Paça çorbası yazacaktım tel değiştirmişBenimde aynı şekilde bu ne kadar hassaslaştığını gösteriyor korkulacak bişey yok krem ve doğru emzirmeden baska yapacak bişeyde yok gecen bi mümessil bayan geldi benim cok çatladı Lansinoh kullandım çok iyi geldi dedi bide para corba surdurmus annesi onunda baya faydası olmuş jel gibi ya :)
Canım ilk doğum dr un son ana kadar bekleyecektir aksi bir durum olmadıkça, son anda dönen çok okudum.. Ama yine de en önemlisi bizim ve bebeğin sağlığı, sezeryan gerekli görülürse ve druna guveniyorsan sakın üzülme.. Hakkımızda hayırlısı bak bi ben normal istemiyorum gibi ama benim bebek kac haftadir dogum pozisyonunda dr bana sen normal doguracaksin diyor :)
ev sahibinde bayagi bi vicdansiz çıkmış canım ya ne diye evine bakmaya gelenleri alacaksın bu halde. yardım edecek olan varsa taşın derim. ben 15 güne kadar taşınıyorum hem de başka şehre. zaten taşıma şirketi bütün eşyaları toplayıp yerleştiriyor. bi yeni evi temizlemek kalıyor onda da birini tutar esin halledersiniz. sonra bebek ile daha zor olacak gibikızlar değişik duygular içindeyim. ne yapacağımı şaşırdım. biliyorum yeri değil ama akıl almaya ihtiyacım var. bugün ev sahibem gelip evimizi satılığa çıkardığını ve evi görmeye gelebileceklerini söyledi.oysa biz mayısta çıkacağız demiştik. annesi hastaymış yada bahane ediyor bilmiyorum. tmm dedim.ama eşim hayatta izin vermem yol geçen yerimi burası dedi. taşınalım tamam ha mayıs ha şimdi dediuygun evler buldu. anneme söyledim bir haftaya taşınabiliriz gelip bana yardım edermisin dedim tmm dedi ama babam koca göbek ev taşınmaz, gelen müşterilere evi açmazsın olur biter diye kızdı ben bunu yapamam.kimsenin rızkıyla oynamak istemiyorum ev sahibem ile de kötü olmak istemiyorum. sizce ne yapmalıyım. bir cesaret diyip taşınayım mı yoksa kırıp dizimi oturayım mı karar verebilmiş değilim
Canim seni o kadar iyi anliyorum ki.. Bizede aynisi oldu bir sene sonra evi aliriz dedik bir sene olmadan ev sahip hoop cikageldi, yazlik alicakmis, secimlerden sonra faizler firliyacakmis, hic bu kadar agladigimi hatirlamiyorum..kızlar değişik duygular içindeyim. ne yapacağımı şaşırdım. biliyorum yeri değil ama akıl almaya ihtiyacım var. bugün ev sahibem gelip evimizi satılığa çıkardığını ve evi görmeye gelebileceklerini söyledi.oysa biz mayısta çıkacağız demiştik. annesi hastaymış yada bahane ediyor bilmiyorum. tmm dedim.ama eşim hayatta izin vermem yol geçen yerimi burası dedi. taşınalım tamam ha mayıs ha şimdi dediuygun evler buldu. anneme söyledim bir haftaya taşınabiliriz gelip bana yardım edermisin dedim tmm dedi ama babam koca göbek ev taşınmaz, gelen müşterilere evi açmazsın olur biter diye kızdı ben bunu yapamam.kimsenin rızkıyla oynamak istemiyorum ev sahibem ile de kötü olmak istemiyorum. sizce ne yapmalıyım. bir cesaret diyip taşınayım mı yoksa kırıp dizimi oturayım mı karar verebilmiş değilim
Her gün sabah akşam kremlememe rağmen felaket kaşınıyor, yırtasım geliyorzorla dayanıyorum
Aynen canım sert kaşımıyorum hayalimde yırtıyorumCanım benimde öyle tatli kasiniyor ki... Tırnaklarınla kasima. Avucunun içi ile gezdir elini . amaan yirtayim deme .. Kremlere devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?