2016 Şubat Anneleri

bskn ayyyy cok coook sevindimm. Kordon olayindan cok korkarimm.. ciddi superr aferin onaa

Kızlar, yarin Dr kontrolum var.. 35+6 yiz. İki hafta önce bebeğim baş aşağı dönmemişti
Bana gore hala dönmemiş gbi geliyor. Çünkü sagimda yukarılarda şişlik oluyor ya kafası ya poposu diyorum .
Bebegim dönmez ise Dr da sezeryan der ise ne yapıcam ben normal istiyorum. Acaba erkenden mi evham yapıyorum kendime.

Benimde aynı şekilde bu ne kadar hassaslaştığını gösteriyor korkulacak bişey yok krem ve doğru emzirmeden baska yapacak bişeyde yok gecen bi mümessil bayan geldi benim cok çatladı Lansinoh kullandım çok iyi geldi dedi bide para corba surdurmus annesi onunda baya faydası olmuş jel gibi ya :)

Canim buyuk ihtimal normal cunku sut bi kac yerden geliyor biberon ucu gibi kizimi emzirirken veya sagarken 3-4 yerden sut fiskiriyordu

benimki de oyle cnm. hatta bazi yerlerinde kabuklanma var. tecrubeli annislerimiz normal diyorlar

Teşekkür ederim arkadaşlar ben de endişelenmiştim kimseye soramıyorum da... Kahverengi kısımda kabuk filan yok da önceden bütün gibi duran uç sanki bölünüyo yarılıyo gibi duruyo, içinden sıvı çıkmıyo ama rengi beyaz

peki kaşınıyor mu canım benim Uçlar kaşınıyor.

Aynı şeyleri yaşadığımızı öğrenince rahatlıyorum bilmeyince korkuyor insan
Teşekkür ederim canım

sadevehuzurlu cnm cok guzel olmus maasan :) not a bayildim cok guzeel duygulandm

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Herkez hazirligini yapmış sanırım benim daha hic biseyim hazir deil ne bebek icin nede cantalar hafta sonu Eminönüne gidicez inşallah hava durumuna göre

Vayyyy masallah senin oglan dogumdan once butun herseyi sokup atiyo he.Cok sevindim canim
Sağolsun hazırlıklarını yapıyor :) çok teşekkürler inşallah hepimiz sorunsuz doğumlar yaşar bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz :)

Arkadaslar dogumda illa yanimizda refakatci olmali mi? Sadece eşim yanimda olsa olmazmi ?
Ben sancı çekerken istemyorum kimseyi. Ama aksi durumlar için karar verme konusunda yardımcı olmaları için belki olsa iyi olur. (Veya olmasın kafa karıştırmasınlar )
Amaa doğum sonrasında illaki birinin olması şart. İcabında bebeği verecek her seferinde kalkamıyacaksın. İcabında lavaboya gideceksin.
Biri şart
Bir de baba doğuracağı için onu da sakinleştirmeli birileri

üç gün önce arkadşım doğum yaptı ziyarete gittim. Baba daha kucağına almadığını bi 40ı çıksın anca alabilirim dediğini söylemem gerekir :)

Ben bebekle taşınmaktansa bebeksiz taşınmanın daha kolay olacağını düşünüyorum. Emzikli bebek olacaklar. Çok çok 4aylık bebek :/
Hala ana kuzusu... Şuan oturduğun yerden bir iki paketleme yapabilirsin annemlerde büyük işleri hallederler ama o zaman biri bebeğe bakması gerekecek. Otomatik olarak bir kişi eksiksiniz.
Bir de lohusa döneminde kafanda sürekli bu stres olacak :/
Bilemiyorum. Ben kendimi senn yerine koysam şuan taşınmayı tercih ederdim. Kimseye de kapını açmak zorunda değilsin. Hele evini temiz tutmak zorunda hiç değilsin.

Çook çok sevindim canımm :) inşallah benim oğlumda atmıştır çarşamba gününü bekliyorum.. Doğuma kadar Bir daha dolamazlar boyunlarına inşallah
Açıcaktır hiç merak etme :)
Arada fısılda kulağına ; ne tarafa dönüp doladıysa diğer tarafa dönsün
Bir haftada iki tur açıldıysaaa seninkisi de açılır merak etme :*
Ümidi elden bırakma

32 doktora giden ve 36 da tekrar çağrılan arkadaşım, doktora kalsa bende 3hafta sonra gidecektim. Ama bugün rapor almak için gitmişken bekledim. Tam 6saat.
2doğum gördüm, bir kadın beklerken suyu geldi(evde gelmeye başlamış devamı gelmiş) gayet seyrettim hepsini :)
Ama sonunda beklemeye deydi. müjdeli haberimi aldım :)
Sende ara kontrol için gidebilirsin. Bana girdiğimde seni falanca gün öağırdım niye geldin demedi

Şimdi gene 3hafta sonrasına gel dedi ama ben gene biraz erken gidelirim

Canım ilk doğum dr un son ana kadar bekleyecektir aksi bir durum olmadıkça, son anda dönen çok okudum.. Ama yine de en önemlisi bizim ve bebeğin sağlığı, sezeryan gerekli görülürse ve druna guveniyorsan sakın üzülme.. Hakkımızda hayırlısı bak bi ben normal istemiyorum gibi ama benim bebek kac haftadir dogum pozisyonunda dr bana sen normal doguracaksin diyor :)

Paça çorbası yazacaktım tel değiştirmiş

çenemde ki koca gebelik lekem rengi hala koyu kahve - mor arası, hadi ona alıştım neyse de
o kadar krem ve nemlendiriciye rağmen fena kabuk bağlamış kanıyor ve ufak sivilceler yüzünden cok kaşımıyor
şu doğum olsada kurtulsam (inşAllah bi ihtimal)

Tesekkur ederim canim :) Dr uma güveniyorum kndimi boyle normal doğuma hazırlamisken ki bende ilk sezeryan diyordum. Sezeryan olması uzecektir beni.
Ayy .. Birşey dicem umarım senin doğum normal olur. Ve kolaylıkla atlatirsin :) kizmadin değilmi bu duam için :)
Evet en önemlisi bebegimin ve benim sağlığım .. Bekleyip göreceğiz.. Basa gelen çekilir :) geçen gün 4 yasında yigenim teyzee kardeşim nasıl çıkacak diye sordu :))
Ayy gülme geldi bana.. Teyzecim dedim ameliyat ile yapılıyor, beni uyutucaklar ufak bir işlem ile karnimdan alacaklar.. Diğer turlusunu annen anlatsın dedim :)))) leylek mevzusuna da girmedim.. Bir arkadasimin oglu kiz kardesini leylekler getirecek diye bekliyordu garibim camda..bu bebek çıkacak bir şekilde hayirlisiyla insallah

ev sahibinde bayagi bi vicdansiz çıkmış canım ya ne diye evine bakmaya gelenleri alacaksın bu halde. yardım edecek olan varsa taşın derim. ben 15 güne kadar taşınıyorum hem de başka şehre. zaten taşıma şirketi bütün eşyaları toplayıp yerleştiriyor. bi yeni evi temizlemek kalıyor onda da birini tutar esin halledersiniz. sonra bebek ile daha zor olacak gibi

Canim seni o kadar iyi anliyorum ki.. Bizede aynisi oldu bir sene sonra evi aliriz dedik bir sene olmadan ev sahip hoop cikageldi, yazlik alicakmis, secimlerden sonra faizler firliyacakmis, hic bu kadar agladigimi hatirlamiyorum.. evimi cok seviyodum ferah, buyuk, manzaralı.. Tamam dedik taşınalım.. Sonra şartları zorladık ve mucuzevi bir şekilde evi aldık.. Üstüne hamile kaldım kazara, oğluşumun kısmetiymiş ne diyim.. Allah yardımcınız olsun, dilerim ev sahibi olursunuz, bu kışın ortasında hamile hamile sizi evden çıkaranlar düşünsün.. Herşeyden önce insanların hayır duasını almak lazım beddualarını değil.. Ne insanlar var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…