Ayy anlıyorum seni.öyle tatlı kasıniyor ki bide cart cart cart diye kaşiyorumHer gün sabah akşam kremlememe rağmen felaket kaşınıyor, yırtasım geliyorzorla dayanıyorum
Canım kremler daha çok tetiklemesin?.. Ben göbüşüme krem sürüyim dedim kaşıntıdan mahvoldum, badem yağı hiç kaşıntı yapmadı mesela.. naturel şeyler denesen?Her gün sabah akşam kremlememe rağmen felaket kaşınıyor, yırtasım geliyorzorla dayanıyorum
Dermokil in leke açıcı maskesi var.çenemde ki koca gebelik lekem rengi hala koyu kahve - mor arası, hadi ona alıştım neyse de
o kadar krem ve nemlendiriciye rağmen fena kabuk bağlamış kanıyor ve ufak sivilceler yüzünden cok kaşımıyor
şu doğum olsada kurtulsam (inşAllah bi ihtimal)
Canım kremler daha çok tetiklemesin?.. Ben göbüşüme krem sürüyim dedim kaşıntıdan mahvoldum, badem yağı hiç kaşıntı yapmadı mesela.. naturel şeyler denesen?
Sorma canım ya hele iş yerinde kaşınıyo ya sinir oluyorum erkekler oluyo koştur koştur wcde kıyafetin üstünden kaşıyorum napiimmAyy anlıyorum seni.öyle tatlı kasıniyor ki bide cart cart cart diye kaşiyorumdurmadan kanatacagim nerdeyse...
Dermokil in leke açıcı maskesi var.
Aklında bulunsunben geçen kullandım numune kadar olanlarından alıp.
Sivilce lekem çok benim. Bi nebze iyi gibi geldi ama aklıma kimyasaldan kaçınmak için makyaj yapmadığım geldi ve ikinciyi denemedim. Nolur ne olmaz diye :/
Canım benim niye kizayim ne güzel bir dilek :) benim ve bebegimin sağlığı icin hangisi uygunsa o olsun inşallah.. Normal doğum korkum olsa da saplantim yok illa normal ya da sezeryan olsun diye.. Bebislerimiz sağlıcakla gelsin güzel uzun bir ömürleri olsun inşallah, baska birsey önemli değilTesekkur ederim canim :) Dr uma güveniyorum kndimi boyle normal doğuma hazırlamisken ki bende ilk sezeryan diyordum. Sezeryan olması uzecektir beni.
Ayy .. Birşey dicem umarım senin doğum normal olur. Ve kolaylıkla atlatirsin :) kizmadin değilmi bu duam için :)
Evet en önemlisi bebegimin ve benim sağlığım .. Bekleyip göreceğiz.. Basa gelen çekilir :) geçen gün 4 yasında yigenim teyzee kardeşim nasıl çıkacak diye sordu :))
Ayy gülme geldi bana.. Teyzecim dedim ameliyat ile yapılıyor, beni uyutucaklar ufak bir işlem ile karnimdan alacaklar.. Diğer turlusunu annen anlatsın dedim :)))) leylek mevzusuna da girmedim.. Bir arkadasimin oglu kiz kardesini leylekler getirecek diye bekliyordu garibim camda..bu bebek çıkacak bir şekilde hayirlisiyla insallah
Aaa çok enteresan paça çorbası mı sürmüş gerçekten:)Paça çorbası yazacaktım tel değiştirmiş
Bebek yağı sürüyorm biraz yumuşatıyor aklında bulunsun cnm yoksa kaşı da kaşı. Boyuna kaşınıyor.insan korkuyor farketmedn birinin yaninda kaşırım diye haklısın. Ne yapcaz lavabolar olmasa yalnız kalacak bi yer yok.Sorma canım ya hele iş yerinde kaşınıyo ya sinir oluyorum erkekler oluyo koştur koştur wcde kıyafetin üstünden kaşıyorum napiimm
tabiki oldun. Oldunuz. kayinvalideye geldik. kontrol gunune kadar orada kalicaz. kontrol sonucuna gore de bakicaz artik canimÇok sevindim canım taburcu olmana aman evde kendini yorma çoook dikkat et genellikle yat uzan ve güzel şeyler düşün.biraz bile yanında olabildiysem ne mutlu bana:)
Benim yüzümde birsey yok ama koltuk altim, göbek deliğim ve özel bolgem (meme ucunu saymiyorum bile) acaip karardıçenemde ki koca gebelik lekem rengi hala koyu kahve - mor arası, hadi ona alıştım neyse de
o kadar krem ve nemlendiriciye rağmen fena kabuk bağlamış kanıyor ve ufak sivilceler yüzünden cok kaşımıyor
şu doğum olsada kurtulsam (inşAllah bi ihtimal)
Yok vanim yanimda kimsem yok.annem gelecekti birsz daha erken gel diye rica edebilirim ancakAilenle aynı şehir de mi yaşıyorsun. Acil bir durumda kalacagin bir yer var mi canim. Yardım eden olursa kısa surede taşının canim. Çünkü zamanın yaklaşmış. Baban bu konuda haklı canim. Ama ben o evde kalsaydım çok mutsuz olurdum. Annem ısrar etmesiydi o evde kalırdim. Ve ev sahibine söyleyin tasinirsaniz. Evi tasiyacagiz bu sure içinde kimseyi kabul edemeyiz diye.
Ben de badem yağı kullanıyorum bazen göğüslerime de sürüyorum ama zararı olur mu diye korkuyorum açıkçası. sen göğüslerine de sürüyor musun canım üçlara falanCanım kremler daha çok tetiklemesin?.. Ben göbüşüme krem sürüyim dedim kaşıntıdan mahvoldum, badem yağı hiç kaşıntı yapmadı mesela.. naturel şeyler denesen?
Böyle yanlarından inceltip gerdirip doğumdan sonra böyle olacak diye hayal kuruyorumYaaaa bacaklarıma baktıkça ağlamak istiyorummmm(( bu kadar etkileneceklerini hiç düşünmemiştim hiç ;(((
Ne oldu ki canım?Yaaaa bacaklarıma baktıkça ağlamak istiyorummmm(( bu kadar etkileneceklerini hiç düşünmemiştim hiç ;(((
Canim yani bilemedim bu dileğini benimde 3 haftadir dönmus durumda ve her sancida falan korkuyo insan en guzeli diguma yakin zamanda donmesiDonsede rahatlasam artkher gün bi telaş
Ayy cnm ya zor durumdasn Allah yardım eder mrk etme tasinirsin halledersin buda geçer hersey olur biter.Yok vanim yanimda kimsem yok.annem gelecekti birsz daha erken gel diye rica edebilirim ancak
sag ol canimm. umarim oyle olur. bi lavabo icin bi de yemek icin kalkiyorumokyns-okyns canim geçmiş olsun. Sevindim eve çıkmana. İnşallah her şey yolunda gider. Yat dinlen bol bol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?