2016 Şubat Anneleri

Her gün sabah akşam kremlememe rağmen felaket kaşınıyor, yırtasım geliyor zorla dayanıyorum
Canım kremler daha çok tetiklemesin?.. Ben göbüşüme krem sürüyim dedim kaşıntıdan mahvoldum, badem yağı hiç kaşıntı yapmadı mesela.. naturel şeyler denesen?

Dermokil in leke açıcı maskesi var.
Aklında bulunsun ben geçen kullandım numune kadar olanlarından alıp.
Sivilce lekem çok benim. Bi nebze iyi gibi geldi ama aklıma kimyasaldan kaçınmak için makyaj yapmadığım geldi ve ikinciyi denemedim. Nolur ne olmaz diye :/

Canım kremler daha çok tetiklemesin?.. Ben göbüşüme krem sürüyim dedim kaşıntıdan mahvoldum, badem yağı hiç kaşıntı yapmadı mesela.. naturel şeyler denesen?

Canım bilemiyorum ki drum doğal bella b (honey butter nipple vb adı çok uzun) krem vermişti onu kullanıyorum aslında

Yaaaa bacaklarıma baktıkça ağlamak istiyorummmm (( bu kadar etkileneceklerini hiç düşünmemiştim hiç ;(((

Ayy anlıyorum seni.öyle tatlı kasıniyor ki bide cart cart cart diye kaşiyorum durmadan kanatacagim nerdeyse...
Sorma canım ya hele iş yerinde kaşınıyo ya sinir oluyorum erkekler oluyo koştur koştur wcde kıyafetin üstünden kaşıyorum napiimm

bende 2 kez denedim cıkkssssss fayda etmedi, tam tersi maskeler daha kurutup canımı yakıyor
cildiyeye gittim doktora sordum gidebiliiiiiirrrr de gidemeyebiliiiirrr de doğumdan sonra belli olur dedi
sanki ben bilmiyorum hhıııııhhh, ayda 1 yapıyorumdur beli o da özel bi yere gidecksem lekeyi örtmek için

Canım benim niye kizayim ne güzel bir dilek :) benim ve bebegimin sağlığı icin hangisi uygunsa o olsun inşallah.. Normal doğum korkum olsa da saplantim yok illa normal ya da sezeryan olsun diye.. Bebislerimiz sağlıcakla gelsin güzel uzun bir ömürleri olsun inşallah, baska birsey önemli değil

Sorma canım ya hele iş yerinde kaşınıyo ya sinir oluyorum erkekler oluyo koştur koştur wcde kıyafetin üstünden kaşıyorum napiimm
Bebek yağı sürüyorm biraz yumuşatıyor aklında bulunsun cnm yoksa kaşı da kaşı. Boyuna kaşınıyor.insan korkuyor farketmedn birinin yaninda kaşırım diye haklısın. Ne yapcaz lavabolar olmasa yalnız kalacak bi yer yok.

Çok sevindim canım taburcu olmana aman evde kendini yorma çoook dikkat et genellikle yat uzan ve güzel şeyler düşün.biraz bile yanında olabildiysem ne mutlu bana:)
tabiki oldun. Oldunuz. kayinvalideye geldik. kontrol gunune kadar orada kalicaz. kontrol sonucuna gore de bakicaz artik canim

Benim yüzümde birsey yok ama koltuk altim, göbek deliğim ve özel bolgem (meme ucunu saymiyorum bile) acaip karardı

Yok vanim yanimda kimsem yok.annem gelecekti birsz daha erken gel diye rica edebilirim ancak

Ben de badem yağı kullanıyorum bazen göğüslerime de sürüyorum ama zararı olur mu diye korkuyorum açıkçası. sen göğüslerine de sürüyor musun canım üçlara falan
?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…