- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 37
ne oldu ki kuzum canım bacaklarına?Yaaaa bacaklarıma baktıkça ağlamak istiyorummmm(( bu kadar etkileneceklerini hiç düşünmemiştim hiç ;(((
Evet... Paça corbası cok fazla kollajen ve yenileyici hücre içeriyor cilt kırışıklıkların iyi geldiğini biliyordum tabi kırık cıkığada ama göğüs ucu komik geldi :) cok faydasını gördüm diyo... Hani ilaç mümessili bidr :)Aaa çok enteresan paça çorbası mı sürmüş gerçekten:)
Canım ben olsam tasinirim bebek olunca daha da zor olur çünkü.. Birde lohusa halinle ev sahibinin tribini çekme.. Nakliye şirketleri artik herşeyi hallediyor.. Allah su insanlara biraz insaf versin karnin burnunda seni düşürdüğü duruma bak..Yok vanim yanimda kimsem yok.annem gelecekti birsz daha erken gel diye rica edebilirim ancak
waw neler varmış ya doğada her şey mevcut aslında:)Evet... Paça corbası cok fazla kollajen ve yenileyici hücre içeriyor cilt kırışıklıkların iyi geldiğini biliyordum tabi kırık cıkığada ama göğüs ucu komik geldi :) cok faydasını gördüm diyo... Hani ilaç mümessili bidr :)
Ben uçlara birşey sürmüyorum, henüz çatlamadılar, olursa doğal bir yöntem bulurum diye düşünüyorum.. Dudaklarımı kışın balsamlasam daha çok çatlar ve kurur, özel bitkisel ürünler dışında hiç kullanamam, hatta hiç kullanmayınca daha iyi kalıyolar bence.. Genelde susuzluk ve benim hala savunduğum süt bu tür şeylere iyi geliyor.. İçten tedavi yöntemi daha kesin sonuç veriyor. Bebek meme uçlarımı yara yaparsa bir iyileştirme yöntemine başvurabilirim elbette, o ayrı :)Ben de badem yağı kullanıyorum bazen göğüslerime de sürüyorum ama zararı olur mu diye korkuyorum açıkçası. sen göğüslerine de sürüyor musun canım üçlara falan
?
Evet içten tedavi en güzel en kesin sonuç dediğin gibi. benimkilerde daha çatlamadi ama kaşıntı var. göbeğin ne alemde peki çatlak falan oldu mu?Ben uçlara birşey sürmüyorum, henüz çatlamadılar, olursa doğal bir yöntem bulurum diye düşünüyorum.. Dudaklarımı kışın balsamlasam daha çok çatlar ve kurur, özel bitkisel ürünler dışında hiç kullanamam, hatta hiç kullanmayınca daha iyi kalıyolar bence.. Genelde susuzluk ve benim hala savunduğum süt bu tür şeylere iyi geliyor.. İçten tedavi yöntemi daha kesin sonuç veriyor. Bebek meme uçlarımı yara yaparsa bir iyileştirme yöntemine başvurabilirim elbette, o ayrı :)
Şok oldum bnde zaten.bugun doğum gunumdu.bu haberi hediye etti resmen günüm zikkim olduCanım ben olsam tasinirim bebek olunca daha da zor olur çünkü.. Birde lohusa halinle ev sahibinin tribini çekme.. Nakliye şirketleri artik herşeyi hallediyor.. Allah su insanlara biraz insaf versin karnin burnunda seni düşürdüğü duruma bak..
Böyle yanlarından inceltip gerdirip doğumdan sonra böyle olacak diye hayal kuruyorumYalnız değilsin
Ne oldu ki canım?
ne oldu ki kuzum canım bacaklarına?
Henüz yok, göbeğim çok sıkı, bununla alakası varmı bilmiyorım, kaslarımdan ötürü sert, gevşemediği içinde çok sarkma olmuyor olabilir.. Bilemiyorum, ama ben bunada bağlıyorum birazEvet içten tedavi en güzel en kesin sonuç dediğin gibi. benimkilerde daha çatlamadi ama kaşıntı var. göbeğin ne alemde peki çatlak falan oldu mu?
Yok Canm ya erken dönmesi daha iyi smdi telaş yapysn dönmezse donsede rahatlasm diye benmde sancm oluyo ara ara EE dönmedi ama sancı var direk sezeryan olcak o zamandaCanim yani bilemedim bu dileğini benimde 3 haftadir dönmus durumda ve her sancida falan korkuyo insan en guzeli diguma yakin zamanda donmesi
Tatlım tuzu sıfırlasan işe yaramı ki acaba.. Stres yapma, geçici bir durum..Sadece şişmesi olsa neyse catladı ve dizlerimde bile selülitler olustu dizlerim kaybolmus gibieski hallerine döneceğine inanmak istiyorum
Bacaklarım çok şişti bır kac haftadır yaselülit cabası. Benim gördüğümün dısında eşimde demezmi bacağının arkalarıda catlamıs kiloyu üstten alırım normalde bacaklarım şokta herhalde ee üstte alcak yer kalmayınca yağlar bacaklara hücum etti. Ama sanki hava verip şişirmişler gibi bi görseniz (
doğumdan sonra düzelir canım merak etme. ödem sanırım o bol su iç diyorlarda yararı olur mu bilmiyorum. cok mu ayakta kalıyorsunSadece şişmesi olsa neyse catladı ve dizlerimde bile selülitler olustu dizlerim kaybolmus gibieski hallerine döneceğine inanmak istiyorum
Bacaklarım çok şişti bır kac haftadır yaselülit cabası. Benim gördüğümün dısında eşimde demezmi bacağının arkalarıda catlamıs kiloyu üstten alırım normalde bacaklarım şokta herhalde ee üstte alcak yer kalmayınca yağlar bacaklara hücum etti. Ama sanki hava verip şişirmişler gibi bi görseniz (
cnm sıkma canini vardir herseyde bir hayir. bazen hayat zorluyor sabrimizi ama tevekkul edip akisina birakmak en guzeli ve kolayi. tanidigim kadariyla inancli birisin, hayra yor bunu da. sıkma o guzel caniniŞok oldum bnde zaten.bugun doğum gunumdu.bu haberi hediye etti resmen günüm zikkim oldu
Hiç merak etme herşey çok güzel olucak, ben öyle hissediyorum.. Herşeyden önce bebeğin ve senin canının sağlığı.. Allah görür kollar kuzum sen hiç merak etme, bir kapı sana açılmıştır bile..Şok oldum bnde zaten.bugun doğum gunumdu.bu haberi hediye etti resmen günüm zikkim oldu
Çok iyi canım nazar değmesin umarım öyle devam edersin. benim de karnim sert her zaman öyleydi o yüzden çatlayacagimi düşünmüştüm ama şükür olmadı bundan sonra da olmaz inşallah. Esnek olunca daha az Çatlıyor sanıyordumHenüz yok, göbeğim çok sıkı, bununla alakası varmı bilmiyorım, kaslarımdan ötürü sert, gevşemediği içinde çok sarkma olmuyor olabilir.. Bilemiyorum, ama ben bunada bağlıyorum biraz
kar Tulumu aldım ben canım ne olur ne olmaz diyekızlar merhaba mont astronot gibi birsey almamız lazım mı dersiniz? sizler aldınız mı?
Sıkma canını halledilmeyecek şeyler değil canım insallah biran once icine sinen çok güzel bir ev bulursunuz :) dogum gunun kutlu mutlu olsunnnnŞok oldum bnde zaten.bugun doğum gunumdu.bu haberi hediye etti resmen günüm zikkim oldu
Şimdilik şanslıyız :)) son 4 hafta bakalım nelere olucakÇok iyi canım nazar değmesin umarım öyle devam edersin. benim de karnim sert her zaman öyleydi o yüzden çatlayacagimi düşünmüştüm ama şükür olmadı bundan sonra da olmaz inşallah. Esnek olunca daha az Çatlıyor sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?